Seslendirme

Seslendirme

Son dakika seslendirme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seslendirme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seslendirme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seslendirme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seslendirme gelişmeleri de dahil olmak üzere 378 seslendirme haberi bulunmuştur. Tüm seslendirme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı!
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı! Yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtıkları iddia edilmişti... 'Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı.
5.01.2024 Gündem
2. Sınıf Türkçe Konuları Nelerdir? 2023/2024 2. Sınıf Türkçe Meb Müfredatı Ve Önemli Tüm Konular
2. Sınıf Türkçe Konuları Nelerdir? 2023/2024 2. Sınıf Türkçe Meb Müfredatı Ve Önemli Tüm Konular Öğrencilerin harfler ile beraber heceleri öğrenme dönemi 2. sınıf Türkçe konuları olarak öne çıkar. Bu dönem hem yazmak hem de seslendirme konusunda birçok kelime üzerinden çalışma yapılmaktadır. Aynı zamanda eş anlamlı ve zıt anlamlı kelimeler ile noktalama işaretleri konusunda da bilgi verilmektedir. Bu dönem artık kelimeleri çok daha iyi anlama noktasında Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı yeni dönem itibariyle geniş konular sunuyor.
1.12.2023 Eğitim
Usta sanatçının Levent'teki mütevazı 2+1 dairesi!  'Diziden kazandığım parayla aldım'
Usta sanatçının Levent'teki mütevazı 2+1 dairesi! 'Diziden kazandığım parayla aldım' Tiyatrocu, sunucu, seslendirme sanatçısı ve oyuncu Erhan Yazıcıoğlu evinin kapılarını "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programına açtı. Usta ismin mütevazı yaşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu.
14.11.2023 Magazin
Yeşilçam hafızasını kaybetti! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm öldü! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kimdir?
Yeşilçam hafızasını kaybetti! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm öldü! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kimdir? Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Yeşilçam'da Fatma Girik, Filiz Akın, Emel Sayın, Belgin Doruk gibi unutulmaz isimleri seslendirerek hafızalara kazınan ünlü seslendirme sanatçı Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kaç yaşında, neden öldü?
29.10.2023 Gündem
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi?
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi? Oyuncu Seda Fettahoğlu neden öldü? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sihirli Annem dizisiyle tanınan Seda Fettahoğlu İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulundu. Peki, Seda Fettahoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, ölüm sebebi belli oldu mu? Seda Fettahoğlu Nur Fettahoğlu kardeş mi? İşte Seda Fettahoğlu oynadığı diziler
28.09.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı...
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı... Tiyatro dünyasının ünlü ismi Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı.
27.09.2023 Magazin
Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu! Tamer Karadağlı kimdir?
Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu! Tamer Karadağlı kimdir? Tamer Karadalı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atandı. 10 Ağustos 2023 Resmi Gazete'de yer alan atama kararıyla sanatçı Tamer Karadağlı'ya görev verildi. Peki Tamer Karadağlı kimdir?
10.08.2023 Gündem
Taylor Swift’in konseri depreme neden oldu! Jeoloji uzmanı büyüklüğünü açıkladı
Taylor Swift’in konseri depreme neden oldu! Jeoloji uzmanı büyüklüğünü açıkladı Taylor Swift’in konserinde rekor kırıldı. Jeoloji ve sismoloji konusunda uzman Prof. Jackie Caplan-Auerbach, ünlü şarkıcı Taylor Swift’in ABD'nin Seattle kentinde verdiği konserde dans edenlerin 2.3 büyüklüğünde depreme eş değer sismik aktiviteye neden olduklarını belirtti.
29.07.2023 Magazin
Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor
Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor İlk yılında LGS’de yüzde 1’lik dilime giren adayların tercih ettiği Türkiye’nin ilk ve tek medya lisesi Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘geleceğin iletişim ve medya’ çalışanlarını bekliyor.
