Sefa Doğanay

Sefa Doğanay

Son dakika Sefa Doğanay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sefa Doğanay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sefa Doğanay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sefa Doğanay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sefa doğanay gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 sefa doğanay haberi bulunmuştur. Tüm sefa doğanay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şarkılar Bizi Söyler’de arabesk gecesi!
Şarkılar Bizi Söyler’de arabesk gecesi! Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta Ayhan Aşan, Tuğçe Tayfur, Ümit Yaşar, Cevher ve Sefa Doğanay konuk oldu.
6.02.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 35.bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 35.bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde, Arabesk şarkılar söylenecek. Programa bu hafta Ayhan Aşan, Tuğçe Tayfur, Ümit Yaşar ve Sefa Doğanay konuk oluyor.
2.02.2022 Televizyon
Seda Sayan yaptırdı, Sefa Doğanay ti'ye aldı!
Seda Sayan yaptırdı, Sefa Doğanay ti'ye aldı! Komedyen Sefa Doğanay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Fransız Askısı' adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren şarkıcı Seda Sayan'ı ti'ye aldı. Doğanay'ın esprili paylaşımı takipçilerini güldürdü.
30.09.2020 Magazin
Bülent Ersoy, Yıldız Tilbe, Seda Sayan ve daha birçok ünlü isim bu sahnede!
Bülent Ersoy, Yıldız Tilbe, Seda Sayan ve daha birçok ünlü isim bu sahnede! “Yetenek Sizsiniz” yarışmasının birincisi Sefa Doğanay, komedyenlik hayatına tam gaz devam ediyor.
16.12.2019 Magazin
Sefa Doğanay'a hakaret davasında karar!
Sefa Doğanay'a hakaret davasında karar! Komedyen Sefa Doğanay'a 'tehdit ve hakarette bulunduğu' iddiasıyla yargılanan Kuduret Dinar, 'tehdit' suçundan 5 ay, 'hakaret' suçundan bin 500 lira adli para cezasına çarptırılarak, hakkındaki hükmün açıklanması geriye bırakıldı.
22.11.2019 Magazin
Komedyen Sefa Doğanay'ın davasında karar!
Komedyen Sefa Doğanay'ın davasında karar! Komedyen Sefa Doğanay'a sosyal medya hesabından mesajlar gönderen ve evine gidip rahatsız ettiği iddia edilen sanık Kuduret Dinar'ın yargılanmasında karar çıktı. Mahkeme "Tehdit" suçundan Dinar'a 5 ay hapis cezası vererek, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
22.11.2019 Magazin
Deniz Seki ve Rafet El Roman ilk kez aynı sahneyi paylaştı
Deniz Seki ve Rafet El Roman ilk kez aynı sahneyi paylaştı Pop müziğin sevilen isimleri Deniz Seki ve Rafel El Roman, önceki gün Poll Production organizasyonu, Demirören TV medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
24.08.2019 Magazin
Harbiye'de muhteşem düet!
Harbiye'de muhteşem düet! Deniz Seki ve Rafel El Roman, Poll Production organizasyonu Demirören Tv medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
23.08.2019 Magazin
Sefa Doğanay affetmedi!
Sefa Doğanay affetmedi! Komedyen Sefa Doğanay'a tehdit ve hakarette bulunduğu iddia edilen Kuduret Dinar hakkında 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
31.07.2019 Magazin
"Sesim kısılacak diye çok korkuyorum"
"Sesim kısılacak diye çok korkuyorum" 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasıyla ünlenen Sefa Doğanay, İstinyePark AVM'de görüntülendi.
1.02.2019 Magazin
Sefa Doğanay'a ölüm tehdidi
Sefa Doğanay'a ölüm tehdidi Komedyen Sefa Doğanay, hayranı hakkında suç duyurusunda bulundu. Doğanay "Beni saplantı haline getirmiş" dedi.
14.02.2019 Magazin
Sefa Doğanay'dan iddialı sözler: Cem Yılmaz ve Ata Demirer...
Sefa Doğanay'dan iddialı sözler: Cem Yılmaz ve Ata Demirer... CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40'a konuk olan Sefa Doğanay, Cem Yılmaz ve Ata Demirer hakkında açıklamalarda bulundu. Doğanay, "Cem Yılmaz ve Ata Demirer ile aynı kategoride lanse edilmek, kıyaslanmak çok büyük bir şereftir. Benim ustam kabul edebileceğim tarzda insanlar. Yaşları benden büyük olduğu ve ben onları usta olarak kabul ettiğim için kendime baktığım zaman yeni nesilde tek rakibimi kendim olarak görüyorum" dedi.
