Şemsiye Devrimi

Şemsiye Devrimi

Son dakika şemsiye devrimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şemsiye devrimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şemsiye devrimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şemsiye Devrimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şemsiye devrimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 şemsiye devrimi haberi bulunmuştur. Tüm şemsiye devrimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hong Kong'da çatışmalar yeniden alevlendi
Hong Kong'da çatışmalar yeniden alevlendi Göstericilerle polis çatıştı, 40 kişi yaralandı, 40 kişi gözaltına alındı.
1.12.2014 Dünya
Öğrenciler bir ülkede daha sokaklara döküldü
Öğrenciler bir ülkede daha sokaklara döküldü İspanya'da öğrenciler sokaklara döküldü. Hükümetin eğitim politikasını protesto eden öğrenciler 40'ı aşkın şehirde gösteri düzenledi.
22.10.2014 Dünya
Hong Kong hükümetinden flaş açıklama!
Hong Kong hükümetinden flaş açıklama! Hong Kong hükümeti, 'Occupy Central' hareketi eylemlerinin durdurulmasını istedi.
2.10.2014 Dünya
"Devlet binalarını işgal edeceğiz"
"Devlet binalarını işgal edeceğiz" Öğrenciler, Özel Yönetici Leung'un bu geceye kadar istifa etmemesi durumunda sivil direniş eylemlerine hız vereceklerini açıkladı. Göstericilerin Leung'un ofisinin çıkışlarını işgal etmesi üzerine güvenlik önlemleri artırıldı.
2.10.2014 Dünya
'Şemsiye Devrimi' 5. gününde
'Şemsiye Devrimi' 5. gününde 'Merkezi İşgal Et' adlı eylem devam ederken, Çin Halk Cumhuriyeti 65. kuruluş yıldönümünü kutladı. Hong Kong polisi yollardaki barikatlara dokunmadı, eylemciler de resmi törene karışmadı.
1.10.2014 Dünya
Reste rest!
Reste rest! Hong Kong’da demokrasi yanlısı protestocular hükümete seçim yasasının değişmesi için ültimatom verdi. Çin’in desteğini alan hükümet ise ‘geri adım atmak yok’ dedi
30.09.2014 Dünya
Hong Kong'da neler oluyor?
Hong Kong'da neler oluyor? Hong Kong'da, kentin yeni liderinin nasıl seçileceğine dair tartışmalar nedeniyle tansiyon yüksek. Kent sokaklarında gösteri düzenleyen binlerce kişiye polis biber gazıyla müdahale ediyor.
29.09.2014 Dünya
Bakan Pakdemirli açıkladı! 24 saat hizmet verecek...
Bakan Pakdemirli açıkladı! 24 saat hizmet verecek... Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, "Vatandaşlarımıza daha etkin hizmet verebilmek, ulaşılabilirliğimizi artırmak için '172 Alo Meteoroloji Çağrı Merkezi' kuruyoruz. Böylece üretilen hizmet ve ürünler vatandaşlarımıza 24 saat aralıksız iletilecektir." dedi
23.03.2019 Gündem
PKK’nın bölgesel 'franchising' stratejisi
PKK’nın bölgesel 'franchising' stratejisi Terör örgütü, bölgede ‘franchise’lar kurarak hayatta kalmaya ve müteakip dönemde ise yayılmaya çalıştı. PKK bugün bir ‘şemsiye’ örgüt veya ‘çatı terör örgütü' haline geldi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şemsiye Devrimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şemsiye devrimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.