Gazete Vatan Logo
Magazin Eşine sahip çıktı!

Eşine sahip çıktı!

Sibel Turnagöl eşi Mehmet Çelik’e sahip çıktı

Sibel Turnagöl otomobil kaçakçılığıyla suçlanan eşi
Mehmet Çelik’e sahip çıktı ve Sibel Can’a böyle seslendi.

Çiftkurtlar Otomotiv’in sahibi Mehmet Çelik’in yurt dışından getirdiği lüks araçları gümrükten sahte evraklarla geçirerek vergi kaçırdığı iddia edilmişti. Çiftkurtlar’dan otomobil alan Sibel Can da bu kapsamda ifade vererek “2009 diye aldığım araç 2008 çıktı, kandırıldım” demişti. Bu olaylar sonrası gözler Çelik’le geçen Temmuz’da nikah masasına oturan oyuncu Sibel Turnagöl’e çevrildi. “Mehmet haksızlığa uğradı” diyen Turnagöl sözlerine şöyle devam etti:

‘Mehmet’in yanındayım’

“62 yıllık şirketi karalama adına bir komplo hazırlandığını düşünüyoruz. Her şey üst üste geldi. Evlendik ve sonrasında bunları yaşadık. Evliliğimizden çok rahatsız olan insanlar oldu ve bizimle uğraşacaklarını tahmin ediyorduk. Ama bu olanların evliliğimizle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Çünkü Mehmet’in başarısından yıllardır rahatsız olanlar ve onu karalamak isteyenler vardı. Ne olursa olsun kocamın yanındayım” dedi. Olay sonrası Sibel Can’ı da telefonla aradığını belirten Turnagöl “Sibel benim hem akrabam hem de arkadaşım. Telefonla aradım ancak ulaşamadım. Sizin vasıtanızla Sibel’e şunu söyleyebilirim; ‘Sibel bu işte Mehmet’in bir suçu yok’ “ dedi.

‘Arabamı geri istiyorum’

Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne alan Sibel Can ise “Bu soruşturma kapsamında, emniyet aracıma el koydu. Mehmet Bey (Çelik) ile görüştük. Arabamı geri istemem en doğal hakkım. Bana mağduriyetimi gidereceklerini söylediler. Aksi olursa yasal yollara başvuracağım” dedi.

‘Yarışma için namaza başladım’

‘Yok Böyle Dans’ ve ‘Survivor’ yarışmasıyla tanınan Almeda Abazi konuk olduğu ‘Erken Baskı’ programında şunları söyledi: “Türkiye’ye geldiğimde Acun Ilıcalı ile tanışıp ‘Yok Böyle Dans’a katılmayı çok istiyordum. Ona ulaşmam hiç kolay olmadı. Müslüman’ım, ama Arnavutluk halkı Müslüman olmasına rağmen pek dine bağlı değiller. Dine Türkiye’de daha çok bağlandım. Hatta dans yarışmasına katılmak için namaza başladım ve çok şükür kısmet oldu. O günden sonra hep namaz kılıyorum’ dedi.

Haberin Devamı