Serdar Gökhan

Serdar Gökhan

Son dakika Serdar Gökhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serdar Gökhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serdar Gökhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Gökhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar gökhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.333 serdar gökhan haberi bulunmuştur. Tüm serdar gökhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son Kale: Hacıbey filmi nerede çekildi, konusu nedir? Son Kale: Hacıbey oyuncuları kimler?
Son Kale: Hacıbey filmi nerede çekildi, konusu nedir? Son Kale: Hacıbey oyuncuları kimler? Son Kale: Hacıbey filmi ilk kez tv'de yayınlanıyor. 6 Şubat 2024 Salı akşamı Star TV'de ekrana gelecek filmin yönetmenliğini Konstantin Konovalov yapıyor. Oyuncu kadrosu da oldukça güçlü olan filmde Yurdaer Okur, Deren Talu, Aleksandr Polovets, Serdar Gökhan, Sergey Strelnikov ve Vitaliy Linetskiy yer alıyor. Hacıbey Kalesi'nin korunması için mücadele eden Osmanlı Türklerini konu alan Son Kale: Hacıbey nerede çekildi?
6.02.2024 Magazin
Burak Özçivit'ten Kevin Spacey açıklaması geldi!
Burak Özçivit'ten Kevin Spacey açıklaması geldi! Ünlü oyuncu Burak Özçivit, Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'da Kevin Spacey ile bir araya gelmişti. Tuba Ünsal, ünlü oyuncunun Spacey ile buluşmasını sert bir dille eleştirdi. Cinsel taciz iddiaları nedeniyle yargılanan Spacey ile fotoğraflarını paylaşan Özçivit, gelen tepkiler sonrasında kareleri kaldırdı. Özçivit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.
13.12.2022 Magazin
Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e zehir zemberek sözler!
Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e zehir zemberek sözler! Özbekistan'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Taşkent Film Festivali’nde Türk sineması için özel bir gece düzenlendi. Geceye Türkiye'den Burak Özçivit, Serdar Gökhan, Nurgül Yeşilçay ve Azra Akın gibi ünlü isimler katıldı. Büyük ilgi gören festivalin perde arakasında yaşananlar çok konuşuldu. Serdar Gökhan Burak Özçivit'e ağır sözler söyledi.
21.09.2022 Magazin
Hurda şekilde aldı, 6 senede tamamen yeniledi! '60 bin dolar edeceğini düşünüyorum'
Hurda şekilde aldı, 6 senede tamamen yeniledi! '60 bin dolar edeceğini düşünüyorum' Ankara'da besici Abdullah Özyetiş (62), hurda şeklinde aldığı 1955 model klasik otomobili, büyükbaş hayvanlarını beslediği ahırda 6 senede restore ederek trafiğe çıkardı.
13.07.2022 Yaşam
Cüneyt Arkın'ın ölüm haberini alan Emel Sayın gözyaşları içerisinde anlattı: "Birkaç gün önce konuştuk, şakalaştık..."
Cüneyt Arkın'ın ölüm haberini alan Emel Sayın gözyaşları içerisinde anlattı: "Birkaç gün önce konuştuk, şakalaştık..." Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına canlı bağlanan Cüneyt Arkın’ın sanatçı dostları acılarını paylaştı.
28.06.2022 Magazin
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti Sanat dünyasının acı günü. Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedaviye alındı. Eşi ve yakınları hastaneye koştu. Tüm müdahalelere rağmen usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi. Yeşilçam anılarını sosyal medya hesabında takipçilerine anlatan Cüneyt Arkın, son paylaşımını 19 Haziran Babalar Günü'nde yapmıştı.
28.06.2022 Magazin
Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor!
Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor! Türk sinemasının ünlü oyuncularından Oya Aydoğan'ın vefatının üzerinden 5 yıl geçti. Güzelliği ile bir döneme damgasını vuran Oya Aydoğan Yeşilçam'da sayısız filmde rol aldı. 80'li yılların en beğenilen oyuncularından Oya Aydoğan, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Kemal Sunal gibi sanatçılarla filmlerde oynadı. Peki, Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan kaç yaşında öldü? Oya Aydoğan'ın neden öldü? İşte Oya Aydoğan'ın hayatı, filmleri ve dizileri...
15.05.2021 Gündem
Atlas Sineması ve Türkiye'nin ilk sinema müzesi açıldı! Gezdiğinizde gördüklerinize şaşıracaksınız…
Atlas Sineması ve Türkiye'nin ilk sinema müzesi açıldı! Gezdiğinizde gördüklerinize şaşıracaksınız… Türkiye'nin ilk sinema müzesi ve yaklaşık iki yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından tarihi Atlas Sineması kapılarını açtı. Müze geçmişten bugüne Türk sinema tarihine ışık tutuyor. Özel koleksiyonlara da yer verilen müzede, dünya sinemasına ilişkin bilgi ve belgelerin yanı sıra Türk sinemasından başyapıtlar da sinemaseverler için sergileniyor. Bir anda kendinizi sinemanın efsanesi Hababam Sınıfı'nın bir sahnesinde ya da başka bir filmdeki kemik kırma sahnelerinde kırılan pırasayı, yağmur sesi için çıtır çıtır kızaran tavuk izlerken bulabilirsiniz. Dünyada bir sinema müzesinde ilk kez kullanılan dijital hafıza havuzu uygulamasıyla 8 bin 406 film ile oyuncu, yönetmen, senarist ve yapımcıdan oluşan 31 bin 106 kişiye ait bilgileri bulabilirsiniz. Usta oyuncu Serdar Gökhan ile birlikte bilgi havuzunu inceledik, Bakan Ersoy ile Süt Kardeşler filminin Gulyabani karakteri önünde fotoğraf çektirdik.
