Akhisar Belediyespor

Akhisar Belediyespor

Son dakika akhisar belediyespor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akhisar belediyespor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akhisar belediyespor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akhisar Belediyespor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akhisar belediyespor gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.021 akhisar belediyespor haberi bulunmuştur. Tüm akhisar belediyespor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Şansalan kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş Trabzonspor derbisinin hakemi Ali Şansalan’ın biyografisi!
Ali Şansalan kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş Trabzonspor derbisinin hakemi Ali Şansalan’ın biyografisi! Süper Lig'de 10. haftanın hakemleri açıklandı. Haftanın en önemli maçı olan Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasını Ali Şansalan yönetecek. Peki, Beşiktaş Trabzonspor derbisinin hakemi Ali Şansalan kimdir?
12.10.2022 Şampiy10
Sosyal medyadan duyurdu! 'Futbolu bıraktım'
Sosyal medyadan duyurdu! 'Futbolu bıraktım' Daha önce Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Trabzonspor gibi takımlarda forma giyen Özer Hurmacı futbolu bıraktığını açıkladı.
12.03.2022 Futbol
Akhisar Belediyespor Başantrenörü Cengiz Karadağ, maç sırasında kalp krizi geçirdi
Akhisar Belediyespor Başantrenörü Cengiz Karadağ, maç sırasında kalp krizi geçirdi Akhisar Belediyespor Başantrenörü Cengiz Karadağ’ın Bornova Belediyesi Karşıyaka maçında kalp krizi geçirmesinin ardından mücadele tatil edildi.
22.01.2022 TBL
Okan Buruk kimdir, kaç yaşında, nereli? Milli Takım yeni teknik direktörü Okan Buruk mu?
Okan Buruk kimdir, kaç yaşında, nereli? Milli Takım yeni teknik direktörü Okan Buruk mu? Teknik Direktör Şenol Güneş ile yollarını ayıran Türkiye Futbol Federasyonu'nun Okan Buruk ile anlaştığı iddia edildi. Peki, Okan Buruk kimdir, kaç yaşında, nereli?
10.09.2021 Gündem
Tolga Ciğerci kimdir? Tolga Ciğerci kaç yaşında, nereli?
Tolga Ciğerci kimdir? Tolga Ciğerci kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe, Tolga Ciğerci ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada "Futbol A Takımımızın oyuncularından Tolga Ciğerci ile olan sözleşmemiz, karşılıklı anlaşmayla feshedilmiştir. Kendisine hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.
1.02.2021 Gündem
Akhisarspor’da Cem Kavçak görevinden istifa etti
Akhisarspor’da Cem Kavçak görevinden istifa etti Akhisarspor teknik direktörü Cem Kavçak istifa etti.
9.12.2020 TFF 1.Lig
Roberto Carlos bombası! Fenerbahçe için flaş iddia!
Roberto Carlos bombası! Fenerbahçe için flaş iddia! Fenerbahçe Ersun Yanal ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başın yeni teknik direktör getirmek için çalışmalarına başlamıştı. Bu doğrultuda Nenad Bjelica ile birkaç görüşme gerçekleştiren ancak sonuç alamayan sarı lacivertliler için yeni bir iddia ortaya atıldı. Bir dönem Fenerbahçe'de oynayan ve futbol kariyerini bitirdikten sonra teknik direktörlük kariyerinde Sivasspor'da görev alan Roberto Carlos ile yönetimin görüşme halinde olduğu iddia edildi.
24.05.2020 Fenerbahçe
Çağdaş Atan Beşiktaş hakkında ne dedi? (Çağdaş Atan kimdir?)
Çağdaş Atan Beşiktaş hakkında ne dedi? (Çağdaş Atan kimdir?) Beşiktaş'ta teknik direktör adayları arasında yer alan Sergen Yalçın'ın yardımcılarından Çağdaş Atan sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Atan yaptığı paylaşımda, "Sergen Hocanın bu transferi gerçekleşir gerçekleşmez ama ben artık 40 yaşında bir teknik adamım 26 yaşımda futbolcuyken yaptığım bir hata bir daha önüme çıksın istemem" dedi. Çağdaş Altan’ın attığı bu tweet sonrası, ‘’Çağdaş Atan ne dedi?’’ sorusuna cevap aramaya başladı. İşte detaylar…
28.01.2020 Gündem
Yeni Malatyaspor'da Tolunay Kafkas sesleri!
Yeni Malatyaspor'da Tolunay Kafkas sesleri! Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un Tolunay Kafkas'la büyük ölçüde anlaşmaya vardığı iddia edildi.
22.01.2020 Yeni Malatya Spor
Süper Kupa finali Eryaman'da oynanacak
Süper Kupa finali Eryaman'da oynanacak TFF Süper Kupa finali 7 Ağustos'ta Ankara Eryaman'da oynanacak.
