Bu hatayı yapanların cinsel hayatı büyük tehlikede! Uzman isim uyardı
Bu hatayı yapanların cinsel hayatı büyük tehlikede! Uzman isim uyardı Sertleşme ve performans ilaçlarının son dönemde genç erkekler arasında yaygınlaştığını ve uzmanlara danışılmadan kullanıldığını belirten Prof. Dr. Halim Hattat, “Bu haplar psikolojik bağımlılık oluşturma tehlikesi yaratıyor. Siz kendi kendinize bu ilaçları kullandığınızda, sıkıntınızla ilgili cinsel bilgi almadığınızda, hormonlarınızı kontrol ettirmediğinizde bu ilaçlar olmadan sertleşme sağlayamayacağınıza inanmış oluyorsunuz. Böylece sertleşme ilaçlarına psikolojik bağımlılık gelişiyor” dedi.
13.07.2023 Gündem
'Bitkisel ürünlerle kendi kendinizi tedavi etmeyin'
'Bitkisel ürünlerle kendi kendinizi tedavi etmeyin' Türkiye'deki en yaygın cinsel problemlerden birinin erken boşalma olduğunu söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, doğru bilinen yanlışları anlattı.
19.06.2021 Sağlık
Cinsel problemlere yol açıyor! Erkeklerde...
Cinsel problemlere yol açıyor! Erkeklerde... Prostat hastalıklarının orta yaş ve üzeri erkeklerin karşılaştığı sağlık sorunları arasında olduğunu kaydeden Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Pek çok erkek gerek prostat hastalıkları gerekse uygulanan tedaviler nedeniyle cinsel problemler yaşıyor. Prostat hastalıklarında en sık görülen yakınma idrar problemleri” dedi. Hattat, prostat hastalıklarının ve tedavilerinin cinsel sorunlar üzerindeki etkisini de anlattı.
30.03.2021 Sağlık
Zehri cinsel problemlere çözüm olacak!
Zehri cinsel problemlere çözüm olacak! Mersin Üniversitesi (MEÜ) İleri Teknoloji Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Furkan Ayaz (31), Akdeniz'de istilacı tür olarak bilinen aslan balığı zehrinin kalp, iskelet ya da düz kasların kasılmasını sağlayacak bir ilaç adayı olduğu bulgusuna eriştiklerini belirterek, "Bu zehrin doğru formülasyonla iktidarsızlık ile mücadele eden hastalarda da kullanım potansiyelini öngörmekteyiz" dedi.
24.11.2020 Yaşam