Sermaye Artırımı

Sermaye Artırımı

Son dakika sermaye artırımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sermaye artırımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sermaye artırımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sermaye Artırımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sermaye artırımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 480 sermaye artırımı haberi bulunmuştur. Tüm sermaye artırımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Giyim markası Koton halka arz Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?
Giyim markası Koton halka arz Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek? Koton Mağazacılık ve Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin halka arz için yaptığı başvuru 25 Nisan 2024 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı.
2.05.2024 Ekonomi
Giyim markası Koton halka arz oluyor
Giyim markası Koton halka arz oluyor Koton Mağazacılık ve Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin halka arz için yaptığı başvuru 25 Nisan 2024 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı.
2.05.2024 Ekonomi
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri Koton Mağazacılık halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. halka arz haberini duyurdu. Peki, Koton Mağazacılık halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
27.04.2024 Ekonomi
Odine ne zaman tavan bozar? Odine tavanda bekleyen lot sayısı
Odine ne zaman tavan bozar? Odine tavanda bekleyen lot sayısı Odine Solutions Teknoloji  halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) talep toplama 13 Mart’ta başladı, 15 Mart’a kadar devam etti. Şirket, telekomünikasyon sektörüne yön veren, öncü kuruluşlarla birlikte yenilikçi projeler üzerinde çalışmalar yürütüyor. Odine Solutions Teknoloji hissesi halka arz fiyatı 30 TL olarak belirlendi. Odine Solutions Teknoloji halka arzında bireysel yatırımcıya en fazla 9 adet lot pay dağıtımı gerçekleşti.
3.04.2024 Gündem
Enterra halka arz kaç lot verdi, Enterra ne zaman işlem görecek? Entra Energy halka arz sonuçları
Enterra halka arz kaç lot verdi, Enterra ne zaman işlem görecek? Entra Energy halka arz sonuçları Entra halka arz sonuçları ile ilgili aramalar yatırımcılar tarafından sorgulanmaya başlandı. Entra kaç lot verdi, Enterra halka arz ne zaman işlem görecek? Sorularının yanıtı sorgulamaya başlandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı alan Ic Enterra halka arz 27-28-29 Mart 2024 tarihleri arasında 3 gün boyunca talep topladı. İşte Entra halka arzına dair merak edilenler detaylar…
1.04.2024 Ekonomi
SASA sermaye artırımı ne zaman? SASA Bedelsiz sermaye artırımı yüzde kaç?
SASA sermaye artırımı ne zaman? SASA Bedelsiz sermaye artırımı yüzde kaç? SASA bedelsiz sermaye artırımı kararı alındı. KAP'ta yer alan açıklamaya göre Sasa Polyester bedelsiz sermaye artırımına gidileceği açıklandı. Peki SASA bedelsiz sermaye artırımı ne zaman? SASA sermaye artırımı yüzde kaç?
28.03.2024 Ekonomi
BDDK'dan bankalar için yüzde 15'lik temettü kararı
BDDK'dan bankalar için yüzde 15'lik temettü kararı BDDK, bankaların 2023 gelirlerinin yüzde 15'ini temettü olarak dağıtmasına izin verdi.
8.03.2024 Ekonomi
Artemis halı kaç lot verir? Artemis (ARTMS.HE) halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, Artemis Halı ne zaman halka arz olacak?
Artemis halı kaç lot verir? Artemis (ARTMS.HE) halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, Artemis Halı ne zaman halka arz olacak? Artemis Halı arz tarihi 27 – 28 Şubat 2024 olarak belirlenirken, halka arza dair tüm detaylar onaylı izahname ile belli oldu. İnfo Yatırım Menkul Değerler AŞ aracılığı ile gerçekleşecek bu önemli adımda, şirketin hisseleri ARTMS.HE kodu altında işlem görecek. Pay başına belirlenen 25,35 lira fiyatla, 20 milyon lira değerinde sermaye artırımı yapılacak ve şirketin %28,57'si halka açık hale gelecek.
27.02.2024 Ekonomi
Halka arz için rekor başvuru! Hedeflenenden 4.4 kat fazla
Halka arz için rekor başvuru! Hedeflenenden 4.4 kat fazla Çimento üreticisi Limak Şirketler Grubu’nun halka arz edeceği iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento’nun, 14-16 Şubat tarihlerinde gerçekleşen talep toplama sürecinde hedefin 4.4 katı başvuru geldiği açıklandı.
