Sınıra Sevkiyat

Sınıra Sevkiyat

Son dakika sınıra sevkiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sınıra sevkiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sınıra sevkiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sınıra Sevkiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sınıra sevkiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 sınıra sevkiyat haberi bulunmuştur. Tüm sınıra sevkiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sınırda dikkat çeken hareketlilik! Askeri sevkiyat yapıldı!
Sınırda dikkat çeken hareketlilik! Askeri sevkiyat yapıldı! Türkiye'nin çeşitli illerinden Suriye sınırına sevk edilen askeri araç ve komando birliklerinden oluşan konvoy, Kilis'e ulaştı.
28.02.2020 Gündem
Hatay sınırına askeri araç sevkiyatı yapıldı
Hatay sınırına askeri araç sevkiyatı yapıldı Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Türkiye- Suriye sınırına, aralarında tank ve zırhlı personel taşıyıcılarının da bulunduğu çok sayıda zırhlı askeri araç sevk edildi.
29.01.2020 Gündem
Barış Pınarı Harekatı'nda 6'ncı gün... Bölgeden art arda son dakika haberler geliyor
Barış Pınarı Harekatı'nda 6'ncı gün... Bölgeden art arda son dakika haberler geliyor Türk Silahlı Kuvvetleri'nce Fırat’ın doğusuna yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı 6’ncı gününe girdi. Gelen son dakika haberlere göre, Telabyad ve Resulayn ilçe merkezlerinde kontrolün sağlandığı harekatta, iki kent arasındaki köylerin terör örgütü PKK/YPG’den arındırılmasına devam ediliyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan Harekatın başından bu yana yapılan çatışmalar ve bombardımanda ise 550 terörist etkisiz hale getirildi.
14.10.2019 Gündem
Barış Pınarı Harekatı'nda son dakika gelişmesi
Barış Pınarı Harekatı'nda son dakika gelişmesi Türk askeri ve Milli Suriye Ordusu birlikleri, yoğun çatışmaların ardından Tel Abyad'ın doğusundaki bulunan mahalleleri ele geçirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pınar Barışı Harekatı alanında 2 askerimiz ile 16 Suriye Milli Ordusu mensubunun şehit olduğunu açıkladı. Erdoğan, "Şu ana kadar kontrol altına alınan alan büyüklüğü 109 kilometrekaredir." dedi. Barış Pınarı Harekatı'nda Tel Abyad tamamen YPG/PKK'lı teröristlerden kurtarıldı.
13.10.2019 Gündem
Barış Pınarı Harekatı'nda son dakika gelişme! MSB açıkladı
Barış Pınarı Harekatı'nda son dakika gelişme! MSB açıkladı Fırat'ın doğusunda başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekatı'ndan art arda son dakika haberler geliyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelen son bilgilere göre, etkisiz hale getirilen toplam PKK/PYD-YPG’li terörist sayısı 459 oldu.
12.10.2019 Gündem
Son dakika... Barış Pınarı Harekatı'nda terör örgütüne darbe üstüne darbe, peş peşe açıklamalar geliyor
Son dakika... Barış Pınarı Harekatı'nda terör örgütüne darbe üstüne darbe, peş peşe açıklamalar geliyor Barış Pınarı Harekatı'nda 3. gün... Operasyon bölgesinden gelen son haberlere göre, harekatın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 342 oldu. Tel Halef'in teröristlerden temizlenmesiyle Rasulayn ve Tel Abyad arasındaki bağlantı kesildi. Harekatta kurtarılan köy sayısı 13 oldu. Harekat kapsamında Tel Abyad ve Resulayn'daki köyler teröristlerden temizlenirken, paniğe kapılan teröristlerin, özellikle Tel Abyad bölgesinde TSK ve SMO unsurlarının hassasiyetini bildiği için camilere gizlendiği ve buralardan saldırılar düzenlediği belirtildi. Teröristlerin, Tel Abyad'daki bir kiliseyi karargah olarak kullanmaya başladığı ve buradan Mehmetçiğe saldırı düzenlediği öğrenildi. MSB "TSK'nın Kamışlı ve Derik’te halkı hedef aldığına dair yalan haberler akıl sınırını zorluyor. Bu bölgelerde TSK’ya ait operasyon unsuru yok" açıklaması yaptı.
11.10.2019 Gündem
Sınır birliklerine beton blok sevkiyatı
Sınır birliklerine beton blok sevkiyatı Hatay'da, Suriye sınırındaki birliklere 40 TIR'lık beton blok sevkiyatı yapıldı.
25.09.2019 Gündem
Suriye sınırında helikopter hareketliliği
Suriye sınırında helikopter hareketliliği Suriye'nin kuzeyine kurulması planlanan Güvenli Bölge için oluşturulan Müşterek Harekat Merkezi'nin tam kapasite çalışmaya başladığı Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde helikopter hareketliliği yaşandı. Türk Silahlı Kuvvetlerine ait 2 helikopter Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığı'nda yakıt takviyesi yaptıktan sonra Türk ve ABD askerlerinin binmesiyle havalanarak Suriye sınırında devriye görevi yaptı.
