Seyehat

Seyehat

Son dakika seyehat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seyehat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seyehat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seyehat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seyehat gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 seyehat haberi bulunmuştur. Tüm seyehat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Raylarda yeni rota Mezopotamya Ekspresi
Raylarda yeni rota Mezopotamya Ekspresi Turistik Doğu Ekspresi’yle tren yolculuğunu popüler hale getiren TCDD, Turistik Diyarbakır Ekspresi ile seyehat severlere yaz aylarında alternatif bir rota yarattı Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini dün tamamladı.
25.04.2024 Ekonomi
İsrail, 1 Mart itibariyle aşı şartını kaldırıyor!
İsrail, 1 Mart itibariyle aşı şartını kaldırıyor! Salgın önlemleri kapsamında ülkeye giriş şartlarını yenileyen İsrail, alınan karar doğrultusunda PCR testi ibrazı şartıyla aşılı veya aşısız tüm yabancı yolcuların ülkeye seyahat edebileceği açıklandı. 
28.02.2022 Dünya
Bankada parası olan herkesi kapsıyor! SMS ve mail...
Bankada parası olan herkesi kapsıyor! SMS ve mail... Bankada parası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. İnternetten alışveriş yapanların bunlara dikkat etmesi gerekiyor. Kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte internetten tatil rezervasyonu yaptıranları büyük tehlike bekliyor. İnternetten bilet ve rezervasyon yaptırmak isteyenlerin özellikle güvenilir siteleri tercih etmesi önem arz ediyor. Satın alma işlemi sonrasında doğrulama SMS'i ve maili gelmediyse banka ile iletişime geçilip, işlemi iptal ettirilmesi gerektiği vurgulanıyor. Dolandırıcılar bazen de ücretlerde aşırı indirim yaparak dikkat çekmeye çalışıyor. Yolcuların bu indirim ve kampanyalara dikkat etmesi gerekiyor çünkü hiçbir firmanın yoğun zamanda olağan dışı indirim yapmayacağına dikkat çekiliyor.
24.06.2021 Ekonomi
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman?
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? Kademeli normalleşme ile ilgili detaylar belli oldu. İçişleri Bakanlığı resmen açıkladı. 17 günlük tam kapanmanın ardından kademeli normalleşme sürecinin nasıl olacağı merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı'ndan tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı. Peki, Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri değişti mi? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? İçişleri Bakanlığı yeni genelgesi ve Sokağa çıkma yasağı saatleri...
16.05.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı izin belgesi nasıl alınır? Seyahat ve çalışma izni belgesi alma…
Sokağa çıkma yasağı izin belgesi nasıl alınır? Seyahat ve çalışma izni belgesi alma… Sokağa çıkma yasağı izin belgesi gündem olmaya devam ediyor. İçişleri Bakanlığı'nın 81 ile gönderdiği genelgede, sokağa çıkma kısıtlaması süresince üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinin aksamaması, sağlık, tarım ve orman faaliyetlerinin sürekliliğini sağlamak amacıyla belirtilen yerler ve kişilerin kısıtlamadan muaf olacağı açıklandı. Muaf olanlar dışında çalışanlar ile sokağa çıkma yasağında seyahat edecek olanların sokağa çıkma izin belgesi hakkındaki araştırmalar devam ediyor. Peki, sokağa çıkma yasağında çalışma izin belgesi nasıl alınır? Sokağa çıkma yasağında seyahat izin belgesi nasıl alınır?
19.12.2020 Gündem
Kabin bagajı uygulaması yeniden başladı
Kabin bagajı uygulaması yeniden başladı Koronavirüs önlemleri kapsamında Haziran ayında yasaklanan kabin bagajı uygulaması 6 ay sonra yeniden başladı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün (SHGM) kararıyla yolcular bugünden itibaren uçaklara kabin bagajı alabilecek.
17.12.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağında çalışma izni nereden alınır? 16-19 Mayıs arası yasakta çalışma izni nasıl alınır? Hafta sonu çalışma izni başvurusu ve sorgulama...
Sokağa çıkma yasağında çalışma izni nereden alınır? 16-19 Mayıs arası yasakta çalışma izni nasıl alınır? Hafta sonu çalışma izni başvurusu ve sorgulama... İçişleri Bakanlığı, hafta sonu 24 ilde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili 81 il valiliğine genelge gönderdi. 10 Mayıs Pazar gününe denk gelen “Anneler Günü” de unutulmadı ve sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu cumartesi ve pazar günleri, çiçek satan iş yerleri, evlere servis şeklinde hizmet verebilecek. Sokağa çıkma yasağından muaf olanların listesi genişletince çalışmak zorunda olan kişiler Sokağa çıkma yasağında çalışma izni nereden alınır? Yasakta çalışma izni nasıl alınır? Sorularına yanıt aramaya başladı.
