Sert Sözler

Sert Sözler

Son dakika sert sözler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sert sözler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sert sözler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sert Sözler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sert sözler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.692 sert sözler haberi bulunmuştur. Tüm sert sözler haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! Ahmet Tatlıses'e yüklendi: Babalık nasıl yapılır onu öğrensin
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! Ahmet Tatlıses'e yüklendi: Babalık nasıl yapılır onu öğrensin Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı'ya açtığı davayı kazandı. Torununu hem evinden çıkaran hem de tazminata mahkum ettiren 'İmparator' lakaplı sanatçı, Kanal D Ana Haber'e yaptığı açıklamada, oğlu Ahmet Tatlı'yı hedef alan sert sözler sarf etti.
5.04.2024 Magazin
CHP'de 'DEM' çatlağı büyüyor! İmamoğlu’ndan Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'a sert sözler
CHP'de 'DEM' çatlağı büyüyor! İmamoğlu’ndan Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'a sert sözler CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözleri CHP'yi karıştırdı. CHP lideri Özgür Özel bu sözlerin "sürçülisan" olduğunu savunsa da konuyla ilgili yeni bir açıklama yapan Köksal "Dil sürçmesi değil, verdiğim söz üzerine konuştum" dedi. Tartışmaya bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Köksal'ı sert bir şekilde eleştiren İmamoğlu, "Ya kendine başka iş bulacak ya da başka parti bulacak" diyerek Köksal'a adeta kapıyı gösterdi.
7.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Nagihan Karadere’den kardeşine sert sözler! “Kardeşimin istekleri beni aşıyordu”
Nagihan Karadere’den kardeşine sert sözler! “Kardeşimin istekleri beni aşıyordu” Fenomen yarışma programı Survivor'ın 2016, 2018 ve 2022 sezonlarında yarışan ve Survivor All Star 2024 için gün sayan eski milli atlet şu an özel hayatıyla gündemde. Kardeşi Fehmi Karadere'nin olay açıklamaları ve ailesinin kendisini evlatlıktan reddettiği iddiasına bir kez daha açıklık getirdi.
6.12.2023 Magazin
Gönül Dağı'nın yıldız oyuncusundan İsrail'in hastane vurmasına sert tepki: Alçak, şerefsiz...
Gönül Dağı'nın yıldız oyuncusundan İsrail'in hastane vurmasına sert tepki: Alçak, şerefsiz... Gönül Dağı dizisinin yıldız oyuncusu Berk Atan'dan İsrail'in Gazze'de hastane vurmasına sert tepki geldi. Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İsrail'e çok sert sözler söyledi.
18.10.2023 Televizyon
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Berkay'a sert sözler: 'Onun yüzünden çok ağzım yandı'
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Berkay'a sert sözler: 'Onun yüzünden çok ağzım yandı' Aleyna Kalaycıoğlu önceki gün Bebek'te görüntülendi. Yeni şarkısını kendi yapım şirketinden çıkaracağını söyleyen Kalaycıoğlu "Çok ağzım yandı, artık kendi işimi kendim yapacağım" diyerek daha önce birlikte iş yaptığı Berkay'a kızgınlığını dile getirdi.
6.09.2023 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'dan şoke eden açıklamalar!
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'dan şoke eden açıklamalar! Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın kadınlara dair sözleri büyük tepki çekmişti. Eski eşi Chloe Loughnan'a da sert sözler söyleyen Ortaç'a yanıt geldi. Loughnan'ın açıklamaları herkesi çok şaşırttı.
28.08.2023 Magazin
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerine Mehmet Sevigen'den yorum: İttifaka veda etmedi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerine Mehmet Sevigen'den yorum: İttifaka veda etmedi Afyonkarahisar Kocatepe’de açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerini değerlendiren eski CHP Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, "Masadaki ortakların hepsine racon kesti, fırça çekti ve 'Hiçbirinizi istemiyorum' dedi. Yani burada Kemal beye de hatta iki tane çok methettiği belediye başkanına da. Bundan sonraki seçimler yine göreceksiniz, dönecektir. Söylediğim hep haklı çıkıyor. Yine ittifak yapacak. İttifaka veda etmedi. Ben ittifaka veda olduğunu zannetmiyorum. Bu meydan okumadır. Siyasetin dili, kimse bilmez bunu" diye konuştu. Sevigen, "Bazı beldelerde MHP ile de iş birliği yapabilir benim anladığım. Ama İstanbul'da, Ankara'da 'Fedakarlık yapmak bize düşer' demesi kapıları kapatmadığının belirtisidir" dedi.