29.08.2019 Gündem
'Pençe Harekâtı'nda askeri sevkiyat sürüyor
'Pençe Harekâtı'nda askeri sevkiyat sürüyor Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde PKK'lı teröristlere yönelik başlatılan 'Pençe Harekâtı' kapsamında, sınır hattındaki Hakkari'nin Derecik ilçesine askeri araç ve personel sevkiyatı hız kesmeden devam ediyor. 8 gündür süren harekâtta görev yapan komandolar, 3 bin metre rakım ve sıfırın altında 10 dereceye varan soğukta, sarp kayalıklardaki terör hedeflerini bir bir ortadan kaldırarak ilerliyor.
3.06.2019 Gündem
Sınıra sevkiyat devam ediyor
Sınıra sevkiyat devam ediyor Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından demir yoluyla, Hatay-Suriye sınır hattına askeri araç ve tank sevkiyatı yapıldı.
12.01.2019 Gündem
Sınıra sevkiyat devam ediyor
Sınıra sevkiyat devam ediyor Suriye sınırındaki birliklere takviye amacıyla gönderilen askeri konvoy, Şanlıurfa'ya ulaştı.
27.12.2018 Gündem
Sınıra sevkiyat devam ediyor
Sınıra sevkiyat devam ediyor Suriye sınırındaki birliklere takviye amacıyla Çankırı'dan trenle yola çıkan askeri konvoy Gaziantep'e ulaştı.
26.12.2018 Gündem
Suriye sınırına yoğun askeri sevkıyat
Suriye sınırına yoğun askeri sevkıyat Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'deki Münbiç ile Tel Rıfat sınırına askeri sevkıyat yoğunlaşarak devam ediyor.
5.07.2018 Gündem
JÖH ve PÖH, 'meskun mahal' operasyonları için Afrin'e gidiyor
JÖH ve PÖH, 'meskun mahal' operasyonları için Afrin'e gidiyor TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin bölgesinin teröristlerden temizlenmesi için başlatılan 'Zeytin Dalı Harekâtı' kapsamında Türkiye'nin çeşitli illerinden jandarma özel harekât (JÖH) ve polis özel harekât (PÖH) timlerinin sınır bölgesine sevk ediliyor. Jandarma ve polis özel harekat timlerinin harekat kapsamında Afrin bölgesinde 'meskun mahal' operasyonlarına katılacağı belirtildi.
20.02.2018 Gündem
Suriye sınırına çok sayıda asker ve OBÜS sevkiyatı yapıldı
Suriye sınırına çok sayıda asker ve OBÜS sevkiyatı yapıldı Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Suriye sınırına çok sayıda asker ve mühimmat sevkiyatı yapıldı.
10.02.2018 Gündem
Sınırda sıcak anlar! Bolu komando da orada
Sınırda sıcak anlar! Bolu komando da orada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, “Bir gece ansızın gelebiliriz” dediği Afrin sınırında hazırlıklar son hız devam ediyor. Bugün yine sınıra sevkiyat yapıldı.
29.09.2021 Gündem
TSK’nın sınıra sevkiyatı sürüyor
TSK’nın sınıra sevkiyatı sürüyor Kırıkkale Lüleburgaz’dan sevk edilen askeri araçlar 27 vagonla demiryolu ile İskenderun Demiryolu İstasyonu’na ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'nin operasyonu öncesi YPG'de hareketlilik!
Türkiye'nin operasyonu öncesi YPG'de hareketlilik! Türkiye'nin Afrin'e operasyon yapacağı konuşulurken, bölgede terör örgütü YPG'nin de sınıra sevkiyat yaptığı görüldü
29.09.2021 Gündem
TSK ilerliyor onlar kaçıyor
TSK ilerliyor onlar kaçıyor Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, terör hedeflerine yönelik Suriye topraklarında gerçekleştirdiği Fırat Kalkanı harekatının 128’nci gününde sıcak saatler yaşanıyor. TSK’nın Bab’taki ilerleyişi sürerken terör örgütü DEAŞ, mevzilerini terk ederek kaçıyor.
29.09.2021 Gündem
Sınıra sevkiyat
Sınıra sevkiyat Gaziantep 5’inci Zırhlı Tugay Komutanlığı’ndan Suriye sınırına araç ve personel sevkiyatı yapıldı...
29.09.2021 Gündem
Sınıra sevkiyat hazırlığı
Sınıra sevkiyat hazırlığı TÜRKİYE’nin batısındaki kentlerden gönderilen çok sayıda tank, demiryolu ile Gaziantep’e geldi...
29.09.2021 Gündem
Askeri birlikler sınır hattını tamamen kapattı
Askeri birlikler sınır hattını tamamen kapattı 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Kilis’te Suriye sınırındaki birlikleri denetledi. Orgenerel Huduti, dün akşam bir askerin şehit edildiği, bir askerin de kayıp olduğu bölgede incelemelerde bulundu.
29.09.2021 Gündem
Sınıra sevkiyat başladı!
Sınıra sevkiyat başladı! Hakkari’de, bahar mevsimiyle birlikte sınır boylarına asker sevkiyatı devam ediyor...
29.09.2021 Gündem
Sınıra sevkiyat başladı!
Sınıra sevkiyat başladı! DİYARBAKIR'dan Irak ve Suriye sınırına 'Kirpi' ismi verilen mayına dayanıklı zırhlı personel taşıyıcı araç sevk edildi. Sınır kesimindeki birliklere gönderilen zırhlılar uzun konvoy oluşturdu.
29.09.2021 Gündem
ÖSO gitti PYD geldi!
ÖSO gitti PYD geldi! Sınırın öte yanındaki bayrak savaşları devam ediyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sınıra Sevkiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sınıra sevkiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.