Şekerbank

Şekerbank

Son dakika şekerbank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şekerbank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şekerbank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şekerbank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şekerbank gelişmeleri de dahil olmak üzere 465 şekerbank haberi bulunmuştur. Tüm şekerbank haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemesi yapılması için protokol imzalanan bankaların listesini yayımladı. Listede özel bankalar da yer aldı.
28.03.2024 Ekonomi
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir?
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir? Limak Çimento (LMKDC) halka arz talep toplama başladı. Çimento sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Limak Çimento’nun halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Halka arz onayı alan Limak Çimento, talep toplamaya başladı. Peki, LMDC katılım endeksine uygun mu? LMDC halka arz kaç lot verir?
17.02.2024 Ekonomi
Aydın Ayaydın kimdir, kaç yaşında? AK Parti Muğla Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın nereli?
Aydın Ayaydın kimdir, kaç yaşında? AK Parti Muğla Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın nereli? AK Parti Muğlar Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın oldu. Ayaydın'ın adaylığını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den aday olan Aydın Ayaydın kimdir?
7.01.2024 Gündem
Şeker Yatırım halka arz kaç lot verdi? Borsada ne zaman işlem görecek, Şeker Yatırım Menkul Değerler A. Ş halka arz sonuçları açıklandı mı?
Şeker Yatırım halka arz kaç lot verdi? Borsada ne zaman işlem görecek, Şeker Yatırım Menkul Değerler A. Ş halka arz sonuçları açıklandı mı? Şeker Yatırım Menkul Değerler (SKYMD) halka arzında talep toplama 30 Kasım-1 Aralık yapıldı. Halka arz sonucu bu akşam saat 18.30 itibarıyla belli oldu. Peki, SKYMD halka arz kaç lot verdi? Şeker Yatırım halka arz borsada ne zaman işlem görecek?
2.12.2023 Magazin
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak?
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak? Çates Elektrik halka arz oluyor. Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?, Hisse kodu nedir?, Hisse fiyatı nedir?, Eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı olacak?, Hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Çates Elektrik Üretimin halka arzı onaylanınca yatırımcılar Çates Elektrik Halka arz sürecine dair detayları sorgulamaya başladı. Çates halka arzın toplam büyüklüğü 1.8 milyar TL olacak. Çates Elektrik, halka arz yoluyla 140.405.000 TL olan mevcut sermayesini 24.795.000 TL artırarak 165.200.000 TL’ye çıkaracak. Halka arz aşamasında ayrıca şirketin mevcut ortağı Parla Enerji Yatırımları A.Ş.’ye ait 8.255.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar da satılacak. Böylece Çates Elektrik halka arzında toplamda 33.050.000 TL nominal değerli payların satışı gerçekleşecek.
30.11.2023 Finans
Şeker Yatırım kaç lot verir, Şeker Yatırım halka arz hangi bankalarda var ve SKYMD katılım endeksine uygun mu (helal mi)? Şeker Yatırım halka arz tarihi, kodu ve fiyatı
Şeker Yatırım kaç lot verir, Şeker Yatırım halka arz hangi bankalarda var ve SKYMD katılım endeksine uygun mu (helal mi)? Şeker Yatırım halka arz tarihi, kodu ve fiyatı Şeker Yatırım Menkul Değerler halka arz olacak şirketler arasında yer alıyor. SPK tarafından Şeker Yatırım halka arzın onaylanmasının ardından talep toplamaya başlıyor. Şeker Yatırım (SKYMD) kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Sorularına yanıt aranıyor. 2 iş günü talep toplayacak olan SKYMD, 52.500.000 TL nominal değerli paylarını adet başına 7,00 TL'den halka arz edecek. Şeker Yatırım Menkul Değerler, halka arz ile 120.000.000 TL olan mevcut sermayesini 35.000.000 TL artırarak 155.000.000 TL’ye çıkaracak. Peki, Şeker Yatırım Menkul Değerler kimin, ne iş yapıyor, Şeker Yatırım halka arz hisse kodu, fiyatı ve tarihi…
30.11.2023 Finans
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
DMGRD ne zaman işlem görecek? DMGRD halka arz sonuçları: DMR gıda kaç lot verdi, Simit Sarayı ne zaman işlem görecek?