6.07.2023 Eğitim
'Siri'nin sesi olduğumu tesadüfen öğrendim'
'Siri'nin sesi olduğumu tesadüfen öğrendim' ‘Bu yeni iPhone’daki ses senin değil mi?’ Seslendirme sanatçısı Susan Bennett, haberi dahi olmadan Apple’ın akıllı kişisel asistanı Siri’yi nasıl seslendirdiğini anlattı.
12.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Köksal Engür neden öldü, Köksal Engür kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? Aksakallı dede Engür’ün diziler, filmleri, seslendirdiği yapım ve karakterler...
Köksal Engür neden öldü, Köksal Engür kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? Aksakallı dede Engür’ün diziler, filmleri, seslendirdiği yapım ve karakterler... Köksal Engür öldü mü, sorusunun yanıtı Engür’ün ölüm haberi sonrası yanıtı en çok merak edilen soru oldu. Seslendirme sanatçısı ve oyuncu İsmail Köksal Engür 77 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Köksal Engür neden öldü? Köksal Engür kimdir, nereli, dizileri ve filmleri nelerdir? İşte Köksal Engür’ün seslendirdiği filmler, gençliği ve hayatı…
27.03.2023 Magazin
Taylor Swift 44 şarkı seslendirdi! Beşten fazla kostüm değiştirdi
Taylor Swift 44 şarkı seslendirdi! Beşten fazla kostüm değiştirdi Aldığı ödüllerle ve sahne performansıyla adından sıkça söz ettiren Taylor Swift dünya turnesine çıktı. Şarkıcı sahnede tam 44 şarkı seslendirdi.
20.03.2023 Magazin
Şükriye Tutkun kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Şükriye Tutkun’un şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler…
Şükriye Tutkun kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Şükriye Tutkun’un şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler… Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Birlikte Türkiye'yiz" şarkısını yapan türkücü Şükriye Tutkun AK Parti'den milletvekilliği adaylığına talip olduğunu duyurdu. Tutkun, "Artık hizmet etme sırası bizlerde diye düşünüyorum" dedi. Şükriye Tutkun’un yaptığı açıklama sonrası hakkında yapılan aramalar da arttı. Peki, Şükriye Tutkun kimdi, nereli, kaç yaşında, şarkları ne?
21.01.2023 Gündem
Okan Bayülgen: Kendimle barışmaya çalışıyorum!
Okan Bayülgen: Kendimle barışmaya çalışıyorum! Şovmen ve oyuncu Okan Bayülgen, ReTouch Mag’in yeni sayısına verdiği röportajda, “Kesinlikle huysuzum. Kendimle ve her şeyle barışmaya çalışıyorum. Bunu 30-40 yıl içerisinde başarmak niyetindeyim” dedi.
18.01.2023 Magazin
Ümit Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 ikinci yarışmacısı oyuncu Ümit Erdim'in filmleri ve TV dizileri neler?
Ümit Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 ikinci yarışmacısı oyuncu Ümit Erdim'in filmleri ve TV dizileri neler? Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şarkıcı Berdan Mardini'nin ardından Survivor 2023'ün 2. yarışmacısının oyuncu Ümit Erdim olduğunu açıkladı. Peki, Ümit Erdim kimdir? Survivor 2023 ikinci yarışmacısı oyuncu Ümit Erdim kaç yaşında, nereli, filmleri ve TV dizileri neler?
14.12.2022 Magazin
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Devlet Tiyatroları personel alacak! İşte personel alımı şartları ve  Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
Devlet Tiyatroları personel alacak! İşte personel alımı şartları ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı! Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, sanatkar memur ve uzman memur olarak görev yapmak üzere stajyer, sahne amiri, kondüvit, suflör, sahne ışıkçısı, sahne terzisi, sahne makinisti kadrolarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Devlet Tiyatroları personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları!
