Sıla Ahmet Kural

Sıla Ahmet Kural

Son dakika Sıla ahmet kural haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sıla ahmet kural ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sıla ahmet kural haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıla Ahmet Kural

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıla ahmet kural gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 sıla ahmet kural haberi bulunmuştur. Tüm sıla ahmet kural haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu... Bir süredir rahatsız olan Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde belinden ameliyat oldu. Ünlü oyuncu, beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü operasyonu için masaya yattı.
1.02.2023 Magazin
Sıla - Ahmet Kural davasında gerekçeli karar belli oldu
Sıla - Ahmet Kural davasında gerekçeli karar belli oldu Şarkıcı Sıla Gençoğlu ve oyuncu Ahmet Kural arasında yaşanan şiddet olayına ilişkin davada, mahkeme gerekçeli kararını açıkladı.
25.04.2019 Magazin
Sıla-Ahmet Kural davasında mahkemeden flaş karar!
Sıla-Ahmet Kural davasında mahkemeden flaş karar! Oyuncu Ahmet Kural'ın, şarkıcı Sıla Gençoğlu'na karşı 'hakaret, tehdit ve kasten yaralama' suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada mahkeme, duruşmanın 22 Nisan'a ertelenmesine karar verdi.
7.03.2019 Magazin
Ahmet Kural ortaya çıktı!
Ahmet Kural ortaya çıktı! 9 aylık kızları Ses ile dakikalarca oynadı. Eski sevgilisi Sıla’nın 4 ay önce açtığı şiddet davası süren Ahmet Kural görüntülenmemek için arka kapıdan çıktı.
19.02.2019 Magazin
Seda Akgül: Hep yanlış adamlara aşık oldum
Seda Akgül: Hep yanlış adamlara aşık oldum Son zamanlarda yaptığı açıklamalar ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündem olmayı başaran Seda Akgül, Milliyet'ten Senem Aydın'ın sorularını yanıtladı.
29.01.2019 Magazin
Adli Tıp Kurumu yalanladı!
Adli Tıp Kurumu yalanladı! Adli Tıp Kurumu Başkanlığı yaptığı açıklamada "Adli Tıp Kurumundan görüntülere yönelik herhangi bir inceleme talep edilmemiş olup, haberlerde atıfta bulunulan rapor kurumumuz tarafından hazırlanmış bir rapor değildir" sözlerine yer verdi.
20.12.2018 Magazin
Sıla'nın asistanı o geceyi anlattı
Sıla'nın asistanı o geceyi anlattı Oyuncu Ahmet Kural’ın, sanatçı Sıla Gençoğlu’nu darp etmesine ilişkin soruşturma dosyasındaki ifadeler olay gecesi yaşananlara ilişkin önemli detaylar içeriyor. Sıla’nın asistanı Rüçhan Hande Kızıl da tanık olarak verdiği ifadesinde Sıla’nın o geceki halini ve kendi gözlemlerini anlattı.
20.12.2018 Magazin
Ahmet Kural'ın 5 yıl hapsi isteniyor!
Ahmet Kural'ın 5 yıl hapsi isteniyor! Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural arasında yaşanan darp olayına ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık, oyuncu Ahmet Kural hakkında 'hakaret', 'tehdit' ve 'basit yaralama' suçlarından iddianame düzenledi. İddianamede, oyuncu Ahmet Kural'ın 5 yıla kadar hapsi istendi.
19.12.2018 Magazin
Ahmet Kural-Sıla davasında 'yalancı şahitlik' iddiası!
Ahmet Kural-Sıla davasında 'yalancı şahitlik' iddiası! Çok konuşulan Sıla ve Ahmet Kural davasının seyrini değiştirebilecek yeni bir gelişme daha yaşandı. Yan villadan sesleri duyduğunu iddia eden tanığın yalancı şahitlik yaptığı iddia edildi, ses raporları analiz edildi.
3.12.2018 Magazin
Sıla'nın darp edilmesi olayında yeni gelişme
Sıla'nın darp edilmesi olayında yeni gelişme Şarkıcı Sıla ile Ahmet Kural arasında devam eden "şiddet davası" ile ilgili yeni görüntüre Kanal D Haber ulaştı. Olaydan 18 saat sonra çekildiği iddia edilen görüntü, delil dosyasına konuldu. Görüntülerde şarkıcı Sıla'nın kolunda ve yüzünde morluklar gözükmüyor.
