Sertleşme Sorunu

Sertleşme Sorunu

Son dakika sertleşme sorunu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sertleşme sorunu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sertleşme sorunu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sertleşme Sorunu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sertleşme sorunu gelişmeleri de dahil olmak üzere 261 sertleşme sorunu haberi bulunmuştur. Tüm sertleşme sorunu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu hatayı yapanların cinsel hayatı büyük tehlikede! Uzman isim uyardı
Bu hatayı yapanların cinsel hayatı büyük tehlikede! Uzman isim uyardı Sertleşme ve performans ilaçlarının son dönemde genç erkekler arasında yaygınlaştığını ve uzmanlara danışılmadan kullanıldığını belirten Prof. Dr. Halim Hattat, “Bu haplar psikolojik bağımlılık oluşturma tehlikesi yaratıyor. Siz kendi kendinize bu ilaçları kullandığınızda, sıkıntınızla ilgili cinsel bilgi almadığınızda, hormonlarınızı kontrol ettirmediğinizde bu ilaçlar olmadan sertleşme sağlayamayacağınıza inanmış oluyorsunuz. Böylece sertleşme ilaçlarına psikolojik bağımlılık gelişiyor” dedi.
13.07.2023 Gündem
Sertleşme haplarına ve bel çevresindeki yağlanmaya karşı uyarı geldi: Cinsel performansı düşürüyor
Sertleşme haplarına ve bel çevresindeki yağlanmaya karşı uyarı geldi: Cinsel performansı düşürüyor Genel sağlık durumunun cinsel performansı doğrudan etkilediğini söyleyen Prof. Dr. Halim Hattat, risk faktörlerine karşı uyararak önerilerde bulundu. Hattat, cinsel damarların gücünü azaltan risk faktörlerinin başında özellikle bel çevresinde depolanan aşırı vücut yağlarına dikkat çekti.
29.05.2023 Sağlık
Sertleşme sorununa doğal çözüm! Mutlu bir cinsel yaşam için şart!
Sertleşme sorununa doğal çözüm! Mutlu bir cinsel yaşam için şart! Her yaştan erkeğin başına gelebilen sertleşme sorunu cinsel yaşamı olumsuz etkiliyor. Sertleşme sorunu süreklilik arz ediyorsa dikkat! Değişen yaşam koşulları, iş hayatının getirmiş olduğu stres, tütün ürünlerinin kullanımının artması ve psikolojik faktörler sertleşme sorununa neden olabiliyor. Uzmanlar, sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin bazı uyarı işaretlerine dikkat etmeleri konusunda uyarıyor. Peki, Sertleşme sorunu neden olur? Sertleşme bozukluğunun tedavisi var mı? Sertleşme problemi tedavisi ne? İşte bilmeniz gerekenler…
19.07.2022 Sağlık
Ereksiyon güçlüğüne kalıcı çözüm!
Ereksiyon güçlüğüne kalıcı çözüm! Ereksiyon güçlülüğüne çözüm oluyor. Sertleşme sorunu olan herkesi ilgilendiriyor Erkeklerde önemli cinsel sorunların başında gelen sertleşme bozukluğunda düşük yoğunluklu şok dalga tedavisinin kalıcı çözüm sağladığını belirten Op. Dr. Egemen İşgören, şok dalga tedavisinin vücudun doğal iyileşme mekanizmalarını harekete geçirdiğini söyledi.
27.05.2022 Sağlık
Ünlü doktorları isyan ettiren sahtekarlık! Ereksiyon ilacı...
Ünlü doktorları isyan ettiren sahtekarlık! Ereksiyon ilacı... Sosyal medyada, güvenilir tıp uzmanlarının isim ve fotoğrafları kullanılarak yapılan 'ilaç' reklamları isyan ettirdi. Kiminin 'ereksiyon ilacı' kiminin de 'parazit ilacı' reklamında ismi kullanıldı. Ne olduğu bilinmeyen bu ürünlerde isimleri kullanılan Prof. Mustafa Çetiner ve Prof. Mehmet Ceyhan, bu sahtekârlığa son verilmesi çağrısında bulundu.
