Seks Partisi

Seks Partisi

Son dakika seks partisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seks partisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seks partisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seks Partisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seks partisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 seks partisi haberi bulunmuştur. Tüm seks partisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İspanya FIFA 2023 Kadınlar Dünya Kupası'nda şampiyon oldu, seremonideki skandal şok etkisi yarattı! Başkan hakkında seks partisi iddiaları
İspanya FIFA 2023 Kadınlar Dünya Kupası'nda şampiyon oldu, seremonideki skandal şok etkisi yarattı! Başkan hakkında seks partisi iddiaları Avustralya ve Yeni Zekanda'da düzenlenen FIFA 2023 Kadınlar Dünya Kupası'nda İspanya'nın İngiltere'yi 1-0 yenerek şampiyon olduğu final maçının ardından düzenlenen seremonide İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'in Jenni Hermoso'yu dudağından öpmesi tepki çekti.
21.08.2023 Futbol
Avrupa’nın gündemi Donk’un partisi!
Avrupa’nın gündemi Donk’un partisi! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in konuşmalarıyla ortaya çıkan, “Donk’un seks partileri” olayı, Avrupa basınının da gündemine girdi. The Sun, futbolcunun West Bromwich’in eski yıldızı olduğunu hatırlattı, Hollanda gazetesi AD ise bunun başkan tarafından yapılan bir saldırı olduğunu dile getirdi.+
17.04.2021 Galatasaray
Milyarder Epstein'ın da adı geçiyor, şoke eden taciz olayı
Milyarder Epstein'ın da adı geçiyor, şoke eden taciz olayı ABD'de çocuklara cinsel istismar suçlamalarıyla hapiste ölü bulunan yatırım fonu yöneticisi milyarder Jeffrey Epstein ile yakın ilişkilerde olduğu ifade edilen Fransız eski model ajansı yöneticisi Jean-Luc Brunel Paris’te gözaltına alındı.
17.12.2020 Dünya
Büyük skandal patladı! Avrupalı vekil rezalete imza attı...
Büyük skandal patladı! Avrupalı vekil rezalete imza attı... Son dakika haberine göre; Avrupa Parlamentosu Üyesi Jazsef Szajer, hem koronavirüs tedbirlerini hiçe sayıp hem de seks partisine katılınca siyasi kariyeri son buldu. Hafta sonu şahsi gerekçelerle istifa ettiğini açıklayan Szajer, bugün Belçika'da sokağa çıkmanın yasak olduğu bir dönemde başkent Brüksel'de grup seks partisine katıldığını itiraf etti. Szajer, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın lideri olduğu muhafazakâr Fidesz Partisi'nde siyaset yapıyordu.
1.12.2020 Dünya
Andre Santos açıkladı! Fenerbahçe'de seks partisi yapmadık
Andre Santos açıkladı! Fenerbahçe'de seks partisi yapmadık Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Andre Santos, İstanbul'da oynadıkları dönemde seks partisi yaptıkları iddialarını yanıtladı ve Aziz Yıldırım ile aralarında geçen görüşmeye de değindi.
27.11.2019 Fenerbahçe
Tapınakta skandal olay! Budist rahipler...
Tapınakta skandal olay! Budist rahipler... Tayvan'daki Chongfo Tapınağı'nda bir budist rahibin eşcinsel grup seks partisi düzenlediğini gösteren görüntüler ortaya çıktı.
23.11.2018 Dünya
Üniversitede seks partisi skandalı!
Üniversitede seks partisi skandalı! Oxford Üniversitesi’nde yapılan seks partisi İngiltere’yi karıştırdı. The Sun muhabirinin gizlice gittiği partide uyuşturucu ve seks şovları olduğu ortaya çıktı.
23.06.2018 Dünya
'Cinsel ilişki partisi'ne katılan gençleri...
'Cinsel ilişki partisi'ne katılan gençleri... Kamboçya'ya tatil için giden 10 genç, şakasına çektikleri fotoğraflar yetkililer tarafından toplu cinsel ilişki partisi olarak değerlendirilince tutuklandı. Gençlerin 1 yıl hapis cezası alması bekleniyor.
29.01.2018 Dünya
Efsane isimden 'seks partisi' itirafı
Efsane isimden 'seks partisi' itirafı Bir dönemin yıldız golcülerinden Arjantinli Hernan Crespo bir TV programında yaptığı itiraflarla gündeme damgasını vurdu.
4.12.2017 Spor Magazin
Papa'nın danışmanı seks partisinde yakalandı
Papa'nın danışmanı seks partisinde yakalandı Papa Françesko'nun danışmanını seks partisinde yakaladı. Papaz bir süre gözaltında tutuldu.
