Site Yöneticisi

Site Yöneticisi

Son dakika site yöneticisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan site yöneticisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını site yöneticisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Site Yöneticisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan site yöneticisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 218 site yöneticisi haberi bulunmuştur. Tüm site yöneticisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suyunu kesen site yöneticisine kurşun yağdırdı
Suyunu kesen site yöneticisine kurşun yağdırdı Esenyurt’ta yaşadığı sitenin dairesinde suyun kesilmesine sinirlenen şahıs, site yöneticisine kurşun yağdırdı. 9 mermiden ikisi vücuduna isabet eden adam ağır yaralanırken, saldırgan polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
26.10.2023 Yaşam
İstanbul’da mafya, yönetici ile oğluna dehşeti yaşattı! 'Tetikçi tutarak iki bacağımdan vurdurdular'
İstanbul’da mafya, yönetici ile oğluna dehşeti yaşattı! 'Tetikçi tutarak iki bacağımdan vurdurdular' Esenyurt’ta bir sitenin yöneticiliğini yapan Hacı Koçak ve oğlu, iddiaya göre site yönetimine çökmek isteyen grubun demir sopa ve taşlı saldırısıyla hastanelik oldu. Daha önce de aynı grubun silahlı saldırısına uğrayan yöneticinin para ve ev anahtarlarının da gasp edildiği belirtilirken, yaşanan o anlar kameraya yansıdı.
8.10.2023 Yaşam
Site yöneticileri için yeni dönem! Her isteyen olamayacak, bu şart aranacak
Site yöneticileri için yeni dönem! Her isteyen olamayacak, bu şart aranacak Site yöneticileri için yeni bir dönem başlıyor. Site yöneticisi olmak için bir dizi şart getiriliyor. Sınava girecek yöneticiler yeterlilik belgesi alarak bu görevi yapacak. Site Yöneticileri Derneği Başkanı Yahya Sağır, "Federasyona bağlı tüm tesis site yöneticilerinin mesleki yeterlilik belgesi sınavlarına dahil olup mesleki yeterliliklerinin sağlanması için karar aldık. Mesleki yeterlilik için sınavlar yapılacak" dedi.
19.05.2023 Ekonomi
Site yönetmeliği değişiyor! Standart getiriliyor, zorunlu oluyor
Site yönetmeliği değişiyor! Standart getiriliyor, zorunlu oluyor Site yönetmeliği ile ilgili önemli bir adım atılıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yapılacak değişikliği maddeler halinde açıkladı. Bundan sonra her isteyen site yöneticisi olamayacak. Ayrıca güvenlik görevlisi zorunluğu da geliyor. Sektör temsilcileri yapılması planlanan değişiklik ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. TÜKONFED Başkan Vekili Av. İbrahim Güllü, "Öncelikle herkes yönetici olamamalı. Bunun bir kriteri, eğitimi ve sertifikasyonu olmalıdır. Yöneticinin mutlaka hukuk formasyonuna sahip olması da gerekir." diye konuştu.
11.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum site yöneticileriyle bir araya geldi: Süreci başlatıyoruz
Bakan Kurum site yöneticileriyle bir araya geldi: Süreci başlatıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Üsküdar’da İstanbul Site ve Tesis Yöneticileri ile Buluşma programında bir araya geldi. Bakan Kurum "site yöneticilerimizin yüzde 18 KDV yüküyle alakalı gelen talepleri konusunda durum tespiti yapıp, çözüm önerilerimizi hazırlayacak bir süreci başlatıyoruz" dedi.
8.05.2023 Ekonomi
İzmir'de lüks sitede yangın! İbrahim Tatlıses detayı
İzmir'de lüks sitede yangın! İbrahim Tatlıses detayı İzmir’in Narlıdere ilçesinde bulunan 8 katlı, 40 daireli sitede saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. 7 saatlik çalışmaların sonrasında kontrol altına alınan yangının bıraktığı hasar gün ağarınca havadan görüntülendi.
28.04.2023 Gündem
Site yöneticisi: Müteahhit 'Depreme dayanıklı, dışarı çıkmayın' dedi, 2 blok yıkıldı
Site yöneticisi: Müteahhit 'Depreme dayanıklı, dışarı çıkmayın' dedi, 2 blok yıkıldı Hatay'da, 2 bloku depremde yıkılan Güçlü Bahçe Sitesi'nin yöneticisi Ertuğrul Şahbaz, "Müteahhit, bize evi satarken, dairelerin depreme dayanıklı olduğunu söyledi hatta 'Deprem olursa evlerden dışarı çıkmayın' dedi. Biz de buna güvenerek binadan çıkmadık. Sarsıntı devam ederken 2 blokumuz yıkıldı" dedi.
