Seyhan Nehri

Seyhan Nehri

Son dakika seyhan nehri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seyhan nehri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seyhan nehri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seyhan Nehri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seyhan nehri gelişmeleri de dahil olmak üzere 169 seyhan nehri haberi bulunmuştur. Tüm seyhan nehri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu karnavala geldi: Nehir üzerinde voleybol oynadı
Ünlü oyuncu karnavala geldi: Nehir üzerinde voleybol oynadı Ülkemizin dünya çapında tanınan ve sevilen başarılı oyuncularından Melis Sezen, karnaval dolayısıyla geldiği Adana'da Seyhan nehri üzerinde voleybol oynadı.
21.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda ‘su korteji’; kano, gondol ve tekneler nehri renklendirdi
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda ‘su korteji’; kano, gondol ve tekneler nehri renklendirdi Adana’da 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı, Seyhan Nehri’nde düzenlenen ‘su korteji’ ile devam etti. Turuncu-yeşil renklerdeki kurdele ve çiçeklerle süslenen onlarca kano, gondol ve tekne, Seyhan Nehri’ne indirildi.
22.04.2024 Adana
Venedik değil, Adana! Yerli yabancı turistler akın etti
Venedik değil, Adana! Yerli yabancı turistler akın etti Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle kente gelen yerli ve yabancı turistler Seyhan Nehri'nin keyfini gondol ile sürüyor.
17.04.2024 Adana
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor Adana, sahip olduğu coğrafi konum ve kültürel yapısıyla birçok halka ev sahipliği yapan bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zengin bir kültürel altyapıya sahip olan Adana'da birçok efsane ve mitolojik hikaye geçmişten günümüze aktarılmaya devam ediliyor.
24.03.2024 Adana
Adana'dan bilim dünyasına yeni soluk! Endemik bitki keşfedildi
Adana'dan bilim dünyasına yeni soluk! Endemik bitki keşfedildi Adana'da yeni bitki türü keşfedildi. Bitkiye kentin mitolojik adı olan 'Adanus' ismi verildi.
25.03.2024 Adana
Adana'nın manzarasına doyacağınız turistik noktaları! İşte gezginlerin mutlaka uğraması gereken yerler...
Adana'nın manzarasına doyacağınız turistik noktaları! İşte gezginlerin mutlaka uğraması gereken yerler... Akdeniz'in incisi Adana, zengin tarihi mirası, lezzetli mutfağı ve doğal güzellikleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Seyhan Nehri'nin kenarında yer alan bu şehir, Taşköprü, Ramazanoğlu Konağı gibi önemli tarihi yapılarını da bünyesinde barındırıyor. Sadece nehrin güzelliği mi? Tabii ki hayır... İşte Adana'nın gezilip görülesi birbirinden güzel noktalarından sadece birkaçı... 
25.02.2024 Adana
Prof. Dr. Pampal duyurdu: Depremlerin önceden tahmin edileceğini düşünüyorum
Prof. Dr. Pampal duyurdu: Depremlerin önceden tahmin edileceğini düşünüyorum Ankara Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, depremlerin önceden tahmini konusunda çok sayıda yöntemin dünyanın her yerinde yoğunlukla kullanıldığını söyledi. Pampal, "Önümüzdeki dönemlerde depremlerin önceden tahmin edileceğini, can kayıplarının minimuma ineceğini düşünüyorum" dedi.
4.08.2023 Gündem
Depremlerle ilgili ezber bozan açıklama geldi: 'Fayın kırılacağını gösterir emare yok'
Depremlerle ilgili ezber bozan açıklama geldi: 'Fayın kırılacağını gösterir emare yok' Depremlerle ilgili son dakika açıklaması! Ankara Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, Kahramanmaraş merkezli depremlerin stres yüklediği ileri sürülen Göksun'dan Kozan'a uzanan Savrun Fayı'nda inceleme yaptı. Pampal, "Savrun Fayı kırılacak ve Adana yıkılacak" görüşüne katılmadığını belirterek, "Adanalılar, Savrun Fayı'ndan dolayı çok tedirgin. Çalışmalarımda Savrun Fayı'nın aktif olduğunu gösterecek hiçbir ipucuna rastlamadım. Kırılacağını gösterir emare yok" dedi.
2.08.2023 Yaşam
Adana’da sinekler çoğalınca cibinliğe talep arttı
Adana’da sinekler çoğalınca cibinliğe talep arttı Adana’da son dönemlerde sineklerin çoğalması nedeniyle cibinlik fiyatları ve satışları arttı.
