Seren Fosforoğlu

Seren Fosforoğlu

Son dakika Seren Fosforoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seren Fosforoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seren Fosforoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seren Fosforoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seren fosforoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 seren fosforoğlu haberi bulunmuştur. Tüm seren fosforoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seren Fosforoğlu boşanma açıklaması ile şaşırttı: Kendimden vazgeçmemek için...
Seren Fosforoğlu boşanma açıklaması ile şaşırttı: Kendimden vazgeçmemek için... Seren Fosforoğlu, 2020 yılında evlendiği Kaan Önal’dan geçen temmuz ayında boşandı. Oyuncu, radikal kararlar aldığını söyleyerek hayatındaki değişimi anlattı: “Boşanmak benim için radikal bir karardı. Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Olmadığı zaman da zorlamamak lazım. Çünkü benim bir kızım var. Hayatta güçlü durmam lazım. Kendi ruh sağlığımı düşünerek kendimden vazgeçmemek için ilişkimden vazgeçtim.”
17.09.2023 Magazin
3 yıllık evlilik tek celsede bitti! Seren Fosforoğlu ile Kaan Önal boşandı
3 yıllık evlilik tek celsede bitti! Seren Fosforoğlu ile Kaan Önal boşandı Oyuncu ve yazar Seren Fosforoğlu, 2020 yılında hayatını birleştirdiği iş insanı Kaan Önal ile Adalar Adliyesi'nde yapılan duruşmayla yollarını resmen ayırdı.
19.07.2023 Magazin
Seren Fosforoğlu nikah masasında gözyaşlarına boğuldu
Seren Fosforoğlu nikah masasında gözyaşlarına boğuldu 2019 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Enis Fosforoğlu’nun kızı Seren Fosforoğlu, önceki gün iş insanı Kaan Önal’la dünyaevine girdi. Fosforoğlu, nikâh sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.
15.09.2020 Magazin
Ünlü oyuncu Seren Fosforoğlu evlendi
Ünlü oyuncu Seren Fosforoğlu evlendi Seren Fosforoğlu bir buçuk yıldır birlikte olduğu sevgilisi iş adamı Kaan Önal ile sade bir törenle evlendi.
14.09.2020 Magazin
Ediz Hun kitap yazıyor!
Ediz Hun kitap yazıyor! Yeşilçam'ın usta ismi Ediz Hun, bir kitap yazdığını ve yazın sonunda kitabını tamamlayacağını söyledi.
17.05.2020 Magazin
'Babamın adını yaşatacağız'
'Babamın adını yaşatacağız' Kızı Seren Fosforoğlu ve bir grup sanatçı dostu, 22 Haziran’da hayatını kaybeden Enis Fosforoğlu’nun adını yaşatmak amacıyla kolları sıvadı. Ekip, usta tiyatrocunun anısına bir oyuncu eğitim bursu verecek.
20.09.2019 Magazin
Enis Fosforoğlu'na veda!
Enis Fosforoğlu'na veda! Geçirdiği kalp krizi sonucu 71 yaşında hayatını kaybeden tiyatro ve sinema sanatçısı Enis Fosforoğlu için Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde tören düzenledi.
25.06.2019 Magazin
Enis Fosforoğlu bayramda kriz geçirdi
Enis Fosforoğlu bayramda kriz geçirdi Tiyatro sanatçısı Enis Fosforoğlu, bayramın son günü yaşamını sürdürdüğü Büyükada’da kalp krizi geçirdi
13.06.2019 Magazin
Seren Fosforoğlu yeni yaşını kutladı
Seren Fosforoğlu yeni yaşını kutladı Aralık 2018’de İbrahim Öztürk’le altı yıllık evliliğini sonlandıran Seren Fosforoğlu, önceki akşam Erenköy’deki Art 350 Bar’da, 42. yaş gününü kutladı.
10.01.2019 Magazin
Avrupa’nın en büyüğü
Avrupa’nın en büyüğü Yaklaşık 4 bin metrekare üzerine kurulu Avrupa’nın en büyük bebek mağazası Baby Mall önceki gün Haramidere’de açıldı.
7.10.2018 Magazin
Mutluluk pozu verdiler
Mutluluk pozu verdiler Hamdi Alkan, önceki gün eşi Selen Görgüzel ve arkadaşı Seren Fosforoğlu’yla Moda’daydı.
