Şefkat Çetin

Şefkat Çetin

Son dakika şefkat çetin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şefkat çetin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şefkat çetin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şefkat Çetin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şefkat çetin gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 şefkat çetin haberi bulunmuştur. Tüm şefkat çetin haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP’de 8 vekil istediği halde listeye giremedi
MHP’de 8 vekil istediği halde listeye giremedi MHP’nin 24 Haziran seçimleri için milletvekili aday listesi belli oldu. Mevcut 13 milletvekili listede yok. Bu isimlerden aralarında Oktay Vural ve Mehmet Parsak’ın da bulunduğu 8 isim yeniden seçilmek için başvurmuştu
18.05.2018 Siyaset
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
MHP'de 5 isim başvuru yapmadı
MHP'de 5 isim başvuru yapmadı 24 Haziran seçimleri için milletvekili aday adaylığı başvuru sürecini tamamlayan MHP'de 5 milletvekili yeniden başvuru yapmadı. Toplam bin 815 başvurunun yapıldığı MHP'de tekrar başvuru yapmayan vekillerden en dikkat çeken isim ise Ekmeleddin İhsanoğlu oldu.
7.05.2018 Siyaset
MHP'de 50 il ve ilçe başkanı aday adayı oldu
MHP'de 50 il ve ilçe başkanı aday adayı oldu MHP'de 31 il ve 19 ilçe başkanı, 24 Haziran'da yapılacak 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adayı oldu.
6.05.2018 Siyaset
Son dakika: Bahçeli yeniden başkan seçildi
Son dakika: Bahçeli yeniden başkan seçildi MHP'nin 12. Olağan Büyük Kurultayı'na katılacak davetliler Ankara Spor Salonu'na geldi. Kurultay başladı. Bahçeli'den sert bir konuşma geldi. Erdoğan'ın mesajı salonda uzun süre alkışlandı. Devlet Bahçeli 1167 oyla yeniden başkan seçildi. İşte detaylar...
18.03.2018 Siyaset
MHP Demre ilçe yönetimi feshedildi
MHP Demre ilçe yönetimi feshedildi MHP genel merkezi Antalya'nın Demre ilçe yönetimini feshetti. İlçe Başkanı Alim Atabey, oğlunun sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakacağını defalarca il yönetimine bildirdiğini belirterek, "Saygılı olarak görevi bırakmaya çalıştık. Ama MHP genel merkezi bizi görevden uzaklaştırdı. Canları sağ olsun" dedi.
18.01.2018 Siyaset
MHP Demre ilçe yönetimi feshedildi
MHP Demre ilçe yönetimi feshedildi MHP genel merkezi Antalya'nın Demre ilçe yönetimini feshetti. İlçe Başkanı Alim Atabey, oğlunun sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakacağını defalarca il yönetimine bildirdiğini belirterek, "Saygılı olarak görevi bırakmaya çalıştık. Ama MHP genel merkezi bizi görevden uzaklaştırdı. Canları sağ olsun" dedi.
18.01.2018 Siyaset
MHP Nazilli ilçe teşkilatı kapatıldı
MHP Nazilli ilçe teşkilatı kapatıldı MHP yönetimi protokolde çıkan kavga sonrası Aydın'ın Nazilli ilçe teşkilatını kapatma kararı aldı.
6.09.2017 Siyaset
"Ana muhalefet lideri, ölçüyü kaçırmış durumda"
"Ana muhalefet lideri, ölçüyü kaçırmış durumda" MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Ana muhalefet lideri, yabancı basına ülkede can ve mal güvenliği olmadığı şikayeti yapacak kadar ölçüyü kaçırmış vaziyettedir. Bunların Türkiye'yi dışarıya şikayet tavrı ilk değildir" dedi.
14.08.2017 Siyaset
"Atatürk'ün partisinin devamı MHP'dir"
"Atatürk'ün partisinin devamı MHP'dir" MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Yeni CHP'yi yaratarak sokağa dökenler, aynı genetik müdahaleyle MHP'yi dönüştürmeyi de denediler. Devlete ve millete savaş açan merkezlerin MHP üzerindeki oyunları, Genel Başkanımız Bahçeli ve inanmış ülkücü kadrolarımız tarafından bozuldu." ifadesini kullandı.
5.07.2017 Siyaset
MHP Korkuteli ilçe yönetimi feshedildi
MHP Korkuteli ilçe yönetimi feshedildi Antalya Korkuteli MHP ilçe yönetimi genel merkez tarafından feshedildi.