26.06.2023 Gündem
Türkiye’nin en uzun 4. köprüsü yarın hizmete girecek
Türkiye’nin en uzun 4. köprüsü yarın hizmete girecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Türkiye'nin en uzun 4. köprüsü olan Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü inşaatında sona geldik. Bu köprünün hikayesinde maalesef vizyonsuz iş bilmez CHP klasiği var. Proje sayesinde zamandan 255 milyon TL, akaryakıttan 31 milyon TL olmak üzere yıllık toplam 286 milyon TL tasarruf edilecek” dedi.
27.04.2023 Gündem
Trafiği yüzde 80 rahatlatacak! Türkiye'nin en büyük dördüncü köprüsü
Trafiği yüzde 80 rahatlatacak! Türkiye'nin en büyük dördüncü köprüsü Adana'da yapımı yüzde 56 oranında tamamlanan, 6 şerit ve raylı sistem ile Türkiye'nin en büyük 4'üncü büyük köprüsü olma özelliğini taşıyan ve Seyhan Nehri üzerinde yükselen 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün, hizmete açıldığında kuzey Adana trafiğini yüzde 80 oranında rahatlatacağı belirtildi. 
30.06.2022 Ekonomi
Adana’da nehir kıyısında bulunmuştu! Kafatasının sırrı çözüldü
Adana’da nehir kıyısında bulunmuştu! Kafatasının sırrı çözüldü Adana’da Seyhan Nehri kıyısında bulunan kafatası ve insan bedeni parçalarının yaklaşık 7 ay önce kayıp olan yaşlı adama ait olduğu DNA testiyle ile ortaya çıktı.
8.06.2022 Yaşam
Korkunç olay! Nehirde erkek cesedi bulundu
Korkunç olay! Nehirde erkek cesedi bulundu Korkunç olay Adana'da yaşandı! Nehirde bulanan erkek cesedi aşırı kilolu olduğu için itfaiyenin vinciyle çıkartıldı.
3.02.2022 Gündem
Seyhan Nehri'nde erkek cesedi bulundu
Seyhan Nehri'nde erkek cesedi bulundu Adana'da, Seyhan Nehri'nde erkek cesedi bulundu.
20.09.2021 Gündem
Mozaik sanatçıları Adana'dan ilham alıp, eserlerini ortaya çıkardı
Mozaik sanatçıları Adana'dan ilham alıp, eserlerini ortaya çıkardı Dünyanın çeşitli ülkelerinden Adana'ya gelerek 1'inci Uluslararası Mozaik Sempozyumu'na katılan mozaik sanatçıları, kentin toprağına, güneşine hayran kaldıklarını ve bu ilhamla eserlerini işlediklerini söyledi. 13 sanatçının tasarladığı 'Geçmişten geleceğe Adana' temalı eserler ise 14 Eylül'de sanatseverlerle buluşacak.
9.09.2021 Kültür Sanat
Adana'da Seyhan Nehri'nde erkek cesedi bulundu
Adana'da Seyhan Nehri'nde erkek cesedi bulundu Adana'da, Seyhan Nehri'nde erkek cesedi bulundu.
4.08.2021 Gündem
Seyhan Nehri'nde erkek cesedi bulundu
Seyhan Nehri'nde erkek cesedi bulundu Adana’da Seyhan Nehri’nde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.
26.06.2021 Gündem
Resmen değişti! 81 ilde başlıyor cezalar belli oldu, 5,50 ve 200 lira...
Resmen değişti! 81 ilde başlıyor cezalar belli oldu, 5,50 ve 200 lira... Tüm Türkiye'de uygulanacak değişiklik Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylandı ve Resmi Gazete'de yayımlandı. Cezalar belli oldu. Yapan yandı. 5 liradan başlıyor 200 liraya kadar çıkıyor. Mobil telefon kapsama alanının ve internet hizmeti altyapılarının yaygınlaştırılmasını teşvik edecek düzenleme yapılacak. Tarım ve Orman Bakanlığınca belirlenen esaslara uygun olarak hayvanlarını tanımlatmayan, hayvanlarını kayıt altına aldırmayan ve gerekli bildirimlerde bulunmayan hayvan sahiplerine, sığır cinsi hayvanlar için hayvan başına 50 lira, koyun ve keçi türü hayvanlar için hayvan başına 5 lira, diğer hayvan türleri için hayvan başına 50 lira, işletmelerini kayıt altına aldırmayan ve kayıt tutmayan hayvan sahiplerine ise işletme başına 200 lira idari para cezası verilecek
20.03.2021 Siyaset
TBMM'de kabul edildi! Kayıt altına aldırmayanlara 200 TL ceza!
