Gazete Vatan Logo

İşte ’Swinger’ villası!

Eş değiştirme yöntemiyle (swinger) seks partileri düzenlenen 3 katlı villada haftanın 3 günü çiftlerin buluştuğu ortaya çıktı.

İşte ’Swinger’ villası!

Adana merkezli 5 ildeki operasyonda eş değiştirme yöntemiyle seks fantezileri yaptıkları öne sürülen 55 kişiden partileri organize eden üniversite öğrencisi E.Ş. ile kız arkadaşı E.A.’nın de aralarında bulunduğu 15 kişi tutuklandı.

Fantezi turnesi

Aylık 4 bin liraya kiralanan 3 katlı lüks villanın da Seyhan Baraj Gölü manzaralı olduğu, 3 günde bir parti düzenlendiği anlaşıldı. Seks partisi için ’tur’ adı altında farklı şehirlere gittiklerini dile getiren kadınların, çocuklarını bırakacak kimse bulamadıkları zaman, villaya getirdiği ortaya çıktı. Partiye katılanların şifreli konuşmaları da çözüldü. Grupta, 2 erkek ile bir kadının ilişkisine ’tost’, sevişen çiftleri izleyenlere ’soft’, uyuşturucuya ’şeker’’, iş adamlarına ’kelle’, eşsiz katılanlara da ’koz’, parti sırasında hiç kimse ile ilişkiye girmeden çıplak olarak hizmet edene ’köle’, dışarıdan ilk kez katılana ’misafir’ deniliyordu.

Tek katılana 1500 lira

’Swinger’ partilerine maddi geliri yüksek ve unvan sahibi olanlar tercih edilirken, katılım için 1500 TL alan E.Ş.’nin kazancı bazı geceler 25 bin TL’ye kadar çıkıyormuş.

Haberin Devamı