20.02.2024 Ekonomi
Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz oluyor
Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz oluyor Çimento üreticisi Limak Doğu Anadolu Çimento’nun halka arz olacağı duyuruldu.
13.02.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek açıkladı! Sermaye artırımı hamlesi
Bakan Şimşek açıkladı! Sermaye artırımı hamlesi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "İhracatçımızın her zaman yanındayız. Eximbank’ın sermayesini son 7 ayda üçüncü kez artırıyoruz" dedi.
9.02.2024 Ekonomi
Gübretaş hissesi neden düşüyor? Gübretaş’tan açıklama geldi: Gübretaş hissesi ne olur?
Gübretaş hissesi neden düşüyor? Gübretaş’tan açıklama geldi: Gübretaş hissesi ne olur? Gübretaş hissesi 1 ayda yüzde 60'a yakın değer kaybetti. 4 Aralık'ta 405 lira ile zirveyi görmesinin ardından 172 liraya kadar geriledi. Borsadaki sert düşüş hakkında Gübretaş’tan açıklama geldi. "Şirketimiz pay değerini, fiyatını veya yatırımcıların yatırım kararlarını olumsuz etkileyebilecek nitelikte bilgi, olay ve gelişme bulunmamaktadır" dedi. Peki, Gübretaş hissesi neden düşüyor?
26.12.2023 Ekonomi
Rüçhan hakkı nedir? Ege Seramik rüçhan hakkı nasıl kullanılır, rüçhan hakkı nasıl alını ve satılır?
Rüçhan hakkı nedir? Ege Seramik rüçhan hakkı nasıl kullanılır, rüçhan hakkı nasıl alını ve satılır? Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş., SPK tarafından onaylanan bedelli sermaye artırımı kapsamında hak kullanım tarihini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu. Ege Seramik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelli sermaye artırımına onay verildi. Peki, Rüçhan hakkı nedir? Ege Seramik rüçhan hakkı nasıl kullanılır, rüçhan hakkı nasıl alını ve satılır?
19.12.2023 Ekonomi
Ege Seramik rüçhan hakkı ne zaman, nasıl kullanılır? EGSER hisse bölündü mü, bedelli sermaye artırımı nedir, ne zaman? Ege seramik hisse senedi
Ege Seramik rüçhan hakkı ne zaman, nasıl kullanılır? EGSER hisse bölündü mü, bedelli sermaye artırımı nedir, ne zaman? Ege seramik hisse senedi Ege Seramik bedelli sermaye artırımı ne zaman, EGSER rüçhan hakkı saat kaçta? Bugün Ege Seramik (#EGSER) bedelli sermaye artırımına gidiyor. Hissedarları 19.12.2023 ile 02.01.2024 tarihleri arasında, 15 gün süreyle yeni pay alma haklarını (rüçhan hakları) kullanacak.
19.12.2023 Ekonomi
KOTON halka arz ne zaman? Koton kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu (helal mi), hangi bankalarda var, Koton halka arz fiyatı nedir?
KOTON halka arz ne zaman? Koton kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu (helal mi), hangi bankalarda var, Koton halka arz fiyatı nedir? Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Türk markası Koton halka arza hazırlanıyor. Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. taslak izahnamesini SPK onayına sunarak halka arz sürecini başlattı. Koton halka arz gelirini işletme sermayesinin finansmanı ve mağaza/depo/teknoloji yatırımları için kullanmayı planlıyor. Bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi ile gerçekleşmesi planlanan halka arzın 2024 yılı ilk çeyreği içinde gerçekleşeceği tahmin ediliyor.
13.12.2023 Ekonomi
Avrupakent GYO katılım endeksine uygun mu? Avrupakent GYO halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var, helal mi, ne zaman işlem görecek, Avrupakent GYO kimin?
Avrupakent GYO katılım endeksine uygun mu? Avrupakent GYO halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var, helal mi, ne zaman işlem görecek, Avrupakent GYO kimin? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arzını onayladı. Ayrıca, diğer şirketlerin sermaye artırımı ve borçlanma aracı ihraç başvurularına da izin verildi. Halka araz onayı aldığının ilan edilmesinden sonra yatırımcılar tarafından Avrupakent GYO halka arzına dair ayrıntılar da sorgulanmaya başlandı. Peki, Avrupakent halka arz ne zaman, hangi bankalarda var? Avrupakent GYO katılım endeksine uygun mu, Avrupakent GYO halka arz kaç lot verir?
