Selahattin Aydoğdu

Selahattin Aydoğdu

Son dakika Selahattin Aydoğdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selahattin Aydoğdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selahattin Aydoğdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selahattin Aydoğdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selahattin aydoğdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 selahattin aydoğdu haberi bulunmuştur. Tüm selahattin aydoğdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Terim tanık olarak dinlendi: Damatlarım dokunmadı Selahattin’i ben tokatladım
Fatih Terim tanık olarak dinlendi: Damatlarım dokunmadı Selahattin’i ben tokatladım Teknik direktör Fatih Terim, iki damadının silahla basit yaralama suçundan ceza almasının istendiği davada tanık olarak ifade verdi. Terim, damatlarının kavgaya karışmadığını, işletmeci Selahattin Aydoğdu’yu kendisinin tokatladığını söyledi
13.10.2020 Gündem
Fatih Terim'in yargılandığı davada karar
Fatih Terim'in yargılandığı davada karar İzmir Çeşme'de Selahaddin Aydoğdu'yu darbettiği iddiasıyla "basit yaralama" suçundan hakkında dava açılan Fatih Terim'e 3 bin lira para cezası verildi
10.01.2019 Gündem
Galatasaray: Şiddetle kınıyoruz
Galatasaray: Şiddetle kınıyoruz Galatasaray, TFF Yönetim Kurulu yedek üyesi Selahattin Aydoğdu'nun Fatih Terim'le ilgili olarak yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.
2.08.2018 Galatasaray
TFF'den açıklama! "Tasvip etmiyoruz"
TFF'den açıklama! "Tasvip etmiyoruz" Türkiye Futbol Federasyonu, yönetim kurulunda yedek üye olarak bulunan Selahattin Aydoğdu'nun bugün bazı basın organlarına yansıyan açıklamalarına istinaden bildiri yayımladı.
2.08.2018 Futbol
Aydoğdu, "Fatih Terim'i dövdüm" dedi ancak...
Aydoğdu, "Fatih Terim'i dövdüm" dedi ancak... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i dövdüğünü iddia eden kebapçı Selahattin Aydoğdu'nun Fatih Terim'den tokat ve yumruk yedikten sonra adli rapor alarak şikayetçi olduğu ortaya çıktı.
14.07.2018 Spor Magazin
Mahkeme Fatih Terim kararının gerekçesini açıkladı
Mahkeme Fatih Terim kararının gerekçesini açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Türkiye Futbol Direktörü olduğu dönemde, sözleşmesinin süresinden önce feshedildiği gerekçesiyle Fatih Terim'e 9 milyon 324 bin lira erken fesih bedeli ödemesine yönelik kararın gerekçesinde, "TFF'nin fesih bildiriminde, sözleşmenin 6. maddesinin dayanak alınması dışında hiçbir gerekçeye yer vermediği gibi haklı feshe ilişkin hiçbir beyanda veya imada da bulunulmadığı" belirtildi.
6.07.2018 Futbol
Fatih Terim - TFF davasında ilk duruşma yapıldı
Fatih Terim - TFF davasında ilk duruşma yapıldı Fatih Terim'in TFF'ye açtığı 13 milyonluk davanın ilk duruşması yapıldı. Duruşma 7 Mart 2018’e ertelendi
26.12.2017 Futbol
Terim'in damatları o restoranı kapattı
Terim'in damatları o restoranı kapattı İZMİR'in Çeşme ilçesinde, dönemin Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in milli takımdan ayrılmasıyla sonuçlanan mekan basma olayından yaklaşık 4 ay sonra Terim'in 2 damadı, kavgaya neden olan restoranı kapatma kararı aldı.
9.11.2017 Futbol
Fatih Terim ve damatları Çeşme’yi terk etti
Fatih Terim ve damatları Çeşme’yi terk etti Fatih Terim’le birlikte iş yerlerinin yan tarafında bulunan kebapçıyı basan damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran Çetin, restoranı boşalttı. Terim'in Alaçatı'da bulunan evi kiraya verildi.
9.11.2017 Spor Magazin
Ahmet Çakar'dan sosyal medyayı sallayan paylaşım!
Ahmet Çakar'dan sosyal medyayı sallayan paylaşım! Tecrübeli futbol adamı, Fatih Terim'le yaşadığı olayla bir anda gündeme oturan kebapçı Selahattin Aydoğdu ile fotoğrafını paylaştı.
