Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı  Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlendiği hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem, Gaziantep'te ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehit oğlunun tabutuna sarılan baba Mehmet İyem, "Oğlum sana bütün haklarım helaldir" dedi. Kardeşi ise ağabeyini asker selamıyla uğurladı.
24.12.2023 Gündem
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu Türkiye’nin kalbine şehit ateşi düştü. Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Şehitlerimizin kimlikleri belli olurken, ortaya çıkan bir video da yürekleri yaktı.
24.12.2023 Gündem
Pençe-Kilit şehitleri, Şırnak’taki törenin ardından memleketlerine uğurlandı
Pençe-Kilit şehitleri, Şırnak’taki törenin ardından memleketlerine uğurlandı  Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 6 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in de katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı. 
24.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem