Gazete Vatan Logo
Futbol İşte karar hakkında ilk yorumlar!

İşte karar hakkında ilk yorumlar!

Ünlü yorumcular, TFF'nin vermiş olduğu Kasımpaşa-Beşiktaş maçının kararı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İşte karar hakkında ilk yorumlar!

SERHAT ULUEREN: Bu karar örnek gösterilecek

TFF'yi tebrik ederim. Son yılların en objektif ve en doğru kararını almıştır. MHK Başkanı'nın, Ulenberg'in ve hakem Barış Şimşek'in eyyam kokan, objektiflikten uzak görüşlerinin aksine vicdanları rahatlatan, uzun yıllar belki de bütün dünyada örnek gösterilecek bir karara imza atılmıştır.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA!

İŞTE KARAR HAKKINDA İLK YORUMLAR!

Sayın Demirören ve arkadaşlarını kutluyorum. İnanıyorum ki bu karardan sadece Beşiktaşlılar değil, Kasımpaşa camiası da mutlu olmuştur. Ayrıca daha önce Hollanda'da olduğu gibi, Kasımpaşa-Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Almeida ve Motta'nın da görmüş olduğu kart cezalarının iptali gerekir.

GÜNTEKİN ONAY: Çok doğru karar

Uzun yıllardır futbol kamuoyu ilk kez böylesine bir olayda hemfikir olmuştu. Bu maçın tekrar edilmesi kanımca doğru bir karar. Sanıyorum Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, hakem Barış Şimşek'in düdüğü Donk topu attıktan sonra çaldığını tespit etti.

Her ne kadar tekrar kararı doğru olsa da hem Beşiktaş'ın hem de Kasımpaşa'nın yaşadıkları mağduriyet ortadan kalmış olmayacak. Şayet o gün Barış Şimşek düzgün bir yönetim gösterseydi Beşiktaş penaltıda maçı 2-0'a getirebilirdi. O iki oyuncu da atılmamış olurdu. Kasımpaşa da 2. yarıda oynadığı iyi futbol ve aldığı galibiyetin karşılığını alamamış oldu.

Bu maçla ilgili tekrar kararı alınmasında 'Donk olayı' kadar, Fernandes'e yapılan fiziki saldırı da etken olmuştur.

ALİ ECE: OLMASI GEREKEN OLDU

Ünlü spor yorumcusu Ali Ece "Olması gereken oldu. En azından minimum adalet duygusu son anda devreye girdi" dedi.


SELÇUK DERELİ: HAK YERİNİ BULDU

Selçuk Dereli ise, "Kasımpaşa-Başiktaş maçını yöneten Barış Şimşek çıkıp herkesten özür dilemeli. Beşiktaş için hak yerini buldu.Bundan sonrasını Mhk başkanı Zekeriya Alp ve Barış Şimşek düşünsün" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı