Serdar Seyitoğlu

Serdar Seyitoğlu

Son dakika Serdar Seyitoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serdar Seyitoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serdar Seyitoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Seyitoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar seyitoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 serdar seyitoğlu haberi bulunmuştur. Tüm serdar seyitoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik darbe eylemleri dışında kalan faaliyetlerine ilişkin açılan dava sayısı 870'e ulaştı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik açılan dava sayısı 650'ye yükseldi.
29.09.2021 Gündem
Ünlü baklavacıya FETÖ’den tahliye
Ünlü baklavacıya FETÖ’den tahliye Seyitoğlu Baklava’nın sahipleri iş adamları Serdar Seyitoğlu ve Mustafa Seyitoğlu yargılandıkları FETÖ davasında tahliye oldular
29.09.2021 Gündem
Ünlü baklavacı Serdar Seyitoğlu tahliye edildi
Ünlü baklavacı Serdar Seyitoğlu tahliye edildi FETÖ soruşturması kapsamında ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan işadamı Serdar Seyitoğlu'nun tahliyesine karar verildi.
29.09.2021 Gündem
İş adamlarına FETÖ davası
İş adamlarına FETÖ davası Tutuklu iş adamları Mustafa Seyitoğlu ve Serdar Seyitoğlu hakkında "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan da 15'er yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi
29.09.2021 Gündem
İki iş adamı hakkında müebbet hapis istemi
İki iş adamı hakkında müebbet hapis istemi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan iş adamları Mustafa Seyitoğlu ve Serdar Seyitoğlu hakkında "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan da 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
29.09.2021 Gündem
Seyidoğlu Tatlıcılık’ın sahiplerine FETÖ davası
Seyidoğlu Tatlıcılık’ın sahiplerine FETÖ davası Seyidoğlu Tatlıcılık aile şirketinin ikinci nesilden hissedarı olan Mustafa Seyitoğlu ve ortağı Serdar Seyitoğlu hakkında yürütülen FETÖ/PDY soruşturması sonucunda “Silahlı terör örgütüne üye olma” ve “Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs” suçları kapsamında dava açıldı. Mustafa ve Serdar Seyitoğlu hakkında bir kez ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapis cezası istendi.
29.09.2021 Gündem
DSP adayları belli oldu
DSP adayları belli oldu Demokratik Sol Parti aday listesini YSK’ya sundu...
29.09.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'nda atamalar
İçişleri Bakanlığı'nda atamalar İçişleri Bakanlığının atama kararnamesiyle, bakanlık merkezinde görevli 2 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi, 12 kaymakam ve 5 vali yardımcısı bakanlık merkezindeki değişik görevlere getirildi...
29.09.2021 Gündem
TKP'nin tam aday listesi
TKP'nin tam aday listesi Aday listesini YSK'ya bildiren ilk parti Türkiye Komünist Partisi oldu. İşte TKP'nin tüm Türkiye'deki aday listesi...
14.06.2007 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Seyitoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar seyitoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.