Selam Tevhid

Selam Tevhid

Son dakika selam tevhid haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selam tevhid ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selam tevhid haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selam Tevhid

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selam tevhid gelişmeleri de dahil olmak üzere 237 selam tevhid haberi bulunmuştur. Tüm selam tevhid haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i 19 Ocak 2007’de silahlı saldırıyla öldüren Ogün Samast tahliyesinin ardından yarın hakim karşısına çıkacak. Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.
5.12.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 7 yıl 6 aydan 12 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianame İstanbul 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Ogün Samast 26 Aralık’ta yeniden hakim karşısına çıkacak.
21.11.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında 12 yıla kadar hapis talebi
Ogün Samast hakkında 12 yıla kadar hapis talebi Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katili Ogün Samast hakkında yeni bir iddianame hazırlandı. İddianamede 'suça sürüklenen çocuk' sıfatıyla yer alan Ogün Samast'ın 'silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçundan 12 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
19.11.2023 Gündem
Darbeciler cezasız kalmadı!
Darbeciler cezasız kalmadı! FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin ardından açılan 289 davadan 288’i karara bağlandı. Sona eren davalarda, bin 634 sanığa ağırlaştırılmış müebbet, bin 366 sanığa müebbet, bin 890 sanığa süreli hapis cezası verildi.
15.07.2021 Gündem
Selam Tevhid davasında karar!
Selam Tevhid davasında karar! FETÖ'nün "Selam Tevhid" soruşturması kumpası davasında, usulsüz dinleme kararları vermekle suçlanan 55 eski hakim ve savcı hakkında karar açıklandı.
30.06.2021 Gündem
Hüseyin Kurtoğlu Paşa'ya kumpas kuran Kenan Karabeyeser, gaybubet evinde yakalandı!
Hüseyin Kurtoğlu Paşa'ya kumpas kuran Kenan Karabeyeser, gaybubet evinde yakalandı! Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu'na, İstanbul Jandarma Komutanı iken kumpas kurarak terfisini engelleyen ve onun yerine FETÖ'cü Hamza Celepoğlu'nun önünü açan yargı mensuplarından Kenan Karabeyeser, Ankara'da FETÖ'nün gaybubet evinde yakalandı.
8.06.2021 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında yeni gelişme!
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında yeni gelişme! Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin ölümüne ilişkin soruşturmaya, FETÖ'nün talimatıyla müdahale ettiği öne sürülen 17 kişi hakkında iddianame hazırlandı.
25.12.2020 Gündem
Selam Tevhid Kumpası davasında ceza yağdı!
Selam Tevhid Kumpası davasında ceza yağdı! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Selam Tevhid kumpasına ilişkin elebaşı Fetullah Gülen ile eski emniyet müdürlerinin aralarında bulunduğu 77 sanıkla ilgili mahkeme heyeti kararını açıkladı.
16.12.2020 Gündem
Teröristbaşı Gülen UYAP'a girip sorgulama yapmış!
Teröristbaşı Gülen UYAP'a girip sorgulama yapmış! Selam Tevhid'de kumpas davasının 1 numaralı sanığı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 13'ü tutuklu, 13'ü firari 90 sanığın yargılandığı dosyada geçtiğimiz Ekim ayında mütalaa verildi. Mütalaada 90 sanıktan 73'ünün "Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması istendi. İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada önemli bir gelişme daha yaşandı. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in 1 numaralı sanık olduğu dava dosyasını Pensilvanya'dan bizzat takip ettiği ortaya çıktı.
7.12.2020 Gündem
"Selam Tevhid kumpası" davasında flaş gelişme!
"Selam Tevhid kumpası" davasında flaş gelişme! FETÖ'nün kumpas davalarının hakim ve savcılarının yargılandığı Yargıtaydaki "Selam Tevhid kumpası" davasında esas hakkındaki mütalaa verildi.
22.09.2020 Gündem
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor"
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor" FETÖ’nün en büyük siyasi kumpaslarından biri olan Selam-Tevhid soruşturmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telefonları yasadışı bir şekilde dinlenmişti. FETÖ'cüler davanın uzaması için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor.
17.02.2020 Gündem
Firari 3 eski hakim ve savcı hakkında kırmızı bülten
Firari 3 eski hakim ve savcı hakkında kırmızı bülten Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY), "Selam Tevhid" soruşturmasında kumpas kurmasıyla ilgili binlerce kişi hakkında usulsüz dinleme kararı vermekle suçlanan 54 eski hakim ve savcının yargılanmasına devam edildi.
18.12.2019 Gündem
Gültekin Avcı yeniden gözaltında