30.11.2018 Gündem
Murat Cemcir'den o iddialara açıklama
Murat Cemcir'den o iddialara açıklama Sıla-Ahmet Kural arasında yaşandığı iddia edilen darp olayları ve ardından başlayan soruşturma sürecinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in, beş milyon lira kaybı olduğu iddia edildi
12.11.2018 Magazin
Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in kaybı beş milyon lira
Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in kaybı beş milyon lira Sıla-Ahmet Kural arasında yaşandığı iddia edilen darp olayları ve ardından başlayan soruşturma sürecinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in, beş milyon lira kaybı olduğu iddia edildi.
13.11.2018 Magazin
Sıla o davayı kazandı
Sıla o davayı kazandı Sıla, Reverans adlı şarkısının kendisine ait olduğunu öne süren İbrahim Çetin Tazeler'in açtığı davayı kazandı. Bilirkişi, şarkının Sıla'ya ait olduğunu beyan edince dava reddedildi.
7.11.2018 Magazin
Ziynet Sali'den flaş Sıla-Ahmet Kural açıklaması!
Ziynet Sali'den flaş Sıla-Ahmet Kural açıklaması! Şarkıcı Ziynet Sali, hakkında çıkan 'Ahmet Kural-Sıla kavgası onun yüzünden çıktı' iddiasına yanıt verdi.
6.11.2018 Magazin
'Sıla-Ahmet Kural aşkına hayrandım'
'Sıla-Ahmet Kural aşkına hayrandım' Şarkıcı Seda Sayan, yakın dostlarıyla beraber Zorlu Center'da objektiflere takıldı.
5.11.2018 Magazin
Sıla-Ahmet Kural kavgasının nedeni için bomba iddia
Sıla-Ahmet Kural kavgasının nedeni için bomba iddia Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Ahmet Kural'ın şarkıcı Ziynet Sali'nin Sıla'ya mesaj atmasından dolayı şiddet uyguladığı iddia edildi.
5.11.2018 Magazin
'Sıla-Ahmet Kural aşkına hayrandım'
'Sıla-Ahmet Kural aşkına hayrandım' Şarkıcı Seda Sayan, yakın dostlarıyla beraber Zorlu Center'da objektiflere takıldı.
5.11.2018 Magazin
Ahmet Kural, Sıla'nın sırtında vazo kırmış!
Ahmet Kural, Sıla'nın sırtında vazo kırmış! Ocak ayındaki Ahmet Kural-Sıla ayrılığının şiddet nedeniyle olduğu, Sıla’nın bir erkekle yemek yerken çekilen fotoğrafını gören Ahmet Kural’ın sevgilisini kollarından tutup sarstığı iddia edildi. Sıla’nın yakın çevresinden alınan bilgiye göre ise 29 Ekim tarihinde yaşanan olay, Ahmet Kural’ın ikinci kez birlikte olmaya başladıklarından sonra Sıla’ya uyguladığı ilk şiddet değil!
3.11.2018 Magazin
Ahmet Kural ilk kez Kanal D Ana Haber'e konuştu
Ahmet Kural ilk kez Kanal D Ana Haber'e konuştu Sıla'nın sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilmesi gündeme bomba gibi düştü. Ahmet Kural, olayla ilgili Buket Aydın'la Kanal D Haber'e konuştu: Bu çirkin iddiaların hiç birini kabul etmiyorum
1.11.2018 Magazin
Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu
Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu Sıla, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı. Şarkıcı Sıla ve Ahmet Kural, kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konu haline geldi.
1.11.2018 Magazin
Sıla'dan son hamle de geldi!
Sıla'dan son hamle de geldi! Şarkıcı Sıla'nın, Suadiye’deki evinde Ahmet Kural’a ait eşyaları toplattığı ve şoförüyle eski sevgilisine yolladığı iddia edildi.
3.02.2018 Magazin
Sıla’dan radikal karar! Bundan sonra...
Sıla’dan radikal karar! Bundan sonra... Sürpriz bir şekilde başlayan Sıla ve Ahmet Kural aşkı yine sürpriz bir şekilde bitti. Bu ayrılık sonrası Sıla imaj değişikliğine gitti. İşte Sıla'nın yeni imajı...
18.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sıla Ahmet Kural ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıla ahmet kural haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.