29.06.2017 Siyaset
MHP Şemdinli'de büro açtı
MHP Şemdinli'de büro açtı Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Şemdinli İlçe Başkanlığı törenle açıldı.
6.04.2017 Siyaset
CHP'den MHP'ye sert cevap
CHP'den MHP'ye sert cevap CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'in "Yeni sistemde CHP olmayacak. CHP bundan rahatsız" açıklamasına, "CHP'nin son seçimlerde aldığı oy yüzde 25. Son kamuoyu araştırmalarında yüzde 28 gücüyle, yüzde 11- 12 barajının hemen üzerinde can çekişen MHP gibi değil. Sistem iki partili bir sistem getirirse, burada olmazsa olmaz partinin CHP olacağı açık" cevabını verdi.
2.02.2017 Siyaset
MHP'den CHP'ye sert sözler
MHP'den CHP'ye sert sözler MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "MHP'nin anayasa değişikliği ile ilgili bugün ortaya koyduğu tavır, dün savunduklarıyla örtüşmektedir. Partimize yönelik bilhassa CHP üzerinden yürütülen kampanyanın aksine, MHP’nin bugüne kadar söyledikleri arasında hiçbir tezat yoktur." değerlendirmesinde bulundu
2.02.2017 Siyaset
MHP'de Kemer İlçe Teşkilatı feshedildi
MHP'de Kemer İlçe Teşkilatı feshedildi MHP Kemer İlçe Teşkilatı Genel Merkez tarafından görevden alındı.
29.09.2021 Gündem
Korkuteli MHP ilçe yönetimi fesih edildi
Korkuteli MHP ilçe yönetimi fesih edildi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Korkuteli İlçe Başkanı Süleyman Yıldız ve yönetim kurulu genel merkez tarafından görevden alındı.
29.09.2021 Gündem
MHP Artova İlçe Teşkilatı feshedildi
MHP Artova İlçe Teşkilatı feshedildi Tokat'ın Artova ilçesinde MHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu, genel merkezin kararıyla feshedildi.
29.09.2021 Gündem
MHP Aydın il yönetimi görevden alındı
MHP Aydın il yönetimi görevden alındı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başkanlık Divanı’nın aldığı karar uyarınca MHP Aydın il yönetimi feshedildi.
29.09.2021 Gündem
MHP'de Alanya ilçe teşkilatı feshedildi
MHP'de Alanya ilçe teşkilatı feshedildi Antalya'nın Alanya ilçesinde MHP ilçe teşkilatı yönetim kurulu, Genel Merkezin kararıyla feshedildi...
29.09.2021 Gündem
Muğla MHP'de 3 ilçe teşkilatı kapandı
Muğla MHP'de 3 ilçe teşkilatı kapandı MHP Dalaman, Menteşe ve Ula ilçe başkanlıkları MHP Genel Merkezi tarafından kapatıldı.
29.09.2021 Gündem
MHP Anamur İlçe Yönetim Kurulu feshedildi
MHP Anamur İlçe Yönetim Kurulu feshedildi Mersin'de Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'nin hakkında soruşturma başlatılmasının ardından MHP, ilçe yönetimini fesh etti.
29.09.2021 Gündem
Şehit cenazesinde protokol gerginliği
Şehit cenazesinde protokol gerginliği Mardin'de teröristlerin karakola düzenlediği saldırıda şehit olan iki askerden jandarma er 22 yaşındaki Orkun Alp Arslan , memleketi Aydın'da yaklaşık 30 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
29.09.2021 Gündem
Meral Akşener geri adım attı!
Meral Akşener geri adım attı! Milliyetçi Hareket Parisi'nde muhalifler ile Genel Merkez arasında bu kez bayramlaşma gerginliğe sebep oldu...
29.09.2021 Gündem
MHP'de kurultay bilmecesi
MHP'de kurultay bilmecesi MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "MHP'nin 10 Temmuz kurultayı, ülkücü hareketi birbirine düşürme ve parçalama hesapları yapanların bütün oyunlarını ve hesaplarını bozacaktır...
29.09.2021 Gündem
MHP Çağrı Heyeti Gemerek Hakimi’ni HSYK’YA şikayet etti
MHP Çağrı Heyeti Gemerek Hakimi’ni HSYK’YA şikayet etti MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Çağrı Heyeti, Ankara 12...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şefkat Çetin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şefkat çetin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.