Sezon Sonu

Sezon Sonu

Son dakika sezon sonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sezon sonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sezon sonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sezon Sonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sezon sonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.960 sezon sonu haberi bulunmuştur. Tüm sezon sonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'un yıldızı Berat Özdemir Galatasaray'a gidiyor! Başkan transferi açıkladı
Trabzonspor'un yıldızı Berat Özdemir Galatasaray'a gidiyor! Başkan transferi açıkladı Trabzonspor'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Berat Özdemir'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Al-Ettifaq Başkanı Trabzonspor'un ezeli rakibi transfer için devreye girdiğini açıkladı.
2.05.2024 Süper Lig
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın'ın doğal adaylardan biri olduğunu ifade etmişti. Siyah-beyazlı yönetim, Antalyaspor'dan sezon sonu ayrılması beklenen tecrübeli teknik adam için kararını verdi.
29.04.2024 Şampiy10
Süper Lig için olay tahmin: 102 puanla tarihi şampiyon olacaklar
Süper Lig için olay tahmin: 102 puanla tarihi şampiyon olacaklar Süper Lig'de son beş haftaya girilirken Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Ligin son haftaları nefes keserken olay bir tahmin gündeme geldi.
26.04.2024 Fenerbahçe
Barış Alper Yılmaz için transfer çılgınlığı! Tam 25 milyon euro...
Barış Alper Yılmaz için transfer çılgınlığı! Tam 25 milyon euro... Galatasaray yönetimi, Avrupa kulüplerinin listesindeki genç futbolcunun fiyatını belirledi. Defans ya da ofans fark etmeksizin ihtiyaç duyulan her mevkide forma giyen ve hepsinde de aynı başarıyı gösteren Barış Alper Yılmaz için bugüne dek gelen teklifleri reddeden Galatasaray yönetimi, sezon sonu gerçekleşecek bonservis pazarlıklarında elini güçlendirmek için oyuncunun sözleşmesini 2027’ye kadar uzattı.
21.04.2024 Şampiy10
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu!
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Trendyol Süper Lig'de bu sezon üçüncülülk için mücadele eden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörler konusunda krizler yaşayan siyah-beyazlı takım son olarak Fernando Santos ile de yollarını ayırdı. Beşiktaş, yeni sezon için flaş bir isimle anlaşmak için masaya oturacak. Liverpool'un hocası Jurgen Klopp detayı ise gündem oldu.
18.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu
Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu Beşiktaş’ta 20 yabancıdan 9’u büyük olasılıkla kadroda tutulacak. 4 futbolcunun durumu sezon sonu netlik kazanacak. Rosier, Onana, Montero, Hasic ve Ghezzal’ın yanı sıra beklentilere yanıt veremeyen Rebic ve Worrall’la yollar ayrılacak.
7.04.2024 Şampiy10
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör belli oldu
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör belli oldu Beşiktaş performansından memnun olmadığı Fernando Santos'un yerine gelebilecek 2 adayı belirledi.
6.04.2024 Beşiktaş
Ali Koç yıldız ismi sezon sonu gönderiyor! Szymanski yerine gidiyor, tarihi bonservis
Ali Koç yıldız ismi sezon sonu gönderiyor! Szymanski yerine gidiyor, tarihi bonservis Premier Lig ekibi Aston Villa, transfer listesinin başına Sarı-Lacivertliler'in yıldız futbolcusunu yazdı. İngilizler sezon sonu Fenerbahçe’nin kapısını çalacak. Fenerbahçe, milli futbolcu için 30 milyon Euro bonservis bekliyor.
3.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında Legia Varşova'dan 10 milyon Euro'luk bedelle kadrosuna kattığı Arnavut oyuncu şimdiden Avrupa ekiplerini peşine taktı. Beşiktaş tarihinin en pahalı 2. transferi olarak tarihe geçen 23 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında. Öte yandan Ante Rebic ve Bakhtiyor Zaynudtinov'un da talipleri var.
2.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ayrılıyor! Yeni takımı belli oldu
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ayrılıyor! Yeni takımı belli oldu Beşiktaş'ta sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli futbolcu Cenk Tosun, kulüp arıyor. 32 yaşındaki oyuncu, sürpriz bir ligin ekipleriyle transfer görüşmelerinde bulunuyor.
1.04.2024 Beşiktaş
Milli ara en çok Fenerbahçe'ye yaradı! Yıldızlar geri dönüyor
Milli ara en çok Fenerbahçe'ye yaradı! Yıldızlar geri dönüyor Sarı-Lacivertli futbolcular özellikle Trabzonspor maçı sonrasında birleşti, birbirlerine sezon sonu için sözler verdi. Lige verilen milli ara da Fenerbahçe’deki sakat oyunculara yaradı. İşte detaylar...
27.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'a Ante Rebic piyangosu! Sürpriz talip
Beşiktaş'a Ante Rebic piyangosu! Sürpriz talip Beşiktaş'ın yollarını ayırmak istediği tecrübeli futbolcu Ante Rebic'e sürpriz bir talip çıktı. İşte detaylar...
