Serkan Tokat

Serkan Tokat

Son dakika Serkan Tokat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serkan Tokat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serkan Tokat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serkan Tokat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serkan tokat gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 serkan tokat haberi bulunmuştur. Tüm serkan tokat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Kupa'da Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 11'leri belli oldu
Süper Kupa'da Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 11'leri belli oldu 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, bu akşam 2023 Süper Kupa müsabakasında karşı karşıya gelecek. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak. Müsabakada Koray Gençerler VAR, Zorbay Küçük, Esat Sancaktar ve Serkan Tokat da AVAR olarak görev yapacak.
7.04.2024 Futbol
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e sürpriz görev
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e sürpriz görev Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının orta hakemi Halil Umut Meler, Süper Lig'in 31. haftasında görev aldı.
2.04.2024 Fenerbahçe
TFF'den Halil Umut Meler kararı! Resmen açıklandı
TFF'den Halil Umut Meler kararı! Resmen açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2024 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazanan hakemler listesini açıkladı. Ankaragücü-Rizespor maöında saldırıya uğrayan ve uzun süredir maç yönetmeyen Halil Umut Meler de listede yer aldı.
26.12.2023 Süper Lig
Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli oldu
Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli oldu Süper Lig'de 2023-2024 futbol sezonunda görev yapacak hakem ve VAR hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı.
2.08.2023 Süper Lig
F.Bahçe'den açıklama: Hataya tahammülümüz yok
F.Bahçe'den açıklama: Hataya tahammülümüz yok Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında konuk olacağı Giresunspor karşılaşması öncesi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), MHK ve mücadelenin hakem kadrosuna 'Hataya tahammülümüz yok' başlıklı adalet çağrısı yaptı.
7.05.2023 Fenerbahçe
Giresunspor - Fenerbahçe maçının VAR'ı Serkan Tokat oldu
Giresunspor - Fenerbahçe maçının VAR'ı Serkan Tokat oldu Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta günün maçlarının VAR hakemleri açıklandı. Fenerbahçe’nin deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçında Serkan Tokat VAR hakemi olarak görev alacak.
7.05.2023 Fenerbahçe
Türkiye ayağa kalkmıştı! Osayi Samuel'in pozisyonu hakkında 3 hakemden flaş yorum
Türkiye ayağa kalkmıştı! Osayi Samuel'in pozisyonu hakkında 3 hakemden flaş yorum Süper Lig'in 26.hafta karşılaşmasında Alanyaspor-Fenerbahçe maçında düdük çalan Mete Kalkavan'ın verdiği kararlar Türkiye'de bir hayli tartışma yaratırken, eski hakemlerden Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Seçim Demirel tartışılan pozisyonları tek tek değerlendirdi.
20.03.2023 Fenerbahçe
Dün Özgüç Türkalp istifa etti bugün 6 yeni hakem geldi
Dün Özgüç Türkalp istifa etti bugün 6 yeni hakem geldi Spor Toto Süper Lig'de sezonun kalan bölümünde görev yapacak hakemler ve VAR hakemleri açıklandı. İşte ayrıntılar...
6.01.2023 Süper Lig
Trabzonspor:2  Fenerbahçe:0
Trabzonspor:2 Fenerbahçe:0 Süper Lig'in 15.haftasında Akyazı Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşan Trabzonspor ezeli rakibini 2-0 yendi.
24.12.2022 Trabzonspor
Trabzonspor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu
Trabzonspor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasında görev alacak olan VAR belli oldu.
24.12.2022 Trabzonspor
Dün gece bomba gibi patlamıştı! Tahkim Kurulu'nun aldığı kararlar ortaya çıktı
Dün gece bomba gibi patlamıştı! Tahkim Kurulu'nun aldığı kararlar ortaya çıktı 8 Mart'ta radikal bir kararla 13 hakemin görevine son veren Merkez Hakem Kurulu'na Tahkim Kurulu'ndan şok bir yanıt geldi. Kurul kararın kaldırılmasını oy çokluğu ile kabul etti.
27.03.2022 Süper Lig
TFF'den flaş hakem kararı! Görevlerine iade edilecekler
TFF'den flaş hakem kararı! Görevlerine iade edilecekler Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, geçtiğimiz haftalarda görevden alınan Süper Lig hakemleri ve gözlemcilerin itirazlarını kabul ederek, MHK tarafından verilen kararı bozdu.