8.12.2023 Ekonomi
Batı Ege halka arz kaç lot verir? Batı Ege GYO halka arz katılım endeksine uygun mu, Batı Ege GYO halka arz hangi bankalarda var, Akbank’ta var mı, Batı Ege Gayrimenkul halka arz helal mi?
Batı Ege halka arz kaç lot verir? Batı Ege GYO halka arz katılım endeksine uygun mu, Batı Ege GYO halka arz hangi bankalarda var, Akbank’ta var mı, Batı Ege Gayrimenkul halka arz helal mi? Batı Ege GYO, şirketin yüzde 35,53'ünü halka arz ederek 290 milyon lira sermaye artırımı gerçekleştirecek. Şirketin Denizli ve Ege bölgesinde gayrimenkul geliştirme faaliyetlerine devam edeceği belirtildi. Batı Ege GYO halka arzında toplam 290.000.000 TL nominal değerli paylar 3 TL sabit fiyattan satılacak. Payların %70’i bireysel yatırımcılarına tahsis edilirken bireysellere satılan paylar eşit dağıtılacak. Peki, Batı Ege halka arz kaç lot verir, Batı Ege Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu? Batı Ege halka arz ne zaman, hangi bankalarda var?
30.11.2023 Ekonomi
Batı Ege kaç lot verir, Batı Ege halka arz tavan yapar mı? Batı Ege Gayrimenkul hangi bankalara gelecek, helal mi? Batı Ege hisse kodu
Batı Ege kaç lot verir, Batı Ege halka arz tavan yapar mı? Batı Ege Gayrimenkul hangi bankalara gelecek, helal mi? Batı Ege hisse kodu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan haftalık bültende, üç şirketin ilk halka arz başvurusunun onaylandığı duyuruldu. Bu hafta halka az başvurusuna SPK'dan onay alan son şirket olan Batı Ege GYO'nun 1 TL nominal değerli paylar 3,00 TL sabit fiyat üzerinden satılacak. Bültendeki bilgilere göre söz konusu halka arzda, ek pay satışı yapılmayacak. Halihazırda 525.000.000 TL sermayesi bulunan Batı Ege GYO, halka arz ile 290.000.000 TL'lik sermaye artırımı gerçekleştirecek. İşlem sonrasında şirketin sermayesi 815.000.000 TL'ye ulaşacak. Peki, Batı Ege Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu? Batı Ege Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot verir? Batı Ege halka arz hangi bankalarda var?
30.11.2023 Finans
ESEN bedelsiz ne zaman, Esenboğa Elektrik ne zaman bölünecek? ESEN bedelsiz başvuru tarihi belli oldu mu? İşte ESEN bedelsiz başvurusu
ESEN bedelsiz ne zaman, Esenboğa Elektrik ne zaman bölünecek? ESEN bedelsiz başvuru tarihi belli oldu mu? İşte ESEN bedelsiz başvurusu Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş. (ESEN) tarafından 15 Mart 2023 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde bedelsiz sermaye artırımı kararına ilişkin açıklama yapılmıştı.  Kurul'dan bu hafta bedelsizine onay alan son şirket olan Esenboğa Elektrik, 64.000.000 TL'lik sermayesini 196.000.000 TL yükselterek 260.000.000 TL'ye artıracak. Sermaye artırımında kullanılacak miktarın 148.960.229 TL'si iç kaynaklardan, geriye kalan 47.039.770 TL'si ise kar payından karşılanacak. Peki, ESEN bedelsiz ne zaman, Esenboğa Elektrik ne zaman bölünecek? ESEN bedelsiz başvuru tarihi belli oldu mu? ESEN bedelsiz başvurusu ve Esen Elektrik bedelsiz başvuru tarihi…
23.11.2023 Finans
İki şirket daha halka arz oluyor! SPK onayı verdi
İki şirket daha halka arz oluyor! SPK onayı verdi Halka arz rüzgarı esmeye devam ediyor. TAB Gıda 18-19-20 Ekim tarihlerinde halka arz olmuştu. İki şirket daha halka arz için SPK’dan onay aldı.
