Serdar Kesimal

Serdar Kesimal

Son dakika serdar kesimal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan serdar kesimal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını serdar kesimal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Kesimal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar kesimal gelişmeleri de dahil olmak üzere 318 serdar kesimal haberi bulunmuştur. Tüm serdar kesimal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taylan'dan sonra Oğulcan Çağlayan'ın da belgeleri ortaya çıktı
Taylan'dan sonra Oğulcan Çağlayan'ın da belgeleri ortaya çıktı Ezurumspor galibiyetinden sonra Ali Koç'un gündeme getirdiği Oğulcan Çağlayan transferinde ortalık iyice karıştı.
16.01.2021 Galatasaray
Recep Niyaz: Klasik hazin sonu yaşadım
Recep Niyaz: Klasik hazin sonu yaşadım Fenerbahçe altyapısının harcanan yeteneklerinden Recep Niyaz...Ona ‘Yeni Alex’ gözüyle bakılıyor; izleyenler yeteneklerine hayran kalıyordu. Ancak Recep Niyaz, Fenerbahçe’den daha 19 yaşındayken koptu. Ayrılığın gerekçesini ise şu sözlerle anlattı: "O zamanlar Fenerbahçe’de A2 takımı da vardı. Mehmet Topal orada da oynuyordu! A2’de bile 11’e alınmadık. Fenerbahçe’de her genç oyuncunun yaşadığı klasik hazin sonu yaşadım"
7.04.2020 Fenerbahçe
Serdar Kesimal: Fenerbahçe'de beni tehdit ettiler!
Serdar Kesimal: Fenerbahçe'de beni tehdit ettiler! Serdar Kesimal, Fenerbahçe’de bu sözlerle tehdit edildiğini açıkladı: Askerliğimi tecil etmediler. ‘Problemi biliyoruz, dik kafalılık yapmasın. İstediğimiz takıma gitsin’ diye bana mesaj gönderiyorlar. ‘Gerekirse askere giderim ama onların dediği takımda oynamam!’ dedim
5.03.2017 Fenerbahçe
Serdar Kesimal ateş püskürdü: Tolunay Kafkas şizofren!
Serdar Kesimal ateş püskürdü: Tolunay Kafkas şizofren! Fenerbahçe ve Akhisar Belediyespor'un eski oyuncusu Serdar Kesimal, eski hocası Tolunay Kafkas hakkında olay açıklamalarda bulundu.
28.02.2017 Futbol
Akhisar Belediyespor'da Serdar Kesimal ile yollar ayrıldı
Akhisar Belediyespor'da Serdar Kesimal ile yollar ayrıldı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, sezon başında kadrosuna kattığı stoper Serdar Kesimal ile yollarını ayırdı.
16.02.2017 Futbol
Fenerbahçe'de 12 milyonluk kadro dışı!
Fenerbahçe'de 12 milyonluk kadro dışı! Fenerbahçe Yönetimi, kadro dışı bırakılan Emenike, Van der Wiel ve Aatif’a sezonun ikinci yarısında Dereağzı’nda çalışmaları için 12 milyon TL ödeyecek!
24.09.2021 Fenerbahçe
Rodellega Antalya kampına katıldı!
Rodellega Antalya kampına katıldı! Ülkesi Kolombiya'dan dün dönen Rodellega, antrenmanda yer aldı.
7.01.2017 Futbol
Süper Lig ekibinde flaş ayrılık!
Süper Lig ekibinde flaş ayrılık! Akhisar Belediyespor, Douglao ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.
14.12.2016 Futbol
Osmanlı deplasmanda güldü!
Osmanlı deplasmanda güldü! Spor Toto Süper Lig 14. hafta maçında Akhisar ile Osmanlıspor karşı karşıya geldi.
11.12.2016 Futbol
Manisa'da büyük skandal
Manisa'da büyük skandal Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçının ilk yarısında sedyeyle kenara alınan Robin van Persie, stat dışında 15 dakika ambulans beklemek zorunda kaldı.
