Selendi

Selendi

Son dakika selendi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selendi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selendi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selendi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selendi gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 selendi haberi bulunmuştur. Tüm selendi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Manisa Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Manisali vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Manisa, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'li Ferdi Zeyrek kazandı. İşte Manisa'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk defa resmi olmayan sonuçlara göre CHP birinci parti oldu.
31.03.2024 Gündem
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Manisa geldi. Manisa yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Manisa'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Manisa belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Manisa yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi partisine sözünü geçiremediği halde borusunu burada öttürmeye heveslenen birileri var. Buradan kendisine sesleniyorum, hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da özgürleştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız" ifadelerini kullandı.
27.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "Yıllık 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "Yıllık 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız" Manisa'da Akhisar-Gördes Yolu yapım çalışmalarını inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Proje ile mevcut yolda ortalama 50 dakika süren ulaşım süresini 11 dakika kısaltarak 39 dakikaya düşüreceğiz. Böylece zamandan 75 milyon lira ve akaryakıttan 30 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız. Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 3 bin 912 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız" dedi.
5.01.2024 Gündem
Togg için kredi müjdesi! Erdoğan: Araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 0,99 oranda kredi kullandırılacak
Togg için kredi müjdesi! Erdoğan: Araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 0,99 oranda kredi kullandırılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kamu bankalarımız Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay vadeyle 0,99 oranda kredi kullandıracaklar. Yani 1 puan. Ziraat Bankası böyle bir destek verip, 36 ay vade ile bu krediyi kullandıracak ve Togg satışlarını bu şekilde yapacaklar" dedi.
24.04.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Filiz Sert kimdir? YKS sonuç belgesi yalan çıkan Filiz Sert kaç puan almış ve kaçıncı olmuş? 1671’inci olduğunu söylemişti!
Filiz Sert kimdir? YKS sonuç belgesi yalan çıkan Filiz Sert kaç puan almış ve kaçıncı olmuş? 1671’inci olduğunu söylemişti! Manisa'nın Selendi ilçesinde liseyi dışarıdan bitiren 26 yaşındaki Filiz Sert’in, 3,5 ayda hazırlandığı üniversite sınavında eşit ağırlıkta 492,62 puan aldığını, 1671’inci olduğunu gösteren 2022 YKS belgesi gerçek çıkmadı. Söz konusu gelişmenin ardından Filiz Sert kimdir? YKS sonuç belgesi yalan çıkan Filiz Sert kaç puan almış ve kaçıncı olmuş? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
3.08.2022 Gündem
2022 YKS'de 1671’inci olduğunu söyledi, belgesi gerçek çıkmadı!
2022 YKS'de 1671’inci olduğunu söyledi, belgesi gerçek çıkmadı! Manisa’nın Selendi ilçesinde, liseyi dışarıdan bitiren 26 yaşındaki Filiz Sert’in, 3,5 ayda hazırlandığı üniversite sınavında, eşit ağırlıklıda 492,62 puan aldığını, 1671’inci olduğunu gösteren 2022 YKS belgesi gerçek çıkmadı.
2.08.2022 Yaşam
Manisa'daki cinayetin ardından 'yasak aşk' çıktı; tutuklu sayısı 5'e yükseldi
Manisa'daki cinayetin ardından 'yasak aşk' çıktı; tutuklu sayısı 5'e yükseldi Manisa'nın Selendi ilçesinde, evinde ölü bulunan Tuncay Yuca (40) cinayetinin arkasından yasak aşk çıktı. Jandarmanın kurduğu özel ekibin ardından gözaltına alınan toplam 6 kişiden 3'ü tutuklandı. Yuca'nın ise 3 saat boyunca sopayla dövüldükten sonra hayatını kaybettiği öğrenildi. Olaydaki tutuklu sayısı 5'e yükseldi.
31.12.2021 Yaşam
Manisa'da orman yangını! Kontrol altına alındı!
Manisa'da orman yangını! Kontrol altına alındı! Manisa'nın Kula ilçesinde yer yer badem ağaçlarının da bulunduğu makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.
