Soho House

Soho House

Son dakika Soho House haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Soho House ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Soho House haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soho House

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soho house gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 soho house haberi bulunmuştur. Tüm soho house haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği Dünyaca ünlü lüks moda markasının yaratıcısı Philipp Plein ve Saat&Saat’in yeni işbirliği kararı Soho House’ta gerçekleştirilen özel davetle kutlandı.
3.11.2023 Vitrin
Demet Özdemir siyahlar içinde poz verdi!
Demet Özdemir siyahlar içinde poz verdi! 3 ay önce Oğuzhan Koç ile evlenen Demet Özdemir son zamanlarda oynadığı yapımlarla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu son olarak Instagram hesabından siyahlar içinde bir pozunu paylaştı. Özdemir'in pozuna beğeni ve yorum yağdı.
14.12.2022 Magazin
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Kaan Yıldırım, önceki gün film özel gösteriminde objektiflere yansıdı. Dizide sergilediği performansla izleyiciden alkış alan 28 yaşındaki güzel, "İkiniz de yoğun çalışıyorsunuz, aranızda özlem olacak mı?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
21.10.2022 Magazin
Defne Samyeli çok aceleci! 'Sonra konuşuruz'
Defne Samyeli çok aceleci! 'Sonra konuşuruz' Spikerlik kariyerine oyunculuk ve şarkıcılığı da ekleyen Defne Samyeli, önceki akşam Asmalımescit'te objektiflere yansıdı. Hızlı adımlarla yürüyen Samyeli, gazetecilere "Yetişmem gereken bir yer var, daha sonra konuşuruz" dedi.
16.05.2022 Magazin
Belçim Bilgin kefen bezi giydi
Belçim Bilgin kefen bezi giydi Belçim Bilgin, ‘Acı Kiraz’ filminin gösteriminde, kefen bezi olarak bilinen kumaşla tasarlanan kıyafetiyle dikkat çekti
28.02.2020 Magazin
Michael Douglas mal kabul kapısından kaçtı!
Michael Douglas mal kabul kapısından kaçtı! İstanbul turuna devam eden Michael Douglas, önceki gece çocuklarıyla Asmalımescit’teydi. Douglas; kızı Carys ve oğlu Dylan ile önce Cecconi’s’e, ardından Soho House’a gitti. Dışarıda gazetecilerin beklediğini öğrenen dünyaca ünlü aktör, mekanı mal kabul kapısından terk etti. Bir haftadır İstanbul’da bulunan Douglas ve çocukları, görüntü vermemek için ekstra çaba sarf etti.
9.01.2020 Magazin
You dizisinin ikinci sezonu başlıyor
You dizisinin ikinci sezonu başlıyor Geçen sonbahar Netflix'te yayınlanan ve kısa sürede çok izlenen, çok konuşulan 'You' dizisinin ikinci sezonu yolda.
18.11.2019 Televizyon
Cadılar Bayramı partisine damga vurdular!
Cadılar Bayramı partisine damga vurdular! Birçok ünlünün katıldığı Cadılar Bayramı partisi Asmalımescid Soho House’da düzenlendi. Davetlilerin birbirinden ilginç kostüm ve makyajları büyük ilgi gördü.
28.10.2019 Magazin
Türkay Şoray: Sinemayı bıraktım
Türkay Şoray: Sinemayı bıraktım Yeşilçam'ın usta oyuncularından Türkan Şoray, önceki akşam Soho House'da arkadaşlarıyla bir araya geldi.
11.04.2019 Magazin
Sinan Çetin'in oğlu Cem Özer'i aradı
Sinan Çetin'in oğlu Cem Özer'i aradı Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu, yapımcı Rafael Cemo Çetin babasının 1993'te çektiği 'Berlin in Berlin' filminden esinlenip 'New York in New York' adlı bir filme imza attı. Önceki akşam Beyoğlu, Soho House'da gerçekleşen gala daveti için 'Berlin in Berlin'in başrol oyuncusu Cem Özer'i aradı.
7.02.2019 Magazin
Şilan Makal: Üniversiteden beri sevgilim yok