15.06.2019 Galatasaray
Akhisarspor - Antalyaspor: 1-2
Akhisarspor - Antalyaspor: 1-2 Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor deplasmanda lig sonuncusu Akhisar'ı 2-1 mağlup etti.
20.04.2019 Futbol
İşte Cihat Arslan'ın yeni takımı!
İşte Cihat Arslan'ın yeni takımı! Akhisar Belediyespor ile yollarını ayıran Cihat Arslan Bosna Hersek ekibi NK Celik Zenica ile anlaşmaya vardı.
26.02.2019 Futbol
Akhisarspor'da Cihat Arslan'la yollar ayrıldı!
Akhisarspor'da Cihat Arslan'la yollar ayrıldı! Spor Toto Süper Lig'de 21. haftayı 17 puanla son sırada geçen Akhisarspor, teknik direktör Cihat Arslan'la yollarını ayırdı.
14.02.2019 Futbol
Özer Hurmacı Sivasspor'da!
Özer Hurmacı Sivasspor'da! Demir Grup Sivasspor, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile yollarını ayıran orta saha oyuncusu Özer Hurmacı'yı renklerine bağladı.
31.01.2019 Sivas Spor
Azerbaycan Milli Takımı'na Türk hoca!
Azerbaycan Milli Takımı'na Türk hoca! Son olarak Osmanlıspor'u çalıştıran Mustafa Reşit Akçay, Azerbaycan Milli Takımı ile anlaşma sağladı.
22.01.2019 Futbol
Cihat Arslan: "Utanç duyuyorum"
Cihat Arslan: "Utanç duyuyorum" Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında Beşiktaş deplasmanda Akhisarspor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Cihat Arslan basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
18.01.2019 Futbol
Basketbola All-Star molası
Basketbola All-Star molası Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne "Tahincioğlu All-Star 2019" organizasyonu nedeniyle ara verilirken, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne 15'inci, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'ne 17'nci hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde ise sezonun ilk devresi 15. hafta müsabakalarıyla sona erecek.
18.01.2019 TBL
Akhisarspor, Standard Liege'yi ağırlıyor
Akhisarspor, Standard Liege'yi ağırlıyor Son olarak ligde Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor, UEFA Avrupa Ligi'ndeki son maçında Belçika ekibi Standard Liege'yi ağırlayacak.
12.12.2018 Futbol
Fenerbahçe'de acı tablo! Ersun Yanal döneminden...
Fenerbahçe'de acı tablo! Ersun Yanal döneminden... Lig tarihinin en kötü dönemini geçiren Fenerbahçe, 15 hafta sonunda topladığı 14 puanla ilk kez kendini küme düşme hattında buldu.
10.12.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de büyük hüsran! Çöküş sürüyor
Fenerbahçe'de büyük hüsran! Çöküş sürüyor Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 yenilerek taraftarlarına hüsran yaşattı.
9.12.2018 Fenerbahçe
CANLI! Akhisarspor - Fenerbahçe
CANLI! Akhisarspor - Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, Akhisarspor'a konuk oluyor.
9.12.2018 Fenerbahçe
Akhisarspor, Rusya'da ilk galibiyetinin peşinde
Akhisarspor, Rusya'da ilk galibiyetinin peşinde Akhisar Belediyespor, UEFA Avrupa Ligi grup maçlarının beşincisinde deplasmanda Rus temsilcisi Krasnodar'a konuk olacak. İlk dört maçından mağlubiyetle ayrılan yeşil-siyahlı ekip Rusya'da ilk galibiyetini arayacak.
28.11.2018 Futbol
Sedat Tahiroğlu: Galatasaray ile eşleşmek memnuniyet verici
Sedat Tahiroğlu: Galatasaray ile eşleşmek memnuniyet verici Ziraat Türkiye Kupası 5.eleme turunda Galatasaray ile eşleşen Keçiörengücü'nün başkanı Sedat Tahiroğlu, sarı-kırmızılı takımla karşılaşacak olmalarının kendilerini memnun ettiğini söyledi.
27.11.2018 Galatasaray
F.Bahçe, Beşiktaş ve Akhisarspor'un maçları Bein Sports'da!
F.Bahçe, Beşiktaş ve Akhisarspor'un maçları Bein Sports'da! UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz F.Bahçe, Beşiktaş ve Akhisarspor'un 2.hafta maçları Bein Sports'dan canlı yayınlanacak.
4.10.2018 Fenerbahçe
Pınar Karşıyaka umut verdi
Pınar Karşıyaka umut verdi Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve FIBA Europe Cup'ta mücadele edeceği yeni sezon öncesi tüm yabancılarını değiştirip takımı büyük oranda yenileyen Pınar Karşıyaka, ilk 3 hazırlık maçını kazanıp olumlu sinyaller verdi.
9.09.2018 TBL

Benzer Haber Etiketleri

Akhisar Belediyespor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akhisar belediyespor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.