Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Defol şeytan’ dedi ve öldürdü!

‘Defol şeytan’ dedi ve öldürdü!

Ünlü aktör Morgan Freeman’ın torunu New York’ta bir sokak ortasında erkek arkadaşı tarafından öldürüldü. Görgü tanığının ifadesine göre katil zanlısı, şeytan çıkarttığını sanıyordu.

‘Defol şeytan’ dedi ve öldürdü!

HOLLYWOOD’UN ‘bilge’ yüzlerinden Morgan Freeman’ın üvey torunu E’Dena Hines (33) ABD’nin en ünlü metropolü New York’ta bir sokakta ‘şeytan çıkarma’ ayiniyle öldürüldü. Olayı apartman dairesinden izleyen görgü tanığı genç kadının katil zanlısı olan rapçi eski erkek arkadaşı Lamar Davenport’un Hines’ın göğsüne bıçak saplarken bir şeytan çıkarma ayininde gibi davrandığını anlattı.

MANHATTAN’DAKİ Washington Heights bölgesinde gece yarısı 3’de sesler duyan komşu George Hudacko, cama çıktı ve cinayetle karşılaştı. Yetkililer genç kadının 16 bıçak darbesi aldığını söylerken görgü tanığı olayı şöyle anlattı: “Kız çığlık çığlığa bağırıyordu. 911’i aradım, hemen gelmeleri için yalvarıyordum. Bıçaklayan genç, ‘Şeytanlar defolun. Yüce İsa adına sizi kovalıyorum!’ diye bağırıyordu.”

POLİS YETKİLİLERİ Lamar Daveport’un uyuşturucu etkisi altında psikoz geçirdiğini de belirtirken, olay Amerika’da gündemin ilk sıralarına oturdu. Ünlü aktör Morgan Freeman (78) ise acısını “Dünya onun yeteneğini hiçbir zaman öğrenemeyecek. Yıldızı kalplerimizde, düşüncelerimizde, dualarımızda parlamaya devam edecek. Huzur içinde uyusun” sözleriyle ifade etti.

Haberin Devamı