Sex

Sex

Son dakika sex haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sex ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sex haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sex

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sex gelişmeleri de dahil olmak üzere 357 sex haberi bulunmuştur. Tüm sex haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jessica Parker'dan Türkçe cevap! Tatil için İstanbul'a geldi
Jessica Parker'dan Türkçe cevap! Tatil için İstanbul'a geldi Altın Küre ve Emmy ödüllü Hollywood yıldızı Sarah Jessica Parker, önceki gün Karaköy’de bir mekândan çıkarken görüntülendi.
30.07.2022 Magazin
Cinsel istismar mağduru Hollywood yıldızı Ashley Judd’den itiraf: Hikayesini duymak istedim
Cinsel istismar mağduru Hollywood yıldızı Ashley Judd’den itiraf: Hikayesini duymak istedim Geçen sene Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde geçirdiği kazayla uzun süre gündemde kalan ABD'li oyuncu Ashley Judd, katıldığı bir podcast programında 1999 yılında kendisine cinsel saldırıda bulunan adamla yıllar sonra konuştuğunu anlattı. "Kederden kurtulmanın birçok yolu var" ifadelerini kullanan ünlü isim, bunu dinleyicileriyle paylaşmak istediğini dile getirdi.
27.07.2022 Magazin
Gizli tarikatın ayrıntıları şok etti! Köle olarak alıp...
Gizli tarikatın ayrıntıları şok etti! Köle olarak alıp... Gizli tarikatın kızıl saçlı ve eski bir aktris olan karizmatik lideri, yüzlerce genci köle olarak çalıştırdı. Şimdiyse yeni yayınlanan bir kitap, şoke edici detayları ortaya çıkardı.
3.07.2022 Dünya
‘Sologami’ Hindistan’a sıçradı! ‘Ben kendimi her halimle seviyorum’
‘Sologami’ Hindistan’a sıçradı! ‘Ben kendimi her halimle seviyorum’ Hindistan’da Kshama Bindu adlı kadının kararı tartışmalara neden oldu. Avrupa’da ‘Sologami’ olarak adlandırılan kişinin kendisiyle evlenme geleneği Asya’ya da sıçradı. "İnsanın kendisiyle evlenmesi, ihtiyacı olduğunda kendinin yanında olacağına söz vermesi demek” diyen Bindu, “Ben kendimi her halimle, en çirkin taraflarımla bile seviyor ve kabul ediyorum” ifadelerini kullandı.
4.06.2022 Dünya
Ünlü dizi Friends'in oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti
Ünlü dizi Friends'in oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti 90'lı yılların popüler dizisi Friends'te rol alan Mike Hagerty, 67 yaşında hayatını kaybetti.
7.05.2022 Magazin
Sarah Jessica Parker sette 14 saat boyunca topuklu ayakkabı giydi!
Sarah Jessica Parker sette 14 saat boyunca topuklu ayakkabı giydi! "Sex And The City"nin devamı niteliğindeki "And Just Like That..." ile yeniden izleyici karşısına çıkan aktris Sarah Jessica Parker'ın, dizinin çekimlerinde 14 saat boyuncu topuklu ayakkabılarını değiştirmediği ortaya çıktı.
1.02.2022 Magazin
Cinsel saldırıyla suçlanan Chris Noth, 'And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı
Cinsel saldırıyla suçlanan Chris Noth, 'And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı Hakkında dört kadının cinsel saldırı suçlamasında bulunduğu oyuncu Chris Noth, 'Mr. Big' karakteriyle şöhrete ulaştığı 'Sex and the City' dizisinin devamı olan 'And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı.
6.01.2022 Magazin
Chris Noth hakkında tecavüz iddiası! Diziden kovuldu
Chris Noth hakkında tecavüz iddiası! Diziden kovuldu Ünlü oyuncu Chris Noth, hakkında iki kadının öne sürdüğü tecavüz iddialarının ardından, rol aldığı 'The Equalizer' dizisinden kovuldu. Ünlü aktör ayrıca ticarette de 12 milyon dolar kaybetti.
21.12.2021 Magazin
İki ayrı 'cinsel taciz' iddiası! Chris Noth sessizliğini bozdu...
İki ayrı 'cinsel taciz' iddiası! Chris Noth sessizliğini bozdu... 'Sex and the City' dizisinde canlandırdığı 'Mr. Big' karakterini ile tanınan Chris Noth, iki kadın tarafından cinsel tacizle suçlandı. 2012 yılından bu yana Kanadalı oyuncu Tara Wilson ile evli olan 67 yaşındaki Hollywood yıldızı ise hakkındaki iddiaları reddettiğini açıkladı.
18.12.2021 Magazin
Sex and the City'nin Stanford Blatch’ı Willie Garson yaşamını yitirdi
Sex and the City'nin Stanford Blatch’ı Willie Garson yaşamını yitirdi Televizyon tarihinin fenomen dizilerinden 'Sex and the City' de 'Stanford Blatch' karakterine hayat veren Willie Garson, 57 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberi Garson'ın oğlu Nathen sosyal medya hesabından duyurdu.
22.09.2021 Magazin
“Diyet ve stres akne oluşumuna etki edebiliyor”