DMGRD ne zaman işlem görecek? DMGRD halka arz sonuçları: DMR gıda kaç lot verdi, Simit Sarayı ne zaman işlem görecek? Simit Sarayı halka arz sonuçları açıklandı. DMR Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. (DMRGD) Simit Sarayı için talep toplama sona ererken ''Simit Sarayı halka arz ne zaman işlem görecek?'' sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, Simit Sarayı halka arz kaç lot verdi? İşte Simit Sarayı halka arz sonuçları ve işlem tarihi…
25.09.2023 Ekonomi
Faizsiz  kredi çekmek istedi! Hesabındaki tüm para dakikalar içerisinde buhar oldu
Faizsiz kredi çekmek istedi! Hesabındaki tüm para dakikalar içerisinde buhar oldu  Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kendini banka çalışanı olarak tanıtan şahıs, faizsiz kredi verme vaadiyle 59 yaşındaki Ahmet Uzun’u 85 bin TL dolandırdı. Faizsiz kredi almak isterken telefonuna gelen mesaja onay vermesiyle hesabından kredi çekilen Uzun mağdur olduğunu söyleyerek, “Banka dışında gelen telefon numaralarına hiçbir zaman karşılık vermemek gerekir. Ben verdim, yandım. İsterseniz siz de deneyin, aynı şekilde yanın” dedi.
31.08.2023 Yaşam
MTV ödemeleri için yarın son gün! Kredi kartına taksit imkanı
MTV ödemeleri için yarın son gün! Kredi kartına taksit imkanı Arabası olan milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Otomobil, otobüs, motosiklet, kamyon ve kamyonet gibi motorlu araç sahiplerinin her yıl ödediği Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) için yarın son gün. MTV ödemeleri için bankalar taksit kampanyaları düzenledi. MTV ödemelerini kredi kartıyla ödemelerde 4 taksite kadar gerçekleştirebiliyorsunuz.
30.01.2023 Ekonomi
Cihan Paçacı ne dedi, neden istifa etti? İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı kimdir?
Cihan Paçacı ne dedi, neden istifa etti? İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı kimdir? İYİ Partili Cihan Paçacı, Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrıldı. İYİ Partili Paçacı'nın CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun söz konusu Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin yaptığı açıklama tartışma yaratmıştı. Peki, Cihan Paçacı ne dedi, neden istifa etti? İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı kimdir?
27.01.2023 Gündem
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu!
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu! Mackolik İnternet Hizmetleri Ticaret AŞ Genel Müdürü Emre Uğurlu, Mackolik’in halka arzı için bugün ve yarın talep toplanacağını belirterek, “8,5 milyon lot hisseyi halka arz ediyoruz ve 38 liralık sabit bir fiyatla çıkıyoruz. Bireysel yatırımcılara da eşit dağıtım olacak. Dolayısıyla başvuran herkesin Mackolik’e ortak olma fırsatı olacak.” dedi. Peki, Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz eşit mi, oransal mı, fiyatı ve hisse kodu ne, ne zaman?
19.01.2023 Ekonomi
Astor halka arz oransal mı eşit mi, Astor halka arz hangi banka, kaç lot verir? Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar…
Astor halka arz oransal mı eşit mi, Astor halka arz hangi banka, kaç lot verir? Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar… Astor halka arz oluyor. Halka arzın Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanmasının ardından yatırımcılar Astor halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı, kaç lot verir sorularına yanıt arıyor. Dağıtım payı 175,000.000 TL, ek pay da 35,000.000 TL olarak belirlendi. Peki, Astor halka arz hangi bankalarda? İşte Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar…
11.01.2023 Ekonomi
Ahlatcı halka arz tarihleri ne zaman? Ahlatcı doğalgaz halka arz fiyatı ne? Ahlatcı halka arz (AHGAZ) hangi bankalar üzerinden yapılacak?
Ahlatcı halka arz tarihleri ne zaman? Ahlatcı doğalgaz halka arz fiyatı ne? Ahlatcı halka arz (AHGAZ) hangi bankalar üzerinden yapılacak? Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş halka arz süreci devam ediyor. Şirket payları oransal dağıtım yöntemiyle satışa sunuluyor. Ahlatcı doğalgaz 3 gün süreyle AHGAZ kodu ile talep toplayacak. Peki, Ahlatcı halka arz tarihleri ne zaman? Ahlatcı doğalgaz halka arz fiyatı ne, hangi bankalar üzerinden alınacak? Ahlatcı halka arz kaç lot verir? Ahlatcı doğalgaz ne zaman işlem görecek? İşte detaylar…
15.12.2022 Ekonomi
Ehliyet randevu alma! Ehliyet yenileme için gerekli belgeler ne? Ehliyet değiştirme ücreti ne kadar? Ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır?
