Shameless

Shameless

Son dakika Shameless haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Shameless ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Shameless haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Shameless

haberleri sayfasında son dakika yaşanan shameless gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 shameless haberi bulunmuştur. Tüm shameless haberleri aşağıda listelenmiştir.
Game Of Thrones'un sevilen oyuncusu 36 yaşında hayatını kaybetti
Game Of Thrones'un sevilen oyuncusu 36 yaşında hayatını kaybetti 'Shameless' ve 'EastEndes' gibi dizilerle tanınan ve 'Game of Thrones'da keçi çobanı rolünü canlandıran Darren Kent, 36 yaşında hayata veda etti.
16.08.2023 Magazin
İbrahim Kalın, İsrail'in öldürdüğü çocukların isimlerini paylaştı!
İbrahim Kalın, İsrail'in öldürdüğü çocukların isimlerini paylaştı! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği bombardımanda hayatını kaybeden 40 çocuğun isimlerini Twitter hesabından paylaştı.
16.05.2021 Siyaset
Son dakika... Dünyaca ünlü oyuncu hayatını kaybetti!
Son dakika... Dünyaca ünlü oyuncu hayatını kaybetti! Prison Break ve Chicago Fire gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu DuShon Monique Brown, 49 yaşında hayatını kaybetti.
24.03.2018 Dünya
Ayağından sakatlandı
Ayağından sakatlandı Oyuncu Selen Soyder, geçen hafta evinde talihsiz bir kaza geçirdi.
12.02.2018 Magazin
Ödül gecesinde bebek müjdesi!
Ödül gecesinde bebek müjdesi! Ekran Oyuncuları Birliği Ödülleri (Screen Actors Guild Awards) Los Angeles’ta düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.
23.01.2018 Kültür Sanat
Ödül gecesinde bebek müjdesi!
Ödül gecesinde bebek müjdesi! Ekran Oyuncuları Birliği Ödülleri (Screen Actors Guild Awards) Los Angeles’ta düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.
22.01.2018 Magazin
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Kasım Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Kasım Perşembe 30 Kasım Perşembe günü FOX TV, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Sabahın erken saatlerinde haber dünyasını öğrenmek istiyorsanız mutlaka seyretmeyi unutmayın. Siyaset, sağlık, aktüel, spor, yaşam ve ekonomi gibi daha pek çok dalda ele alınan konu başlıkları ile tüm gelişmelerden bilgi sahibi olabileceksiniz. Akşam kuşağında ise Bizim Hikaye” adlı renklli dizinin yeni bölümü başlıyor. Sevenlerinin vazgeçilmez Perşembe klasiğinde yine farklı olaylar ve gelişmeler ekranlardaki yerini alıyor. Shameless adlı diziden uyarlanan aile dizisinin yeni bölümünü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Bizim Hikaye'de dev transfer!
Bizim Hikaye'de dev transfer! Shameless uyarlaması Bizim Hikaye’nin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.
23.10.2017 Televizyon
'Bizim Hikaye'ye damga vuran öpüşme!
'Bizim Hikaye'ye damga vuran öpüşme! FOX'ta ekrana gelen 'Bizim Hikaye' dizisine, Filiz ve Barış'ın öpüşme sahnesi damgasını vurdu.
14.10.2017 Televizyon
Hazal Kaya: Aşk bir taşikardi hali!
Hazal Kaya: Aşk bir taşikardi hali! 'Shameless'ın Türkiye uyarlaması 'Bizim Hikaye' dizisinde 'Filiz' karakterine hayat veren Hazal Kaya, BeStyle dergisine verdiği röportajda, özel hayatına dair soruları yanıtladı.
6.10.2017 Magazin
Veronica zayıflattı
Veronica zayıflattı Nesrin Cavadzade, ‘Shameless’ dizisinin ‘Bizim Hikaye’ adıyla yayınlanacak Türkiye uyarlamasında rol alacak.
7.09.2017 Magazin
Bizim Hikaye'nin yayın tarihi belli oldu!
