Seks Skandalı

Seks Skandalı

Son dakika seks skandalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seks skandalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seks skandalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seks Skandalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seks skandalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 272 seks skandalı haberi bulunmuştur. Tüm seks skandalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güzellik yarışmasında seks skandalı
Güzellik yarışmasında seks skandalı Venezuela'nın en önemli güzellik yarışması, çoğu taç giymiş bazı güzellerin rüşvetçi siyasiler ve işadamlarıyla para karşılığı birlikte olduğu iddiaları nedeniyle süresiz askıya alındı. Ülke 7 kâinat, 6 dünya güzeli çıkarmıştı
25.03.2018 Dünya
Seks skandalı istifa getirdi
Seks skandalı istifa getirdi Daily Mail gazetesi, 2010’daki deprem felaketinin ardından Haiti’ye giden Oxfam çalışanlarının, hayat kadınlarıyla beraber olduğu, masrafları kurum tarafından karşılanan villayı görüntüledi.
13.02.2018 Dünya
Seks skandalı  zor durumda bıraktı
Seks skandalı zor durumda bıraktı İngiliz yardım kuruluşu, çalışanlarının Haiti depremi sırasında karıştığı seks skandalı yüzünden İngiliz hükümetinden aldığı mali desteği kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldı.
12.02.2018 Dünya
Donanmayı karıştıran seks skandalı!
Donanmayı karıştıran seks skandalı! İngiliz donanmasına ait denizaltı HMS Vigilant'ta görevli kadın asteğmenin, geminin kaptanıyla denizaltında cinsel birliktelik yaşadıkları ortaya çıktı. Yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı.
14.10.2017 Dünya
Ünlü komedyenin seks skandalında flaş!
Ünlü komedyenin seks skandalında flaş! Hollywood'un ünlü komedyenlerinden Kevin Hart'ın karıştığı seks kaseti skandalının tam merkezinde yer alan 26 yaşındaki model Montia Sabbag açıklamalarda bulundu. Sabbag, evli olduğunu bilmediği Hart ile üç kez birlikte olduğunu açıkladı.
27.09.2017 Dünya
Condor Havayollarında seks skandalı iddiası
Condor Havayollarında seks skandalı iddiası Alman Bild gazetesinin FOCUS dergisine dayandırdığı haberde Condor Havayollarında seks skandalı yaşandığını iddia edildi.
15.09.2017 Dünya
Ünlü sporcunun seks skandalı! 'Takım arkadaşlarıyla...'
Ünlü sporcunun seks skandalı! 'Takım arkadaşlarıyla...' Penthouse dergisinin eski güzellerinden Belinda Medlyn, Ragbi oyuncusu Bodene Thompson ile yaşadığı cinsel birliktelikle gündemde...
13.09.2017 Dünya
Genç kadını kurtaracaklarına cinsel ilişkiye girdiler!
Genç kadını kurtaracaklarına cinsel ilişkiye girdiler! ABD'nin California eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki Jasmin Abuslin, Richmond kentindeki polis teşkilatındaki polis memurlarına kendisiyle 'şantajla' cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla dava açtı.
20.08.2017 Dünya
Pizza sırasında skandal!
Pizza sırasında skandal! İngiltere’de ünlü pizza zincirinin bir şubesinde sipariş için bekleyen 28 yaşındaki Daniella Hirst ile 31 yaşındaki Craig Smith sipariş verirken cinsel ilişkiye girdi. İnanılmaz olay restoranın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
14.03.2017 Dünya
ŞOK! Polis arabasında seks skandalı
ŞOK! Polis arabasında seks skandalı Arjantin’de bir kadın ve erkek polisin devriye arabasında cinsel ilişki yaşadığı görüntüler ortaya çıktı. Üstelik görüntülerde polislerin merkezden geçen anonsu kapatıp seks yapmaya devam ettikleri görülüyor. Kimlikleri açıklanmayan polisler hakkında soruşturma başlatıldı.
17.06.2021 Dünya
Sığınmacı çocuklarla seks skandalı!
Sığınmacı çocuklarla seks skandalı! Danimarka’da, yalnız gelen sığınmacı çocukların barındırıldığı Tullebolle Çocuk Merkezi’nin iki kadın görevlisi hakkında kamptaki yaşı küçük çocuklarla cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle idari ve adli soruşturma başlatıldı.
