Sibel Turnagöl

Sibel Turnagöl

Son dakika Sibel Turnagöl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sibel Turnagöl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sibel Turnagöl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sibel Turnagöl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sibel turnagöl gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 sibel turnagöl haberi bulunmuştur. Tüm sibel turnagöl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Sibel Can'dan Mehmet Çelik'e yanıt geldi! 'Daha bitmedi...'
Sibel Can'dan Mehmet Çelik'e yanıt geldi! 'Daha bitmedi...' Sibel Can’ın yıllar önce kendisine ikinci el otomobili sıfır gibi sattığını iddia ederek dava açtığı Çiftkurtlar Otomotiv’in sahibi Mehmet Çelik, beraat ettiğini söyledi. “Haklılığımız, üst mahkemenin kararıyla onaylanmıştır. Dolandırıcılık veya suça konu başka eylemde bulunmadığım mahkeme kararıyla tespit edilmiştir” diyen Çelik’e, ünlü şarkıcıdan yanıt geldi.
5.02.2021 Magazin
Sibel Turnagöl: 30 yaş üstü oyunculara haksızlık yapılıyor
Sibel Turnagöl: 30 yaş üstü oyunculara haksızlık yapılıyor Sibel Turnagöl, Hülya Koçyiğit’in TRT 2’deki “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlatan oyuncu eski oyunculara yapılan haksızlığa da değindi.
13.09.2020 Magazin
Serenay bu kez izledi!
Serenay bu kez izledi! Başrollerini Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz'ın paylaştığı, güçlü 'Amadeus' adlı tiyatro oyunu önceki akşam Uniq Hall'de seyirci karşısına çıktı. Oyunu izlemeye gelenler arasında Serenay Sarıkaya, Sibel Turnagöl ve Gül Gölge gibi ünlü isimler de vardı.
14.01.2020 Magazin
'Sürpriz olursa haberiniz olur'
'Sürpriz olursa haberiniz olur' Oyuncu Sibel Turnagöl, önceki akşam İstinyePark AVM'de görüntülendi.
1.04.2019 Magazin
'Sibel Can yüzünden evliliğim bitebilirdi'
'Sibel Can yüzünden evliliğim bitebilirdi' Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programının canlı yayın konuğu olan Sibel Turnagöl, yıllar önce Sibel Can'la yaşadığı otomobil krizini anlattı.
1.03.2019 Magazin
"Hizmetçim evimi soydu! Beni darp etti"
"Hizmetçim evimi soydu! Beni darp etti" Oyuncu Sibel Turnagöl, Sarıyer'deki evinde hizmetçi olarak çalışan A.T.'den, kendisini darp ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Turnagöl, hizmetçisinin çantasında eşinin gömleği ile kendisinin makyaj malzemelerini bulduğunu belirtti.
26.01.2019 Magazin
Yaşlanmıyor
Yaşlanmıyor Eski oyuncu Sibel Turnagöl önceki gün İstinyePark’daydı.
19.05.2018 Magazin
Arkadaş gibiler
Arkadaş gibiler Kerem Alışık, Sibel Turnagöl ile evliliğinden olan oğlu Sadri ile Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.
16.05.2018 Magazin
Sibel Turnagöl, hizmetlisi tarafından dövüldü!
Sibel Turnagöl, hizmetlisi tarafından dövüldü! Sibel Turnagöl, evini soyup kendisini dövdüğünü iddia ettiği hizmetlisi hakkında suç duyurusunda bulundu.
23.10.2017 Magazin
Akşam alışverişi
Akşam alışverişi Sibel Turnagöl, önceki gün bir AVM’deydi.
15.07.2017 Magazin
Gözlükle bile tanıdılar
Gözlükle bile tanıdılar Kerem Alışık’ın eski eşi Sibel Turnagöl’le evliliğinden olan oğlu Sadri Alışık önceki akşam İstanbul gecelerindeydi...
28.12.2016 Magazin
Modaya uydu
Modaya uydu Sibel can’ın oğlu Engincan’ın başlattığı kürklü terlik modasına şarkıcı Gülşen ve Hülya Avşar’dan sonra Sibel Turnagöl de uydu...
18.12.2016 Magazin
‘Sen Benim HerŞeyimsin’ galasında kahkaha ve hüzün
‘Sen Benim HerŞeyimsin’ galasında kahkaha ve hüzün Tolga Çevik'in heyecanla beklenen filmi ‘Sen Benim HerŞeyimsin’ seyirciyle ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Yapımcılığını TME Film’in üstlendiği film, 6 Aralık Salı günü Kanyon Cinemaximum sinemalarında gala yaptı.
7.12.2016 Magazin
Sibel Can dava açmıştı!
Sibel Can dava açmıştı! Ünlü ismin eşine 3 yıl hapis
23.12.2015 Magazin
Cihangir müdavimi genç Sadri
Cihangir müdavimi genç Sadri Kerem Alışık’ın eski eşi Sibel Turnagöl’le olan evliliğinden olan çocuğu Sadri Alışık önceki akşam Cihangir’de bulunan bir kafede görüntülendi...
19.12.2015 Magazin
Haciz koydurdu!
Haciz koydurdu! ‘Kaçak otomobil soruşturması’ kapsamında el konulan cipiyle ilgili Çiftkurtlar Otomotiv’e karşı Kasım 2012’de başlattığı davayı geçen Temmuz ayında kazanan Sibel Can, parası ödenmeyince şirkete avukatlarıyla birlikte haciz memurlarını gönderdi...
22.01.2015 Magazin
Çolpan İlhan son yolculuğuna uğurlanıyor!
Çolpan İlhan son yolculuğuna uğurlanıyor! GEÇİRDİĞİ kalp krizi sonucu 78 yaşında hayatını kaybeden Tiyatro ve sinema sanatçısı Çolpan İlhan gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı...
27.07.2014 Magazin
Ünlü oyuncu hamile kaldı
Ünlü oyuncu hamile kaldı Şaşırtmaya devam ediyor.
30.07.2013 Magazin
Seren Serengil emniyette!
Seren Serengil emniyette! 'Devleti zarara uğratma' sorgusu...
20.11.2012 Magazin
Eşine sahip çıktı!
Eşine sahip çıktı! Sibel Turnagöl eşi Mehmet Çelik’e sahip çıktı
5.11.2012 Magazin
50 usulsüz araç satmış
50 usulsüz araç satmış Mehmet Çelik’in usülsüzlük yaptığı öne sürüldü
20.10.2012 Yaşam
Sibel Turnagöl'e gözaltı şoku!
Sibel Turnagöl'e gözaltı şoku! Devleti vergi kaybına uğrattığı iddiasıyla...
29.09.2021 Gündem
Dolu dizgin balayı
Dolu dizgin balayı Sessizce evlenen çift tatillerine devam ediyor
20.08.2012 Magazin
Kerem rahatladı
Kerem rahatladı Kerem Alışık, eski eşi Sibel Turnagöl’ün Mehmet Çelik’le evlenmesinin ardından...
28.07.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sibel Turnagöl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sibel turnagöl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.