Bu macun sadece Nisan'da sürülüyor - Birkaç yaprak naneyle yaza kadar sivilce bırakmıyor
Bu macun sadece Nisan'da sürülüyor - Birkaç yaprak naneyle yaza kadar sivilce bırakmıyor Nane, antiseptik özellikleriyle cilt bakımında kullanılan ne varsa içerisinde etken madde olarak yer almaktadır. Sabun, güzellik kremi ya da yüz yıkama jeli bunlardan birkaçıdır. Yüzünüzde sizi zor durumda bırakan sivilceler geçmek bilmiyor, ürünler size yardımcı olmuyorsa sadece birkaç yaprak naneyle hazırlanan 3 maske imdadnıza kavuşabilir.
8.04.2024 Yaşam
Sivilcelerin asıl nedeni her gün yediğiniz bu besinde! Bir taneden fazlası yüzü çoraklaştırıyor!
Sivilcelerin asıl nedeni her gün yediğiniz bu besinde! Bir taneden fazlası yüzü çoraklaştırıyor! Yumurtaların dünya çapında kahvaltılıklar arasında yer alması sizi yanıltmasın. Sivilceye yatkın bir cildiniz varsa bunun için endişelenmelisiniz. Cildinizin çorak bir tarlaya benzemesini ve sivilceyle dolu olmasını istemiyorsanız bu tavsiyeye kulak verin.
6.03.2024 Yaşam
Sivilceleri kolunuzdan nasıl temizlersiniz? Basit yöntem: Bakteri üreten bu hatayı yapmayın
Sivilceleri kolunuzdan nasıl temizlersiniz? Basit yöntem: Bakteri üreten bu hatayı yapmayın Sivilceler kimi zaman vücudumuzun en olmadık yerinde çıkar. Yüzümüze, çenemizde çıkmaları yetmiyormuş gibi bir de kollarımızda çıkar. Bu durum daha da can sıkıcıdır. Vücutta her yerde kıl folikülleri yer aldığından bu noktalar tıkanabilir. Bu da sivilce oluşumuna neden olur. Ancak kollardaki sivilceleri yok etmenin bir yöntemi var.
21.01.2024 Yaşam
Sivilce Nasıl Geçer? Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Sivilce Nasıl Geçer? Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Sivilce problemleri genetik ya da çeşitli nedenlerden oluşmaktadır. Sivilce problemleri için geliştirilmiş pek çok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Kişilerin cilt yapısına uygun şekilde önerilen tarifler ile sivilce görünümü ve oluşan lekelenmeler de kısa süre içerisinde geçmeye başlamaktadır.
17.01.2024 Sağlık