25.08.2021 Gündem
Fadime Arslan kimdir? Fadime Arslan cinayete mi kurban gitti, neden öldü? Müge Anlı Fadime Aslan olayı…
Fadime Arslan kimdir? Fadime Arslan cinayete mi kurban gitti, neden öldü? Müge Anlı Fadime Aslan olayı… Manisa'da gelini ve torunlarıyla aynı evde yaşayan 88 yaşındaki Fadime Aslan’ın hayatını kaybettikten sonra ortaya çıkan görüntüleri izleyenleri şoke etti. Fadime Aslan'ın gelinlerinden şiddet görürken çekilen görüntüleri deyim yerinde Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Videoyu çeken diğer gelin Müge Anlı'ya katılarak Fadime Aslan'ın cinayete kurban gittiğini iddia etti. Peki Fadime Aslan kimdir, neden öldü? Müge Anlı Fadime Aslan cinayete mi kurban gitti, Fadime Arslan olayı…
7.04.2021 Gündem
Ölen yaşlı kadını gelini dövmüş! Video ortaya çıkınca mezarı açıldı
Ölen yaşlı kadını gelini dövmüş! Video ortaya çıkınca mezarı açıldı Manisa'da, 24 gün önce hayatını kaybeden Fadime Arslan'ın (88) mezarı, gelini F.A. (61) tarafından öldüresiye dövüldüğüne dair videoların ortaya çıkması nedeniyle açıldı. Arslan'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, görüntüler üzerine gözaltına alınan gelin F.A., jandarmadaki ifadesinin ardından savcılık talimatın üzerine serbest bırakıldı.
5.04.2021 Gündem
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: Nallıhan'daki yangın büyük ölçüde  kontrol altına alındı
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: Nallıhan'daki yangın büyük ölçüde kontrol altına alındı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ankara'nın Nallıhan ilçesinde çıkan orman yangınının büyük ölçüde kontrol altına alındığını bildirdi.
2.09.2020 Yaşam
Gece yarısı feci kaza! Çok sayıda yaralı var
Gece yarısı feci kaza! Çok sayıda yaralı var Manisa'nın Kula ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 5 kişi yaralandı.
3.08.2020 Yaşam
Avni Çakır kimdir? Avni Çakır Kastamonu Valisi oldu! Kastamonu Valisi Avni Çakır nereli, kaç yaşında, evli mi?
Avni Çakır kimdir? Avni Çakır Kastamonu Valisi oldu! Kastamonu Valisi Avni Çakır nereli, kaç yaşında, evli mi? Avni Çakır kim, sorusu Kastamonu Valiliğine Mülkiye Başmüfettişi Avni Çakır’ın getirilmesinin ardından merak konusu oldu. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle dün 41 ilin valisi değişti, 17 ilin valisi Mülkiye Başmüfettişi oldu, 23 ilin valisi ise yeni illere atandı. 8 ilçenin kaymakamı da çeşitli illerde vali olarak görevlendirildi. Vali olarak atanan isimlerden biri de Avni Çakır oldu. Kastamonu Valiliğine Mülkiye Başmüfettişi Avni Çakır’ın atanmasının ardından, Kastamonulular yeni valiyi araştırmaya başladı. Peki, Avni Çakır kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? Kastamonu Valisi Avni Çakır hakkında merak edilenler…Avni Çakır kim, sorusu Kastamonu Valiliğine Mülkiye Başmüfettişi Avni Çakır’ın getirilmesinin ardından merak konusu oldu. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle dün 41 ilin valisi değişti, 17 ilin valisi Mülkiye Başmüfettişi oldu, 23 ilin valisi ise yeni illere atandı. 8 ilçenin kaymakamı da çeşitli illerde vali olarak görevlendirildi. Vali olarak atanan isimlerden biri de Avni Çakır oldu. Kastamonu Valiliğine Mülkiye Başmüfettişi Avni Çakır’ın atanmasının ardından, Kastamonulular yeni valiyi araştırmaya başladı. Peki, Avni Çakır kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? Kastamonu Valisi Avni Çakır hakkında merak edilenler…
10.06.2020 Gündem
EBA TV ortaokul (İmamhatip) canlı izleme linki | EBA ortaokul İmamhatip girişi (Online EBA girişi ile TRT EBA TV ortaokul frekansları) nasıl yapılır?