26.08.2023 Gündem
Diyarbakır'da 9 kişinin öldüğü arazi kavgasında, tutuklu sayısı 14'e çıktı
Diyarbakır'da 9 kişinin öldüğü arazi kavgasında, tutuklu sayısı 14'e çıktı Diyarbakır'da, iki aile arasında çıkan, 9 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan Z.T. tutuklandı. Böylece soruşturma kapsamında tutuklananların sayısı 14'e yükseldi.
26.08.2023 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener'den Millet İttifakı'na: sert sözler: Koltuktan başka bir şey düşünmediler
İYİ Parti lideri Akşener'den Millet İttifakı'na: sert sözler: Koltuktan başka bir şey düşünmediler İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin Afyonkarahisar'daki 'Büyük Buluşması'nda Millet İttifakı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Akşener, "Sadece iktidar mensuplarına karşı değil bu seçimin kaybedilmesine çalışanlarla da mücadele ettik. Meselemiz Türkiye olduğu için nefislerimizi kör odalara hapsettik. Ne yazık ki önce şahsım önce ben diyenlerle uğraştık" dedi. Akşener, "Asıl sorunun kendi saflarımızda olduğunu göremedim. Bu nedenle yüce Türk milletinden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.
26.08.2023 Gündem
Fenerbahçe yeni transferleriyle güldü
Fenerbahçe yeni transferleriyle güldü Fenerbahçe, Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Samsunspor'u Edin Dzeko Sebastian Szymanski'nin golleriyle 2-0 mağlup etti.
21.08.2023 Galatasaray
Kenan Yıldız için Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'den sert sözler!
Kenan Yıldız için Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'den sert sözler! İtalya Serie A takımlarından Juventus'un genç yeteneklerinden Kenan Yıldız'a maç sonu Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'den uyarı geldi.
21.08.2023 İtalya
Ali Koç'tan forma kararı! Geri adım attı, Aziz Yıldırım'a sert sözler: Sizin derdiniz başka
Ali Koç'tan forma kararı! Geri adım attı, Aziz Yıldırım'a sert sözler: Sizin derdiniz başka Fenerbahçe'de Ali Koç'tan son dakika Jorge Jesus, Aziz Yıldırım ve transfer açıklaması geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Temmuz Ayı Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Jorge Jesus dönemine, Aziz Yıldırım'ın iddialarına ve bu sezonki transfer politikasına ilişkin konuştu. Öte yandan Ali Koç 5 yıldızlı forma kararını açıkladı. İşte detaylar...
29.07.2023 Fenerbahçe
İYİ Parti'de ihraç depremi! Meral Akşener'e sert sözler: Kimlere tuzaklar kurduğunu konuşalım
İYİ Parti'de ihraç depremi! Meral Akşener'e sert sözler: Kimlere tuzaklar kurduğunu konuşalım İYİ Parti'de Ethem Baykal, Sevinç Gümüş, Tamer Kayaalp, Musa Ertugan, Günay Kodaz ve İsmet Koçak genel başkan imzasıyla kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Disipline sevk edilen Musa Ertugan sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi.
20.07.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Depremzede öğrenciler yurtlarda öncelikli olacak, kredileri bursa çevrilecek
Bakan Kasapoğlu: Depremzede öğrenciler yurtlarda öncelikli olacak, kredileri bursa çevrilecek Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Depremzede öğrencilerin yurtlarda öncelikli olacağını söyleyen Kasapoğlu "Bu hafta cumhurbaşkanımız ilan etti, depremzede öğrenciler, evi iş yeri hasarlı olan öğrenciler yurtlarımızda öncelikli olarak kalacak. Başvuru sürecinde onlardan başka kıstas istemeyeceğiz. Kredisi olanı bursa çeviriyoruz" ifadelerini kullandı
26.05.2023 Gündem
Bakan Nebati: Tek dertleri oy devşirmek
Bakan Nebati: Tek dertleri oy devşirmek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Bir gün terör örgütünün sözcüsü gibi konuşuyorlar, ertesi gün aşırı sağcı oluyorlar, sonraki gün dindar kesilmeye karar veriyorlar, daha sonra laikliğin tek bekçisi kesiliyorlar. Böyle bir siyaset, bu milletin vicdanında, hissiyatında, fikriyatında yer bulamaz. İsterdik ki, bu seçim süreci ilkeli, temiz bir rekabet içinde ilerlesin" dedi.
26.05.2023 Ekonomi
Ergin Ataman ayrıldı, Anadolu Efes'e Avrupa şampiyonu başantrenör!
