Selçuk Dereli

Selçuk Dereli

Son dakika selçuk dereli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selçuk dereli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selçuk dereli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selçuk Dereli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selçuk dereli gelişmeleri de dahil olmak üzere 351 selçuk dereli haberi bulunmuştur. Tüm selçuk dereli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Varga'nın  pozisyonu penaltı mı? İşte 6 hakemin yorumu
Varga'nın pozisyonu penaltı mı? İşte 6 hakemin yorumu Dün akşam Galatasaray - Kasımpaşa maçında Varga ile Kerem Aktürkoğlu'nun ceza sahası içerisinde yaşadığı ikili mücadele olay oldu.
15.02.2021 Galatasaray
Denizlispor'dan Fenerbahçe'yi kızdıracak 2006 paylaşımı
Denizlispor'dan Fenerbahçe'yi kızdıracak 2006 paylaşımı Süper Lig'de pazar akşamı kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Denizlispor, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla rakibini kızdıracak gibi gözüküyor.
1.12.2020 Fenerbahçe
CHP'de yerel seçim hareketliliği başladı
CHP'de yerel seçim hareketliliği başladı CHP'de yerel seçimlere bir yıldan az süre kala belediye başkan aday adaylarının konuşulduğu kulisler hareketlendi.
3.04.2018 Siyaset
İşte CHP kulislerinde Ankara, İstanbul ve Bursa için konuşulan isimler
İşte CHP kulislerinde Ankara, İstanbul ve Bursa için konuşulan isimler Yerel seçimlere uzun bir süre olmasına karşın CHP'de belediye başkan adaylarının konuşulduğu kulisler hareketlendi. Halk oylamasındaki sonuçları baz alarak her kesimden oy gelebilecek belediye başkan adaylarına yönelmeyi planlayan CHP'de, başkent için Mansur Yavaş, Fethi Yaşar ve Cengiz Topel Yıldırım ismi öne çıkıyor. Yine Ankara için konuşulan isimlerden Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin Bursa Büyükşehir Belediyesi için aday yapılabileceği değerlendiriliyor. İstanbul için Akif Hamzaçebi, Engin Altay ve Gürsel Tekin isimleri öne çıkarken, İzmir'de Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kamil Okyay Sındır, Mustafa Balbay ve Tuncay Özkan konuşulan isimler arasında yer alıyor. CHP'de Adana için Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Zihni Aldırmaz, Muğla'da Mehmet Kocadon, Eskişehir'de Yılmaz Büyükerşen, Aydın'da Özlem Çerçioğlu, Mersin'de İstemihan Talay ve Selçuk Dereli kulislerin en çok konuşulan isimleri...
12.10.2017 Siyaset
Melih Gökçek'ten son dakika açıklaması geldi: 'Talibim...'
Melih Gökçek'ten son dakika açıklaması geldi: 'Talibim...' Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde toplantısında, Meclis üyelerinden Ankaragücü’ne destek istedi.
11.04.2017 Futbol
2 kahraman bu tepede şehit düştü!
2 kahraman bu tepede şehit düştü! Çukurca’da şehit olan er Onur Deniz ile uzman çavuş Mehmet Acıbucu, bölgeye sızmaya çalışan teröristlerle kıyasıya çatıştı. İki Mehmetçiğin şehit düştüğü Gergitepe 40 teröriste de mezar oldu
29.09.2021 Gündem
Eski hakem Selçuk Dereli'nin kuzeni şehit oldu
Eski hakem Selçuk Dereli'nin kuzeni şehit oldu CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli’nin kuzeni, Çukurca’daki saldırıda şehit oldu.
24.03.2017 Futbol
'Sergen Yalçın beni kandırdı'
'Sergen Yalçın beni kandırdı' FIFA kokartlı eski hakem Selçuk Dereli, Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasında hakem Cüneyt Çakır’ın Moussa Sow’un golünü iptal ederek maçı rakip takıma verdiğini savunurken, eski milli futbolcu Sergen Yalçın’ın 2005 yılında Sakarya’da oynanan maçta kendisini kandırarak, bir anlamda dünya çapında bir futbolcu olma şansını kaybettiğini söyledi.
23.09.2021 Futbol
Cüneyt Çakır Sow'un röveşata golünü faul gerekçesiyle vermedi
Cüneyt Çakır Sow'un röveşata golünü faul gerekçesiyle vermedi Eski hakem Selçuk Dereli, iptal kararının yanlış olduğunu söylerken, "Cüneyt Çakır Fenerbahçe'nin buz gibi golünü yedi. Orada kafasını Sow'un ayağına sokan Antalyasporlu savunma oyuncusuydu" dedi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Selçuk Dereli: 'Terim'in kararı doğru'
Selçuk Dereli: 'Terim'in kararı doğru' Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Arda Turan, Caner Erkin, Burak Yılmaz gibi isimleri kadroya dahil etmedi. Konuyla ilgili yorum yapan eski hakem ve yazar Selçuk Dereli, "Arda Turan'ın hem milli takımdan, hem halkından hem de hocadan özür dilemesi gerekirdi. Doğru karar" dedi.
