Gazete Vatan Logo

Cani anne, üç çocuğunu öldürdü! Dünya onu konuşuyor, gerekçesi şaşkına çevirdi...

İngiltere, üç çocuğunu ‘şeytan çıkarma’ bahanesi ile öldüren cani anne Angela Dawn Flores'i konuşuyor. Korkunç olay Flores'in elinde bir mum ve İncil ile komşusunun bahçesine girmesiyle ortaya çıktı. Gözaltına alınan kadın, suçunu itiraf edip olayın kan donduran detaylarını anlattı.

Cani anne, üç çocuğunu öldürdü! Dünya onu konuşuyor, gerekçesi şaşkına çevirdi...

38 yaşındaki Angela Dawn Flores, oturduğu evin yakınlarında şüpheli hareketler göstermeye başlayınca komşularının dikkatini çekti. Flores elinde bir mum ve İncil ile bir komşusunun mülküne girince panikleyen aile polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Flores'in 3 çocuğunu evde ölü buldu.

Gözaltına alınmaya çalışan Flores'in çığlıkları sokağı inletti. Ayrıca Flores'in 16 yaşındaki oğlunun da annesi hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Komşuların ihbarı üzerine geçtiğimiz pazar günü 3 Flores'in 3 çocuğu evlerinde ölü bulundu. Flores'in çocuklarının 12, 10 ve 8 yaşlarında olduğu öğrenildi.

Yapılan incelemede son zamanlarda Flores'in din hakkında ilginç ifadelere yer verdiği söylendi. Önceden pek de dindar olmayan annenin dini söylemleri olduğuna dikkat çekildi. Daily Mail, Flores'in çocuklarını 'şeytan ele geçirdiğini düşündüğü için' öldürdüğünü iddia etti.

Öte yandan çocuğun 16 yaşındaki çocuğu ise korkunç cinayetlerden birine ortak olduğu gerekçesiyle Çocuk Evi'nde tutuluyor. Ancak genç, iddiaları reddetti. Çocukların ölümüne çok üzülen çevre sakinleri, 3 küçük için sokakta bir anma köşesi düzenledi. (Sabah)

Haberin Devamı