EBA TV ortaokul (İmamhatip) canlı izleme linki | EBA ortaokul İmamhatip girişi (Online EBA girişi ile TRT EBA TV ortaokul frekansları) nasıl yapılır? Eğitim, EBA online ve TRT EBA TV üzerinden devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı, yeni tip corona virüsü (Kovid-19) yayılımının önüne geçmek için eğitime 1 hafta ara verdiğini, tatilin ardından da eğitimin uzaktan devam edeceğini söyledi. Eğitime verilen 1 haftalık ara sona erdi. Türkiye genelinde olduğu gibi çok sayıda öğrenci sabah erken saatlerde bilgisayar ve televizyonlarının karşısına geçti ve TRT-EBA TV ve "eba.gov.tr" üzerinden ilk derse katıldı. Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıfların eğitimi sona erdi. EBA ortaokul imamhatip eğitimi ise henüz başlamadı. EBA online ve EBA TRT TV üzerinden uzaktan eğitim nasıl yapılır? İşte EBA ortaokul imamhatip öğrencileri için EBA online (eba.gov.tr) öğrenci girişi ve EBA TRT TV frekansları…
23.03.2020 Eğitim
EBA ilkokul 4. Sınıf ders saati kaçta? EBA online (eba.gov.tr) ya da TRT EBA TV’den dersler nasıl takip edilecek? Derslerin telafileri var mı, saat kaçta?
EBA ilkokul 4. Sınıf ders saati kaçta? EBA online (eba.gov.tr) ya da TRT EBA TV’den dersler nasıl takip edilecek? Derslerin telafileri var mı, saat kaçta? Milli Eğitim Bakanlığınca, yeni tip corona virüsü (Kovid-19) yayılmasını engellemek amacıyla eğitime verilen 1 haftalık aranın sona ermesinin ardından uzaktan eğitim süreci başladı. Türkiye genelinde olduğu gibi çok sayıda öğrenci sabah erken saatlerde bilgisayar ve televizyonların karşısına geçerek TRT-EBA TV ve "eba.gov.tr" üzerinden ilk derse katıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un konuşmasının ardından başlayan uzaktan eğitimde, öğretmenlerin ekrandan anlattıklarını dinleyen öğrenciler not aldı. Öğleden sonra dersleri olan öğrenciler EBA hakkındaki araştırmalarına devam ediyor. İlkokul 1, 2 ve 3. Sınıflar uzaktan eğitimlerine devam ediyor. EBA ilkokul 4. Sınıf öğrencileri henüz uzaktan eğitime başlamadı ve konu hakkında yoğun araştırmasına devam ediyor. Bizde hem EBA online üzerinden hem de EBA TRT kanalı üzerinden derslerin nasıl takip edileceğini derledik.
23.03.2020 Eğitim
Bakanlık o firmaları tek tek ifşa etti!
Bakanlık o firmaları tek tek ifşa etti! Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen, aralarında et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri, bitkisel yağ, bal, takviye edici gıdalar ve baharatların yer aldığı 74 firmaya ait 99 parti ürünü kamuoyuna açıkladı.
14.02.2020 Gündem
Pes dedirten şaka! Arkadaşının makatına...
Pes dedirten şaka! Arkadaşının makatına... Manisa’nın Selendi ilçesinde iki arkadaşı tarafından makatından kompresör ile hava verilen 17 yaşındaki genç hastanelik oldu. Bağırsakları zarar gören gencin ailesi olayı gerçekleştiren kişilerin ceza almamasına tepki gösterdi.
8.11.2019 Yaşam
Süt sağarken elektrik akımına kapılan kadın, öldü
Süt sağarken elektrik akımına kapılan kadın, öldü Manisa'nın Selendi ilçesinde, süt sağma makinesiyle inek sağarken elektrik akımına kapılan Emine Akkoç (33), öldü.
18.06.2019 Yaşam
Genç kız böbrek bulunduğu gün hayatını kaybetti
Genç kız böbrek bulunduğu gün hayatını kaybetti Manisa'da böbrek yetmezliği sebebiyle organ nakli bekleyen 23 yaşındaki Elif İşlek, 10 gün önce bağırsaklarından rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Genç kızın beklediği uygun böbreğin ise yaşamını yitirdiği akşam bulunduğu belirtildi.
16.04.2019 Yaşam
Manisa'da uçak düştü iddiasıyla arama çalışmaları başladı!
Manisa'da uçak düştü iddiasıyla arama çalışmaları başladı! Manisa'nın Selendi ilçesinde uçak düştüğü yönündeki ihbar üzerine, güvenlik güçleri bölgede arama çalışması başlattı.
18.02.2019 Gündem
İşçi servisi otomobille çarpıştı: 1 ölü, 19 yaralı
İşçi servisi otomobille çarpıştı: 1 ölü, 19 yaralı Manisa'nın Selendi ilçesinde otomobille işçi servis minibüsünün çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 4'ü ağır, 19 kişi yaralandı.
23.01.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Selendi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selendi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.