Şilan Makal: Üniversiteden beri sevgilim yok Önceki gece Soho House'da gerçekleşen partiye katılan oyuncu Şilan Makal, özel hayatı ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.
6.02.2019 Magazin
Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül, Şahan Gökbakar bir arada
Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül, Şahan Gökbakar bir arada 'Organize İşler Sazan Sarmalı' filmi, vizyondan önce Yılmaz Erdoğan’ın ev sahipliğinde Soho House’ta düzenlenen geceyle görücüye çıktı. Gecenin ev sahibi Yılmaz Erdoğan'dan flaş bir açıklama geldi.
1.02.2019 Magazin
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş mayısta evleniyor
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş mayısta evleniyor Ebru Şallı ile nişanlısı Uğur Akkuş hafta sonunu Kars Sarıkamış’ta geçirmişti.
17.01.2019 Magazin
Yeni aşkı Kirazcı
Yeni aşkı Kirazcı Burak Deniz’le olan ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalayan Büşra Develi’nin, Yiğit Kirazcı’yla aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.
28.12.2018 Magazin
Aleyna Tilki: Büyük ikramiye bana çıksa...
Aleyna Tilki: Büyük ikramiye bana çıksa... Şarkıcı Aleyna Tilki, önceki akşam Asmalımescit’te bulunan Soho House isimli mekana girerken görüntülendi.
19.12.2018 Magazin
Aleyna Tilki erkek arkadaşıyla yakalandı
Aleyna Tilki erkek arkadaşıyla yakalandı Geçtiğimiz hafta ‘Star olunmaz, Star doğulur’ açıklamasıyla gündeme gelen Aleyna Tilki, önceki gece Asmalımescit’te bulunan Soho House adlı mekandan çıkarken görüntülendi.
24.11.2018 Magazin
En sosyetik iskelet
En sosyetik iskelet Hacı Sabancı ve sevgilisi Nazlı Kayı önceki gece Asmalımescit Soho House’da düzenlenen ‘Cadılar Bayramı’ etkinliğine katıldı.
28.10.2018 Magazin
Kendimi yaşlanmış hissediyorum
Kendimi yaşlanmış hissediyorum Geçen martta 18 yaşına giren Aleyna Tilki, önceki akşam Asmalımescit’teki Soho House’da eğlendi.
30.07.2018 Magazin
Eve girerken komşuya yakalandılar! "O evli..."
Eve girerken komşuya yakalandılar! "O evli..." Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, adının aşk dedikodularına karıştığı yapımcı Necati Kocabay'ın evine girerken görüntülendi. Kocabay'ın komşusu Yeşilçay'a "Necati evli" diye seslendi.
28.05.2018 Magazin
Aşkın ispatı!
Aşkın ispatı! Nurgül Yeşilçay, isminin aşk dedikodularına karıştığı yapımcı Necati Kocabay ile önceki akşam Soho House’ta eğlendi. Mekandan sabaha karşı ayrılan çift, Kocabay’ın evine girerken görüntülendi
27.05.2018 Magazin
Sırıksıklam
Sırıksıklam Cemiyethayatının tanınmış çifti Derin Mermerci ile Cem Aydın önceki akşam Asmalımescit’teydi.
10.05.2018 Magazin
Emina gecelerde
Emina gecelerde Eşi Mustafa Sandal’la olan boşanma davasıyla gündemden düşmeyen Emina Jahovic, önceki gece Soho House’taydı.
29.04.2018 Magazin
Panik anları
Panik anları ECE Sükan, önceki gece Asmalımescit Soho House çıkışı görüntülendi.
29.04.2018 Magazin
Maça değil eğlenceye
Maça değil eğlenceye Sibel Can’ın oğlu Engincan Ural, önceki gece Asmalımescit Soho House çıkışı görüntülendi.
27.04.2018 Magazin
Sabaha kadar Ragnar!
Sabaha kadar Ragnar! Eşiyle boşanma arifesinde olduğu konuşulan Tuba Ünsal, ‘Kral Ragnar’ rolüyle tanınan aktör Travis Fimmel sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi
7.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Soho House ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soho house haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.