Ergin Ataman ayrıldı, Anadolu Efes'e Avrupa şampiyonu başantrenör! Anadolu Efes'te Ergin Ataman dönemi sona eriyor. Lacivert-beyazlılarla iki EuroLeague şampiyonluğu yaşayan Ergin Ataman, Panathinaikos ile iki yıllığına anlaşma sağladı. Ergin Ataman'ın ayrılığı sonrası Anadolu Efes'te yeni başantrenör netlik kazanmaya başladı.
31.10.2023 Basketbol
Sürpriz imza! Rüştü Reçber'in oğlu Queens Park Rangers'da
Sürpriz imza! Rüştü Reçber'in oğlu Queens Park Rangers'da Eski milli kaleci Rüştü Reçber'in oğlu Burak Reçber, İngiltere kulüplerinden Queens Park Rangers'ın 16 yaş takımı ile tam burslu olarak 2 yıllık sözleşme imzaladı.
24.04.2023 Şampiy10
Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'ye sert sözler: Şampiyonluk giderse hatırlanır
Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'ye sert sözler: Şampiyonluk giderse hatırlanır Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray ile Fatih Karagümrük kozlarını paylaştı. Heyecan dolu maç 3-3'lük skorla sona erdi. Müsabaka sonrası eski futbolcu Necati Ateş, karşılaşmayı yorumladı.
24.04.2023 Galatasaray
Galatasaray - Fatih Karagümrük maçıyla ilgili sert sözler: Belki de hayatında ilk defa yaptı
Galatasaray - Fatih Karagümrük maçıyla ilgili sert sözler: Belki de hayatında ilk defa yaptı Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında liderlik koltuğunda oturan Galatasaray kendi evinde Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı. Gerilimi, temposu yüksek ve gol düellosuna sahne olan karşılaşmayı spor yazarları değerlendirdi.
24.04.2023 Galatasaray
MİT ve özel harekat 1 yıl kapısında beklemişti! 'Gizemli ev'in fiyatı dudak uçuklattı
MİT ve özel harekat 1 yıl kapısında beklemişti! 'Gizemli ev'in fiyatı dudak uçuklattı Mersin'in Tarsus ilçesinde, 4 gecekondulu bir sokakta MİT gözetiminde 2016 yılında başlayıp 1 yıl süren kazının yapıldığı, 'gizemli ev'e herhangi bir alıcı tarafından ciddi teklif yapılmadığı öğrenildi. Harabeye dönen evin fiyatı ise dudak uçuklattı.
7.03.2023 Gündem
Bahçeli'den Millet İttifakı'na sert sözler! "Huzur ve kardeşliğin manifestosunu yazacağız"
Bahçeli'den Millet İttifakı'na sert sözler! "Huzur ve kardeşliğin manifestosunu yazacağız" MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunarak, "Siyaseti çadır tiyatrosuna çeviren fırıldakların u dönüşlerine itibar etmeyeceğiz. Cumhur İttifakı sağa sola bakmadan şuna buna aldırmadan adanmış yüreğimizle Türkiye'ye hizmet edeceğiz. Bazıları gevezelikte sınır tanımayacak ama biz çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz. Biz dağları aşacağız başkaları polemik batağında debelenecek. Biz huzur ve kardeşliğin manifestosunu yazacağız." dedi.
7.03.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan ABD Büyükelçisine: Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek
Bakan Soylu'dan ABD Büyükelçisine: Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek İçişleri Bakanı Süleyman Bakan Soylu, son günlerde bazı ülkelerin konsolosluklarını kapatmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, ABD Büyükelçisi Jeffrey Lane Flake de tepki gösterdi.
3.02.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler:  HDP kapatılmalıdır
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler: HDP kapatılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'nin, kapatma davasının seçim sonrasına bırakılması için Anayasa Mahkemesi'ne başvurmasına ilişkin "HDP kapatılmalıdır, hem de vakit kaybetmeksizin. Bu bölücü ve terör yatağı kurutulmalı, hukuken defteri dürülmeli, kapısına kilit asılmalıdır. HDP'nin isteğiyle Anayasa Mahkemesi'nin davayı sulandırması doğru değildir" dedi.
24.01.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Komisyonda milletvekillerinin bütçeye ilişkin görüş bildirildiği esnada söz alan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un eleştirileri üzerine Bakan Soylu, Terör Soruşturmaları (Belediyeler) yazılı kırmızı bir defter alıp havaya kaldırarak “Önümüzdeki hafta basın toplantısı ile açıkladığımda sizin söylediğinizin nasıl yalan olduğunu, belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini söylerim. Bütün belgeleri ile beraber Mersin Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi, Ataşehir Belediyesi olmak üzere bütün belediyelerle ilgili terör örgütlerine neler yapıldığını göstereceğim” dedi.
18.11.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sert Sözler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sert sözler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.