6.11.2016 Fenerbahçe
Kafkas: "İkinci yarıya kötü başladık"
Kafkas: "İkinci yarıya kötü başladık" Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, savunmanın arkasına atılan toplarla pozisyon bulmaya çalışmanın öncelikli hücum planları olduğunu belirterek, "Başarılı olduğumuz söylenemez çünkü orta sahada kolay top kayıpları yaptık. Bu da hızlı hücuma çıkmamızı engelledi." ifadelerini kullandı.
16.10.2016 Futbol
Fenerbahçe'de ara transferin bütçesi hazır!
Fenerbahçe'de ara transferin bütçesi hazır! Fenerbahçe, yaz transfer döneminde tam 11 futbolcuyla yollarını ayırdı. Bu operasyon sonrası maaş bütçesinde 76 milyon TL’lik yer açıldı. Yeni gelenlere rağmen yaz dönemi kârlı kapatıldı, ocak ayına bütçe kaldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Akhisar Belediyespor, Galatasaray maçına hazır
Akhisar Belediyespor, Galatasaray maçına hazır Spor Toto Süper Lig'de yarın Galatasaray'ı konuk edecek Akhisar Belediyespor, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.
26.08.2016 Futbol
Akhisar'a Hollandalı yeni sağ bek
Akhisar'a Hollandalı yeni sağ bek Akhisar Belediyespor, Belçika 1. Lig ekiplerinden Westerlo'nun sağ bekini gündeme aldı.
21.06.2016 Futbol
35.5 milyon Euro'luk Fenerbahçe
35.5 milyon Euro'luk Fenerbahçe UEFA Mali Kontrol Komitesi ile imzaladığı anlaşma gereği yeni sezonda kadro maliyetine 35.5 milyon euroluk ciddi bir limit koydu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yıldızları birer birer kayıyor
Fenerbahçe'nin yıldızları birer birer kayıyor Sarı-lacivertli yönetim son 10 yılda futbol takımında sözleşmeleri sona eren önemli oyuncuları takımda tutmakta zorlandı. Fenerbahçe'de uzun yıllar oynayarak kaptanlık da yapan Ümit Özat, Tuncay Şanlı, Semih Şentürk, Cristian Baroni, Aurelio, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Kuyt, Gökhan Gönül, Caner Erkin gibi isimlerin sözleşmeleri bitince takımla yolları ayrıldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Serdar Kesimal imzayı attı!
Serdar Kesimal imzayı attı! Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Serdar Kesimal ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
24.09.2021 Fenerbahçe
F.Bahçe'de yaprak dökümü başlıyor!
F.Bahçe'de yaprak dökümü başlıyor! Süper Lig'de şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe'de, 12 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs itibarıyla sona eriyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
Caner'in kaderi belli olacak!
Caner'in kaderi belli olacak! Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de bir yandan da kadro planlaması yapılıyor.
26.04.2016 Fenerbahçe
Yıldızlar için kaynak hazır!
Yıldızlar için kaynak hazır! Sarı-Lacivertliler, ligde şampiyon olursa doğrudan Şampiyonlar Ligi’ne katılacak. Bu gerçekleşirse, maaş bütçesinde açılacak rakam ve Devler Ligi geliri, Robben, Feghouli gibi yıldızlar için kullanılacak.
27.03.2016 Fenerbahçe
'Kimseye ayrıcalık yapmam'
'Kimseye ayrıcalık yapmam' Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan yıldızlara net bir mesaj yolladı.
26.03.2016 Fenerbahçe
Caner için ısrar yok!
Caner için ısrar yok! Yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncular ile kiralıklar konusunda kararını verdi.
26.03.2016 Fenerbahçe
Nani’ye 20 milyon Euro
Nani’ye 20 milyon Euro Yıldırım, Portekizli futbolcuya Çin'den tam 20 milyon Euro teklif olduğunu açıkladı ve "Biz istesek 25 milyon Euro'ya bile çıkardı teklif.. Ama onu satmıyoruz" dedi
31.01.2016 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım bırakmıyor!
Aziz Yıldırım bırakmıyor! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu
30.01.2016 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Kjaer'e partner arıyor!
Fenerbahçe, Kjaer'e partner arıyor! Alves ve Kadlec'in sözleşmeleri bu sezon bitiyor.
21.01.2016 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Kesimal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar kesimal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.