17.06.2021 Dünya
Hillary'ye büyük darbe! Seks bağımlısı koca...
Hillary'ye büyük darbe! Seks bağımlısı koca... ABD başkan adayı Hillary Clinton’ın sağ kolu Huma Abedin’in boşanma kararı aldığı kocası Weiner’ın seks yazışmalarıyla ilgili soruşturma Clinton’a uzandı...
17.06.2021 Dünya
İspanya'da grup seks skandalı!
İspanya'da grup seks skandalı! La Liga ekibi Eibar'da futbolcular Sergi Enrich ve Antonio Luna, seks skandalına imza attı.
6.10.2016 İspanya
Seks skandalı istifa getirdi
Seks skandalı istifa getirdi İngiltere'de İşçi Partisi milletvekili Keith Vaz adının karıştığı seks skandalı nedeniyle İçişleri Komisyonu Başkanlığı görevinden istifa etti.
17.06.2021 Dünya
EURO 2016'da seks skandalı!
EURO 2016'da seks skandalı! Fransa'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan başarılı bir performans sergileyerek elenen Galler takımının konakladığı otelde büyük bir skandal yaşandı.
23.09.2021 Futbol
İngiltere güzellik kraliçesinden seks skandalı!
İngiltere güzellik kraliçesinden seks skandalı! Büyük Britanya'da güzellik kraliçesi seçilen Zara Holland'ın bir televizyon programındaki uygunsuz davranışları başına bela olacak...
17.06.2021 Dünya
Milli takımda seks skandalı!
Milli takımda seks skandalı! 2016 Avrupa Şampiyonası'ndaki rakiplerimizden İspanya'nın kalecisi David De Gea ile Real Madridli Isco ve Athletic Bilbao'nun yıldızı Iker Muniain'in adları bir seks skandalına karıştı.
23.09.2021 Futbol
Manchester United'da fuhuş skandalı!
Manchester United'da fuhuş skandalı! Bir seks işçisi Manchester United'lı futbolcular Ryan Giggs ve Gary Neville'ın sahibi olduğu otelde takımdan bir çalışanla para karşılığı seks yaptığını iddia etti.
5.06.2016 İngiltere
Onu da aldattılar!
Onu da aldattılar! HOLLYWOOD dünyasında çığ gibi büyüyen ünlü bir çiftin adının karıştığı seks skandalı dedikodusu ile ilgili yeni iddialar ortaya atılıyor...
20.04.2016 Magazin
Altan Tan tartışması MYK'da
Altan Tan tartışması MYK'da HDP’li Altan Tan’ın Karaman'da Ensar Vakfı'na ait evde yaşanan çocuk istismarı ile ilgili söylediği “Bale kursunda seks skandalı oldu diye tüm balerinleri suçlamak yanlış” sözleri partisinin Merkez Yürütme Kurulu’nda gündeme geliyor. Bu, Tan’ın kendi partisi içinden tepki çektiği ilk açıklaması değil.
29.09.2021 Gündem
Seks videosu Putin'in emriyle çekildi!
Seks videosu Putin'in emriyle çekildi! Rusya'yı sarsan gizli seks kasedinde görülen Natalya Pelevine, videoyu Rus devletinin sızdırdığını iddia etti.
4.04.2016 Dünya
Kolombiya'yı sarsan fuhuş skandalı istifa getirdi
Kolombiya'yı sarsan fuhuş skandalı istifa getirdi Kolombiya’daki erkek fuhuş çetesinin lideri olmakla suçlanan Emniyet Genel Müdürü Palomino, tüm suçlamaları reddederek istifa etti...
18.02.2016 Dünya
Devlet dairesinde seks skandalı
Devlet dairesinde seks skandalı İki çalışanın mesai saatleri sonrasında cinsel ilişkiye girdiğini gösteren güvenlik kamerası kayıtlarının sosyal medyada yayılmasının ardından skandal patlak verdi...
21.01.2016 Dünya
Yıldız futbolcu süresiz kadro dışı
Yıldız futbolcu süresiz kadro dışı Fransa Milli Takımı'nın yıldızı Karim Benzema'nın hakkındaki seks skandalı sona erene kadar kadro dışı bırakıldığı açıklandı.
10.12.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Seks Skandalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seks skandalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.