Sezeryan

Sezeryan

Son dakika sezeryan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sezeryan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sezeryan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sezeryan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sezeryan gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 sezeryan haberi bulunmuştur. Tüm sezeryan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sezaryanla doğan çocuklarla ilgili kanser uyarısı! Lenfoma ve sarkoma...
Sezaryanla doğan çocuklarla ilgili kanser uyarısı! Lenfoma ve sarkoma... Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Uğur Coşkun, "Acta Paediatrica dergisinde yayınlanan bir çalışmada sezaryan ile doğan çocuklarda, çocukluk dönemi kanserlerinin daha sık olduğu açıklandı" dedi.
26.03.2022 Sağlık
Karın germe kilo tedavisi değildir!
Karın germe kilo tedavisi değildir! Sık kilo alıp verme ve doğumlar nedeniyle karın bölgesinde oluşan fazla deri pek çok kişinin rahatsızlık duyduğu sorunların başında geliyor. Karın deformasyonların fazla derinin alınarak karını gergin hale getirmek mümkün. Peki, Karın germe ameliyatı nasıl yapılır? Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Defne Erkara karın germe ameliyatı hakkında bilgi verdi.
14.12.2021 Sağlık
Geri ödeme listesine alındı! Bakan Bilgin duyurdu
Geri ödeme listesine alındı! Bakan Bilgin duyurdu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 1’i kanser, 1’i prematüre doğan bebeklerde kalp hastalığı tedavisinde kullanılan ve 1’i doğum sonrası aşırı kanama tedavisinde kullanılan ilaç olmak üzere 11 ilacı daha geri ödeme listesine aldıklarını açıkladı. Bilgin, bu ilaçlardan 2’sinin yerli üretim olduğunu belirtti.
26.10.2021 Gündem
Hamileler koronavirüsü belirtisiz geçiriyor
Hamileler koronavirüsü belirtisiz geçiriyor Yapılan araştırmalar koronavirüs pozitif olarak doğuma gelen gebelerin yaklaşık yüzde 87,9’sinin hastalığı asemptomatik (belirtisiz) geçirdiği belirledi. Çalışmalar, gebelerin yüzde 12.1’inin ise semptomatik olabildiğini gösteriyor. Covid-19 enfeksiyonunun hem anne hem de bebeğin sağlığı açısından ailelerde endişelere neden olduğuna dikkat çeken Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Levent Özçer, hamilelerde koronavirüs ile ilgili bilgi verdi.
16.04.2021 Sağlık
Covid-19 erken doğumu tetiklemiyor
Covid-19 erken doğumu tetiklemiyor Mardin’de pandemi hastanesinde çalışan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Bilal İçer, korona virüsün gebelikte risk oluşturmadığını ve erken doğumu tetiklemediğini kaydetti. İçer, covidli veya covitli olmayan hastalar arasında gebelik ve bebek açısından herhangi bir risk görülmediğini dile getirdi.
21.11.2020 Sağlık
Histerektomi sonrası normal hayata dönüş mümkün
Histerektomi sonrası normal hayata dönüş mümkün Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzm. Opr. Dr. Abdullah Kurhan, rahim alma ameliyatı sonrasında hastalar normal hayatlarına daha erken sürede dönebileceğini belirterek, "Hastaların karın içerisine doğrudan müdahale olmayacağı için genel anestezi ihtiyacı azalır ve komplikasyonlar ortadan kalkar” dedi.
17.09.2020 Sağlık
Skandal! Doktor saldırganın eşine bu halde doğum yaptırdı!
Skandal! Doktor saldırganın eşine bu halde doğum yaptırdı! Osmaniye'de hasta yakınının saldırdığı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Gökhan Gönen, yaralandı. Aldığı darbelerle yüzünden yaralanmasına rağmen görevinin başından ayrılmayan Op. Dr. Gönen, kendisini darp eden kişinin eşine başarılı bir doğum yaptırdıktan sonra tedaviyi kabul ettiği belirtildi.
15.01.2020 Yaşam
Kadınlarda miyom problemine dikkat
Kadınlarda miyom problemine dikkat Prof. Dr. Bülent Berker, kadınlarda miyom problemine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
13.06.2019 Sağlık
Karan bebek doğdu!
Karan bebek doğdu! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin bebeği Karan Özçivit, saat 13.22'de dünyaya merhaba dedi.
13.04.2019 Magazin
Hamilelikte göbek fıtığına dikkat
Hamilelikte göbek fıtığına dikkat Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Hamdi Koçer, hamilelikte göbek fıtığına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
20.12.2018 Sağlık
Sezaryen sonrasında da normal doğum mümkün mü?
Sezaryen sonrasında da normal doğum mümkün mü? Uygun hastane koşulları sağlandığında ve annenin sağlığı elverdiği ölçüde sezaryen doğum sonrasındaki ikinci doğumun normal olabileceğini belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Fatma Kutlusoy Güçlü, bunun için öncelikle hastanın normal doğum yapabileceğine yönelik bulguların ellerinde olması gerektiğini söyledi.
