Şeytan Çıkarma

Şeytan Çıkarma

Son dakika şeytan çıkarma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şeytan çıkarma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şeytan çıkarma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeytan Çıkarma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeytan çıkarma gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 şeytan çıkarma haberi bulunmuştur. Tüm şeytan çıkarma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şeytan çıkarma ayininde kızı can verdi! Annesi ise 'olan oldu' dedi
Şeytan çıkarma ayininde kızı can verdi! Annesi ise 'olan oldu' dedi 3 yaşındaki küçük kız, bir süredir uykusundan çığlık atarak uyanıyordu. Annesi onu alıp babasına ait kilisenin bodrumundaki eve götürdü. Sonra yaşananlar ise tam anlamıyla tüyler ürpertti.
13.05.2022 Yaşam
Cani anne, üç çocuğunu öldürdü! Dünya onu konuşuyor, gerekçesi şaşkına çevirdi...
Cani anne, üç çocuğunu öldürdü! Dünya onu konuşuyor, gerekçesi şaşkına çevirdi... İngiltere, üç çocuğunu ‘şeytan çıkarma’ bahanesi ile öldüren cani anne Angela Dawn Flores'i konuşuyor. Korkunç olay Flores'in elinde bir mum ve İncil ile komşusunun bahçesine girmesiyle ortaya çıktı. Gözaltına alınan kadın, suçunu itiraf edip olayın kan donduran detaylarını anlattı.
12.05.2022 Yaşam
Korkunç olay: Hamile anne ve beş çocuğu öldürüldü
Korkunç olay: Hamile anne ve beş çocuğu öldürüldü 'Tanrı'nın Yeni Işığı' adlı tarikatın bölgesinde açılan toplu mezardan çıkan cesetler, şok etkisi yarattı. Hamile kadın, beş çocuğu ve bir komşularının işkenceyle öldürüldüğü açıklandı.
17.01.2020 Dünya
Dehşet! 6 yaşındaki çocuğunu...
Dehşet! 6 yaşındaki çocuğunu... ABD'nin Arizona eyaletinde yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. Arizona'da 6 yaşındaki bir çocuk şeytan çıkarma olayının kurbanı oldu.
2.10.2019 Dünya
Filmi sevenler bizi de sevecektir
Filmi sevenler bizi de sevecektir Kült korku filmi The Exorcist, sinema kalitesini aratmayan dizi uyarlaması ile Amerika yayınından bir gün sonra her Cumartesi gecesi FOXLIFE ekranlarında. William Blatty’nin 1971’de basılan romanından uyarlanan The Exorcist, önemli oyunculardan oluşan kadrosu ile de dikkat çekiyor. Dizide kırılma rollerden birini canlandıran Ben Daniels ile rolüne hazırlık sürecini konuştuk.
27.11.2016 Magazin
Kült korku filmi dizi olursa!
Kült korku filmi dizi olursa! Kült korku filmi The Exorcist, aynı isimli dizi uyarlaması ile Amerika yayınından bir gün sonra, her cumartesi gecesi FOXLIFE ekranlarında. William Blatty’nin 1971’de basılan romanından uyarlanan The Exorcist, Geena Davis’in başrolünde olduğu kadrosu ile dikkat çekiyor. Anne rolündeki Angela’yı canlandıran Geena Davis ile The Exorcist’in korku dolu atmosferini konuştuk
20.11.2016 Magazin
Ünlü ‘Şeytan çıkarıcı’ hayatını kaybetti
Ünlü ‘Şeytan çıkarıcı’ hayatını kaybetti Dünyanın en tanınmış "şeytan çıkarıcılarından" İtalyan Peder Gabriele Amorth 91 yaşında hayatını kaybetti...
17.06.2021 Dünya
İçimizdeki şeytan
İçimizdeki şeytan Walking Dead’in yaratıcısı Robert Kirkman’ın, şeytani güçleri anlattığı yeni dizisi Outcast’de bir papaz olan Reverend Anderson’ı canlandıran Philip Glenister ve Şef Giles’i canlandıran Reg E...
28.06.2016 Magazin
Zombiler ve iblisler
Zombiler ve iblisler Gelmiş geçmiş en çok izlenen dizi ünvanına sahip Walking Dead’in yaratıcısı Robert Kirkman’ın yeni dizisi Outcast, Cumartesi günleri Türk izleyiciyle FX ekranlarında buluşuyor...
27.06.2016 Magazin
Zorunlu şeytan çıkarma dersi
Zorunlu şeytan çıkarma dersi İspanya’daki bir okul, ‘şeytan çıkarmada uzman’ bir rahibin vereceği derse katılımı zorunlu tuttu.
7.05.2016 Dünya
İçine şeytan girdi tecavüzü!
