Seedorf

Seedorf

Son dakika Seedorf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seedorf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seedorf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seedorf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seedorf gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 seedorf haberi bulunmuştur. Tüm seedorf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dursun Özbek'ten büyük sürpriz! Daha 16'sında Seedorf'un rekorunu kıran orta saha
Dursun Özbek'ten büyük sürpriz! Daha 16'sında Seedorf'un rekorunu kıran orta saha Paredes, Fred, Saul Niguez ve Rodrigo de Paul gibi 6-8 numaralarla ilgilenen Galatasaray yönetimi büyük bir sürprize imza atmak üzere. Dursun Özbek'in daha 16 yaşında Ajax tarihinde en genç forma giyen oyuncu unvanını alan yıldız futbolcuyla görüşmelere başladığı öğrenilirken, başkanın 'B' planının Fred olduğu bildirildi.
24.07.2023 Galatasaray
Lakabı 'Yeni Seedorf' Galatasaray'a 35 milyon euro'luk orta saha
Lakabı 'Yeni Seedorf' Galatasaray'a 35 milyon euro'luk orta saha Driens Mertens, Torreira, Sergio Oliveira, Berkan Kutlu gibi orta sahaya sahip olan Galatasaray'ın Portekizli yıldız için girişimlere başlaması camiada oldukça heyecan yarattı. Daha 18 yaşında 35 milyon euro'ya transfer olan 25 yaşındaki futbolcunun Seedorf'a benzetilmesi dikkatlerden kaçmazken, Sarı Kırmızılı yönetimin milli oyuncu için tüm şartları zorladığı öğrenildi.
21.02.2023 Galatasaray
Jorge Jesus'un kapısını çaldı! Maldini Milan'ın 'Yeni Seedorf'unu' Fenerbahçe'de buldu
Jorge Jesus'un kapısını çaldı! Maldini Milan'ın 'Yeni Seedorf'unu' Fenerbahçe'de buldu Geçtiğimiz sezonu Serie A'da şampiyon tamamlamasına rağmen bu sezon Napoli rüzgarından oldukça etkilenen ve liderin 8 puan gerisinde bulunan Milan'ın Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı öğrenildi. Yeni Seedorf arayışlarına koyulan Maldini'nin aradığı yıldızı Sarı Lacivertli takımda bulduğu öğrenilirken İtalyanların Ali Koç'a temasa geçtiği bildirildi.
20.11.2022 Fenerbahçe
Yıldız futbolcu Müslüman olduğunu açıkladı
Yıldız futbolcu Müslüman olduğunu açıkladı Dünyaca ünlü Hollandalı futbolcu Clerance Seedorf, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, İslam'ı seçerek Müslüman olduğunu duyurdu. Seedorf, ismini değiştirmeyeceğini ve ailesi tarafından kendisine verilen adıyla yaşamına devam edeceğini söyledi.
4.03.2022 İtalya
Süper Lig'de Clarence Seedorf  sürprizi
Süper Lig'de Clarence Seedorf sürprizi Sumudica ile yollarını ayıran Gaziantep FK'nın gündemine Hollandalı çalıştırıcı Clarence Seedorf girdi.
12.01.2021 Gaziantepspor
Arda Turan'dan flaş transfer açıklaması!Sezon sonu...
Arda Turan'dan flaş transfer açıklaması!Sezon sonu... Arda Turan "Ortak kararımı eşim, kardeşim ailem ile aldım. 3 sene daha oynayacağım. Gönlüm neyden yana olduğunu söylemiştim. Sezon sonu bonservisi elinde olan bir oyuncu olarak avantajım olacak. Sözleşmem bitiyor. Ailemle ile oturup karar vereceğim" dedi.
25.04.2020 Süper Lig
Real Madrid'in eski başkanı Lorenzo Sanz hayatını kaybetti!
Real Madrid'in eski başkanı Lorenzo Sanz hayatını kaybetti! Real Madrid'in eski başkanlarından Lorenzo Sanz, yeni tip Corona virüse yakalanmasının ardından hayatını kaybetti.
22.03.2020 İspanya
Beşiktaş ve Fenerbahçe'den Brezilya hamlesi!
Beşiktaş ve Fenerbahçe'den Brezilya hamlesi! Brezilya’da devam eden ve 17 Kasım’a kadar sürecek FIFA U17 Dünya Şampiyonası için sürpriz bir gelişme dikkat çekti.
10.11.2019 Fenerbahçe
Carlos Kameni milli takıma çağrıldı!
Carlos Kameni milli takıma çağrıldı! Fenerbahçe’de sezon boyunca kadro dışı kalan ve son maçını 1 yıl önce oynayan Kameni, Kamerun Milli Takımı’nın Afrika Uluslar Kupası kadrosuna alındı.
14.05.2019 Fenerbahçe
Milan, eski günlerini mumla arıyor...