28.02.2021 Kültür Sanat
Ünlü sanatçı Serdar Gökhan İstanbul Sinema Müzesi'nde dijital hafıza havuzunu inceledi...
Ünlü sanatçı Serdar Gökhan İstanbul Sinema Müzesi'nde dijital hafıza havuzunu inceledi... Ünlü sanatçı Serdar Gökhan İstanbul Sinema Müzesi'nde dijital hafıza havuzunu inceledi...
27.02.2021 Haber
Fenerbahçe - Antalyaspor: 4 - 0
Fenerbahçe - Antalyaspor: 4 - 0 The Land Of Legends Kupası'nda Fenerbahçe, sahasında Antalyaspor'u 4-0 mağlup etti.
31.08.2020 Futbol
Bu fiyatlara mezar alamam
Bu fiyatlara mezar alamam TRT’de yayınlanan ‘Mehmetçik’ dizisiyle ekrana gelen Serdar Gökhan, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan 150 bin liraya mezar yeri aldığı iddialarına ateş püskürdü.
7.03.2018 Magazin
İsmail Ege Şaşmaz kimdir?
İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Ege Şaşmaz kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken İsmail Ege Şaşmaz'ın hayatını haberimizde derledik. İşte İsmail Ege Şaşmaz'a dair tüm bilgiler...
7.03.2018 Gündem
Mezar yeri için 150 bin TL ödedi!
Mezar yeri için 150 bin TL ödedi! Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Serdar Gökhan'ın dört kişilik mezarlık için 150 bin TL ödediği ortaya çıktı.
1.03.2018 Magazin
Erdoğan sanatçılardan bakın ne istemiş Sibel Can anlattı
Erdoğan sanatçılardan bakın ne istemiş Sibel Can anlattı Sanatçılar dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edip doğum gününü kutlamıştı. Sibel Can, ziyaretin perde arkasını anlattı.
27.02.2018 Gündem
Sanatçılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı
Sanatçılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı Ünlü sanatçılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.
26.02.2018 Gündem
Erdoğan izlerken ağlamıştı! Tüyleri diken diken eden sahne...
Erdoğan izlerken ağlamıştı! Tüyleri diken diken eden sahne... Gala gecesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağlatan Mehmetçik Kut'ül - Amare dizisi, dün akşam ekrana gelen ilk bölümünde son sahnesiyle tüyleri diken diken etti.
19.01.2018 Magazin
Kaçma karım  değil misin?
Kaçma karım değil misin? Usta oyuncu Serdar Gökhan ile eşi Şükran Gökhan önceki gün Akmerkez AVM’deydi.
2.11.2017 Magazin
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda'
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda' Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu listeledi...
24.09.2017 Televizyon
Serdar Gökhan kendisini taciz eden hayranını affetti
Serdar Gökhan kendisini taciz eden hayranını affetti Oyuncu Serdar Gökhan ve eşi, telefonla taciz edilince soluğu savcılıkta aldı. Ancak genç kızın ailesinin ricası sonrası Serdar Gökhan ve eşi şikayetinden vazgeçti.
26.05.2017 Magazin
Hoşgörü ödülleri
Hoşgörü ödülleri Türk kültür ve sanat hayatına damgasını vurmuş ünlü sanatçılar Konya’da bir araya geldi.
4.05.2017 Magazin
‘Eskimeyen gerçek dost’
‘Eskimeyen gerçek dost’ Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen Çekmeköy 2023 Sosyal Farkındalık Ödül töreninde, sanat ve medya dünyası bir araya geldi
6.04.2017 Magazin
Diriliş Ertuğrul 3. sezon başlıyor!
Diriliş Ertuğrul 3. sezon başlıyor! Büyük bir heyecanla izlenen Diriliş Ertuğrul dizisinin fenomenlerine müjdeli haber geldi. Diriliş Ertuğrul'un 3. sezonu 26 Ekim Çarşamba akşamı başlayacak. Diriliş Ertuğrul yeni sezonunda da heyecanlı olaylara tanıklık yapacak.
29.09.2021 Gündem
Mahmut Hekimoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Mahmut Hekimoğlu son yolculuğuna uğurlandı PROSTAT kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 61 yaşında dün hayatını kaybeden Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Mahmut Hekimoğlu, son yolculuğuna uğurlandı...
11.09.2016 Magazin
Rengarenk 1. bölüm fragmanları yayınlandı!-izle
Rengarenk 1. bölüm fragmanları yayınlandı!-izle ATV ekranında yayınlanmaya başlayacak olan Rengarenk dizisi için geri sayım başladı. Atv ekranında yaz dizisi olarak izleyici ile buluşacak olan Rengarenk dizi ilk bölüm fragmanları yayınlandı. Başrolleri'nde Kaan Taşaner ve Selin Şekerci'nin yer aldığı Rengarenk dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
20.06.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Gökhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar gökhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.