11.05.2020 Gündem
23 24 Nisan sokağa çıkma yasağında marketler açık mı? Sokağa çıkma yasağında nereler açık olacak?
23 24 Nisan sokağa çıkma yasağında marketler açık mı? Sokağa çıkma yasağında nereler açık olacak? İçişleri Bakanlığı 23, 24, 25 ve 26 Nisan'da 31 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanacağını ilan etti. İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşlar marketler sokağa çıkma yasağında açık olacak mı? sorusunu araştırmaya başladı. 31 ilin valiliklerine gönderilen genelgeye göre, Ramazan ayının başlayacak olması nedeniyle 21 ve 22 Nisan günleri market ve bakkalların çalışma saatleri 08.00-23.00 olarak belirlendi. Sokağa çıkma yasağı ilan edilen 23 ve 24 Nisan'da market ve bakkallar 09.00-14.00 arasında açık kalacak, vatandaşlar oturdukları yere yakından market ve bakkallara gidip alışveriş yapıp, gelebilecek. Peki, Sokağa çıkma yasağında nereler açık olacak?
21.04.2020 Gündem
Bursa Terminali'nde 'seyahat izin belgesi' kuyruğu
Bursa Terminali'nde 'seyahat izin belgesi' kuyruğu Bursa'da 2 günlük sokağa çıkma yasağının ardından şehir dışına yolculuk yapmak isteyenler, seyehat izin belgesi almak için 300 metrelik kuyruk oluşturdu. Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bekleyenlerin sosyal mesafeye uymadıkları dikkat çekti.
20.04.2020 Yaşam
Corona virüs ihtiyaç ve taşıt kredilerinde artışa neden oldu!
Corona virüs ihtiyaç ve taşıt kredilerinde artışa neden oldu! Corona virüs salgınıyla nakit akışı bozulan şirketler ve vatandaşlar bankaların açıkladığı destek paketlerinden faydalanmak için harekete geçti. Salgının kredi piyasalarına ilk etkilerini inceleyen hesapkurdu.com, kredi başvurularındaki değişimi açıkladı.
1.04.2020 Ekonomi
E-devletten seyahat izin belgesi nasıl alınır? Seyahat izin belgesi e başvuru nasıl yapılır, formu nasıl doldurulur?
E-devletten seyahat izin belgesi nasıl alınır? Seyahat izin belgesi e başvuru nasıl yapılır, formu nasıl doldurulur? Corona virüsü salgını kapsamında alınan önlemlerden biri de şehirler arası yolculuğa gelen kısıtlama oldu. Şehirler arası yolculuk valilik iznine bağlandı. Tedavi ihtiyaçları nedeniyle doktor kararıyla sevk edilen, birinci derece yakınları vefat eden veya ağır hastalığı olanlar ve son 15 gün içerisinde gelmiş olduğu yerde kalacak yeri bulunmayan kişiler ise izinlerini kaymakamlıktan alacaktı. Son yapılan açıklamayla oluşacak yoğunluğun önüne geçmek için başvurular e devlet kapısından yapılabilecek. Seyehat izin belgesi formu doldurarak, e başvuru yapılabilecek. Peki, seyahat izin belgesi nasıl alınır? E devletten seyahat izin belgesi nasıl alınır? formu e başvuru
30.03.2020 Gündem
Seyahat yasağı özel araçları kapsıyor mu? Şehirler arası seyahat yasağı nasıl olacak, izin nasıl alınacak?
Seyahat yasağı özel araçları kapsıyor mu? Şehirler arası seyahat yasağı nasıl olacak, izin nasıl alınacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün saat 22.00’de ulusa seslenerek yeni 7 maddelik corona virüsü tedbirlerini açıkladı. Corona virüsü tedbirleri kapsamında alınan önlemlerden biri de şehirler arası yolculuk oldu. Kalabalık ortamlardaki etkileşimi kesmek ve sağlık bir ortam yaratmak için alınan karardan sonra, pek çok kişi şehirler arası seyahat ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Şehirler arası seyahat yasağı izni nasıl alınır? Seyahat Yasağı özel araçları kapıyor mu? merak edilen sorulardan birkaçı oldu. İşte şehirler arası seyahat yasağı ile ilgili merak edilenler…
28.03.2020 Gündem
Memurların seyahat kartlarına ilişkin önemli bilgi! | Hazine ve Maliye Bakanlığı yazı yayınladı!