29.01.2022 Gündem
Cinsel sorunlar ilişkilere zarar veriyor!
Cinsel sorunlar ilişkilere zarar veriyor! Cinsel sorunlar pek çok çift için içinden çıkılmaz bir duruma dönüşebiliyor. Özellikle de son yıllarda sık görülen cinsel fonksiyon bozuklukları hem çiftler arasındaki duygusallığa hem de iletişimde kopukluğa neden olabiliyor. Cinsel fonksiyon bozukluklularının boşanmaya varan büyük sorunlara neden olabileceğini vurgulayan Üroloji ve Androloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Faruk Karataş, problemlerin çözümü ile ilgili tavsiyelerde bulundu.
4.01.2022 Sağlık
Cinsel performans düşüyor! Büyük tehlike
Cinsel performans düşüyor! Büyük tehlike Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, orta yaştaki erkeklerde performans kaybı, cinsel istekte azalma, prostat büyümesi, motivasyon düşüklüğü gibi problemlerin olabileceğini söyleyerek, “Kişiler bu sorunları sadece kendilerinin yaşadığını düşünüp, uzmana başvurmuyor. Ama hepsinin tedavisi var, mutlaka bir doktora gidin” dedi.
16.09.2021 Sağlık
Yüksek tansiyon cinsel hayatı etkiliyor
Yüksek tansiyon cinsel hayatı etkiliyor Türkiye'de yüksek tansiyon hastalığının yaygın görüldüğünü söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Yüksek tansiyonun en önemli yan etkilerinden biri ise cinsel hayatta ortaya çıkıyor. Bir çalışmaya göre, 40 yaşın üzerinde yüksek tansiyonu olan erkeklerin yarısında sertleşme sorunu görülüyor” dedi.
29.08.2021 Sağlık
Erkeklere ereksiyon sorunu için ipuçları!
Erkeklere ereksiyon sorunu için ipuçları! Erektil disfonksiyon (ED) yani erkeklerde sertleşme bozukluğu pek çok çift için kabusa dönüşen durumların başında geliyor. Ancak ereksiyon sorunu (sertleşme bozukluğu) varsa tam olarak cinsel yaşamın da bittiği anlamına gelmiyor. Her yıl kıtasal olarak 30 milyon erkek bu sorundan etkileniyor ve pek çok vaka yaşam tarzı değişikliklerine, ilaçlara, ameliyatlara ve tedavilerle iyileşebiliyor. İşte erkeklerde ereksiyon (sertleşme) sorunları için basit ipuçları...
24.07.2021 Sağlık
Prostat büyümesiyle ilgili bilinmesi gerekenler
Prostat büyümesiyle ilgili bilinmesi gerekenler Prostat büyümesine dair bilgi veren Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Prostat büyümesi her erkekte 40 yaşından sonra meydana gelir. 60 yaşın üzerindekilerin yarısında prostat büyümesi şikayet yaratacak seviyededir. Dönemsel olarak ürolojik muayene ve PSA kontrolleri yaptırmak prostat büyümesini erken dönemde saptar. Özellikle ailesinde prostat hastalığı olanların kontrollerini aksatmaması gerekir” dedi.
14.07.2021 Sağlık
'Bitkisel ürünlerle kendi kendinizi tedavi etmeyin'
'Bitkisel ürünlerle kendi kendinizi tedavi etmeyin' Türkiye'deki en yaygın cinsel problemlerden birinin erken boşalma olduğunu söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, doğru bilinen yanlışları anlattı.
19.06.2021 Sağlık
Cinsel fonksiyonları destekleyen tedavi yöntemi
Cinsel fonksiyonları destekleyen tedavi yöntemi Cinsel fonksiyonları destekleyen tedavilerden P-Shot tedavisi hakkında bilgi veren Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat ”PRP tedavisi (Platelet rich plasma veya trombositten zengin kan sıvısı) son dönemde cinsel güç ve performans açısından kullanılan tedavilerden biridir. P Shot cinsel bölgeyi gençleştirerek fonksiyonları destekliyor. Ayrıca cinsel bölge büyütme ihtiyacı içinde olan erkeklerde de çok başarılı sonuçlar veriyor” dedi.
