Serenay Sarıkaya Bikini

Serenay Sarıkaya Bikini

Son dakika Serenay Sarıkaya bikini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serenay Sarıkaya bikini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serenay Sarıkaya bikini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serenay Sarıkaya Bikini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serenay sarıkaya bikini gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 serenay sarıkaya bikini haberi bulunmuştur. Tüm serenay sarıkaya bikini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ödül gecesinde Serenay Sarıkaya'ya şok!
Ödül gecesinde Serenay Sarıkaya'ya şok! Serenay Sarıkaya’nın katıldığı ödül gecesinde üzerine iki bardak su döküldü.
4.12.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya'ya kulüp çıkışı taciz!
Serenay Sarıkaya'ya kulüp çıkışı taciz! Serenay Sarıkaya ile sevgilisi Kerem Bürsin, Arnavutköy'deki bir kulüpten çıkarken sözlü tacize uğradı!
21.08.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya artık bıktı!
Serenay Sarıkaya artık bıktı! Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çiftine huzur yok.
25.07.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya'yı korkutan şok olay!
Serenay Sarıkaya'yı korkutan şok olay! Bodrum'da tatil yapan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin talihsiz bir olay yaşadı. Serenay'ın korku dolu anları işte böyle yakalandı...
5.07.2017 Magazin
Serenay ve Kerem'i yatakta bekleyen sürpriz!
Serenay ve Kerem'i yatakta bekleyen sürpriz! Geçen hafta Bodrum sezonunu açan Yasemin Özilhan dün teknesinde Serenay Sarıkaya ve sevgilisi Kerem Bursin'i ağırladı.
2.07.2017 Magazin
'Bazen çılgınca şeyler yapıyor olabilirim'
'Bazen çılgınca şeyler yapıyor olabilirim' Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, özel hayatına dair çok özel açıklamalar yaptı. İşte yıldız oyuncu Serenay Sarıkaya'nın o açıklamalarında satır başları...
29.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöp oldu!
Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöp oldu! Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöpe gitti. Haftanın 3 günü YGS'ye hazırlanan Sarıkaya, sınava giremedi. Peki sınava neden giremedi?
26.03.2017 Magazin
'Hayallerinize sıkı tutunun'
'Hayallerinize sıkı tutunun' Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'dan gençlere önemli tavsiyeler...
20.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan inanılmaz sahne!
Serenay Sarıkaya'dan inanılmaz sahne! Başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi'nin yer aldığı 'Fi' dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. İşte Fi dizisinin ilk fragmanında Serenay Sarıkaya'nın gündem olan sahnesi...
13.03.2017 Magazin
Serenay yine geceye damga vurdu!
Serenay yine geceye damga vurdu! Star ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisinin yeni bölümünde güzel oyuncu Serenay Sarıkaya yine şarkı söyledi...
7.06.2014 Magazin
Serenay Sarıkaya bikini giyip sezonu açtı
Serenay Sarıkaya bikini giyip sezonu açtı Serenay Sarıkaya bikini giyip sezonu açtı
21.01.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya ipli bikinisiyle sosyal medyada gündem oldu!
Serenay Sarıkaya ipli bikinisiyle sosyal medyada gündem oldu! Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya sezon başlamadan tatilin tadını çıkartıyor. Sarıkaya, ipli bikinisiyle pozlar verdi. Serenay'ın kusursuz fiziği anında sosyal medyada gündem oldu.
31.08.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya bikinili pozlarıyla olay yarattı!
Serenay Sarıkaya bikinili pozlarıyla olay yarattı! Umut Evirgen ile aşk yaşayan ve şimdilerde Yunanistan'da olan Serenay Sarıkaya şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor.. Keyifli anlarını takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmeyen güzel oyuncu, bikinili pozlarını yayınladı. İşletmeci Umut Evirgen ile Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz hafta aşklarını ilan etmişti. Sarıkaya'nın doğum gününde birlikte verdikleri pozu yayınlanan Evirgen, bu kez de güzel oyuncunun da olduğu tatil pozlarını takipçileriyle paylaştı.
17.07.2022 Magazin
Serenay'dan Hollywood yıldızlarına yakın takip!
Serenay'dan Hollywood yıldızlarına yakın takip! Giyim tarzıyla çok konuşulan Serenay Sarıkaya, bu yaz Hollywood yıldızlarından ilham alıyor.
26.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serenay Sarıkaya Bikini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serenay sarıkaya bikini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.