Şemsiye

Şemsiye

Son dakika şemsiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şemsiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şemsiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şemsiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şemsiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.012 şemsiye haberi bulunmuştur. Tüm şemsiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya açıklarında endişeli anlar! Kaynağı tespit edildi
Antalya açıklarında endişeli anlar! Kaynağı tespit edildi Antalya'nın Körfezi'nde görülen denizanaları ve polen görüntüsü, vatandaşta korku ve paniğe neden olmasından sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleriyle Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, polen ve denizanalarının yoğun görüldüğü körfez açıklarında incelemeler yaptı.
9.04.2024 Gündem
İran dünyaya duyurdu: İsrail'in en büyük havalimanı vuruldu
İran dünyaya duyurdu: İsrail'in en büyük havalimanı vuruldu Irak'taki İslami Direniş, İsrail'in Tel Aviv yakınlarındaki en büyük havalimanı Ben Gurion'u vurduğunu açıkladı. İran destekli grubun açıklaması sonrası İran devlet televizyonu saldırı haberini doğruladı. İslami Direniş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırıda kullanılan drone'un görüntülerine de yer verdi.
12.03.2024 Gündem
Ege Seramik rüçhan hakkı ne zaman, nasıl kullanılır? EGSER hisse bölündü mü, bedelli sermaye artırımı nedir, ne zaman? Ege seramik hisse senedi
Ege Seramik rüçhan hakkı ne zaman, nasıl kullanılır? EGSER hisse bölündü mü, bedelli sermaye artırımı nedir, ne zaman? Ege seramik hisse senedi Ege Seramik bedelli sermaye artırımı ne zaman, EGSER rüçhan hakkı saat kaçta? Bugün Ege Seramik (#EGSER) bedelli sermaye artırımına gidiyor. Hissedarları 19.12.2023 ile 02.01.2024 tarihleri arasında, 15 gün süreyle yeni pay alma haklarını (rüçhan hakları) kullanacak.
19.12.2023 Ekonomi
İstanbul'da 'mantar' alarmı! Belediye uyarı yaptı
İstanbul'da 'mantar' alarmı! Belediye uyarı yaptı Sarıyer'de de 'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi. Sarıyer Belediyesi uyarıda bulundu.
12.12.2023 Gündem
'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi
'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi Sarıyer'de bilinçsiz toplanan mantarlar zehirlenme ve ölümlere neden oluyor. Sarıyer'de de 'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi. Sarıyer Belediyesi uyarıda bulundu. Uyarıda, "İlçemizde mevsimsel olarak toplanan mantarlarla ilgili vakaları bildirilmiştir. Özellikle bazı türlerin 'Kanlıca' mantarına benzediği bilinmektedir. Halkımını bu konuda dikkatli olmaya davet ediyoruz" denildi. Mikolog Jilber Barutçuyan ise "Kanlıca dediğimiz mantarlar Türkiye'de en çok tüketilen mantar türlerinden. Bu mantarlara uzaktan benzeyen, sindirim sorunları yaratan mantarlar var. Bilmediğiniz mantarları lütfen yemeyin" uyarısında bulundu.
12.12.2023 Gündem
Uzman isimden dijital telif açıklaması: Yasa hayata geçirilirse Türk medyasının pozitif bir dönüşüme sahne olacağı açıktır
Uzman isimden dijital telif açıklaması: Yasa hayata geçirilirse Türk medyasının pozitif bir dönüşüme sahne olacağı açıktır Google'ın Kanada merkezli dijital yayıncılara yılda 74 milyon dolara varan miktarda telif ödemeyi kabul etmesinin ardından benzer bir sistemin Türkiye'de de uygulanması gerekliliği yeniden gündeme geldi. Peki Kanada’da varılan anlaşmanın bir benzerinin Türkiye'de de hayata geçmesinin etkileri ne olur? Dijital iletişim araştırmacısı Doç. Dr. Ali Murat Kırık, olası senaryoları hurriyet.com.tr için değerlendirdi.
7.12.2023 Gündem
Google ve META'ya karşı Dijital Telif Yasası çıkışı: Kusura bakmasınlar, ödeyecekler
Google ve META'ya karşı Dijital Telif Yasası çıkışı: Kusura bakmasınlar, ödeyecekler Google, bir ülkede daha Dijital Telif Yasası hükümlerine boyun eğdi. Buna göre; Google, Kanada'da her yıl dijital yayıncılar için yaklaşık 74 milyon dolar ödeme yapacak. Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Ali Murat Kırık sabah.com.tr'ye yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yasa acilen çıkmalı. Bu yasa ile, Google'ın hangi kuruma, hit başına nekadar ödeme yapacağı teminat altına alınmalı." dedi. Dijital Mecralar Komisyon Üyesi Şebnem Bursalı, "Türkiye'deki dijital yayıncıların haklarını koruyacak yasayı çıkaracağız, üzerimize düşeni yapmaya hazırız." diye konuştu. Geçtiğimiz hafta sabah.com.tr'ye konuşan TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Dijital Telif Yasası'nın hayata geçirileceğini, çalışmaların sürdüğünü ifade etmişti.
