Seyhan Baraj Gölü

Seyhan Baraj Gölü

Son dakika Seyhan Baraj Gölü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seyhan Baraj Gölü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seyhan Baraj Gölü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seyhan Baraj Gölü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seyhan baraj gölü gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 seyhan baraj gölü haberi bulunmuştur. Tüm seyhan baraj gölü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da sular altında kalan gizli hazine keşfedilmeyi bekliyor
Adana'da sular altında kalan gizli hazine keşfedilmeyi bekliyor Türkiye’de baraj suları altına gömülen antik kentlerden biri de, Adana’daki Seyhan Baraj Gölü’nde, Roma dönemine ait Augusta Antik Kenti.
16.04.2024 Adana
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
Deniz bisikletiyle gölde mahsur kalan gençleri sualtı polisleri kurtardı! "Hava bir anda patladı"
Deniz bisikletiyle gölde mahsur kalan gençleri sualtı polisleri kurtardı! "Hava bir anda patladı" Adana’da deniz bisikletiyle gölde gezen 3 genç, hava şartlarının kötü olması sebebiyle mahsur kaldı. Gençler ‘Gemi Adam’ olarak bilinen sualtı polisleri tarafından kurtarıldı.
21.03.2024 Adana
Kışın bahar havası yaşayan Adanalılar pikniğe akın etti! "Kışı da yazı da aynı"
Kışın bahar havası yaşayan Adanalılar pikniğe akın etti! "Kışı da yazı da aynı" Adana’da kışın termometrelerin 20 dereceyi göstermesiyle vatandaşlar piknik alanları doldurdu.
18.02.2024 Adana
Adana’da sinekler çoğalınca cibinliğe talep arttı
Adana’da sinekler çoğalınca cibinliğe talep arttı Adana’da son dönemlerde sineklerin çoğalması nedeniyle cibinlik fiyatları ve satışları arttı.
26.06.2023 Gündem
Duba üzerine kaçak inşa ediliyor! Günlüğü 700 lira...
Duba üzerine kaçak inşa ediliyor! Günlüğü 700 lira... Paraya para demiyorlar. Adana’da, Seyhan Baraj Gölü’nde dubalar üzerine inşa edilen yüzen barakalar, günlüğü 700 liradan kiralanıyor.
19.07.2022 Yaşam
Yasak aşkın sonu intihar ile bitti
Yasak aşkın sonu intihar ile bitti Adana'da sevgili oldukları öne sürülen Tuncay K. (53) ve Sonay T. (47) birlikte köprüden Seyhan Baraj Gölü'ne atladı. Tuncay K. polis ve itfaiye erleri tarafından kurtarılırken, Sonay T. ise hayatını kaybetti.
13.05.2022 Yaşam
Adana’da yağışlarla barajların doluluk oranı arttı
Adana’da yağışlarla barajların doluluk oranı arttı Adana'da son haftalarda etkili olan yağışlarla birlikte barajlarda su seviyesi yükseldi.
15.02.2022 Yaşam
Adana’da yağışlarla barajların doluluk oranı arttı
Adana’da yağışlarla barajların doluluk oranı arttı Adana'da son haftalarda etkili olan yağışlarla birlikte barajlarda su seviyesi yükseldi.
15.02.2022 Gündem
Adana'da sulama kanalında erkek cesedi bulundu
Adana'da sulama kanalında erkek cesedi bulundu Adana'da Seyhan Baraj Gölü'nün regülatör kapaklarında kimliği belirsiz çürümüş erkek cesedi bulundu.
3.10.2021 Yaşam
Bakan Pakdemirli: Doğal kaynakları verimli kullanmak zorunluluk haline gelmiştir
Bakan Pakdemirli: Doğal kaynakları verimli kullanmak zorunluluk haline gelmiştir Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, daha önce her 10 yılda bir yaşanan kuraklıkların, bundan sonraki süreçte 5-6 yılda bir yaşanabileceğini belirterek, "Tarım, orman ve su alanında iklim değişikliğinin etkilerini azaltacak tedbirleri almak, küresel ısınmayı azaltacak üretim yöntemlerine geçmek ve doğal kaynakları verimli kullanmak, artık bir tercih değil, bir zorunluluk haline gelmiştir" dedi.
30.09.2021 Gündem
Yüzlerce civciv ölüme terk edildi!
Yüzlerce civciv ölüme terk edildi! Adana'da yüzlerce civciv, Seyhan Baraj Gölü kıyısına terk edildi. Civcivlerin bir kısmı açlıktan ölürken sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu civcivleri, bu küçük canları ölüme terk edenler insanlıktan nasibini almamış. Küçük canları kurtarmak için hemen harekete geçtik” dedi.
22.07.2021 Yaşam
Yamaçta manzara izlerken 30 metre yükseklikten düştü
Yamaçta manzara izlerken 30 metre yükseklikten düştü Adana'da Çukurova Üniversitesi Balcalı Yerleşkesi'nde yaklaşık 30 metrelik yamaçtan düşen Mesut G., itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan Mesut G.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.
16.07.2021 Yaşam
Adana'da balıkçı teknesi battı!
Adana'da balıkçı teknesi battı! Adana'da Seyhan Baraj Gölü'nde su alıp, batan balıkçı teknesinde 1 kişi suda kayboldu, yanındaki arkadaşı ise vatandaşlar tarafından kurtarıldı.