8.07.2017 Dünya
Vatikan’ı sarsan eşcinsel skandalı
Vatikan’ı sarsan eşcinsel skandalı Vatikan polisinin geçtiğimiz ay, Papa’ya yakın isimlerden Kardinal Coccopalmeiro’nun yardımcısını, evinde eşcinsel grup seks partisi düzenlerken suç üstü yakaladığı ortaya çıktı.
6.07.2017 Dünya
İşte dünyayı karıştıran İngiliz ajan!
İşte dünyayı karıştıran İngiliz ajan! ABD’nin yeni başkanı Donald Trump’ın Rusya’da hayat kadınları ile seks partilerine katıldığına dair, Trump’ın “uydurma haber” dediği pek şok iddiayı gündeme getiren skandal raporun arkasında eski bir İngiliz ajanının olduğu bildirildi.
17.06.2021 Dünya
İngiliz turistlerin partisi erotik sitede!
İngiliz turistlerin partisi erotik sitede! İspanya'nın Mallorca adasına bağlı Magaluf beldesine giden genç İngiliz turistlerin çılgın partisi erotik sitelere düştü...
17.06.2021 Dünya
Kışlada grup seks
Kışlada grup seks Geçen ay Paris'te düzenlenen kanlı saldırıların ardından alarma geçen Belçika'nın başkenti Brüksel'de terör alarmının en yüksek seviyede olduğu günlerde bir grup erkek asker ve kadın polisin, kışlada toplu seks partisi yaptığı öne sürüldü. Şu an 8 erkek asker ve 2 kadın polis hakkında soruşturmanın devam ettiği belirtiliyor
30.12.2015 Dünya
Swinger skandalında yeni perde! Görüntüler ortaya çıktı
Swinger skandalında yeni perde! Görüntüler ortaya çıktı Adana'da 'swinger' denilen eş değiştirme yöntemiyle fuhuş davasında 12 tutuklu serbest kalırken, mahkemenin seyrini değiştirecek görüntüler ortaya çıktı...
31.08.2015 Yaşam
Seks partisinde şoke eden görüntü
Seks partisinde şoke eden görüntü İngiltere'yi sarsan seks ve uyuşturucu skandalında flaş gelişme! İngiltere’de Lordlar Kamarası’nda Başkan Yardımcısı olarak görev yapan John Sewel'ın evinde verdiği seks partisinde çekilen yeni görüntüler ortaya çıktı.
28.07.2015 Dünya
Konya'da fuhuş operasyonu!
Konya'da fuhuş operasyonu! Konya’da fuhuş çetesine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda kadınlara zorla para karşılığı fuhuş yaptırdığı iddia edilen 17 şüpheli gözaltına alındı.
12.06.2015 Yaşam
İşte ’Swinger’ villası!
İşte ’Swinger’ villası! Eş değiştirme yöntemiyle (swinger) seks partileri düzenlenen 3 katlı villada haftanın 3 günü çiftlerin buluştuğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
'Eş değiştirmeli fuhuş' baskınında akılmaz şifreler
'Eş değiştirmeli fuhuş' baskınında akılmaz şifreler ADANA’da ’swinger’ denilen eş değiştirme yöntemiyle seks partileri düzenlenen göl manzaralı 3 katlı villanın aylık kirasının 4 bin lira olduğu, partiye katılan bazı çiftlerin çocuklarını da buraya getirdiği ortaya çıktı.
20.05.2015 Yaşam
'Swinger' baskınında şoke eden detaylar
'Swinger' baskınında şoke eden detaylar Adana'da villada swinger denen eş değiştirme yöntemi ile fuhuş fantezileri yapan, bin lira karşılığı eşleri iş adamlarına da sunan çeteden 14'ü erkek, 1'i kadın 15 kişi tutuklandı.
19.05.2015 Yaşam
16 yaşındaki kızının sevgilisiyle ve arkadaşlarıyla seks yaptı!
16 yaşındaki kızının sevgilisiyle ve arkadaşlarıyla seks yaptı! ABD’nin Georgia eyaletinde 5 çocuk annesi bir kadın 16 yaşındaki kızının arkadaşlarıyla seks partisi verdiği için tutuklandı. Skandal partide 35 yaşındaki anne ergenlik çağındaki gençlerle çırılçıplak twister oyununu oynadıktan sonra gençlerden biriyle ve ardından da kızının 16 yaşındaki erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi.
16.04.2015 Dünya
Bankada grup seks partisi
Bankada grup seks partisi Londralı seks kulubü işletmecisi Emma Sayle’ın ABD’de bir seks partisi düzenleyeceği iddiası ortalığı karıştırdı...
12.03.2015 Dünya
Karakolda seks partisi!
Karakolda seks partisi! Paraguay bu görüntüleri konuşuyor...
25.02.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Seks Partisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seks partisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.