TBMM'de kabul edildi! Kayıt altına aldırmayanlara 200 TL ceza! TBMM Genel Kurulunda mobil telefon kapsama alanının ve internet hizmeti altyapılarının yaygınlaştırılmasının teşvik edilmesi, nakil sırasında yakalanan küpesiz buzağı, kuzu ve oğlaklar ile gebe hayvanların kesime sevk edilmesi uygulamasına son verilmesi, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanı'nda alan kılavuzlarının görev yapmaya devam edebilmeleri, TCDD ve TCDD Taşımacılık AŞ'nin bütçelerinin Hazine tarafından desteklenmesine devam edilmesi ile ilgili düzenlemeleri de içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı.
10.03.2021 Gündem
Ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren torba kanun teklifi kabul edildi
Ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren torba kanun teklifi kabul edildi TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda, mobil telefon kapsama alanının ve internet hizmeti altyapılarının yaygınlaştırılmasının teşvik edilmesi, nakil sırasında yakalanan küpesiz buzağı, kuzu ve oğlaklar ile gebe hayvanların kesime sevk edilmesi uygulamasına son verilmesi, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanı'nda alan kılavuzlarının görev yapmaya devam edebilmeleri, TCDD ve TCDD Taşımacılık AŞ'nin bütçelerinin Hazine tarafından desteklenmesine devam edilmesi ile ilgili düzenlemeleri de içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi.
3.03.2021 Ekonomi
"Torba kanun teklifi" Meclis  Başkanlığı'na sunuldu
"Torba kanun teklifi" Meclis Başkanlığı'na sunuldu Mobil telefon kapsama alanının ve internet hizmeti alt yapılarının yaygınlaştırılmasını teşvik edecek düzenleme yapılacak. İhalesi 15 Mart 2020'den sonra yapılmış ancak uygulama sözleşmesi imzalanmamış yap-işlet-devret projelerine ilişkin, özel bütçeli kuruluşun yanında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı da borç üstlenim anlaşmasında taraf olacak.
1.03.2021 Ekonomi
On binlerce arı öldü! Yetkililerden yardım istediler...
On binlerce arı öldü! Yetkililerden yardım istediler... Adana'da suyu çekilen Seyhan Nehri'nin kıyısında bulunan 3 bine yakın kovanda on binlerce arı öldü. Yetiştiriciler, arı ölümlerinin nehirdeki kirlilik nedeniyle yaşandığını savunarak, yetkililerden yardım istedi.
25.12.2020 Yaşam
Bakan Pakdemirli'den müjde: 106 bin kişiye istihdam!
Bakan Pakdemirli'den müjde: 106 bin kişiye istihdam! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İmamoğlu Sulamaları Projesi'nin Adana'da 1 milyon 66 bin 800 dekar arazinin sulanmasını sağlayacağını belirterek, "İmamoğlu Sulamaları Projesi'nin tamamlanması ile yıllık 1 milyar 600 milyon TL gelir artışı bekleniyor. 106 bin kişiye de ilave istihdam imkanı sağlanacak" dedi.
29.11.2020 Ekonomi
Görenler şaşırıyor! Sandalla açılıp dua ediyorlar...
Görenler şaşırıyor! Sandalla açılıp dua ediyorlar... Adana'da 64 yıl önce su tutulmaya başlanan Seyhan Barajı Gölü'nün altında kalan Topalak Mahallesi Mezarlığı'nda bulunan akrabalarının kabrini ziyaret etmek isteyen vatandaşlar, sandalla göle açılarak mezarlığın üzerinde dua ediyor.
11.06.2020 Yaşam
Adıyaman'da 2 çocuğunu 47 gün arayla kaybeden aileden cinayet iddiası
Adıyaman'da 2 çocuğunu 47 gün arayla kaybeden aileden cinayet iddiası Adıyaman'da 47 gün arayla 2 oğullarını kaybeden Sabiha- Sadık Çelik çifti, Seyhan Nehri kıyısında cesedi bulunan oğulları İbrahim Çelik’in (21) de küçük oğulları Hüseyin Nasrullah Çelik (13) gibi cinayete kurban gittiğini ileri sürdü. Çift, ’boğulma’ olarak geçilen olayın soruşturulmasını istedi.
20.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Seyhan Nehri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seyhan nehri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.