30.11.2023 Gündem
Antalya’da ‘Tarzan’ adam alarmı! Ekipleri görünce oradan oraya atladı
Antalya’da ‘Tarzan’ adam alarmı! Ekipleri görünce oradan oraya atladı Antalya’da 30 metrelik falezlerin yasak olan bölgesinden aşağı inen çıplak adam, ekiplere ter döktürdü. Önce yukarı çıkmak isteyen, ekipleri görünce de kaçan şahıs, demir bariyerlere tırmanarak polisten kaçıp bir işletmenin şemsiyesinin üzerine çıktı. Şemsiyenin yırtılmasıyla dikkati dağılan adam aşağı atladığı anda yakalanarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
27.08.2023 Yaşam
Özel işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor: Ücret ödemeden sahilde yürümek bile yasak!
Özel işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor: Ücret ödemeden sahilde yürümek bile yasak! Geçtiğimiz günlerde Yunanistan'da başlayan 'Havlunu da al gel' hareketi Türkiye'ye de sıçramıştı. Bu kez de özel işletmeler ücret ödemeden bırakın denize girmeyi sahilde yürümeye bile izin vermedi.
22.08.2023 Gündem
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
Bilim insanlarından iklim değişikliğinin etkilerini azaltmak için çılgın proje: Güneş ışınlarını azaltmak için bir gök taşına 'şemsiye' bağlasak nasıl olur?
Bilim insanlarından iklim değişikliğinin etkilerini azaltmak için çılgın proje: Güneş ışınlarını azaltmak için bir gök taşına 'şemsiye' bağlasak nasıl olur? Dünya hızla ısınıyor ve bilim insanları iklim değişikliğinin etkilerini azaltmak için çeşitli yöntemler geliştiriyor.
10.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Falda Şemsiye Görmek Ne Demek? Kahve Falında Şemsiye Nasıl Yorumlanır?
Falda Şemsiye Görmek Ne Demek? Kahve Falında Şemsiye Nasıl Yorumlanır? Falda şemsiye görmek fal sahibi adına yüksek mertebeye ifade eder. Özellikle iş hayatı ile ilgili gerçekleştireceği başarıların ardından, arzu ettiği noktalara gelmek şeklinde yorumlanır. Bu konuda şansının açılacağı, karşısına önemli imkanlar çıkacağı ve bu imkanları değerlendireceği yönünde delalet eder. Eğer şemsiye açık halde fal içerisinde duruyor ise, o vakit bereket biçiminde ifade edilmektedir.
17.07.2023 Gündem
Bakan Işıkhan: Bugünkü Türkiye'nin harcında hükümetin 21 yıllık alın teri ve emeği var
Bakan Işıkhan: Bugünkü Türkiye'nin harcında hükümetin 21 yıllık alın teri ve emeği var Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Hiç kuşkusuz bugünkü Türkiye’nin harcında hükümetimizin 21 yıllık alın teri ve emeği var. Milletimizin desteği, dünyada yüreği bizlerle atan milyonlarca insanın duaları var. Ülkemizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlamak için daha çok çalışmalı, daha çok üretmeli, şehir şehir, ilçe ilçe büyümeliyiz. Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda bölgemizin bütün sorunlarını el birliğiyle çözeceğiz” dedi.
26.06.2023 Ekonomi
Sahiller doldu taştı! Fiyatlar 150 liradan 3 bin liraya kadar çıkıyor
Sahiller doldu taştı! Fiyatlar 150 liradan 3 bin liraya kadar çıkıyor Turizm kenti Antalya'da, en çok ziyaret edilen sahillerden Konyaaltı, müşterilerine locada özel hizmet sunan, şezlong şemsiye kiralama yöntemiyle tatilcileri ağırlayan işletmeleri, giriş ücreti ödenmeyen plajlarıyla turizm sezonunun en yoğun günlerini yaşadı. İşletmelerin günlüğü 3 bin liraya müşterilerine özel hizmet sunduğu locaların yanı sıra kumsala havlusunu serip güneşlenenler, bütçesine uygun tatilin keyfini çıkardı.