15.02.2023 Gündem
Borsadan yüzde 5.16’lık ‘yukarı adım’
Borsadan yüzde 5.16’lık ‘yukarı adım’ BIST 100 endeksinde yılın ilk haftalarındaki düşüşler dikkat çekerken, geçtiğimiz gün Borsa İstanbul’dan açığa satış düzenlemesi geldi. Haftanın son gününe yatay başlayan BIST, günü yüzde 5.16 yükselişle 4.997 puandan tamamladı. Altın ise açıklanan verilerin etkisiyle haftayı düşüşle sonlandırdı.
4.02.2023 Ekonomi
Site yöneticisi otoparkta ölü bulundu!
Site yöneticisi otoparkta ölü bulundu! Isparta’da bulunan bir sitenin otopark kısmında bir kişi ölü bulundu.
28.01.2023 Yaşam
Kuyu faciasında flaş gelişme! İzin skandalı ortaya çıktı, herkes birbirini suçladı
Kuyu faciasında flaş gelişme! İzin skandalı ortaya çıktı, herkes birbirini suçladı Manisa’nın Salihli ilçesinde, Aytuğ Demir ile 2 yaşındaki oğlu Batu Demir'in düştükleri 60 metrelik sondaj kuyusunun 15 metresinde sıkışıp, hayatlarını kaybetti. Faciaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan site yöneticisi Hamza Akiş ile sondaj firması sorumlusu Vasfi Çakır'ın ifadeleri ortaya çıktı. Savcılık tarafından yapılan incelemede ise olayla ilgili bilinmeyen bir ayrıntı gün yüzüne çıktı.
14.01.2023 Yaşam
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiriyor! Fahiş aidat uyarısı geldi: 'İtirazda bulunmazsanız'
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiriyor! Fahiş aidat uyarısı geldi: 'İtirazda bulunmazsanız' Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiren gelişme! 2023 yılında yapılan site yönetim genel kurullarında alınan kararlarla aidat fiyatlarında artış yaşandı. Bazı sitelerde yüksek artış protesto edildi. Küçükçekmece'de bir sitede 2022'de 370 lira olan aidat bu yıl 970 liraya yükselince site sakinleri eylem yaptı. Fahiş aidat bedeline karşı dava açılabileceğine dikkat çeken uzmanlar, yapılan bu hatanın itirazının önün kapattığını söyledi.
11.01.2023 Yaşam
Kuyuya düşen baba ve oğula acı veda!
Kuyuya düşen baba ve oğula acı veda! Manisa’nın Salihli ilçesinde sondaj kuyusuna düşen ve cansız bedenlerine 10 saat süren çalışmalar sonrasında ulaşılan baba ve 2 yaşındaki oğlu gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandı. Cenazeye tekerlekli sandalyeyle katılan anne Yağmur Demir, oğlu Batu Demir ve eşi Aytuğ Demir'in fotoğrafını öperek uğurladı.
7.01.2023 Yaşam
Kahreden haber! Su kuyusuna düşen baba- oğul yaşamını yitirdi
Kahreden haber! Su kuyusuna düşen baba- oğul yaşamını yitirdi Manisa’nın Salihli ilçesinde su kuyusuna düşen baba ve oğlunun cansız bedenine yaklaşık 10 saat süren çalışma sonrası ulaşıldı.
6.01.2023 Yaşam
Notere verdikleri belge sonrası şoke oldu! Nüfus memurları da inanamadı
Notere verdikleri belge sonrası şoke oldu! Nüfus memurları da inanamadı İstanbul’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Motosikletinin plakası çalınan Koray Başpınar notere gitti. Yeni plaka çıkarmak istiyordu ama yapamadı çünkü sistemde ölü görünüyordu. Bunun üzerine başka bir notere daha giden Başpınar orada ‘ölü’ olarak gözükünce bu kez nüfus müdürlüğüne gitti. Nüfus müdürlüğünde ise ‘sağ’ olarak gözüktüğünü kendisine söylenerek yaşadığına dair belge verildi. İşte şoke eden olayın detayları…
10.11.2022 Yaşam
'Gizemli ev' harabeye döndü! Mahalleliyi kızdıran iddia: 'Bizi tedirgin ediyorlar'
'Gizemli ev' harabeye döndü! Mahalleliyi kızdıran iddia: 'Bizi tedirgin ediyorlar' Türkiye'de bir dönemin önemli olaylarından biri olan Mersin’in Tarsus ilçesindeki ‘kırmızı ev’ veya ‘gizemli ev’ kazısı ile ilgili yalan haberlere, mahalle sakinleri son verilmesini istiyor.