Memurların seyahat kartlarına ilişkin önemli bilgi! | Hazine ve Maliye Bakanlığı yazı yayınladı! Memurların seyahat kartlarına ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı bütün kurumlara yazı yoladı. Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü tarafından yollanan yazıda memurların seyahat kartlarına ilişkin bilgi paylaşıldı. Detaylar haberimizde…
6.01.2020 Çalışma Hayatı
Ankara-İstanbul arasındaki seyahat süresi 4 saate düşüyor
Ankara-İstanbul arasındaki seyahat süresi 4 saate düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Ankara-İstanbul hattında yüksek hızlı tren (YHT) ile ulaşım süresini kısaltacak Doğançay ripajında ilk aşamanın gelecek yıl sonunda hizmete gireceğini, tünelin tüm aşamaları tamamlandığında iki kent arasındaki seyahat süresinin 4 saate düşeceğini bildirdi.
25.11.2019 Ekonomi
Ordu'dan bir acı haber daha geldi! Ölü sayısı 4'e yükseldi
Ordu'dan bir acı haber daha geldi! Ölü sayısı 4'e yükseldi Ordu'nun Fatsa ilçesinde yolcu otobüsüyle minibüsün çarpıştığı kazada yaralanan Şimal Yanık (16) da kurtarılamadı. Yanık'ın ölümüyle birlikte kazada ölü sayısı 4'e yükseldi.
26.07.2019 Yaşam
Binali Yıldırım: Adaylık başvurusu sonrası görevi bırakacağım
Binali Yıldırım: Adaylık başvurusu sonrası görevi bırakacağım TBMM Başkanı ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, aday gösterildikten sonra ilk kez bir televizyon programına konuk oldu. "İstanbul'u konuşmalıyız. Anlamsız yere benim istifa edip etmeyeceğim konuşuluyor." diyen Yıldırım, "Partim aday göstereceğini açıklamış. Yapılmayan bir işlem üzerinden tartışmanın gidiyor olması çok rahatsız edici bir şey. Burada ilk kez açıklıyorum. Adaylık müracatımın yapıldığı andan itibaren görevimi bırakıyorum." ifadelerini kullandı ve 18 Şubat'ta istifa edeceğini duyurdu.
29.01.2019 Gündem
Güney Ege'de rezervasyonlar yüzde yüz doldu!
Güney Ege'de rezervasyonlar yüzde yüz doldu! Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Muğla'nın önemli turizm merkezlerinden Bodrum, Ula, Marmaris ve Fethiye'deki turistik tesislerin rezervasyonlarında yüzde 100 doluluğa ulaşıldı.
16.08.2018 Yaşam
Booking.com geri dönüyor
Booking.com geri dönüyor Ekonomi Bakanı Zeybekci, Booking.com'un Türkiye faaliyetlerine bu yıl devam edebileceğini belirtti.
21.02.2018 Ekonomi
Son dakika: Bakanlık'tan terör saldırısı uyarısı!
Son dakika: Bakanlık'tan terör saldırısı uyarısı! Dışişleri Bakanlığı, 'terör saldırılarında artış var' diyerek ABD'ye seyahat uyarısında bulundu.
12.01.2018 Dünya
Tüm masrafları Terim karşılamış!
Tüm masrafları Terim karşılamış! İstanbul'a gelerek Fatih Terim'e teklif yapan Bosnalı heyetinin tüm seyehat masraflarının Fatih Terim tarafından karşılandığı ortaya çıktı.
12.12.2017 Futbol
THY'den son dakika Kuzey Irak açıklaması!
THY'den son dakika Kuzey Irak açıklaması! THY'nin bugün saat 12.10'da yapması gereken Süleymaniye seferi iptal edildi.
29.09.2017 Dünya
Fikret Orman, transfer için Brezilya'da
Fikret Orman, transfer için Brezilya'da Başkan Fikret Orman sürpriz bir şekilde Brezilya’ya gitti... En az 2 hafta burada kalacak olan ve seyehat öncesi konuşan Beşiktaş’ın patronu, “Kulüplerin yapısına bakıp genel bir inceleme yapacağım. Genç yetenekleri de mercek altına alacağım” dedi.
29.09.2017 Beşiktaş
‘Kalite, bir ahlak felsefesidir’
‘Kalite, bir ahlak felsefesidir’ Başlıktaki söz, Armand V...
11.09.2017 Eğitim
Kurban Bayramı tatilinde acı kaza bilançosu: 62 ölü, 319 yaralı
Kurban Bayramı tatilinde acı kaza bilançosu: 62 ölü, 319 yaralı Kurban Bayramı tatilinin ilk 6 gününde yollar, yapılan uyarılar ve alınan tüm önlemlere karşın yine kan gölüne döndü. Çoğu aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen 103 kazada, ölü sayısı 62'ye, yaralı sayısı ise 319'a çıktı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seyehat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seyehat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.