İçine şeytan girdi tecavüzü! Genç kız, şeytan çıkarma ayininde bir grup erkeğin tecavüzüne uğradı, gözleri oyuldu.
21.08.2015 Dünya
Tecavüz edip kız kardeşine gözlerini çıkarttırdılar!
Tecavüz edip kız kardeşine gözlerini çıkarttırdılar! Arjantin'de 16 yaşındaki bir genç kız, 'şeytan çıkarma ayini' gerekçesiyle bir grup tarafından tecavüze uğradıktan sonra kendi kız kardeşi tarafından gözlerinin çıkarılmasına maruz kaldı. Genç kız hastanede yaşam savaşı veriyor.
21.08.2015 Dünya
‘Defol şeytan’ dedi ve öldürdü!
‘Defol şeytan’ dedi ve öldürdü! Ünlü aktör Morgan Freeman’ın torunu New York’ta bir sokak ortasında erkek arkadaşı tarafından öldürüldü. Görgü tanığının ifadesine göre katil zanlısı, şeytan çıkarttığını sanıyordu.
17.08.2015 Magazin
Ünlü oyuncunun üvey torunu şeytan çıkarma töreninde öldürüldü
Ünlü oyuncunun üvey torunu şeytan çıkarma töreninde öldürüldü Ünlü aktör Morgan Freeman'ın 33 yaşındaki üvey torunu E'Dena Hines, şeytan çıkarma töreninde öldürüldüğü iddia edildi.
17.08.2015 Dünya
Nijerya’da ’homoseksüel şeytan çıkarma’ ayini
Nijerya’da ’homoseksüel şeytan çıkarma’ ayini Nijerya’da içine ’homoseksüel şeytan’ girdiği düşünülen bir gay işadamı yaklaşık 20 dakika süren bir ’homoseksüel şeytan çıkarma ayini’ ile ’heteroseksüel' oldu.
2.07.2015 Haber
Nijerya’da ’homoseksüel şeytan çıkarma’ ayini
Nijerya’da ’homoseksüel şeytan çıkarma’ ayini Nijerya’da içine ’homoseksüel şeytan’ girdiği düşünülen bir gay işadamı yaklaşık 20 dakika süren bir ’homoseksüel şeytan çıkarma ayini’ ile ’heteroseksüel' oldu.
2.07.2015 Dünya
‘Vampirlere özeniyorlar’
‘Vampirlere özeniyorlar’ Vatikan’da şeytan çıkarma araştırmaları yürüten Profesör Giuseppe Ferrari, popüler vampir dizilerindeki güzel vampirlerin gençleri büyüye yönelttiğini savundu...
14.04.2015 Magazin
Gerçek şeytan çıkarma ayini, tüyler ürpertiyor
Gerçek şeytan çıkarma ayini, tüyler ürpertiyor Dünya Arjantin'de yapılan şeytan çıkarma ayinini konuşuyor. 22 yaşında ve isminin Laura olduğu öğrenilen kadın, şeytan tarafından ele geçirildiği iddiasıyla ailesi tarafından rahip Manuel Acuna'ya teslim edildi.
25.03.2015 Dünya
Dünya bu ayini tartışıyor!  (+18)
Dünya bu ayini tartışıyor! (+18) Dünya Arjantin'de yapılan şeytan çıkarma ayinini konuşuyor. 22 yaşında ve isminin Laura olduğu öğrenilen kadın, şeytan tarafından ele geçirildiği iddiasıyla ailesi tarafından rahip Manuel Acuna'ya teslim edildi.
25.03.2015 Dünya
Şeytan çıkaranlar dernekleşti
Şeytan çıkaranlar dernekleşti Dünyanın her yerinden “şeytan çıkarma uzmanlarının” bir araya gelerek kurduğu Uluslararası Şeytan Çıkarıcılar Derneği’ne Vatikan’dan onay geldi.
5.07.2014 Dünya
Şeytan çıkarma kursu!
Şeytan çıkarma kursu! İtalya'nın başkenti Roma'da Katolik Kilisesi tarafından "şeytan çıkarma kursu" düzenlendi...
10.05.2014 Dünya
Çocukları böyle katlettiler!
Çocukları böyle katlettiler! ABD'de iki kadın bir ve iki yaşındaki çocukları şeytan çıkarmaya çalışırken vahşice öldürdü
20.01.2014 Dünya
Yoga şeytanın işi!
Yoga şeytanın işi! Şeytan çıkarma uzmanından yoga yapanlara ilginç yorum...
18.02.2013 Dünya
Şeytan çıkarma sonu oldu
Şeytan çıkarma sonu oldu Psikolojik sorunları olan kız batıl inançlar sebebiyle hayatını kaybetti
29.09.2011 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şeytan Çıkarma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeytan çıkarma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.