Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de acı tablo! Ersun Yanal döneminden...

Fenerbahçe'de acı tablo! Ersun Yanal döneminden...

Lig tarihinin en kötü dönemini geçiren Fenerbahçe, 15 hafta sonunda topladığı 14 puanla ilk kez kendini küme düşme hattında buldu.

Fenerbahçe'de acı tablo! Ersun Yanal döneminden...

ŞAMPİY10 - CANER BAKIR

Sarı-lacivertliler'de kulüp tarihinin en kötü dönemi yaşanıyor. 15. hafta sonunda tarihinde ilk kez küme düşme hattına gerileyen Fenerbahçe, son şampiyonluğunu yaşadığı Ersun Yanal döneminin ilk 15 haftasının tam 24 puan gerisinde kaldı.

Fenerbahçe'ye 19. şampiyonluğunu yaşatan Yanal döneminin 15. haftasını 38 puanla lider geçen sarı-lacivertliler, sezonu da 74 puanla şampiyon tamamlamıştı. Başkan Aziz Yıldırım ile olan sorunları nedeniyle 2014-15 sezonunun başında görevden alınan Ersun Yanal'ın ardından Fenerbahçi hiç şampiyonluk sevinci yaşayamamıştı.

Bu sezonun ilk 15 haftasında sadece 14 puan toplayabilen sarı-lacivertli takım, lig tarihinde ilk küme düşme hattında yer aldı. Dün akşam Akhisar Belediyespor'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, 16. sıraya düştü ve Ersun Yanal döneminin ilk 15 haftasıyla karşılaştırıldığında o dönemden 24 puan az toplamış oldu.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile görüştüğünü açıklayan Ersun Yanal'ın teknik direktör olarak yeniden takımın başına getirildiğinin açıklanması beklenirken, deneyimli teknik adamın bu mevcut tabloyu ne kadar değiştireceği de merak konusu.

Haberin Devamı