28.11.2022 Personel Alımı
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı! Yeşilçam’ın ‘Baba’ karakterlerinden Hulusi Kentmen, Google’da Doodle oldu. Google’ın anasayfasında anılan Hulusi Kentmen, Doodle açıklamasında, Türk sinemasının Yeşilçam döneminin en sevilen ve en üretken oyuncularından biriydi. Yeşilçam filmlerinin 'babası' olarak anılmaya başlandı. Bugün Türkiye’de sert ama babacan bir kişiliği belirtmek için hala “Hulusi Kentmen gibi” ifadesi yaygın olarak kullanıyor.” ifadelerine yer verildi. Peki, Hulusi Kentmen kimdir, ne zaman öldü? Hulusi Kentmen filmleri!
1.11.2022 Kültür Sanat
Kurtlar Vadisi'nin Laz Ziya'sı İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı!
Kurtlar Vadisi'nin Laz Ziya'sı İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı! Kurtlar Vadisi dizisi ilk bölümüyle 2003 yılında izleyici karşısına çıkmıştı. Başrollerini Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı dizi, yıllar geçse de Türk izleyicisinin kalbindeki yerini koruyor. Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kayınbabası Laz Ziya karakterine hayat veren İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı. İrem Betil, güzelliğiyle büyüledi.
25.10.2022 Magazin
Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey vizyonda mı? Aslan Görevimiz Gökbey yaş sınırı kaç, konusu ne?
Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey vizyonda mı? Aslan Görevimiz Gökbey yaş sınırı kaç, konusu ne? TRT ortak yapımı “Aslan Hürkuş: Görevimiz Gökbey” filminin ilk gösterimi Ankara’da gerçekleştirildi. Yönetmenliğini H. Sinan Güngör, Yunus Emre Çakır ve Semih Turalı'nın yaptığı filmin yapımcılığını ise S. Murat Kaya üstleniyor. Filmin senaristi Ali Hakan Kaya, seslendirme yönetmeni Eray Eserol'dur. Film müziklerini ise Ali Bakan üslenirken, seslendirmeyi Kayra Özdemir, Elif Gizem Aykul, Fatih Özkul, Ali Hekimoğlu, Sinan Pekinton, Çağrıl Atay, Ekrem Tamer yaptı. Peki, Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey vizyonda mı, Aslan Görevimiz Gökbey yaş sınırı kaç, konusu ne?
22.10.2022 Kültür Sanat
Demiray Erül kimdir, kaç yaşındaydı? Demiray Erül’ün hastalığı ne?
Demiray Erül kimdir, kaç yaşındaydı? Demiray Erül’ün hastalığı ne? Dizi ve sinema oyuncusu Demiray Erül hayatını kaybetti. 84 yaşında hayatını kaybeden Demiray Erül’ün ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Peki, Demiray Erül kimdir, kaç yaşındaydı? Demiray Erül’ün hastalığı ne? İşte detaylar…
17.10.2022 Gündem
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti!
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren dublaj yönetmeni, seslendirme ve opera sanatçısı Ayhan Kahya 57 yaşında hayatını kaybetti.
10.10.2022 Magazin
İsmail İncekara neden öldü, İplikçi Nedim kimdir? Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i, Deli Yürek'in  Behram Kartal'ı İsmail İncekara hakkında merak edilenler!
İsmail İncekara neden öldü, İplikçi Nedim kimdir? Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i, Deli Yürek'in Behram Kartal'ı İsmail İncekara hakkında merak edilenler! 'Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i İsmail İncekara hayatını kaybetti. 'Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu', 'Dar Alanda Kısa Paslaşmalar', 'Deli Yürek' ve 'Kurtlar Vadisi' gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu İsmail İncekara, 72 yaşında yaşama veda etti. Peki, İsmail İncekara kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü?
7.10.2022 Magazin
Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayasofya Cami’nde görevlendirilen imam Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kitapları ve hayatı!
Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayasofya Cami’nde görevlendirilen imam Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kitapları ve hayatı! Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ne Prof. Dr. Mehmet Emin Ay görevlendirildi. Prof. Ay her hafta Cuma namazı ile Cuma günü ikindi, akşam, yatsı ve cumartesi günleri sabah namazını kıldıracak. Peki, Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında?
30.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seslendirme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seslendirme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.