9.11.2022 Yaşam
'Fuhuş' iddiası ortalığı karıştırdı! Kiracı ve site yöneticisi saç saça baş başa kavga etti
'Fuhuş' iddiası ortalığı karıştırdı! Kiracı ve site yöneticisi saç saça baş başa kavga etti Esenyurt’ta bir kiracı ve site yöneticisi arasındaki kavga olay oldu. İddiaya göre site yöneticisi, kiracı ile ilgili sürekli olarak uyuşturucu ve fuhuş iftirasında bulunuyordu. Buna artık dayanamayan kiracı ise site yöneticisi ile konuşmaya karar verdi. Ne olduysa da bundan sonra oldu. Yaşanan dehşet anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
9.11.2022 Yaşam
Sitede yaşayanların 'yarasa' çaresizliği! Her yere pislediler
Sitede yaşayanların 'yarasa' çaresizliği! Her yere pislediler Antalya'da, falezlere yakın noktadaki sitede çok sayıda binanın duvar, pencere ve balkonları ile park halindeki otomobilleri dışkısıyla kirleten yarasalar, apartmandakileri tüm önlemlerine rağmen çaresiz bıraktı. Ağaçların dallarında çok sayıda yarasanın toplandığını belirten site yöneticisi Ahmet Erdem, "Ağaçların meyvesini yiyor, uçarken de binaları pisletiyorlar" dedi.
8.10.2022 Yaşam
Siteye dadanan hırsız, yönetimi canından bezdirdi! 'Kapıyı açamayınca duvardan atlıyor'
Siteye dadanan hırsız, yönetimi canından bezdirdi! 'Kapıyı açamayınca duvardan atlıyor' Antalya’da daha önce bir sitenin bahçesine girerek site sakinlerinin aşure kazanını çalan hırsız, bu kez de sandalyelerini çaldı. Art arda yaşanan hırsızlık olaylarına tepki gösteren site yöneticisi Zeynel Tan, “Bu gidişle havuzu kapatacağım. Bu işler devam edecek gibi görünüyor. Sıra şezlonglara geldi. Kapıyı açamayınca duvardan atlıyor” dedi.
1.09.2022 Yaşam
'Çocuk Kaçırıldı' iddialarını yayanlara işlem yapıldı
'Çocuk Kaçırıldı' iddialarını yayanlara işlem yapıldı İstanbul'da son günlerde sosyal medyada ve bazı basın yayın organlarında yayınlanan çocuk kaçırma iddiaları ile ilgili emniyetten açıklama yapıldı. Açıklamada, "Küçük çocuğu araba ile kaçırmışlar. Küçük kardeşlerimizi bir süreliğine dışarı salmayalım. Plaka budur: 63 A** 9**" şeklindeki uyarı yazısının asıldığı Başakşehir ilçesindeki sitenin yöneticisinin E.S. isimli şahıs olduğu belirlenmiştir" denildi.
4.06.2022 Gündem
Site ve apartmanda yaşayan herkes için geçerli! Ödenmeyen elektrik, su ve doğalgaz faturaları...
Site ve apartmanda yaşayan herkes için geçerli! Ödenmeyen elektrik, su ve doğalgaz faturaları... Site ve apartmanda yaşayan milyonları yakından ilgilendiriyor. Yöneticilerle ilgili vatandaşın kafasında çok sayıda soru işareti var. Sitelerde sekizden fazla bağımsız bölüm varsa yönetici seçmek zorunlu tutuluyor. Yönetici seçmenin zorunlu olup olmadığı, yöneticiye ücret ödemesi, zamanında ödenmeyen sigorta primleri, elektrik, su, doğalgaz faturaları için fazladan ödenen ceza ve faizlerden kimin sorumlu olduğu ya da site veya apartmanda çalışan işçilerin keyfi olarak işten çıkarılıp çıkarılmayacağı ile ilgili merak edilen tüm sorular yanıtını buldu. İşte yöneticiler ile ilgili 11 soru ve yanıtı...