Ehliyet randevu alma! Ehliyet yenileme için gerekli belgeler ne? Ehliyet değiştirme ücreti ne kadar? Ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır? İçişleri Bakanlığı tarafından ehliyetlerin yenilenmesi için verilen sürenin dolamasına kısa bir süre kaldı. Bakanlık, 1 Ocak 2016'dan önce düzenlenen ehliyetlerin yenilenmesi için verilen süreyi 31 Aralık 2022’ye kadar uzatmış, yaşanan yoğunluk nedeniyle Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü sürecin tekrar uzatıldığını açıklamıştı. Binlerce sürücü ehliyet yenileme işlemleri ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Ehliyet yenileme için gerekli belgeler ne? Ehliyet değiştirme ücreti ne kadar? Ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır? Ehliyet yenilemele işlemleri nasıl yapılır? Ehliyet yenileme ücreti ödeme ve ehliyet randevusu alma ekranı!
9.12.2022 Ekonomi
Yeni halka arzlar! Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?
Yeni halka arzlar! Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Alfa Solar Enerji halka arz süreci devam ediyor. Alfa Solar Enerji şirket payları oransal dağıtım ve sabit fiyatla talep toplama yönetimiyle halka arz ediliyor. ALFAS kodu ile talep toplayan şirketin halka arz bilgileri araştırılıyor. Peki, Alfa Solar Enerji hisse fiyatı ne? Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte detaylar…
10.11.2022 Ekonomi
Ehliyet yenileme ücreti ne kadar, nereye ödenir, hangi bankaya? Ehliyet süresi uzatma ücreti!
Ehliyet yenileme ücreti ne kadar, nereye ödenir, hangi bankaya? Ehliyet süresi uzatma ücreti! İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 31 Aralık 2024'e kadar uzatılan ehliyet yenileme için istenilen ücreti açıkladı. Peki, Ehliyet yenileme ücreti ne kadar, nereye ödenir, hangi bankaya? İşte ehliyet süresi uzatma ücreti…
24.10.2022 Ekonomi
Banka hesaplarına en az 5 bin lira yatırılacak! Ödemeler bugün başlıyor
Banka hesaplarına en az 5 bin lira yatırılacak! Ödemeler bugün başlıyor Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, şehit çocukları ile harp ve vazife malulleri ve çocuklarına 136 milyon liralık eğitim ve öğretim yardımı yapacak. 2022-2023 eğitim öğretim dönemine ait eğitim ve öğretim yardımı miktarları belirlendi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de ödemelere ilişkin açıklamada bulundu. İşte detaylar...
21.10.2022 Ekonomi
Ehliyet yenileme için gerekli belgeler! 2022 ehliyet yenileme ücreti nereye, hangi bankaya yatırılır? Ehliyet yenilemek için son tarih!
Ehliyet yenileme için gerekli belgeler! 2022 ehliyet yenileme ücreti nereye, hangi bankaya yatırılır? Ehliyet yenilemek için son tarih! Eski sürücü belgelerinin kullanım süresi yıl sonu sona eriyor. Yıl sonuna kadar vatandaşlar eski ehliyetlerini kullanabilecek, 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren ise eski kimliklerin işlevi sona erecek. Ehliyetini değiştirmeyenlere Karayolları Trafik Kanunu'nun 39/3 maddesi gereğince idari para cezası uygulanacak. Peki, 2022 ehliyet yenileme ücreti nereye, hangi bankaya yatırılır? İşte Ehliyet yenileme için gerekli belgeler…
18.10.2022 Gündem
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı Emekli ve memura ödenecek promosyon rakamlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaş promosyonlarıyla ilgili emekli ve memurları ilgilendiren detaylar belli oldu. Emekliye ödenecek promosyon miktarı 10 bin liraya kadara çıktı. Öte yandan bankalar promosyon tarihlerinde güncellemeye gitti. 31 Ağustos tarihinde bitmesi beklenen emekli maaşını taşıma işlemleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı.
5.09.2022 Emekli
Zam kararı! Yapı Kredi, Akbank, Garanti BBVA, İş Bankası, TEB son dakika duyurdu, yüzde 40...