26.06.2023 Ekonomi
Sağanak uyarısından sonra vatandaşların pratik ‘yağmurluk’ çözümü! Satışlar arttı
Sağanak uyarısından sonra vatandaşların pratik ‘yağmurluk’ çözümü! Satışlar arttı Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün Eskişehir için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardında son günlerde kenti etkisi altına alan yağışlı hava şemsiye satıcılarını memnun ederken yağmurluk satışlarını da hızlandırdı.
1.06.2023 Yaşam
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mitinginde olaylar çıktı. İmamoğlu, meydanın arka tarafında toplanan grubun taşlı saldırısına uğradı.
7.05.2023 Gündem
MSB: Teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), ‘Pençe-Kilit Operasyonu’ bölgesinde gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetlerinde teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini duyurdu.
5.05.2023 Gündem
TEKNOFEST 2023 başladı! Selçuk Bayraktar: Dünyada liderliğe oynuyoruz
TEKNOFEST 2023 başladı! Selçuk Bayraktar: Dünyada liderliğe oynuyoruz Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TRT Haber'de bugün başlayan Teknofest'le ilgili önemli açıklamalarda buludu. "Yarışmacı sayısının 1 milyona çıkması sessiz bir devrim gibi" diyen Bayraktar, "Dünya çapında tüm alanlarda büyük işlere imza atılacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.
28.04.2023 Ekonomi
Gökten solucan yağdı, herkesin aklına aynı şey geldi: Kıyamet alameti
Gökten solucan yağdı, herkesin aklına aynı şey geldi: Kıyamet alameti Çin'de henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü gökten solucan yağdı. Olay kısa sürede hem sosyal medyada hem de dünya basınında ses getirdi.
9.03.2023 Gündem
Kayıp Seda Nur, 4 gündür aranıyor! Gözü yaşlı annesi: 'Ciğerlerim yanıyor'
Kayıp Seda Nur, 4 gündür aranıyor! Gözü yaşlı annesi: 'Ciğerlerim yanıyor' Antalya'da, 24 Kasım'da direksiyon dersine gitmek için evden ayrıldıktan sonra, bir daha haber alınamayan Seda Nur Uludağ'ın (21), bulunması için çalışmalar bugün de sürdü. Umutları tükenmeye başlayan acılı anne, “Gören, bilen varsa bir haber versin. Ciğerlerim yanıyor” dedi.
28.11.2022 Gündem
Ülkeye yıllık katkısı 1 milyon dolar! Avrupa ülkeleri sıraya giriyor
Ülkeye yıllık katkısı 1 milyon dolar! Avrupa ülkeleri sıraya giriyor Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde yer alan Eber Gölü’nde üretiliyor; İngiltere, Hollanda gibi büyük Avrupa ülkelerine çatı yalıtım malzemesi olarak ihraç ediliyor. Sezon başladı, ülke ekonomisine 1 milyon dolarlık katkı sağlıyor.
16.11.2022 Ekonomi
FTX müşterilerine ve zengin hayırseverlere şok! Akıl hocası da isyan etti: Utanç duyuyorum!
FTX müşterilerine ve zengin hayırseverlere şok! Akıl hocası da isyan etti: Utanç duyuyorum! Kripto dünyasının harika çocuğu Sam Bankman-Fried, iş başarısı kadar bir vakıf aracılığıyla yürüttüğü hayırseverlik çalışmalarıyla da tanınıyordu. FTX'in iflasının ardından aralarında Bankman-Fried'in akıl hocasının da bulunduğu vakıf yöneticilerinin topluca istifa etmesiyle yangın yeni bir noktaya sıçradı. İşte son gelişmeler...
16.11.2022 Ekonomi
Her gün mezar içinde yatıyor! Köylüler görünce inanamadı
Her gün mezar içinde yatıyor! Köylüler görünce inanamadı Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde yaşayan Firdevs ve Erol Ünal çifti, öldükten sonra yan yana olabilmek için ölmeden mezarlarını yaptırdı. Erol Ünal her gün ziyaret ettiği mezara yatarak dinleniyor.
1.11.2022 Yaşam
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi  Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde PKK'nın kullandığı 2 mağarada çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini açıkladı.
14.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kira fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama: Önümüzdeki ay yeni hamleyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kira fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama: Önümüzdeki ay yeni hamleyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 60 Bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Önümüzdeki ayın ortasına doğru konut ve kira fiyatlarındaki dengesiz yükselişin önüne geçecek yeni düzenleme geliyor." dedi.
19.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şemsiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şemsiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.