Gazete Vatan Logo
Magazin Demet Özdemir siyahlar içinde poz verdi!

Demet Özdemir siyahlar içinde poz verdi!

3 ay önce Oğuzhan Koç ile evlenen Demet Özdemir son zamanlarda oynadığı yapımlarla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu son olarak Instagram hesabından siyahlar içinde bir pozunu paylaştı. Özdemir'in pozuna beğeni ve yorum yağdı.

Demet Özdemir siyahlar içinde poz verdi!

Demet Özdemir (30) ile Oğuzhan Koç (37), 28 Ağustos akşamı Sarıyer'de bir otelde görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. Ünlü çiftten Demet Özdemir'in nikah şahitliğini yapımcı Faruk Turgut üstlenirken, Koç'un şahidi ise Acun Ilıcalı olmuştu. Çift ilk danslarını ise Zeki Müren’in seslendirdiği ‘Aklımda Sen Fikrimde Sen’ şarkısı ile yapmıştı.

ÜÇ FARKLI GELİNLİK GİYDİ

Özdemir, nikah sırasında Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı gelinlikle davetlilerin karşısına çıkarken; nikah sonrasında da Nihan Peker’in tasarladığı ikinci gelinliği ile göz kamaştırmıştı. After party için ise Alexander Mc Queen defilesinin özel parçası olan elbiseyi, Londra’dan sipariş ederek kendisine özel tasarlatmıştı.

'10 YIL SONRA İLK DEFA SÖYLÜYORUM'

Önceki ay Soho House’da gerçekleşen bir davette görüntülenen güzel oyuncu, özel hayatı hakkında ise şöyle konuşmuştu:"Şimdi dinlenme aşamasındayım, biliyorsunuz evlilik. Güzel gidiyor evlilik. Şu anda çalışmıyorum, evle ilgileniyorum. Bu cümleyi benden çok nadir duyarsınız, 10 yıl sonra ilk defa bunu söylüyorum. Ben de çok şaşkınım, hâlâ ikna olamıyorum."

Haberin Devamı

'ÇOK KAFA PATLATMADIK'

Demet Özdemir, yeni evleriyle ilgili dekorasyon çalışmalarının sorulması üzerine ise "Dekorasyon çalışmasına çok kafa patlatmadık. Onunla ilgili çok zamanımız olmadı. Çok sevdiğim bir iç mimar arkadaşım var, ona teslim ettik. Tam zamanında işi bitirdi, bizim için önemli olan da o" ifadelerini kullanmıştı. 

Şimdilerde Oğuzhan Koç ile mutlu bir evlilik sürdüren Demet Özdemir, 15.6 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yeni pozlarını paylaştı.

'DOĞAL GÜZELLİĞİNİ ÇOK SEVİYORUM'

Siyahlar içerisinde kamera karşısına geçen ünlü isim, kısa sürede 289 bin beğeni ve 3 bine yakın yorum aldı. Hayranları, yıldızlı takıları, doğal makyajı ve şık tarzıyla dikkat çeken güzel oyuncuya; "İnanılmaz güzel görünüyorsun", "Yıldızların ve sen harikasınız" ve "Doğal güzelliğini ve ışıltını çok seviyorum" gibi mesajlar yazdı.

'EVE HOŞ GELDİN'

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Bakü'ye giden Özdemir, eve döndüğünde eşinin sürpriz yapmak için gönderdiği çiçeklerle karşılaşmıştı. Üzerinde "Eve hoş geldin azizim" yazan bir not bulunan çiçekleri 15.6 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaşan ünlü isim, yayınladığı fotoğrafa Koç'u da etiketleyerek; "Karşılama hem rom, hem kom" mesajını yazmıştı.Şarkıcı da Özdemir'in paylaşımını kendi hesabının hikayeler bölümünden kalp emojisiyle yayınlamıştı.

Haberin Devamı