30.10.2023 Ekonomi
Meka Beton halka arz kaç lot verir? Meka Beton Santralleri halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Meka Beton hisse fiyatı
Meka Beton halka arz kaç lot verir? Meka Beton Santralleri halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Meka Beton hisse fiyatı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), beton kırma, işleme ve üretimi alanında makina üreticisi ve tesis tasarımcısı Meka Beton Santralleri İmalat Sanayi şirketinin halka arzına izin verdi. SPK bültenine göre halka arz sermaye artırımı ve ortak satışı yöntemiyle gerçekleştirilecek. Sermayenin 62,5 milyon liraya yükseltilmesi kapsamında ihraç edilecek 12,5 milyon lira nominal değerli hisse ile kurucu Mehmet Kaybal'a ait 4,4 milyon lira nominal değerli hisse satılacak.
3.10.2023 Ekonomi
SPK'dan 3 şirketin sermaye artırımına onay!
SPK'dan 3 şirketin sermaye artırımına onay! Sermaye Piyasası Kurulu, Sanko Pazarlama, Halk GYO ve Vakıf GYO'nun sermaye artırımına onay verdi.
15.09.2023 Ekonomi
Gıpta ne zaman halka arz olacak, Gıpta Ofis katılım endeksine uygun mu? Gıpta ofis kırtasiye halka arz hangi bankalarda var, Gıpta halka arz kaç lot verir? Gıpta hisse fiyatı
Gıpta ne zaman halka arz olacak, Gıpta Ofis katılım endeksine uygun mu? Gıpta ofis kırtasiye halka arz hangi bankalarda var, Gıpta halka arz kaç lot verir? Gıpta hisse fiyatı Gıpta Ofis Kırtasiye halka arz oluyor. Borsa'da GIPTA Ofis'e yatırım yapacak olan vatandaşlar halka arza dair detayları sorgulamaya başlandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi'nin 20,90 liradan, Tarkim Bitki Koruma Sanayi'nin 107,50 liradan ilk halka arzını onayladı. Peki, GIPTA halka arz kaç lot verir? Gıpta Ofis halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, Gıpta Ofis Kırtasiye halka arz katılım endeksine uygun mu? Gıpta halka arz fiyatı kodu
2.09.2023 Ekonomi
ASCE GYO hisse ne zaman işlem görecek? ASCE Gayrimenkul halka arz kaç lot verdi, ASCE GYO halka arz sonuçları sonrası ASCE Gayrimenkul halka arz borsada ne zaman işlem görecek?
ASCE GYO hisse ne zaman işlem görecek? ASCE Gayrimenkul halka arz kaç lot verdi, ASCE GYO halka arz sonuçları sonrası ASCE Gayrimenkul halka arz borsada ne zaman işlem görecek? Asce GYO halka arz sonuçları açıklandı mı, Asce Gayrimenkul halka arz kaç lot verdi? Asce GYO talep toplama işlemleri 27-28 Temmuz 2023 tarihlerinde yapıldı. ASGYO Bist koduyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek olan Asce Gayrimenkul halka arz hisse fiyatı 12,60 TL olarak belirlenmiş, şirketin halka açıklık oranı ise yüzde 25,04 olarak açıklanmıştı. Talep topla sürecinin sona ermesiyle ASCE halka arz sonuçları beklenmeye başlandı. Peki, Asce Gayrimenkul (ASGYO) halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak, ASCE GYO halka arz borsada ne zaman işlem görecek? ASCE ne zaman işlem görecek, ASCE Gayrimenkul kaç lot verdi? ASCE Gayrimenkul halka arz sonuçları: ASCE Gayrimenkul borsada ne zaman işlem görecek?
3.08.2023 Ekonomi
Asce halka arz kaç lot verir? Asce Gayrimenkul halka arz tarihi, Asce GYO hisse fiyatı ve kodu ne, ASCE GYO hisse ne zaman işlem görecek, Asce Ggayrimenkul halka arz oransal mı eşit mi?
Asce halka arz kaç lot verir? Asce Gayrimenkul halka arz tarihi, Asce GYO hisse fiyatı ve kodu ne, ASCE GYO hisse ne zaman işlem görecek, Asce Ggayrimenkul halka arz oransal mı eşit mi? ASCE GYO kaç lot verir, ASCE GYO halka arz hangi bankalar, ASCE GYO ne zaman borsada işlem görecek? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Asce GYO halka arz tarihleri açıkladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan ASCE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin talep toplama işlemleri başladı. Şirketin halka açıklık oranı yüzde 25,04 olacak. Peki, Asce GYO halka arz eşit mi oransal mı? İşte Asce GYO halka arz tarihleri, hisse fiyatı ve kodu 2023…
28.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sermaye Artırımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sermaye artırımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.