Sinir Gazı

Sinir Gazı

Son dakika sinir gazı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sinir gazı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sinir gazı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinir Gazı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinir gazı gelişmeleri de dahil olmak üzere 777 sinir gazı haberi bulunmuştur. Tüm sinir gazı haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD, Rusya'ya karşı harekete geçti! Kısıtlamalar geliyor
ABD, Rusya'ya karşı harekete geçti! Kısıtlamalar geliyor ABD Ticaret Bakanlığı, Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın zehirlenmesine tepki olarak Rusya'ya yönelik ihracat kısıtlamalarını genişleteceğini duyurdu.
17.03.2021 Dünya
Beyaz Saray: Biden'ın Putin ile ilişkisi Trump'tan çok daha farklı olacak
Beyaz Saray: Biden'ın Putin ile ilişkisi Trump'tan çok daha farklı olacak Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, ABD Başkanı Joe Biden'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilişkisinin Donald Trump yönetiminden daha farklı olacağını açıkladı.
2.03.2021 Dünya
Rus muhalif Navalni'ye 3,5 yıl hapis cezası!
Rus muhalif Navalni'ye 3,5 yıl hapis cezası! Moskova'da mahkeme, Rus muhalif lider Aleksey Navalni'ye, Almanya'da sinir gazı zehirlenmesi tedavisi gördüğü için denetimli serbestlik şartlarını ihlal ettiği suçlamasıyla hapis cezası verdi.
2.02.2021 Dünya
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yeğeninin CIA korumasına alındığı iddiası!
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yeğeninin CIA korumasına alındığı iddiası! Kim Jong-un'un 2017'de öldürülen erkek kardeşi Kim Jong-nam'ın oğlunun, babasının öldürülmesinin ardından ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) tarafından korumaya alındığı iddia edildi.
23.11.2020 Dünya
Aleksey Navalni zehirlenmesiyle ilgili olarak Putin'i suçladı
Aleksey Navalni zehirlenmesiyle ilgili olarak Putin'i suçladı Rus muhalif lider Aleksey Navalni, Ağustos ayında Noviçok sinir gazı ile zehirlenmesiyle ilgili olarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i suçladı.
1.10.2020 Gündem
AB ilk kez siber saldırılar nedeniyle yaptırım uygulayacak
AB ilk kez siber saldırılar nedeniyle yaptırım uygulayacak Avrupa Birliği (AB), siber saldırılar düzenledikleri gerekçesiyle Rus ve Çinli 6 kişi ile aralarında Rus Askeri İstihbarat Servisinin (GRU) de bulunduğu 3 kuruluşa yaptırım uygulama kararı aldı.
31.07.2020 Bilim ve Teknoloji
'Rus askerler kimyasal sinir gazı kullandı'
'Rus askerler kimyasal sinir gazı kullandı' Birleşmiş Milletler (BM) nezdinde meşru Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) İçişleri Bakanı Fethi Başağa, Halife Hafter saflarında savaşan Rus güvenlik şirketi mensuplarının Trablus'ta kimyasal sinir gazı kullandığını bildirdi.
22.04.2020 Dünya
ABD basınından bomba iddia: Kardeşi CIA için çalıştı
ABD basınından bomba iddia: Kardeşi CIA için çalıştı Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'daki havalimanında 2017'de suikast sonucu öldürülen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un üvey ağabeyi Kim Jong-nam'ın ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) için çalıştığı öne sürüldü.
11.06.2019 Dünya
Kim Jong-nam suikastı şüphelisi bugün serbest kalabilir
Kim Jong-nam suikastı şüphelisi bugün serbest kalabilir Kuzey Kore liderinin öldürüldüğü davada Vietnamlı Doan Thi Huong'a cinayet suçlaması düştü, şüpheli kadın 'tehlikeli silahla yaralamaya sebebiyet'ten yargılanacak.
1.04.2019 Dünya
Kim Jong Nam'ı öldürmekle suçlanan kadın serbest
Kim Jong Nam'ı öldürmekle suçlanan kadın serbest Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un üvey ağabeyi Kim Jong-nam'ı öldürmekle suçlanan Endonezya vatandaşı Siti Aisyah, hakkındaki suçlamaların düşürülmesinin ardından serbest bırakıldı.
11.03.2019 Dünya
BBC'den Rusya'ya şikayet
BBC'den Rusya'ya şikayet BBC, Rusya'da kurum için çalışan 44 gazeteciye ait bilgilerin internete sızdırılması üzerine Rusya hükümetine resmen şikayette bulundu.
31.12.2018 Dünya
Malezya'da Kim Jong-nam davasına yeni duruşma tarihi
Malezya'da Kim Jong-nam davasına yeni duruşma tarihi Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'un üvey ağabeyi Kim Jong-nam cinayetine dair yargılanan sanıkların davasına 7 Ocak 2019'da devam edilecek.
8.11.2018 Dünya
Rus şirketleri dolarsız ticarete odaklandı
Rus şirketleri dolarsız ticarete odaklandı Büyük Rus şirketleri, ABD yaptırımları karşısında ülke dışındaki ticari anlaşmaları dolar kullanmadan yapmanın yollarını arıyorlar. ABD ise, bazı Rus firmalarının uluslararası bankalara erişimini şimdiden engellemiş olan yaptırımları daha da ağırlaştıracağı tehdidinde bulunuyor.
19.10.2018 Ekonomi
Rusya’yı suçlayan İngiltere isim verdi
Rusya’yı suçlayan İngiltere isim verdi Ajan Skripal ve kızının zehirlenmesiyle ilgili olarak Rusya’yı suçlayan İngiltere Alexander Petrov ve Ruslan Boshirov hakkında yeterli kanıt olduğu belirtti ve haklarında yakalama emri çıkarıldı.
5.09.2018 Dünya
Bombalara karşı  cepten uyarı!
Bombalara karşı cepten uyarı! Yaklaşık 5 yıldır bombardıman altında yaşayan Suriyeliler, hava saldırılarına karşı cep telefonlu uyarı sistemi geliştirdi. Bir grup aktivist ve yazılımcının, eski bir ABD’li diplomatın yardımıyla geliştirdiği sistemle, 200’den fazla can kurtarıldı
20.08.2018 Gündem
Rusya ABD'ye resti çekti: Ekonomik savaş ilanı sayarız...
Rusya ABD'ye resti çekti: Ekonomik savaş ilanı sayarız... Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev ABD'nin Rus bankalarına veya döviz kuru işlemlerini sınırlamaya yönelik herhangi bir adımını ekonomik savaş ilanı olarak göreceklerini belirtti.
10.08.2018 Dünya
Çifte ajanlara saldırı düzenleyenlerin kimliği tespit edildi
Çifte ajanlara saldırı düzenleyenlerin kimliği tespit edildi İngiltere'nin Salisbury kentinde 4 Mart'ta Rus vatandaşı çifte ajan Sergey Skripal ile kızı Yulia Skripal'e yönelik Novichok sinir gazı saldırısını düzenleyen faillerin kimliğinin belirlendiği bildirildi.
19.07.2018 Dünya
Zehri bileklerine sürmüş
Zehri bileklerine sürmüş İngiltere’nin Amesbury kentinde Noviçok sinir gazı ile temas ederek zehirlendiği tespit edilen Dawn Sturgess ve Charlie Rowley’nin soruşturmasında yeni bilgilere ulaşıldı.
18.07.2018 Dünya
Rusya, İngiltere’ye ateş püskürdü!
Rusya, İngiltere’ye ateş püskürdü! 'Noviçok krizi’, tekrar hortladı.Rusya’dan İngiltere’ye ‘budala’ benzetmesi geldi.
5.07.2018 Dünya
Son dakika olarak verildi! Skripal'in kızının görüntüleri ortaya çıktı!
Son dakika olarak verildi! Skripal'in kızının görüntüleri ortaya çıktı! Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü'ndeki (OPCW) Rus heyet, İngiltere'nin eski Rus ajan Sergey Skripal ve kızı Yuliya'yı kasıtlı olarak suni komaya soktuğunu belirtirken, Yulia Skripal'in havaalanındaki son görüntüsü son dakika olarak yayınlandı.
19.04.2018 Dünya
Rus ajanı sis kurtardı
Rus ajanı sis kurtardı Sinir gazı saldırısına uğrayan eski Rus ajan Sergei Skripal’in saldırıdan sağ kurtulmasının ardında İngiltere’nin hava şartlarının etkisi olduğu öne sürüldü
15.04.2018 Dünya
ABD medyasından bomba iddia!
ABD medyasından bomba iddia! ABD yönetiminin, Suriye'den temin ettiği kan ve idrar örnekleri üzerinden Doğu Guta'da kimyasal silah kullanıldığından emin olduğu ve saldırının arkasında Suriye rejiminin bulunduğu kanaatine vardığı bildirildi.
12.04.2018 Dünya
İngiltere, BM’yi toplantıya çağırdı
İngiltere, BM’yi toplantıya çağırdı İngiltere, Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü’nün Ajan Skripal ve kızını zehirleyen maddeyle ilgili raporunu açıklamasının ardından Birleşmiş Milletler’i (BM) toplantıya çağırdı.
12.04.2018 Dünya
ABD'li kaynaklardan açıklama: Sinir gazı kullanıldı
ABD'li kaynaklardan açıklama: Sinir gazı kullanıldı ABD hükümetine yakın kaynaklar: İlk bulgulara göre Suriye’deki saldırıda sinir gazı kullanıldı ancak detaylı inceleme gerek.
9.04.2018 Dünya
Eski Rus ajanı Skripal'in kızı polise konuştu
Eski Rus ajanı Skripal'in kızı polise konuştu Eski Rus ajanı Sergey Skripal ile birlikte İngiltere’de zehirlenen kızı, diplomatik krize yol açan olayla ilgili polis aracılığıyla açıklama yayınladı.
5.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sinir Gazı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinir gazı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.