Zam kararı! Yapı Kredi, Akbank, Garanti BBVA, İş Bankası, TEB son dakika duyurdu, yüzde 40... Ara zam kararı! Oranlar belli oldu. Yapı Kredi, Akbank, Garanti BBVA, İş Bankası, TEB ve diğer banklar art arda duyurdu. Enflasyon karşısında çalışanını korumak isteyen bankalar yıl sonunu beklemeden zam kararı aldı. Ara zamda oranlar yüzde 40'ları buluyor. İşte bankaların zam kararının detayları...
24.07.2022 Çalışma Hayatı
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak...
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak... Emekli milyonlarca vatandaşa yeni zam müjdesi. Milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Bankaların emeklilere sunduğu promosyon ücretlerine zam geldi. Haziran ayında açıklanan enflasyon verilerinden sonra asgari ücret, emekli maaşları ve ardından da memur maaşlarında artışa gidildi. Emeklilere derin bir nefes aldıran bu zammın ardından promosyon tutarları da bazı bankalarda 5 bin lira seviyesinin üzerine çıktı. Yeni emekli olanlar da promosyon fırsatından yararlanıyor. Çoğunluk bankanın maaş aktarımı için verdiği süre 31 Temmuz’da doluyor. Yani, 31 Temmuz tarihine kadar emekli maaşınızı bir başka bankaya aktarıp, promosyon imkanından yararlanabilirsiniz. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli maaşları başka bankaya nasıl taşınıyor? Bankadan alınan promosyon oranı nasıl yükselir? İşte emekli promosyonu ile ilgili milyonlarca emekliyi ilgilendiren detaylar...
22.07.2022 Emekli
Kiler Holding halka arz ne zaman? Kiler hisse fiyatı ne? Kiler Holding halka arz eşit mi, oransal mı?
Kiler Holding halka arz ne zaman? Kiler hisse fiyatı ne? Kiler Holding halka arz eşit mi, oransal mı? Kiler Holding A.Ş. halka arz oluyor! Kiler Holding’in tamamı ortak satışı yoluyla olmak üzere toplam 97.500.000 TL nominal değerli payın halka arzı planlanıyor. Peki, Kiler Holding halka arz ne zaman? Kiler hisse fiyatı ne? Kiler Holding halka arz eşit mi, oransal mı? Kiler Holding halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri…
29.06.2022 Ekonomi
Emekli maaşı başka bankaya nasıl taşınır? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?
Emekli maaşı başka bankaya nasıl taşınır? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Emekli maaşı alanlara bankalardan özel fırsatlar bulunuyor. Emekli maaşlarına bankaların getirdiği promosyon ödemesiyle birlikte neredeyse bir maaş kadar promosyon veriliyor. Bankalar tarafından emekliye sunulan bu seçenek mevcut bankada kalma şartıyla her emekliye ödeniyor. Süresi dolanlar da bankaların emekli promosyonu miktarlarına bakarak yeni bankalarını belirliyor. Pek çok kişi de bankaların promosyon seçeneklerinden faydalanmak için emekli maaşının başka bankaya taşınması sğrecini araştırıyor. Peki, Emekli maaşı başka bankaya nasıl taşınır? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte detaylar…
10.06.2022 Emekli
Şeker GYO halka açılıyor! Şeker GYO halka arz ne zaman? Şeker GYO halka arz hisse fiyatı ne? Şeker GYO eşit mi?
Şeker GYO halka açılıyor! Şeker GYO halka arz ne zaman? Şeker GYO halka arz hisse fiyatı ne? Şeker GYO eşit mi? Haziran ayında halka arz edilecek hisseler belli oldu! Şeker GYO halka arz edilecek! 1,6 milyar TL aktif büyüklüğü ve geniş gayrimenkul portföyü ile Şeker GYO’nun halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Şeker Yatırım’ın aracılık ettiği Şeker GYO’nun halka arzı haziran ayında eşit dağıtım yöntemiyle gerçekleştirilecek. Peki, Şeker GYO halka arz ne zaman? Şeker GYO halka arz hisse fiyatı ne? Şeker GYO eşit mi? Şeker GYO halka arz talep toplama tarihi belli oldu mu? Şeker GYO halka arz hangi banka? Halka arz 2022 listesi!
1.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şekerbank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şekerbank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.