31.05.2021 Sağlık
Aşırı şeker tüketimi sertleşme bozukluğu nedeni
Aşırı şeker tüketimi sertleşme bozukluğu nedeni Aşırı tüketilen şekerin cinsel hayatı olumsuz etkilediğini söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, yaklaşan Ramazan Bayramı’nda dikkatli olunmasını önerdi. Dünyada yaklaşık 300 milyon diyabet hastası olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Hattat, “Diyabet, cinsel bölgeye kan taşıyan ve sertleşmeyi sağlayan damarları olumsuz etkileyerek, sertleşme bozukluğuna neden oluyor. Diyabetli erkeklerde sertleşme sorunu görülme riski diğerlerine göre 3 kat artıyor” dedi.
11.05.2021 Sağlık
Cinsel problemlere yol açıyor! Erkeklerde...
Cinsel problemlere yol açıyor! Erkeklerde... Prostat hastalıklarının orta yaş ve üzeri erkeklerin karşılaştığı sağlık sorunları arasında olduğunu kaydeden Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Pek çok erkek gerek prostat hastalıkları gerekse uygulanan tedaviler nedeniyle cinsel problemler yaşıyor. Prostat hastalıklarında en sık görülen yakınma idrar problemleri” dedi. Hattat, prostat hastalıklarının ve tedavilerinin cinsel sorunlar üzerindeki etkisini de anlattı.
30.03.2021 Sağlık
Cinsel isteksizlik yaşı düştü: Check-up yaptırın
Cinsel isteksizlik yaşı düştü: Check-up yaptırın Sağlıksız beslenme, hareketsiz yaşam, aşırı alkol ve sigara kullanımının cinsel isteksizlik yaşını 30’lara kadar düşürdüğünü söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “35 yaşından sonra her erkeğe düzenli check-up yaptırmasını öneriyorum. Çünkü, böyle bir kontrolde hem var olan cinsel sorunların nedenlerini buluyoruz hem de fark edilmeyen fonksiyon düşüşleri ortaya çıkıyor” dedi.
13.03.2021 Sağlık
Cinsellikte ten uyumu yakalamanın 6 yolu!
Cinsellikte ten uyumu yakalamanın 6 yolu! Çiftler arasındaki cinsel sorunları tedavi etmek için ten uyumunu yakalamanın şart olduğunu söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, 6 yöntemle bu sorunun aşılacağını dile getirdi.
13.02.2021 Sağlık
Erkekte cinsel gücü artırmanın yolları!
Erkekte cinsel gücü artırmanın yolları! Birçok erkek cinsel performanslarını artırmanın yollarını arıyor. Cinsel gücü arttıran kimyasallar almak yerine basit ve doğal yollarla performansı arttırmak mümkün. Peki, erkeklerde cinsel gücü artıran yiyecekler nelerdir? Cinsel gücü arttırma yöntemleri neler? İşte erkeklerde cinsel arzuyu arttırmanın yolları!
17.03.2021 Sağlık
Pelvik taban egzersizlerinin cinsel ilişkiye etkisi nedir? Bu egzersizler güçlendiriyor!
Pelvik taban egzersizlerinin cinsel ilişkiye etkisi nedir? Bu egzersizler güçlendiriyor! Her 4 kadından 1’inde görülen pelvik taban problemi pek çok kişinin farkında bile olmadığı problemlerin başında geliyor. Pelvik taban disfonksiyonu olarak adlandırılan bu sorun kadınlarda idrar kaçırmak, kabızlık, ağrılı cinsel ilişki gibi sorunların da başlıca nedenlerinden biri. Özellikle doğumdan sonra veya yaşlandıkça zayıflayan pelvik tabanı bazı egzersizler ile güçlendirmek mümkün. Peki, Pelvik taban kas egzersizleri nasıl yapılır? Pelvik taban egzersizlerinin cinsel ilişkiye etkisi nedir? Fizyoterapist Yeşim Ergen pelvik taban sorunlarını ve egzersiz ile nasıl güçlendirilebileceğini anlattı.