10.09.2018 Magazin
Bakandan uçakta hayati  müdahale
Bakandan uçakta hayati müdahale THY’nin önceki günkü Ankara-İstanbul seferinde rahatsızlanan Enis Fosforoğlu’nun sanatçı kızı Seren’e ilk müdahale uçakta bulunan ve doktor olan Betül Sayan Kaya’dan geldi
29.09.2021 Gündem
Taciz olayından sonra şoke eden karar!
Taciz olayından sonra şoke eden karar! Star TV ekranlarında yayınlanan 'Türk Malı' dizisi, reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayınca final yapma kararı aldı. 'Mehmet Ali Erbil'in sette çalışan asistan kıza sürekli mesaj attığı' iddialarıyla günlerce gündemden düşmeyen diziye son olarak Hamdi Alkan dahil olmuştu.
27.09.2017 Televizyon
Yenilenen kadrosuyla Türk Malı ne zaman başlıyor?
Yenilenen kadrosuyla Türk Malı ne zaman başlıyor? Star TV'nin sevilen dizisi, yeni gününde izleyiciyle buluşacak.
17.09.2017 Televizyon
Nil mucizesi
Nil mucizesi Oyuncu ve sunucu Seren Fosforoğlu, ebebek’in Bebek dergisine samimi açıklamalarda bulundu.
14.04.2017 Magazin
2 yıl sonra torununu kucakladı
2 yıl sonra torununu kucakladı Tiyatrocu Enis Fosforoğlu ile kızı Seren Fosforoğlu’nun küslüğü son buldu...
25.10.2016 Magazin
‘Hoşgeldin kızım’
‘Hoşgeldin kızım’ Tiyatrocu ve sinemacı Fosforoğlu Ailesi’nin kızı Seren Fosforoğlu önceki gün bir kız bebeği dünyaya getirdi...
22.09.2015 Magazin
Seren Fosforoğlu anne oldu
Seren Fosforoğlu anne oldu Üç yıl önce evlenen oyuncu Seren Fosforoğlu ile tenis hocası İbrahim Öztürk, ilk bebeklerini kucaklarına aldı...
22.09.2015 Magazin
Babasına rağmen hamile kaldı!
Babasına rağmen hamile kaldı! Uzun süre tüp bebek tedavisi gören ama anne olamayan Seren Fosforoğlu 3 aylık hamile.
12.03.2015 Magazin
Ünlülerden destek “Yetkililer Nurseli’ye acil el uzatmalı”
Ünlülerden destek “Yetkililer Nurseli’ye acil el uzatmalı” Geçtiğimiz aylarda evine gelen hacizle gündeme gelen Nurseli İdiz bu kez Çeşme'de görüntülendi.Çeşme'deki bir mekanda alkol aldığı sırada objektife yansıyan İdiz bu görüntüsüyle çok konuşuldu. Sosyal medyada bazı ünlü isimlerin Nurseli İdiz hakkında yorumları şöyle;
29.07.2012 Magazin
Muhabbet Kralı'nda göğüs muhabbeti
Muhabbet Kralı'nda göğüs muhabbeti Okan Bayülgen, yeni kanalında canlı yayında duygulara böyle tercüman oldu
17.12.2011 Magazin
Twitter'da düğün yorumları
Twitter'da düğün yorumları SERRA YILMAZ: Demek ki bu acımasız dünyada herkesin masal özlemi büyük! Başka işiniz yok mu arkadaşlar?CÜNEYT ÖZDEMİR: Düpedüz hıristiyanlık propagandası...
29.09.2021 Gündem
Sibel Tüzün sahnede
Sibel Tüzün sahnede Oyunu izleyenler yatak odalarına girdik sanıyor
8.05.2009 Arşiv
Korkusuz Korkak nerede çekildi, ne zaman? Korkusuz Korkak oyuncuları ve konusu!
Korkusuz Korkak nerede çekildi, ne zaman? Korkusuz Korkak oyuncuları ve konusu! Kemal Sunal’ın Bombacı Mülayim karakterine hayat verdiği Korkusuz Korkak filmi bu akşam sTV’de izleyiciyle buluşacak. Konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak filmin konusu, oyuncu kadrosu ve nerede çekildiği merak konusu oldu. Peki, Korkusuz Korkak nerede çekildi, ne zaman? İşte Korkusuz Korkak oyuncuları ve konusu…
14.09.2022 Televizyon
‘Hamile kalamazsın perde kapanmaz!’
‘Hamile kalamazsın perde kapanmaz!’ Kendisi gibi tiyatrocu olan kızı Seren’le 3 aydır konuşmayan Enis Fosforoğlu “Kızım beni üzdü. Onun arkasından konuşmak bana yakışmaz” dedi
22.10.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seren Fosforoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seren fosforoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.