14.04.2021 Gündem
Şahap Örcün bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Şahap Örcün olayı…
Şahap Örcün bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Şahap Örcün olayı… Şahap Örcün bulundu mu? Adana'da borçları nedeniyle intihar etmek için Çatalan Köprüsü’nden atladığı öne sürülen Şahap Örcün’ün Seyhan Baraj Gölü'nde elleri bağlı cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili ‘İntihara teşvik’ suçlamasıyla gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakılan arkadaşı Mehmet Ali Tunç, olay günü Örcün’ün kendisini köprüye çağırdığını, gittiğinde onu elleri bağlı olarak gördüğünü ve intihardan vazgeçirmeye çalıştığını söylemişti.
31.03.2021 Gündem
Üç balıkçı zor yakaladı! Dev balık
Üç balıkçı zor yakaladı! Dev balık Adana Seyhan Baraj Gölü'nde balıkçıların ağına 2,5 metre boyunda, 77 kilo ağırlığında yayın balığı takıldı. 3 balıkçı, yaklaşık 2 saatlik çalışmayla tekneye çıkardıkları balığı bir otele 1000 TL'ye sattı.
19.02.2021 Yaşam
Seyhan Baraj Gölü'nde kadın cesedi bulundu
Seyhan Baraj Gölü'nde kadın cesedi bulundu Adana'da, Seyhan Baraj Gölü'nde bir kadına ait ceset bulundu. Yapılan incelemede cesedin Seldağ G.'ye (30) ait olduğu belirlendi.
13.09.2020 Yaşam
Adana'da silahlı kavga! yaralılar var
Adana'da silahlı kavga! yaralılar var Adana'nın Sarıçam ilçesinde çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Kavgada kullanılan silahlar ele geçirildi.
8.09.2020 Yaşam
Nefes verdiği oğlu hayata tutunamadı! 3 gün sonra...
Nefes verdiği oğlu hayata tutunamadı! 3 gün sonra... Adana’da alabora olan yelkenliden göle düşen 3 kişiyi kurtarmak isterken boğulma tehlikesi atlatan genç, dalgıç polislerin dakikalarca kalp masajı yapması ve babasının nefes vermesiyle hayata döndükten 3 gün sonra hastanede can verdi.
17.08.2020 Yaşam
Seyhan Baraj Gölü’nde erkek cesedi bulundu
Seyhan Baraj Gölü’nde erkek cesedi bulundu Adana'da, Seyhan Baraj Gölü’nde erkek cesedi bulundu. Gölden çıkarılan ceset, kimliğinin tespiti için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
26.07.2020 Gündem
Feryadı yürek burktu! 'Allah'ım ne olur ona bir şey olmasın'
Feryadı yürek burktu! 'Allah'ım ne olur ona bir şey olmasın' Adana’da Hacı Mustafa Yıldız (28), serinlemek için girdiği Seyhan Baraj Gölü’nde boğuldu. Yıldız’ın arkadaşının, “Yüzenler vardı, yardım istedik, kimse yardım etmedi. Allah’ım ne olur, bir şey olmasın ona” diye feryat etmesi yürek burktu.
2.07.2020 Gündem
'Çay bayat' deyip, öğretmene kurşun yağdırdılar
'Çay bayat' deyip, öğretmene kurşun yağdırdılar Adana'da kimliği belirsiz kişiler, kafe işleten ailesine yardıma giden matematik öğretmeni Şakir Y.'yi (33), servis edilen çay için "Bayat" deyip, kurşun yağmuruna tuttu. Vücuduna isabet eden 3 kurşunla yaralanan Şakir Y., hastaneye kaldırıldı.
30.06.2020 Yaşam
Kardeşinin cansız bedenine sarılıp ağladı
Kardeşinin cansız bedenine sarılıp ağladı Adana'da pikniğe gittiği arkadaşlarıyla serinlemek için girdiği Seyhan Baraj Gölünde boğulan Alperen Karataş'ın kardeşi Hüseyin, "Ben şimdi sensiz ne yapacağım, sana gitme dedim. Senin kalbini kırıp buraya gönderdim" diyerek kardeşinin cesedine sarılıp ağladı.
8.06.2020 Gündem
İntihar notu bıraktığı için dalgıçların gölde aradığı genç ortaya çıktı, 'Canım sıkılmıştı' dedi
İntihar notu bıraktığı için dalgıçların gölde aradığı genç ortaya çıktı, 'Canım sıkılmıştı' dedi Adana'da, 'Ölmek ne garip şey anne, yaşamak isterken delicesine, biricik eşim her şeyimsin, ailem sizi çok seviyorum' yazılı not bırakıp ortadan kaybolan ve intihar etmiş olma ihtimali üzerine Seyhan Baraj Gölü'nde dalgıçlar tarafından aranan Muhammet K., (29) 3 gün sonra ortaya çıktı. Polis karakoluna giderek, intihar etmediğini söyleyen Muhammet K., "Borçlarım yüzünden canım sıkılmıştı, o yüzden ortadan kayboldum" dedi.
7.05.2020 Gündem
Sözleşmeyi imzalayan o parayı ödemek zorunda!
Sözleşmeyi imzalayan o parayı ödemek zorunda! Ev satın alırken ya da kiralarken emlak komisyoncusuyla bir sözleşme imzalayanlar komisyoncu ücretini mutlaka ödemek zorunda. Emlakçıyı devre dışı bırakarak komisyon ödemekten kaçınmak mümkün değil. Mahkemelerin kararı da bu yönde.
21.09.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Seyhan Baraj Gölü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seyhan baraj gölü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.