Gazete Vatan Logo

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun bebekleri doğdu!

2016 yılının Haziran ayında hayatlarını birleştiren Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Peki Gülşen ve Ozan Çolakoğlu bebeklerinin ismini ne koydu? Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çocuk sahibi olduktan sonraki hislerini nasıl paylaştı? İşte tüm detaylar...

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun bebekleri doğdu!

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu en mutlu günlerini yaşadı. Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun bebekleri dünyaya geldi. Fulya'daki özel bir hastanede doğum yapan ünlü şarkıcı Gülşen'in 1,5 kilogram ağırlığında bir erkek bebeği dünyaya geldi. Gayet sağlıklı olan bebeğin ismini Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Azur Benan koydu.

'HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM"

Ozan Çolakoğlu Renkli Sayfalar'a telefonla bağlandı, duygularını canlı yayında anlattı.

"Bebek ikimize de benziyor. Benan ismini annesi koydu, parmakla gösterilen örnek kişi anlamında. Azur ismini ben koydum. Çok sevdiğim bir isimdi. Gök mavisi anlamında. Doğuma girdim, doğduğu anda kendimi tutamadım ağladım. 9 ay boyunca karında, sonra karşınızda görüyorsunuz çok garip bir duygu. Vakti gelmişti. Kontrole gitmiştik, doktor daha fazla bekletmeyelim sizi dedi. Erken sezaryen gibi bir durum olmadı. Sezeryan düşünüyorduk, normal doğuma girdi. Ben kendimi kaybettiğim için Gülşen'e çok dikkat edemedim ruh haline, ağlamıştır herhalde. Maşallah boylu poslu, tosun gibi bir çocuk. Eğer onu bırakıp stüdyoya gidebilirsem, gittiğim gün Benan için bir şarkı yapacağım. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah "

Haberin Devamı

DEMET AKALIN'DAN HEDİYE GELDİ

Hamileliği öncesinde ve sonrasında Gülşen'i yalnız bırakmayan yakın arkadaşı Demet Akalın, hastane ziyaretine gitti ve doğum hediyesi olarak 5'i 1 yerde taktı. Akalın, ayrıca hastanedeki anne- bebek odasını da özel olarak fil konseptiyle dekore ettirdi.