17.03.2021 Sağlık
Sağlıklı cinsel performans için 11 öneri
Sağlıklı cinsel performans için 11 öneri Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, 2021 yılında sağlık bir cinsel yaşam için önerilerde bulundu. Prof. Dr. Hattat, “30'lu yaşlardan itibaren erkek vücudunda seks hormonları düşmeye başlar. Dolayısıyla bu yıl en azından bir kez cinsel check-up yaptırın. Cinsel bölge damarlarını ve sinirlerini tekrar oluşturan yöntemler, o bölgede oluşan ödemi attıran metotlar deneyin. Stres, duygusal iniş-çıkışlar, iş sıkıntıları, aile problemleri ve daha pek çok neden geçici olarak gücü azaltabilir vakit kaybetmeden uzmandan destek alın” dedi.
29.12.2020 Sağlık
'Penis protez cerrahisi yaşam kalitesini artırıyor'
'Penis protez cerrahisi yaşam kalitesini artırıyor' Günümüzde sertleşme sorununun tedavisinde ilk olarak ilacın kullanıldığını fakat cerrahi müdahalenin de gerekli olduğu hasta gruplarının bulunduğunu söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, Türkiye’de penis protezi ameliyatını ilk kez 1985 yılında 30’lu yaşlarda iki kez açık kalp ameliyatı olan genç bir adama yaptığını söyledi. Bazen kişilerin yan hastalıkları olduğunda tek seçeneğin protez olduğunu aktaran Prof. Dr. Hattat, “Penis protez cerrahisi yaşam kalitesini artırıyor, yüz güldürüyor” dedi.
11.12.2020 Sağlık
Ürolojide robotik cerrahi tedavisinin faydaları nelerdir?
Ürolojide robotik cerrahi tedavisinin faydaları nelerdir? Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Kıraç cevaplıyor; Ürolojide robotik cerrahi tedavisinin faydaları nelerdir?
1.09.2020 Sağlık
“Kontrol edilmeyen diyabet cinsel hayatı da vuruyor”
“Kontrol edilmeyen diyabet cinsel hayatı da vuruyor” Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, erkeklerde şeker hastalığının hem sinir hem de damar hasarı yaratarak sertleşme sorununa yol açtığını ve uzun yıllar kontrol edilmeyen diyabet hastası erkeklerde cinsel sorunların da gelişebildiğini belirtti.
31.08.2020 Sağlık
'Cinsel içerikli yazışma sağlık sorunlarına neden oluyor'
'Cinsel içerikli yazışma sağlık sorunlarına neden oluyor' Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, sürekli internetten cinsel içerikli yazışma yapanlarda uyku sorunları, sosyal hayattan uzaklaşma, ruh hali değişimleri, cinsel isteksizlik, yalnızlık gibi sorunlar ortaya çıktığını söyledi.
27.08.2020 Sağlık
“Cinsel güç kaybı kalp hastalığının belirtisi olabilir”
“Cinsel güç kaybı kalp hastalığının belirtisi olabilir” Son yapılan araştırmaların özellikle 30-50 yaş arasında cinsel güç kaybı yaşayan erkeklerin kalp damar sorunu açısından risk altında olduğunu gösterdiğine dikkat çeken Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Cinsel bölgeye giden damarları etkileyecek herhangi bir sorun (şeker hastalığı, yüksek tansiyon, kolesterol problemi, plak oluşumu, sigara kullanımı, aşırı alkol tüketimi, hareketsiz bir yaşam) kalbe giden damarlarda da hasar yaratıyor” dedi.
31.07.2020 Sağlık
Uzmanlar uyardı: Koronavirüs ve cinsel yaşam
Uzmanlar uyardı: Koronavirüs ve cinsel yaşam Prof.Dr. Ateş Kadıoğlu ve Dr.Taha Uçar, Covid-19 döneminde cinsel hayata ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. COVID-19 Cinsel ilişki ile bulaşır mı? COVID-19 testosteron düzeyini düşürür mü? Menide virüs saptanabilir mi? İlişki esnasında ve sonrasında alınması gereken önlemler nelerdir?
27.06.2020 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Sertleşme Sorunu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sertleşme sorunu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.