30.09.2018 Sağlık
Karnında 1.8 kilo gazlı bez unutulmuştu: Hastane ve doktor suçlu çıktı
Karnında 1.8 kilo gazlı bez unutulmuştu: Hastane ve doktor suçlu çıktı Başkent’te özel bir hastanede yaklaşık 3 yıl önce sezaryen ile doğum yapmasının ardından karnında gazlı bez unutulduğu tespit edilen Sibel Kol’un BİMER’E yaptığı başvuruyla başlatılan soruşturma sonucunda hastane ile ameliyatı gerçekleştiren doktor suçlu bulundu. Karnında gazlı bez unutulan Sibel Kol’un eşi Erhan Kol, konuyla ilgili, “Bir özür dileselerdi, eşim onları affedecekti ve bu olay mahkemeye kadar gitmeyecekti” dedi.
6.08.2018 Gündem
Kadınları doğum korkusundan kurtarmak için çalışıyorlar
Kadınları doğum korkusundan kurtarmak için çalışıyorlar Normal doğum anne adayları için korkulu bir rüya. Sezaryen doğumları azaltmak için artık birçok etkinlik düzenleniyor.
22.09.2017 Arşiv
Ameliyat masasında doktorlar kavga etti, bebek öldü!
Ameliyat masasında doktorlar kavga etti, bebek öldü! Hindistan'da ameliyat masasında kavga eden doktorlar anne karnındaki bebeğin ölümüne neden oldu.
31.08.2017 Dünya
Büyükanne maaşı için isimler Bakan Müezzinoğlu tarafından açıklandı! TC sorgulama
Büyükanne maaşı için isimler Bakan Müezzinoğlu tarafından açıklandı! TC sorgulama Büyükanne maaşı ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan açıklama geldi. 10 ilde pilot olarak uygulanacak olan büyükanne maaşı için tm 105 bin kişi başvuru yaptı. Büyükanne maaşı artık TC ile sorgulamaya da açık...
16.03.2017 Ekonomi
Bakan Müezzinoğlu: 1 milyon 433 bin 290 bin kişiye emekli promosyonu ödemesi yapıldı
Bakan Müezzinoğlu: 1 milyon 433 bin 290 bin kişiye emekli promosyonu ödemesi yapıldı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "1 milyon 433 bin 290 bin kişiye emekli promosyonu ödemesi dün itibariyle yapıldı" dedi.
3.03.2017 Ekonomi
DSÖ'den korkutan uyarı: Kanserden daha tehlikeli!
DSÖ'den korkutan uyarı: Kanserden daha tehlikeli! Dünya Sağlık Örgütü acilen yeni antibiyotiklere ihtiyaç olduğu uyarısında bulundu. Uzmanlar ilaçların bakterilerle baş edemeyecek duruma gelmesinin kanserden daha tehlikeli olduğunu söylüyor.
27.02.2017 Sağlık
Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun bebekleri doğdu!
Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun bebekleri doğdu! 2016 yılının Haziran ayında hayatlarını birleştiren Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Peki Gülşen ve Ozan Çolakoğlu bebeklerinin ismini ne koydu? Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çocuk sahibi olduktan sonraki hislerini nasıl paylaştı? İşte tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
Yeni yılın ilk ikizleri Ağrı’da
Yeni yılın ilk ikizleri Ağrı’da Ağrı’da 32 yaşındaki Sevda Tekdemir, 2017 yılının ilk ikiz bebeklerini dünyaya getirdi
1.01.2017 Yaşam
Emziren annelerin dikkat etmesi gereken 10 önemli nokta
Emziren annelerin dikkat etmesi gereken 10 önemli nokta Emzirme dönemindeki anne sağlığı hem bebek hem de anne için çok önemli konular arasında.
7.10.2016 Sağlık
'Ünlü dediklerinde küfür yemiş gibi hissediyorum'
'Ünlü dediklerinde küfür yemiş gibi hissediyorum' Emre Saygı’nın Younow’dan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, hamileliği nedeniyle uzun süredir ekranlardan ayrı kalan oyuncu Akasya Asıltürkmen oldu...
4.10.2016 Magazin
Hamilelikte hemoroide dikkat
Hamilelikte hemoroide dikkat Uzmanlar, hamilelikte hemoroid şikayetlerinin arttığına dikkat çekti...
1.09.2016 Sağlık
Siirt'te 'yılan bebek' dünyaya geldi
Siirt'te 'yılan bebek' dünyaya geldi Siirt'te milyonda bir görülen ve halk arasında, 'yılan bebek' olarak bilinen iktiyozis (kalıtsal cilt hastalığı) hastası erkek bebek dünyaya geldi.
22.08.2016 Yaşam
Recep Akdağ'dan 'doğum kontrolü' açıklaması
Recep Akdağ'dan 'doğum kontrolü' açıklaması Sağlık Bakanı Akdağ, İstanbul'un ambulans sistemi konusunda güçlendirilmesi gerektiğini söyledi ve "Burası İstanbul yetmiyor" ifadesin kullandı. NTV'ye konuşan Akdağ, Erdoğan'ın sözleriyle başlayan "doğum kontrolü" tartışmalarına da değindi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Davutoğlu'ndan flaş açıklamalar
Başbakan Davutoğlu'ndan flaş açıklamalar Başbakan Davutoğlu AK Parti il başkanları toplantısında gündeme ilişkin açıklamalar yaptı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sezeryan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sezeryan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.