25.03.2024 Beşiktaş
Torreira, Kerem Aktürkoğlu dururken Erden Timur ilk teklifi ona götürdü: 1 sezon daha kal
Torreira, Kerem Aktürkoğlu dururken Erden Timur ilk teklifi ona götürdü: 1 sezon daha kal Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında konuk olduğu Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup ederek milli araya liderlik koltuğunda giren Galatasaray'da sezon sonu için planlamalar da başladı. İki sezondur sarı - kırmızılı formayı terleten ve gösterdiği performansla taraftarların büyük beğenisini toplayan yıldız isim sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi için de harekete geçildi. İşte detaylar...
25.03.2024 Galatasaray
Carlos Vinicius sürprizi! Süper Lig'de kalıyor, temaslar başladı
Carlos Vinicius sürprizi! Süper Lig'de kalıyor, temaslar başladı Galatasaray'ın ara transfer döneminde renklerine bağladığı Carlos Vinicius'un geleceği merak edilirken sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
24.03.2024 Şampiy10
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme Galatasaray sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Okan Buruk için harekete geçti. Başarılı teknik direktör sarı-kırmızılıların yeni sözleşme teklifini kabul ederken alacağı maaş da ortaya çıktı. İşte detaylar...
24.03.2024 Şampiy10
Beşiktaş'ta yıldız isim sürpriz karar! Ezeli rakibe transfer oluyor
Beşiktaş'ta yıldız isim sürpriz karar! Ezeli rakibe transfer oluyor Devre arasında kadrosuna takviyeler yapan siyah beyazlılar, sezon sonu için de çalışmalarını sürdürürken, flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
16.03.2024 Beşiktaş
Trabzonspor'da Fenerbahçe öncesi Thomas Meunier müjdesi!
Trabzonspor'da Fenerbahçe öncesi Thomas Meunier müjdesi! Trabzonspor’da, karın kasında yırtık tespit edilen, tedavisinin ardından dün antrenmana çıkan Belçikalı sağ bekin oynayabilme ihtimali güçlendi. Meunier, görev yaptığı 5 maçta 2 asiste imza atarak kendini göstermişti.
16.03.2024 Trabzonspor
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu Galatasaray'da sezon sonunda yapılacak başkanlık ve yönetim kurulu seçiminin tarihi belli oldu.
12.03.2024 Futbol
Jorge Jesus haklı çıktı! Ferdi Kadıoğlu yerine gidiyor, Ali Koç bu kadarını beklemiyordu
Jorge Jesus haklı çıktı! Ferdi Kadıoğlu yerine gidiyor, Ali Koç bu kadarını beklemiyordu Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'yı 3-0 mağlup ederek çeyrek final kapsını araladı. Mücadele sonrası sarı-lacivertlilerdeki gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok Fenerbahçe'yi değerlendirirken sezon sonu rekor bonservisle ayrılabilecek oyuncuyu duyurdu. İşte detaylar...
9.03.2024 Fenerbahçe
Okan Buruk ille de onu istiyor! Erden Timur'dan 20 milyonluk hediye
Okan Buruk ille de onu istiyor! Erden Timur'dan 20 milyonluk hediye Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılılarda Okan Buruk yıldız isimden vazgeçmiyor. Yönetim ise tecrübeli teknik adamın önerdiği futbolcu için sezon sonu bütün şartları zorlayacak. İşte detaylar...
7.03.2024 Galatasaray
Trabzonspor, Erencan Yardımcı transferi için harekete geçiyor!
Trabzonspor, Erencan Yardımcı transferi için harekete geçiyor! Bonservisi Eyüpspor'da olan ve bu sezon Süper Lig'de Pendikspor formasıyla yıldızlaşan Erencan Yardımcı'yı transfer etmek için Süper Lig devi harekete geçti.
2.03.2024 Trabzonspor
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
28.02.2024 İddaa
Sezon sonu gidiyor: Adanasporlu yıldız Belçika yolcusu
Sezon sonu gidiyor: Adanasporlu yıldız Belçika yolcusu Trendyol 1. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Adanaspor'un futbolcusu, Belçika devi Anderlecht'e transfer olmaya hazırlanıyor.
26.02.2024 Adana
Adana Demirspor’da Murat Sancak başkanlığı bıraktı! "Nedenini sezon sonu anlatırım"
Adana Demirspor’da Murat Sancak başkanlığı bıraktı! "Nedenini sezon sonu anlatırım" Adana Demirspor’un Başkanı Murat Sancak, başkanlığı bıraktığını duyurdu. Sancak, "Öyle gerektiği için nedenini sezon sonu bir basın toplantısıyla anlatırım. Sizlerden çok ricam Metin Korkmaz’ın etrafında kenetlenin ve gereken desteği verin ama verin." ifadelerini kullandı.
26.02.2024 Adana
Beşiktaş'ta 8 isimle yollar ayrılıyor! Yeni sezona değişen kadro
Beşiktaş'ta 8 isimle yollar ayrılıyor! Yeni sezona değişen kadro Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için kontenjanda yer açmak zorunda olan Beşiktaş şimdiden çalışmalara başladı.
23.02.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Sezon Sonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sezon sonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.