1.10.2016 Futbol
Anıtkabir'de yapılan oyun parkı vatandaşlar tarafından söküldü
Anıtkabir'de yapılan oyun parkı vatandaşlar tarafından söküldü ANITKABİR'e yapılan ve son günlerde yoğun tepki alan oyun parkı, CHP Çankaya İlçe Başkanlığı öncülüğünde toplanan partililer ve bir grup sivil toplum kuruluşu üyesi tarafından kısmen söküldü.
29.09.2021 Gündem
Selçuk Dereli, Aziz Yıldırım'a meydan okudu!
Selçuk Dereli, Aziz Yıldırım'a meydan okudu! FIFA kokartlı eski hakem Selçuk Dereli, NTV'de katıldığı canlı yayında kendisi için "Selçuk Dereli, Denizli'de maçı 16 dakika uzattı şampiyonluğumuz gitti" diyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a cevap verdi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: 1998 yılında FETÖ benden yardım istedi
Aziz Yıldırım: 1998 yılında FETÖ benden yardım istedi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu NTV, NTVSpor ve Star'ın ortak yayınında Oğuz Haksever'in sorularını yanıtladı.
25.08.2016 Fenerbahçe
'Diego Ribas bir daha bu kulübe dönemeyecek'
'Diego Ribas bir daha bu kulübe dönemeyecek' Fenerbahçe Genel Sekter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, gündemdeki konularla ilgili açıklamalar yaptı.
24.09.2021 Fenerbahçe
F.Bahçelileri çıldırtan paylaşım!
F.Bahçelileri çıldırtan paylaşım! EURO2016 finalinin bitiminde kupa seramonisi sonrası Fenerbahçelileri kızdıran bir tweet çok konuşuldu.
24.09.2021 Fenerbahçe
'Hırsız bebek mağlubiyetin tek sorumlusu'
'Hırsız bebek mağlubiyetin tek sorumlusu' Sosyal medyada Braga-Fenerbahçe maçı geniş yer buldu. Beşiktaşlı Quaresma, Braga'yı tebrik ederken, Podolski Galatasaray'ın kazandığı UEFA Kupası'nı paylaştı, Melo ise farklı yenilgi ile alay etti. Fenerbahçeli yöneticiler, eski hakemler Ahmet Çakar, Selçuk Dereli ve eski futbolcu Hakan Şükür ise hakem katliamından bahsettiler.
18.03.2016 Fenerbahçe
Kadıköy'de tartışılan karar!
Kadıköy'de tartışılan karar! Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti ile karşılaştığı maçta hakem Jonas Eriksson tartışmalı bir karara imza attı.
10.10.2014 Futbol
'Oğlumla gurur duyun'
'Oğlumla gurur duyun' Cüneyt Çakır'ın ailesinin evinde haklı bir gurur yaşanıyor
9.07.2014 Futbol
CHP'de Ankara'ya sürpriz aday
CHP'de Ankara'ya sürpriz aday FİFA kokartlı olarak futbol hakemliği yaptığı dönemde ünlenen Selçuk Dereli, CHP Ankara il başkanlığı yarışına katıldı.
29.09.2021 Gündem
Siyasete atıldı!
Siyasete atıldı! FIFA kokartlı eski hakemlerden Selçuk Dereli, Çankaya Belediyesi'nde Belediye Meclisi Başkan Vekilliği görevini yürütüyor
12.04.2014 Futbol
Hakemler de patladı!
Hakemler de patladı! Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği, Türk hakemlerinin desteklenmesi gerektiğini açıkladı.
17.02.2014 Futbol
'Buranın imparatoru benim'
'Buranın imparatoru benim' Selçuk Dereli'den Sivasspor-Fenerbahçe maçı için ilginç yorum
12.02.2014 Süper Lig
İşte karar hakkında ilk yorumlar!
İşte karar hakkında ilk yorumlar! Ünlü yorumcular, TFF'nin vermiş olduğu Kasımpaşa-Beşiktaş maçının kararı hakkında değerlendirmelerde bulundu.
12.01.2014 Futbol
Devler, Onur'a talip!
Devler, Onur'a talip! Trabzon'un tecrübeli kalecisi Onur Kıvrak'a Avrupa'nın önde gelen kulüpleri talip oldu.
22.12.2013 Futbol
Dereli'den Çakır'a şok suçlama!
Dereli'den Çakır'a şok suçlama! Twitter'daki resmi hesabından öyle bir iddiad bulundu ki...
22.09.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Selçuk Dereli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selçuk dereli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.