Milan, eski günlerini mumla arıyor... Tarihinde ulusal ve uluslararası birçok başarı bulunan İtalyan devi AC Milan eski günlerini arıyor.
17.10.2018 İtalya
Phillip Cocu'yu duygulandıran fotoğraf
Phillip Cocu'yu duygulandıran fotoğraf Altınordu Kulübü'nün fotoğraf sergisini gezen Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, 1998 yılında Hollanda Milli Takım formasıyla çekilmiş kendi fotoğrafını görünce duygulandı.
26.07.2018 Fenerbahçe
Real Madrid Foundation Clinic açıldı
Real Madrid Foundation Clinic açıldı Antalya'nın Serik ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Real Madrid Foundation Clinic (Futbol Akademisi) açıldı. Akademinin açılışında Hollandalı eski milli futbolcu Clarence Seedorf, çocuklara tecrübelerini aktardı, taktik verdi ve oyun kurallarını anlattı.
18.06.2018 Futbol
Emre Belözoğlu'ndan flaş Arda Turan iddiası!
Emre Belözoğlu'ndan flaş Arda Turan iddiası! Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayan Medipol Başakşehir'in takım kaptanı Emre Belözoğlu, "Arda'nın sakatlıkları olmasaydı şampiyon olurduk." dedi.
29.05.2018 Başakşehir
Seedorf Süper Lig'e geliyor!
Seedorf Süper Lig'e geliyor! Sivas’ın, Samet Aybaba’nın yerine G.Saraylı eski futbolcu Emre Çolak’ın oynadığı Deportivo’nun hocası dünyaca ünlü Hollandalı Seedorf’u gündemine aldığı iddia edildi.
24.05.2018 Sivas Spor
Deportivo'da Seedorf dönemi sona erdi
Deportivo'da Seedorf dönemi sona erdi İspanya kulübü Deportivo La Coruna, Hollandalı teknik direktör Clarence Seedorf ile yolların ayrıldığını duyurdu.
22.05.2018 İspanya
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi İtalyan futbolcu Andrea Pirlo, birçok yıldız ismin yer aldığı karşılaşmayla jübilesini yaptı.
21.05.2018 Futbol
Süper Lig'de Seedorf bombası!
Süper Lig'de Seedorf bombası! Sivasspor'da yeni sezonda teknik direktörlük konusunda yönetimin listesine sürpriz bir isim dahil oldu. Yönetim, Deportivo'yu çalıştıraan Seedorf'u gündemine aldı.
17.05.2018 Sivas Spor
Emre Çolak için sürpriz karar!
Emre Çolak için sürpriz karar! Seneye 2. Lig'de mücadele edecek olan Deportivo La Coruna, aralarında Emre Çolak'ın bulunduğu önemli isimleri kadroda tutmayı planlıyor.
2.05.2018 İspanya
Gattuso'dan Çalhanoğlu'na övgü dolu sözler!
Gattuso'dan Çalhanoğlu'na övgü dolu sözler! İtalya Serie A takımlarından Milan'ın teknik direktörü Gennaro Gattuso, Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu hakkında övgü dolu sözler kullandı.
17.04.2018 İtalya
Deportivo'da Seedorf dönemi
Deportivo'da Seedorf dönemi İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekibi Deportivo La Coruna'da teknik direktörlüğe Hollandalı Clarence Seedorf getirildi.
5.02.2018 İspanya
Emre Çolak'ın yeni hocası Clarence Seedorf oldu
Emre Çolak'ın yeni hocası Clarence Seedorf oldu Emre Çolak'ın formasını giydiği Deportivo'nun yeni teknik direktörü Clarence Seedorf oldu. Hollandalı teknik adam son olarak Çin ekibi Shenzhen FC'yi çalıştırıyordu.
5.02.2018 İspanya
Antalyaspor'un yeni hocası Leonardo!
Antalyaspor'un yeni hocası Leonardo! Antalyaspor'da Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Leonardo getirildi.
22.09.2017 Antalyaspor
Tarihin en golcüsü: Cristiano Ronaldo
Tarihin en golcüsü: Cristiano Ronaldo Juventus ile Real Madrid arasında yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2016-2017 sezonu final maçı öncesi, turnuva tarihinin en çok gol atan oyuncusu Cristiano Ronaldo oldu.
2.06.2017 Şampiyonlar Ligi
İlk aday Louis Van Gaal!
İlk aday Louis Van Gaal! Dick Advocaat, Hollanda basınına verdiği demeçte milli takım teknik direktörlüğü için Louis van Gaal’ın tercih edilmesi gerektiğini söylemişti.
31.03.2017 Arşiv
Hollanda'da düşüş sürüyor!
Hollanda'da düşüş sürüyor! Son yıllardaki başarısız performansı nedeniyle 32 yıl aranın ardından Avrupa Şampiyonası'na katılamayan Hollanda, bu kez de 16 yıl sonra Dünya Kupası'nda yer alamama tehlikesiyle karşı karşıya geldi
29.03.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Seedorf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seedorf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.