10.08.2017 Spor Magazin
Son dakika... Fatih Terim'den ilk açıklama geldi
Son dakika... Fatih Terim'den ilk açıklama geldi Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Selahattin Aydoğdu'yla İzmir Alaçatı'da yaşadığı olayla ilgili "Edepsiz bir teklif aldım. Ben de bu edepsiz teklife icabet ettim. Gereğini yaptım, işim bitince, konu bitince de oradan ayrıldım. Bütün mevzu budur." dedi.
19.07.2017 Futbol
TFF'de görev dağılımı yapıldı!
TFF'de görev dağılımı yapıldı! Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu İstanbul'da yapılan toplantıda görev dağılımını belirledi.
28.07.2015 Futbol
İstikrar için Demirören
İstikrar için Demirören TÜRKİYE Futbol Federasyonu’nun olağan genel kurulunda tek aday olarak seçime giren Yıldırım Demirören 2. kez başkanlığa seçildi
25.06.2015 Futbol
Samet Aybaba dönemi resmen başladı
Samet Aybaba dönemi resmen başladı PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un olağan genel kurulunda başkanlığa Sedat Sözlü seçildi.
23.06.2015 TFF 1.Lig
Karaman'ın yerine Samet Aybaba!
Karaman'ın yerine Samet Aybaba! PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, görevinden ayrıldı.
17.06.2015 TFF 1.Lig
Yusuf Şimşek'e suçlama
Yusuf Şimşek'e suçlama PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un kulüp başkanı Selahattin Aydoğdu, play-off yarı final rövanşında Antalyaspor maçında çıkan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu.
3.06.2015 TFF 1.Lig
Demirören'de Adana Demirspor'a övgü
Demirören'de Adana Demirspor'a övgü Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Adana Demirspor yönetim kurulunun kulübünün başlattığı 1940 Projesi'ni başarılı bulduğunu söyledi.
11.04.2015 TFF 1.Lig
Adana Demirspor'dan bir transfer daha
Adana Demirspor'dan bir transfer daha PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, orta saha oyuncusu Fatih Şen ile 1,5 yıllığına anlaştı.
30.01.2015 TFF 1.Lig
Aybaba ve Karaman imzayı attı!
Aybaba ve Karaman imzayı attı! PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un sportif direktörü Samet Aybaba, takımı her anlamda mesafe kat ettirmeye çalışacaklarını söyledi.
10.07.2014 TFF 1.Lig
İşte Aybaba'nın yeni takımı!
İşte Aybaba'nın yeni takımı! Adana Demirspor'da sportif direktörlüğe Samet Aybaba, teknik direktörlüğe ise Ünal Karaman'ın getirildiği bildirildi
7.07.2014 TFF 1.Lig
Sabotaj yok, 'kontak' var
Sabotaj yok, 'kontak' var Haydarpaşa'da çıkan yangına açılan soruşturmada iki işçinin hapis cezası ile cezalandırılması isteniyor
29.09.2021 Gündem
Adli Tıp'a takıldı
Adli Tıp'a takıldı 28 Kasım'da yanan Haydarpaşa garı için açılan soruşturma Adli Tıp’a takıldı
29.09.2021 Gündem
Herkes Haydarpaşa ifadesine...
Herkes Haydarpaşa ifadesine... Savcı, Haydarpaşa yangını ile ilgili herkesi ifadeye çağıracak
29.09.2021 Gündem
'Haydarpaşa Garı kaçak onarım kurbanı'
'Haydarpaşa Garı kaçak onarım kurbanı' Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, izin alındığını söyleyerek suçlamalara tepki gösterdi...
29.09.2021 Gündem
Aksaray'da öğretmenin dövdüğü öğrenci ve ailesine psikolojik destek
Aksaray'da öğretmenin dövdüğü öğrenci ve ailesine psikolojik destek Aksaray'da bir ortaokulda matematik öğretmeni Ali Rıza Y'nin koridora çıkardığı öğrencisi T.K.'ya (11) tokat ve yumruk atıp dövüp, boğazını sıktığı olayla ilgili idari soruşturma başlatıldığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, ''Hızlı bir şekilde süren soruşturmamız öğretmenlik mesleğini sürdüremeyeceği ve mesleğine son verilip, memuriyetini geri hizmetlerde yapabileceği yönünde ilerliyor. Öğrencimiz ve ailesine de psikolojik rehberlik hizmete verilmeyi başlandı'' dedi. 
23.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Selahattin Aydoğdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selahattin aydoğdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.