“Diyet ve stres akne oluşumuna etki edebiliyor” Çok sık karşılaşılan cilt hastalıklarından birinin sivilce olduğunu söyleyen Dermotoloji Uzmanı Behram Danış, “Diyet ve stres akne oluşumuna etki edebiliyor” dedi.
16.04.2021 Sağlık
Netflix'ten Suudi Arabistan'daki "Cemal Kaşıkçı" sansürüne ilişki itiraf
Netflix'ten Suudi Arabistan'daki "Cemal Kaşıkçı" sansürüne ilişki itiraf Netflix, 2019'da Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti nedeniyle eleştirildiği bir programı Suudi Arabistan'da yayından kaldırma karşılığında, "pedofili" ve "eşcinsellik" içerikli videoları bu ülkede yayınlamalarına izin verildiğini açıkladı.
15.09.2020 Dünya
Ünlü oyuncu Lynn Cohen hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Lynn Cohen hayatını kaybetti Efsane dizi Sex and the City'de yer alan ve birçok Hollywood yapımında adından söz ettiren Lynn Cohen 86 yaşında hayatını kaybetti.
16.02.2020 Dünya
Ana de Armas kimdir? Nerelidir? Ana de Armas kaç yaşında?
Ana de Armas kimdir? Nerelidir? Ana de Armas kaç yaşında? 2006 yılında İspanyol filmi Una rosa de Francia’da oynayarak oyunculuk kariyerini başlayan, aynı zamanda İspanyol televizyon programı El Internado’da başrol oynayan Ana de Armas’ın adı ünlü oyuncu Bradley Cooper ile anılıyor. Bu haber sonrasında internette pek çok kişi ise Ana de Armas’ı araştırıyor. Peki Ana de Armas Kimdir? Nerelidir? Ana de Armas kaç yaşında? İşte detaylar…
17.01.2020 Gündem
Demet Akalın'dan Okan Bayülgen'e flaş cevap!
Demet Akalın'dan Okan Bayülgen'e flaş cevap! Şarkıcı Demet Akalın, "Ödülünü alan sevişmeye koşuyor" şeklindeki sözleri olay ratan şovmen Okan Bayülgen'e yanıt verdi.
1.02.2019 Magazin
Giresunspor'da Ümit Özat dönemi!
Giresunspor'da Ümit Özat dönemi! Giresunspor, teknik direktör Ümit Özat'la 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
7.01.2019 TFF 1.Lig
Afrin'de yakalanan teröristler konuştu: Türk askeri roketle saldırınca...
Afrin'de yakalanan teröristler konuştu: Türk askeri roketle saldırınca... Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı sırasında yakalanan 3 YPG/PKK'lı terörist, ifadelerinde yakalandıkları esnada diğer örgüt mensuplarının kendilerine roketatarla saldırdıklarını anlattı.
6.04.2018 Gündem
Sex and the City dizisinin oyuncusu Cynthia Nixon New York Valisi olmaya aday
Sex and the City dizisinin oyuncusu Cynthia Nixon New York Valisi olmaya aday ABD yapımı Sex and the City dizisinin yıldız oyuncusu Cynthia Nixon, New York Valisi olabilmek için seçimlere adaylığını koyacağını açıkladı.
20.03.2018 Magazin
Efsane oyuncunun kayıp kardeşi ölü bulundu!
Efsane oyuncunun kayıp kardeşi ölü bulundu! Sex and the City dizisinin unutulmaz oyuncusu Kim Cattrall dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kardeşinin öldüğünü açıkladı.
5.02.2018 Magazin
Grup seks konulu tezini sundu, doktora derecesi aldı!
Grup seks konulu tezini sundu, doktora derecesi aldı! Birmingham City Üniversitesi akademisyenlerinden Scoats, bugüne kadar eşi benzeri olmayan bir çalışmaya imza attı. Akademisyen, threesome tezi için çok sayıda genç kadın ve erkekle röportaj yaptı.
20.10.2017 Dünya
Sarah Jessica Parker kısa film çekti!
Sarah Jessica Parker kısa film çekti! 'Sex and the City' dizisiyle ünü dünyaya yayılan Sarah Jessica Parker, New York'ta cep telefonuyla video çekerken görüntülendi.
27.09.2017 Magazin
Seks robotuyla katıldı! Herkesi şoke etti! 'Robot, eşim ve ben...'
Seks robotuyla katıldı! Herkesi şoke etti! 'Robot, eşim ve ben...' Arran Squire, Holly Willoughby ve Phillip Schofield'in ev sahipliği yaptığı sabah programında sunucuları Samantha'nın aşırı gerçekçi ve seksi görünümüyle şoke oldu.
14.09.2017 Dünya
Ünlü sporcunun seks skandalı! 'Takım arkadaşlarıyla...'
Ünlü sporcunun seks skandalı! 'Takım arkadaşlarıyla...' Penthouse dergisinin eski güzellerinden Belinda Medlyn, Ragbi oyuncusu Bodene Thompson ile yaşadığı cinsel birliktelikle gündemde...
13.09.2017 Dünya
Jane Fonda: Keşke seks sahnesi daha uzun olsaydı
Jane Fonda: Keşke seks sahnesi daha uzun olsaydı Hollywood’un iki usta ismi Jane Fonda ve Robert Redford’a 74. Venedik Film Festivali’nde yaşam boyu “Altın Aslan” ödülleri verildi. Fonda, Redford ile birlikte rol aldıkları film hakkında konuşurken, seks sahnelerinin kısa olmasına üzüldüğünü söyledi.
3.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sex ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sex haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.