Gültekin Avcı yeniden gözaltında Yargılandığı mahkemece serbest bırakılan FETÖ sanığı eski savcı Gültekin Avcı hakkında Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ‘yakalama’kararı çıkarıldı. Avcı İzmir’de yeniden gözaltına alındı.
14.09.2019 Gündem
3 yıldır firari olan eski hakim Nalan Can tutuklandı
3 yıldır firari olan eski hakim Nalan Can tutuklandı Yargıtay 16. Ceza Dairesi, yaklaşık 3 yıldır firar olan ve Denizli'de yakalanan eski hakim Nalan Can'ın "terör örgütüne üye olma" suçundan tutuklanmasına hükmetti.
12.09.2019 Gündem
Yargı FETÖ sahtekarlıklarını deşifre etti
Yargı FETÖ sahtekarlıklarını deşifre etti Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik 100 binin üstündeki soruşturmada açılan davalarda örgütün taktikleri, çeşitli sahtekarlık yöntemleri ve yasalara uygun olmayan çalışmaları ortaya çıkarıldı. FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin ardından harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılıkları, Türkiye genelinde iki yıl içerisinde darbe girişimi ve örgüte yönelik 100 binin üzerinde soruşturma başlattı.Soruşturmaların yanı sıra açılan davalardaki yargılamalarda, örgütün ilginç taktikleri ve gerçek yüzü deşifre edildi.
11.07.2019 Gündem
FETÖ'cü eski emniyet müdürlerine ceza yağdı!  Eşleri ve kardeşlerinin de...
FETÖ'cü eski emniyet müdürlerine ceza yağdı! Eşleri ve kardeşlerinin de... FETÖ'nün şifreli mesajlaşma programı ByLock'u kullandığı belirlenen ve 17-25 Aralık gibi kumpas soruşturmalarında görev alan FETÖ sanığı eski emniyet müdürlerinin eşleri ve kardeşlerinin de aralarında bulunduğu 12 tutuklu sanığın "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan ayrı ayrı 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verildi.
8.04.2019 Gündem
FETÖ elebaşının saç tellerini duruşmaya getirmişler
FETÖ elebaşının saç tellerini duruşmaya getirmişler Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) avukatlık yapılanmasına ilişkin iddianamede sanık olarak yer alan firari avukat Bekir Yavuz Tapar'ın Bylock yazışmalarının deşifre edilmesi sonucunda, FETÖ elebaşısının saç tellerinin ABD'den getirilerek, 17-25 Aralık yasa dışı dinleme ve Selam Tevhid'de kumpas davalarından tutuklu eski emniyet personeline verildiği ve sanıklarında da bu saç telleri ile duruşmaya katıldığı ortaya çıktı.
23.03.2019 Gündem
MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada flaş gelişme!
MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada flaş gelişme! Adana 19 Ocak 2014'te MİT tırlarının durdurulmasını organize ettikleri belirtilen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 11 "sivil imamı" ile bir tuğgeneralin de aralarında bulunduğu 55 sanık hakkında açılan davaya devam edildi.
8.10.2018 Gündem
İddianame ortaya çıktı! Deşifre olmamak için 'Fettoş' demiş
İddianame ortaya çıktı! Deşifre olmamak için 'Fettoş' demiş FETÖ’den tutuklanan İyi Parti İletişim Sorumlusu Kerim Çoraklık, 15 Temmuz sonrası deşifre olmamak için FETÖ elebaşı için “Fettoş” dedi. Çoraklık FETÖ üyeliği ve zincirleme terör örgütü propagandası yapmaktan yargılanacak.
17.08.2018 Gündem
‘Kocanı öldürecekler hocamız engelliyor!’
‘Kocanı öldürecekler hocamız engelliyor!’ Dr. Eraslan’ın mal varlığını zorla üzerine geçirtip boş senet imzalattığı iddiasıyla yargılanan Baş’ın mal varlığına tedbir konuldu, yurt dışına çıkışı yasaklandı. Eraslan’ın eşi, “Haydar Baş kocamı ölümle tehdit etti” dedi
8.08.2018 Gündem
CHP’li Erdem tutuklandı
CHP’li Erdem tutuklandı CHP Parti Meclisi üyesi Eren Erdem, geçmişte yayın yönetmenliğini yaptığı Karşı gazetesiyle ilgili olarak FETÖ soruşturmasından tutuklandı. Erdem: Gizli tanık dışında bir delil yok
29.06.2018 Gündem
FETÖ firarisi Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi
FETÖ firarisi Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi FETÖ'nün medya yapılanmasının önde gelen isimlerinden firari Aydoğan Vatandaş, AA tarafından ABD'nin New Jersey eyaletinde görüntülendi.
23.06.2018 Gündem
24 Yargıtay üyesi firarda
24 Yargıtay üyesi firarda FETÖ’nün darbe girişimi sonrasında meslekten ihraç edilen 24 eski Yargıtay üyesinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor
29.09.2021 Gündem
Başsavcı açıkladı: Gülen’in örgüte yazılı emri ele geçti
Başsavcı açıkladı: Gülen’in örgüte yazılı emri ele geçti FETÖ lideri Fetullah Gülen’in, 25 Nisan 2015’de örgüt üyeliğinden tutuklu 63 kişinin tahliyesi için eski hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e yazdığı ‘talimat yazısı’nın bulunduğu açıklandı. İstanbul Başsavcısı Fidan, “Terörist başı Fetullah Gülen’in örgüt mensuplarına verdiği en somut talimat belgesi ortaya çıktı” dedi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Selam Tevhid ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selam tevhid haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.