Sinem Uslu

Sinem Uslu

Son dakika Sinem Uslu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sinem Uslu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sinem Uslu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinem Uslu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinem uslu gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 sinem uslu haberi bulunmuştur. Tüm sinem uslu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinem Öztürk: Sinema kültürü yok oluyor!
Sinem Öztürk: Sinema kültürü yok oluyor! 'Menajerimi Ara', 'Diriliş: Ertuğrul' ve 'Paramparça' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Sinem Öztürk, sinemaya karşı ilginin azaldığını ve bundan dolayı üzgün olduğunu açıkladı. "Sinema kültürü yok oluyor" diyen oyuncu, yapımcı eşi Mustafa Uslu'nun da bu durumdan dolayı moralinin bozuk olduğunu belirterek; "İnşallah geçiş dönemindeyizdir" ifadelerini kullandı.
18.11.2022 Magazin
Sinem Uslu'nun annesi vefat etti!
Sinem Uslu'nun annesi vefat etti! Ünlü oyuncu Sinem Uslu, sekiz aydır kanser ile mücadele eden annesi Ferhan Zuhal Öztürk için geçtiğimiz hafta yardım istemişti. Sinem Uslu, şimdi ise acı haberi paylaştı.
29.08.2022 Magazin
Sinem Uslu annesi için dua istedi! 'Kemoterapiye başladık'
Sinem Uslu annesi için dua istedi! 'Kemoterapiye başladık' Son zamanlarda ekranlarda görünmeyen oyuncu Sinem Uslu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bir süredir tedavi gören annesi Ferhan Zuhal Öztürk için dua isteyen ünlü oyuncu, "Üç gün süren bir yoğun bakım sürecinden sonra kemoterapiye başladık." açıklamasında bulundu.
24.08.2022 Magazin
Sinem Uslu'nun duygusal anları! Zorlu süreci ağlayarak anlattı
Sinem Uslu'nun duygusal anları! Zorlu süreci ağlayarak anlattı 2016 yılında yapımcı Mustafa Uslu ile nikah masasına oturan Sinem Uslu Mart 2019’da da ikiz bebekleri Mustafa ve Kemal’i dünyaya getirmişti.
4.07.2019 Magazin
"Film patrona pahalıya patladı"
"Film patrona pahalıya patladı" İlyas Bazna’nın hayatını anlatan “Çiçero”nun galası Maslak Uniq’de yapıldı. Bazna’ya hayat veren Erdal Beşikçioğlu, “Film patrona pahalıya patladı” sözleriyle güldürdü
18.01.2019 Magazin
Diriliş Ertuğrul'da Engin Öztürk bombası!
Diriliş Ertuğrul'da Engin Öztürk bombası! TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul, oyuncu kadrosuna yeni isimleri katmaya devam ediyor. Diriliş Ertuğrul’a Sinem Uslu ve Hasan Küçükçetin’in ardından, Engin Öztürk ve Burak Dakak’ta dahil oldu.
27.02.2018 Magazin
Ayla, Babam ve Oğlum'u geçer mi?
Ayla, Babam ve Oğlum'u geçer mi? Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Türkiye'nin Oscar adayı Ayla'nın 2 milyon sınırına dayandığını yazdı.
16.11.2017 Kültür Sanat
'Ayla'ya ilk ödül Cape Town'dan geldi!
'Ayla'ya ilk ödül Cape Town'dan geldi! Türkiye’nin Oscar adayı Ayla, Güney Afrika’da düzenlenen 11. Cape Town Uluslararası Film Festivali’nden ödülle döndü.
25.10.2017 Kültür Sanat
Benzer rollerden tatmin olmam
Benzer rollerden tatmin olmam Sinem Uslu, ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ filminde, kamera karşına işgalcilere karşı savaşan bir üsteğmen olarak geçti. Uslu böylesine farklı bir karaktere hayat verdiği için gurur duyduğunu söyledi.
20.10.2017 Arşiv
'Ayla'nın ön gösterimi yapıldı!
'Ayla'nın ön gösterimi yapıldı! Yönetmenliğini Can Ulkay’ın yaptığı, 90. Oscar Ödülleri kapsamında 'Yabancı Dilde En İyi Film' adayı olan Türk yapımı 'Ayla' filminin özel gösterimi önceki akşam Grand Pera Emek Sineması'nda gerçekleşti.
18.10.2017 Kültür Sanat
Kurtlar Vadisi için flaş karar! Açıklandı...
Kurtlar Vadisi için flaş karar! Açıklandı... 'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi, Avrupa’da vizyona girmesinden bir gün önce (27 Eylül Perşembe) Almanya'nın başkenti Berlin’de gala yaptı. Başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, "Dizimiz 'Kurtlar Vadisi Kaos' ocak ayı gibi başlayacak" dedi.
29.09.2017 Televizyon
'Polat Alemdar’la gurur duyuyorum'
'Polat Alemdar’la gurur duyuyorum' ‘Polat Alemdar’ karakteriyle ünlenen Necati Şaşmaz, yıllarca hayat verdiği karakter ve yeni filmi hakkında konuştu.
28.09.2017 Magazin
'Kurtlar Vadisi'nde bomba isim!
'Kurtlar Vadisi'nde bomba isim! Bugüne kadar hep salon kadını rolleriyle kamera karşısına geçen Sinem Uslu, 'Kurtlar Vadisi Vatan' filminde bambaşka bir karakterle izleyici karşısına çıkacak.
29.08.2017 Televizyon
Mahkeme 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin yayınlanmamasına karar verdi
Mahkeme 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin yayınlanmamasına karar verdi Türk halk ozanı Neşet Ertaş'ın hayat hikayesini anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin 'Kişilik haklarını ihlal ettiği' gerekçesiyle ailesinin yapımcı Mustafa Uslu'ya açtığı davada mahkeme, 23 Aralık'ta vizyona girecek olan filmin ve fragmanının yayınlanmamasına karar verdi.  Ertaş ailesi kararı alkışlayarak kutlarken yapımcı Uslu, "Babalarının filmini yasakladılar onu alkışlıyorlar" dedi.
16.12.2022 Gündem
Sinem Öztürk'ün acı günü! Annesini kaybetti...
Sinem Öztürk'ün acı günü! Annesini kaybetti... Ünlü oyuncu Sinem Öztürk Uslu sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde annesinin kansere yakalandığını duyurmuştu. Öztürk'ten acı haber geldi. Sinem Öztürk Uslu'nun annesi Ferhan Zuhal Öztürk vefat etti.
28.08.2022 Magazin
TOKİ Isparta Eğirdir kura sonuçları ve Isparta Eğirdir 2+1-3+1 isim listesi!
TOKİ Isparta Eğirdir kura sonuçları ve Isparta Eğirdir 2+1-3+1 isim listesi! Isparta Eğirdir TOKİ kura sonuçları isim listesi yayınlandı. TOKİ Isparta Eğirdir konutları için hak sahipleri araştırmalarını arttırdı. Isparta Eğirdir TOKİ konut kurası için 2+1 ve 3+1 kura çekilişi yapıldı. 2+1 konutlarda 88 konut, 3+1 54 konutun hak sahipleri noter huzurda çekilen kura sonucuyla belli oldu. İşte TOKİ Isparta Eğirdir kura sonuçları ve Isparta Eğirdir 2+1-3+1 isim listesi…
9.05.2022 Ekonomi
İran'da düşen Türk iş jetinin nihai raporu da ortaya çıktı
İran'da düşen Türk iş jetinin nihai raporu da ortaya çıktı İran'da 11 kişinin yaşamını yitirdiği iş jeti kazasının tamamlanan nihai raporu da ortaya çıktı.
2.05.2020 Gündem
Naim Süleymanoğlu babamın yakın arkadaşıydı'
Naim Süleymanoğlu babamın yakın arkadaşıydı' Önceki gün kız arkadaşıyla Akmerkez’de alışveriş turunda görüntülenen oyuncu Sinem Öztürk, ”Çocukları bırakmak zor oldu ama alışverişe çıkmam gerekiyordu" dedi.
7.08.2019 Magazin
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Mina Başaran'ın annesi Beril Başaran: Kızımı yaşatacaklar
Mina Başaran'ın annesi Beril Başaran: Kızımı yaşatacaklar Beril Başaran, uçak kazasında kaybettiği kızı Mina Başaran’ın adını ölümsüzleştiren projeyi hayata geçiriyor. ‘Mina’nın Çocukları’ projesi, 11 Mart 2018’deki kazada hayatını kaybeden 11 başarılı gencin anısına 11 genç kızla, 11 Mart’ta başlayacak.
8.03.2019 Gündem
Sinem Öztürk: Mustafa bana ‘Tosunum’ diyor
Sinem Öztürk: Mustafa bana ‘Tosunum’ diyor Yapımcı eşi Mustafa Uslu ile ikiz bebeklerini bekleyen 8 aylık hamile Sinem Öztürk, dostları için baby shower partisi düzenledi.
23.02.2019 Magazin
Ünlü yapımcı yeni evine servet ödedi
Ünlü yapımcı yeni evine servet ödedi Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu, filmden elde ettiği kazançla kendisine ev aldı.
16.12.2018 Magazin
Şükran Ovalı 'Müslüm'ü izledi sütten kesildi!
Şükran Ovalı 'Müslüm'ü izledi sütten kesildi! 2 ay önce anne olan oyuncu Şükran Ovalı, yapımcının uyarısını dinlemeyerek Müslüm Gürses'in hayat hikayesinin anlatıldığı filmi izleyince sütten kesildi.
23.10.2018 Magazin
Şehir Tiyatroları'ndan 7 oyun
Şehir Tiyatroları'ndan 7 oyun Şehir Tiyatroları'nda bu hafta Macbeth, Hisse-i Şayia, Bizim Aile, Matruşka, Kahvede Şenlik Var, Bak Bizim Şarkımızı Çalıyorlar ve On İki Öfkeli Adam sahnelenecek.
16.10.2018 Kültür Sanat
Sinem Öztürk'e ikiz bebek müjdesi
Sinem Öztürk'e ikiz bebek müjdesi İki yıl önce Mustafa Uslu ile dünya evine giren oyuncu Sinem Öztürk, ikiz erkek bebek bekliyor.
28.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sinem Uslu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinem uslu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.