31.12.2018 Televizyon
Aref Ghafouri kimdir?
Aref Ghafouri kimdir? Aref Ghafouri kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Kobra yılanının ısırması sonucu panzehir için Mısır'a götürülen Aref Ghafouri, gündeme bomba gibi düştü. İşte Aref Ghafouri'nin hayatı hakkında merak edilenler...
17.07.2018 Gündem
Aref Ghafouri kimdir? Aref'i kobra yılan soktu
Aref Ghafouri kimdir? Aref'i kobra yılan soktu Bir dönem Yetenek Sizsiniz programında yaptığı gösteriler ile yarışmaya damga vuran Aref Ghafouri Antalya'da Kobra yılan tarafından sokuldu. İran asıllı Türk vatandaşı olan Aref Gahfouri için Mısır'dan Panzehir getirtilmek için harekete geçildi. Peki Aref Ghafouri kimdir?
16.07.2018 Gündem
"Bülent Ersoy" Adele şarkısı söylerse...
"Bülent Ersoy" Adele şarkısı söylerse... Ünlü komedyen Sefa Doğanay, yaptığı taklitlerle sosyal medyada takipçilerini eğlendirmeye devam ediyor.Bu sefer de Bülent Ersoy'un taklidini yaparak dünyaca ünlü şarkıcı Adele'in "Someone Like You" adlı şarkısını seslendirdi.
21.01.2022 Magazin
Babaanne olmak istiyor
Babaanne olmak istiyor Yazar Aşkım Kapışmak önceki akşam Trump AVM’de sevenleriyle bir araya geldi.
5.05.2017 Magazin
Burhan Altıntop Bahar'ı topa tuttu!
Burhan Altıntop Bahar'ı topa tuttu! Sefa Doğanay efsane dizi karakteri olan Burhan Altıntop taklidini yaparak Bahar Candan'ı eleştirdi.Stüdyo kahkahaya boğuldu.
21.01.2022 Magazin
Sefa Doğanay'ın Bahar Candan taklidi kırdı geçirdi!
Sefa Doğanay'ın Bahar Candan taklidi kırdı geçirdi! Dün yayınlanan bölümde Bahar Candan'ın podyum sırasında sahneye çıkan Sefa Doğanay Bahar Candan ile 'en yakın arkadaş' olup onun taklidini yaptı. Stüdyodakiler kahkahaya boğuldu.
21.01.2022 Magazin
Sefa Doğanay Kerimcan'ı kahkahaya boğdu
Sefa Doğanay Kerimcan'ı kahkahaya boğdu Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ve Yetenek Sizsiniz 1.'si Sefa Doğanay bir araya geldi.Ebru Gündeş ve Bülent Ersoy taklidi yapan Sefa Doğanay Kerimcan Durmaz'ı kahkahaya boğdu.
21.01.2022 Magazin
Sefa Doğanay'ın Canan Karatay taklidi kırdı geçirdi
Sefa Doğanay'ın Canan Karatay taklidi kırdı geçirdi Katıldığı Renkli Sayfalar programında Sefa Doğanay canlı yayında yaptığı taklitlerle yine kırdı geçirdi.Fatih Terim, Sibel Can, Yıldız Tilbe, Canan Karatay ve Soner Kabadayı taklit eden Doğanay büyük beğeni kazandı.
21.01.2022 Magazin
Demokrasi mitingine ünlü akını
Demokrasi mitingine ünlü akını Türk milletinin 7 Temmuz Pazar günü Yenikapı Miting Alanı’nda gerçekleştireceği demokrasi şölenine katılacak ünlü isimlerin sayısı hızla artıyor...
4.08.2016 Magazin
"Taklidini yapamadığım tek isim...
"Taklidini yapamadığım tek isim... Konuk olduğu programda bilinmeyenlerini anlatan taklit ustası Sefa Doğanay, sesini taklit edemediği ünlüyü açıkladı
4.05.2016 Sinema-Dizi
Sefa Doğanay'dan Canan Karatay taklidi
Sefa Doğanay'dan Canan Karatay taklidi Show Tv'de yayınlanan Herşey Dahil programının bugünkü konuğu Sefa Doğanay oldu. Doğanay yaptığı Canan Karatay taklidiyle herkesi güldürdü.
9.04.2015 Sinema-Dizi
Çağla ve Alişan Survivor Turabi'yi taklit etti
Çağla ve Alişan Survivor Turabi'yi taklit etti Çağla Şıkel bu sabah Instagram hesabından, Alişan ile birlikte Turabi'yi taklit ettikleri videoyu paylaşarak sosyal medyayı kırdı geçirdi.
8.04.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sefa Doğanay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sefa doğanay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.