11.04.2022 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren gelişme! Aşırı gürültü sizi evinizden edebilir
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren gelişme! Aşırı gürültü sizi evinizden edebilir Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren gelişme! Aşırı gürültü yapan komşularla ilgili bilinmeyen detay ortaya çıktı. Bunu yapan evini dahi kaybediyor. Gürültücü komşulara karşı idari başvurular yapılabileceği gibi hâkim müdahalesi de istenebilir, savcılığa suç duyurusunda bulunulur, ALO 181 hattı, polise, belediye ve CİMER’e başvurulur. Bunların dışında sabahın erken saatlerinden, gecenin geç saatlerine kadar gürültü geliyorsa bu durum süreklilik arz ettiği için, yargılama süreci uzun sürse de dava açarak hâkimin müdahalesi istenebiliyor. Polise şikâyet ya da dava ile sonuç alınamadıysa gürültücü malik, mahkeme kararının kesinleşmesinden ve icra emrinin tebliğinden itibaren 1 yıl süreyle gürültü yapmaya hâlâ devam ediyorsa o kişinin yeri satın alınabiliyor. İşte detaylar...
4.04.2022 Uzmana Sor
Elektrik faturasını bedavaya getiriyor! Binalarda yeni dönem
Elektrik faturasını bedavaya getiriyor! Binalarda yeni dönem Elektrik faturasını bedavaya getiriyor. Elektrik faturasıyla ilgili binalarda yeni dönem. Elektrik faturasındaki artış sebebiyle kimi vatandaşlar tasarruflu ampulle, kimi fazla lambaları söndürüp elektrikli ev aletlerini daha az kullanarak faturaları düşürmeye çalışıyor. Bu bireysel ve geçici çözümler dışında apartman veya sitede “Kendi elektriğimizi güneşten üreterek, elektrik maliyetimizi azaltabilir miyiz? Hatta üretilen elektriğin fazlasını satarak, gelir elde edebilir miyiz?” şeklinde sorular geliyor. Sitelerde çatıda elektrik üretip fazlasını satmak mümkün mü? Vatandaş ya da bir şirket kendi çatısına arazisine güneşten elektrik sistemi kurup üretebilir. Fazlasını satabilir. Ama site yönetimlerinin güneş enerjisi tesisi kurup elektrik üretmeleri için mevzuat değişikliği gerekiyor.
21.03.2022 Ekonomi
Asiye Ateş olayıyla ilgili soruşturma tamamlandı! Silah olarak nitelendirildi!
Asiye Ateş olayıyla ilgili soruşturma tamamlandı! Silah olarak nitelendirildi! Gaziantep’te 4 yaşındaki Asiye Ateş’in iki pitbull köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanmasına ilişkin olayda iddianame tamamlandı. 6 sanık hakkında hazırlanan iddianamede pitbullar silah olarak nitelendirilirken, olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinin silindiği belirtildi.
31.01.2022 Gündem
Asiye Ateş olayı ile ilgili skandal iddia! Pitbull saldırısı sonrası...
Asiye Ateş olayı ile ilgili skandal iddia! Pitbull saldırısı sonrası... Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş ile ilgili son dakika gelişmesi! Site yöneticisi Mustafa Elibol ile sekreteri Süheyla Kurçak’ın tutuklanmasının ardından olaya ilişkin flaş bir detay ortaya çıktı. Doku nakli yapılan Asiye, servise alınırken, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Ateş'in sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.
29.12.2021 Gündem
Sitelerde yeni dönem! Tamamen değişiyor, fazla aidat ücretleri ve...
Sitelerde yeni dönem! Tamamen değişiyor, fazla aidat ücretleri ve... Sitelerde yeni dönem başlıyor. Dernekler bir araya geldi, imzalar atıldı. Sistem tamamen değişiyor. Sitelerin yönetimlerini ele geçirerek fazla aidat ücreti isteyen şebekelere karşı harekete geçildi. 'Tesis Yönetim ve Tedarikçileri Federasyonu' kuruldu. Artık sitelerde sertifikaya, karneye sahip yöneticilerin hizmet vermesi amaçlanıyor. Personeller eğitimlere tabi tutulup ülke genelinde konutlarda hizmet edecek.
1.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Site Yöneticisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki site yöneticisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.