Sharapova

Sharapova

Son dakika sharapova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sharapova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sharapova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sharapova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sharapova gelişmeleri de dahil olmak üzere 378 sharapova haberi bulunmuştur. Tüm sharapova haberleri aşağıda listelenmiştir.
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol Türkiye Davis ve Fed Cup eski kaptanı Ali Göreç, Serena ve Venus Williams kardeşleri kastederek "Günahlarını almayayım ama, denediğim için söylüyorum, 120 saati normal şartlarda oynamak bir insan için mümkün değil. O zamanlar mümkün değildi belki şu an süper atletler yapabilirler" ifadelerini kullandı.
14.06.2023 Diğer Sporlar
Maria Sharapova anne oldu! İlk kare geldi...
Maria Sharapova anne oldu! İlk kare geldi... İş insanı Alexander Gilkes'in evlilik teklifine iki sene önce "Evet" yanıtını veren Rus tenisçi Maria Sharapova'nın ilk çocuğu Theodore, dünyaya geldi. Nişanlısı ve bebeği ile ilk karesini paylaşan Sharapova, duygularını "Küçük ailemizin isteyebileceği en güzel hediye!" sözleriyle ifade etti
17.07.2022 Magazin
Tenis kortlarının efsanesi Maria Sharapova'dan hamilelik pozu! Sosyal medyadan duyurdu!
Tenis kortlarının efsanesi Maria Sharapova'dan hamilelik pozu! Sosyal medyadan duyurdu! Bir dönem tenis kortlarının yıldızı olan sonra da emekliye ayrılan Maria Sharapova, 35'inci doğum gününde hayatının en mutlu haberini sosyal medya takipçileriyle paylaştı. Bir süredir İngiliz iş insanı Alexander Gilkes ile nişanlı olan Sharapova, yakında ilk kez anne olacağını duyurdu.
20.04.2022 Magazin
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı...
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı... Şarkıcı Bülent Serttaş, gayrimenkul zengini çıktı. Şarkıcı, yatırımlarını ilk kez açıkladı. Çok şanslı biri olduğunu söyleyen Bülent Serttaş, 'sahnelerden çok para kazanıyor ve kazandırıyorum' dedi.
23.01.2022 Magazin
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Rihanna ve Messi, İstanbul’da görüntülendi!
Rihanna ve Messi, İstanbul’da görüntülendi! İstiklal Caddesi üzerindeki Grand Pera binasında yer alan Madame Tussauds İstanbul, farklı kültür ve medeniyetlerin tarih, sanat, bilim, politika, spor ve eğlence dünyasından onlarca yıldızının balmumu figürüyle ziyaretçileri karşılıyor.
23.12.2019 Kültür Sanat
Sharapova, Fransa Açık'tan çekildi
Sharapova, Fransa Açık'tan çekildi Omzundaki sakatlığı devam eden 32 yaşındaki sporcu, sezonun ikinci grand slam turnuvasına katılmayacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal şaşırtmadı, Sharapova veda etti...
Nadal şaşırtmadı, Sharapova veda etti... Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde dünya 2 numarası Rafael Nadal çeyrek finale kaldı, tek kadınlarda Angelique Kerber ve Maria Sharapova elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Zverev ve Halep dördüncü turda!
Zverev ve Halep dördüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde Alexander Zverev, tek kadınlarda Simona Halep dördüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic ve Halep üçüncü turda!
Djokovic ve Halep üçüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkekler ve tek kadınlarda 1 numaralı seribaşları Novak Djokovic ile Simona Halep, üçüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer ve Wozniacki üçüncü turda!
Federer ve Wozniacki üçüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta teklerde son şampiyonlar Roger Federer ile Caroline Wozniacki üçüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Sharapova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sharapova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.