Bizim Hikaye'nin yayın tarihi belli oldu! FOX'un Shameless uyarlaması dizisi Bizim Hikaye, ekran macerasına başlıyor. İşte iddialı dizinin yayın tarihi...
7.09.2017 Televizyon
Hazal Kaya'dan şok açıklama: Hastalık yüzünden...
Hazal Kaya'dan şok açıklama: Hastalık yüzünden... Shameless'ın Türkiye uyarlaması 'Bizim Hikaye'nin başrol oyuncusu Hazal Kaya, "Ben hastalığım için zayıfladım, kimse 'Amma kilo aldın' dedi diye değil. Şeker hastası olduğum ortaya çıktı. Hastalık yüzünden hayatım çok zorlaştı" dedi.
27.08.2017 Magazin
Shameless için geri sayım
Shameless için geri sayım Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip ‘Shameless’ dizisinin 8. sezon bölümlerinin yayın tarihi belli oldu.
9.08.2017 Magazin
Bizim Hikaye dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı!
Bizim Hikaye dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı! Bizim Hikaye dizisi yakında başlayacak. Shameless dizisinden uyarlanan Bizim Hikaye oyuncuları kimler? Nasıl bir konu işleniyor? Ne zaman başlayacak gibi soruların cevaplarını derledik. İşte Bizim Hikaye dizisi hakkında merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Hazal Kaya ile Burak Deniz'in yeni dizisinin adı belli oldu
Hazal Kaya ile Burak Deniz'in yeni dizisinin adı belli oldu FOX'un, Shameless uyarlaması dizisinin adı ve oyuncu kadrosu belli oldu.
30.07.2017 Televizyon
69. Emmy Ödülleri adayları belli oldu
69. Emmy Ödülleri adayları belli oldu Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri adayları açıklandı.
13.07.2017 Kültür Sanat
İlk kez bir aradalar
İlk kez bir aradalar Yeni dönemde FOX TV’de yayında olması planlanan, yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği “Shameless” uyarlaması yeni dizinin başrolleri belli oldu.
16.06.2017 Magazin
Büyük sürpriz! Hazal Kaya ve Burak Deniz...
Büyük sürpriz! Hazal Kaya ve Burak Deniz... Shameless uyarlaması dizi için, Hazal Kaya ve Burak Deniz ilk kez bir araya geldi.
16.06.2017 Magazin
Şok paylaşım! Hazal Kaya ile Bülent Şakrak...
Şok paylaşım! Hazal Kaya ile Bülent Şakrak... Oyuncu Hazal Kaya, evinde Bülent Şakrak ile maç izlerken fotoğraf paylaştı. Kaya'nın pijamalı ve makyajsız hali dikkati çekti.
2.02.2017 Magazin
Hazal Kaya'nın alkolik babasını o isim canlandıracak!
Hazal Kaya'nın alkolik babasını o isim canlandıracak! 'Utanmazlar' dizisinde Hazal Kaya'nın babasını hangi oyuncu canlandıracak?
31.01.2017 Televizyon
Hazal Kaya’nın sürpriz yapımcısı!
Hazal Kaya’nın sürpriz yapımcısı! Hazal Kaya'nın merakla beklenen yeni dizisinin ortak yapımcısı Türk Sineması'nın sultanı Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal çıktı.
11.01.2017 Magazin
Hazal Kaya ekranlara geri dönüyor!
Hazal Kaya ekranlara geri dönüyor! ‘Maral’ dizisi final yaptıktan sonra ekranlardan uzak kalan Hazal Kaya'nın yeni dizi projesi belli oldu.
2.02.2017 Magazin
Game Of Thrones bombası!
Game Of Thrones bombası! Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri'nde, 2015'e damgasını vuran "Games of Thrones", bugün açıklanan 2016 Emmy Ödülü adayları listesinde de zirvede yer aldı.
15.07.2016 Kültür Sanat
Bade İşçil ekrana geri dönüyor
Bade İşçil ekrana geri dönüyor Malkoç Süalp'le bir senedir çalkantılı bir boşanma sürecinden geçen ve geçen hafta resmi olarak yollarını ayıran Bade İşçil'in kapısını bugünlerde yapımcılar aşındırıyor...
8.07.2016 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Shameless ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki shameless haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.