26.03.2022 Süper Lig
Merkez Hakem Kurulu'nda bir şok daha! Serkan Tokat hakemliği bıraktı...
Merkez Hakem Kurulu'nda bir şok daha! Serkan Tokat hakemliği bıraktı... Halis Özkahya’nın istifasının ardından Serkan Tokat da hakemliği bıraktı ve Merkez Hakem Kurulu'nda yeni bir şok yaşandı.
13.11.2021 Süper Lig
İşte yeni sezonda maç yönetecek hakemler!
İşte yeni sezonda maç yönetecek hakemler! Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 2021-2022 sezonunda görev yapacak hakemleri açıkladı.
12.07.2021 Süper Lig
Süper Lig'de 25.hafta hakemleri açıklandı
Süper Lig'de 25.hafta hakemleri açıklandı Süper Lig'de 25.hafta hakemleri belli oldu. Açılış maçı Cüneyt Çakır'ın...
12.02.2021 Süper Lig
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemi belli oldu
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemi belli oldu Fenerbahçe - Galatasaray maçının VAR hakemi Ali Palabıyık oldu.
6.02.2021 Galatasaray
Süper Lig'de 23.hafta hakemleri açıklandı
Süper Lig'de 23.hafta hakemleri açıklandı 23.hafta hakemleri açıklandı. Galatasaray - Başakşehir maçı Arda Kardeşler'in oldu.
1.02.2021 Süper Lig
Süper Lig - Kayserispor: 2 - Başakşehir: 0  / Göztepe: 4 - Gençlerbirliği: 0
Süper Lig - Kayserispor: 2 - Başakşehir: 0 / Göztepe: 4 - Gençlerbirliği: 0 Süper Lig'de Başakşehir deplasmanda Kayserispor'a 2-0 yenilirken, Göztepe ise evinde Gençerbirliği'ni 4-0 mağlup etti.
19.01.2021 Gençlerbirliği
Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı
Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de 19. haftada düdük çalacak hakemleri açıklandı.
18.01.2021 Süper Lig
Ezber bozan atama! Derbinin hakemi...
Ezber bozan atama! Derbinin hakemi... Süper Lig'de 29 Kasım Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak.
25.11.2020 Fenerbahçe
BB Erzurumspor – Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? BB Erzurumspor – Sivasspor maçı hangi kanalda, şifresiz mi?
BB Erzurumspor – Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? BB Erzurumspor – Sivasspor maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Süper Lig'in 2. haftasında B.B. Erzurumspor kendi sahasında Sivasspor ile mücadele edecek. Peki, B.B. Erzurumspor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta? B.B. Erzurumspor - Sivasspor hangi kanalda, şifreli mi, canlı mı yayınlanacak?
20.09.2020 Gündem
Başakşehir - Galatasaray maçının hakemi Atilla Karaoğlan
Başakşehir - Galatasaray maçının hakemi Atilla Karaoğlan 2020-2021 Sezonu Süper Lig ve TFF 1. Lig 2. hafta müsabakalarını yönetecek hakemler açıklandı.
16.09.2020 Galatasaray
Süper lig'e veda eden son 2 takım belli oldu
Süper lig'e veda eden son 2 takım belli oldu Süper Lig'de MKE Ankaragücü'nün ardından küme düşen takımlar Hes Kablo Kayserispor ve BtcTurk Yeni Malatyaspor oldu.
25.07.2020 Süper Lig
İşte Süper Lig'de 30. hafta maçlarının hakemleri
İşte Süper Lig'de 30. hafta maçlarının hakemleri Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak Galatasaray - Trabzonspor maçının hakemi belli oldu. Süper Lig'de oynanacak 30. hafta maçlarının hakemleri de açıklandı.
30.06.2020 Futbol
MHK Ümit Öztürk, Serkan Tokat ve Hüseyin Göçek'e faturayı kesti! Cüneyt Çakır ise...
MHK Ümit Öztürk, Serkan Tokat ve Hüseyin Göçek'e faturayı kesti! Cüneyt Çakır ise... Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, Sivasspor ile pazar günü liderlik mücadelesi verecek. Bordo mavili ekibin kritik maçına Merkez Hakem Kurulu’nun yaptığı atama dikkat çekti.Öte yandan MHK bazı isimlere cezayı kesti. Ümit Öztürk, Serkan Tokat ve Hüseyin Göçek haftayı boş geçti.
13.02.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Serkan Tokat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serkan tokat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.